23.03

Godkväll, har precis tittat klart på filmen Beck - flickan i jordkällaren. En hemsk men solig bra film älskar verkligen beck. Ska snart gå och borta tänderna och krypa ner till sägns och slå på en film senare försöka sova. Så kommer mina sista timmar se ut denna söndag 31 oktober 2010. Det har redan gått en månad oj fort det går imorgon är det en ny månad och snart är det julafton man kan inte tro det. Men men nu ska jag hoppa i min pyjamas hoppas ni har haft en fin söndag :) Vi hörs imorgon.

Hugs ♥

31 oktober 2010.

Godeftermiddag bloggen, jag tog cykeln och drog till min mormor en sväng. Där min kusin felicia var och jag fick äran att måla henne till häxa för hon skulle på kalas hon blev mest gullig kan jag erkänna men men hoppas hon blev nöjd iaf :) Kom hem för en stund sedan så slängde i mig lite tacos som blev kvar från igår lika gott varje gång. Mina taknar snurrar fortfarande runt jag förstår inte varför jag mår som jag gör men men.. det går väl över snart och leendet kommer snart tillbaka hoppas jag. Har huvudvärk så nu ska jag lägga mig under en filt och vila en stund sen funderar jag även på att slå på en liten film. Men hoppas ni har en fin söndag så hörs vi i kväll. Just i dag är det sista dagen i oktober månad imorgon är det redan 1 november herregud säger jag bara vad fort de går!!

Hugs ♥

ställa tillbaka klockan en timme.

Godmorgon,godmorgon jag hoppas att ni inte har glömt att ställa tillbaka klockan en timme. Så nu är det vinter tid så vi får en timme extra att sova. Det kan inte bli bättre!! Jag vaknade vid halv nio och gick upp och käkade lite frukost och nu har jag gått runt och småstädat lite granna, rensat lite bland mina smycken som jag inte använder. Jag har verkligen inga planer för denna söndag kan jag tala om. Funderar på att gå ut och ta en promenad och prata med min lille vän i telefonen, kim. ♥ Men vi får se vad som händer i eftermiddag, men hoppas ni får en härlig söndag såhörs vi lite senare.

Hugs ♥

ont i magen.

Godkväll, vi åt tacos för några timmar sedan det var riktigt gott. Nu har jag precis hoppat i min pyjamas och har tvättat bort sminket har jätte ont i magen :/ jag håller på och tittar på tre systrar och en mamma men just nu är det nyheter & reklam så tänkte blogga i mellan. Så ska se klart på filmen sen väntar jag på att min kim ska ringa mig :) Men men nu ska jag gå och värma min veta kudde sen krypa ner i sängen. Hoppas ni har haft en fin lördag ! Vi hörs imorgon.

Hugs ♥

Lördag - tacos&film kväll med syster.

Godkväll bloggen det blir ännu ett inlägg kom jag på. Denna lördagskväll ska jag tillbringa med min syster och hennes vän elsa vi ska äta tacos och se på film. Senare ikväll ska jag prata med min bästa vän i telefonen och det är precis det jag behöver just nu. ♥ Men men nu ska jag gå runt lite här i huset och tända lite ljus som är fruktansvärt mysigt. Men hoppas ni får en fin lördagskväll såhörs vi senare.

Hugs ♥

Jag behöver komma bort nu och föralltid.

Ångest..tankarna i huvudet bara snurrar, slaget i magen bara växer och klumpen i halsen bara blir störra vill bara lägga mig ner i din famn och låta tårarna rinna ner för mina kinder. Känna tryggheten ifrån dig som du alltid ger mig du är en äkta vän/bästavän och jag älskar dig för den du är kim. Jag vill ligga där föralltid i din famn. Jag behöver en ny start jag behöver börja om. Jag behöver flytta det är nog det jag skulle må bra av, jag kanske har allt men ändå känns det som jag inte har något alls. Just nu skulle jag vilja lägga mig ner och bara dra täcket över huvudet och inte kliv upp igen. En dag ska jag vända mig om och det ska bli en förändring snart så lämnar jag mina vänner & familj och flyttar min väg. Två timmar åt rätt håll för att få det jag vill ha brevid mig varje dag helgdag som vardag och det är du. Min dröm är att ha dig bara några minuter ifrån mig min bästa vän. Livet är inte alltid rättvist och jag börjar riktgit fundera på vad som gör mig glad och hur jag ska hantera allt för mig själv & med mig själv. Jag vill bara kunna le igen,skratta och känna lycka. För det är de viktigaste här i livet att man är lycklig och mår bra. Alla har vi deppiga dagar och idag har jag min mår inge vidare alls. Men dagen kommer då allt vänder och då börjar jag mitt nya liv och lämnar den stad jag bor i nu jag behöver komma bort nu och föralltid. Har inget mer att skriva,punkt slut.

- Kim du anar inte hur mycket du betyder för mig, du är personen som får mig som en strålande sol ♥


I was born to tell you I love you.

Godmorgon solstrålar, jag glömde bort och blogga lite senare igår kväll. Var trött och sådär och mådde illa. Men idag gick jag & min syster upp vid tio har precis släng i oss lite plättar till frukost hehe. Vet inte alls vad jag ska göra idag det får vi se vad som händer och sker. Mamma & pappa är borta tills imorgon så det är bara jag & min syster hemma ganska skönt faktiskt att vara utan föräldrar ibland :) Ingen som tjatar på en vad man ska göra hit och dit utan man får bestäma helt själv underbart ! Men men från det till något annat , rubiken som jag har talar för sig själv. I was born to tell you I love you , den meningen betyder så fruktansvärt mycket och innehåller så mycket känslor precis som meningen tyder så känner jag för min bästa vän kim - I was born to tell you I love you , du är en helt underbar,speciell vän du är bäst glöm aldrig de. ♥ Nu ska jag gå upp till övervåningen och checka vad min syster gör men hoppas ni får en fin lördag såhörs vi om några timmar. ♥

Här från ni låten som EMD framförde igår på Idol, riktigt fin version av - What is love.


Fredag 18.13

Godkväll bloggen, jag fick ett ryck efter jag hade pratat med min bästa vän kim. Jag började röja här hemma och städa så har städat hel huset känner mig duktig :) sen vid två tiden åkte jag in till stan och mötte upp Amanda för en lite lunch, och kom hem för en stund sedan. Ikväll blir det bara att ta det lungt fredagsmys idol & prata i telefonen med bästa vän ♥ Ska bli skönt och inte göra något speciellt en fredag härligt ! Men men nu ska jag nog hoppa i mina myskläder & tända lite ljus här för mig själv. Men hoppas ni får en fin fredag ! Vi hörs senare ikväll.

Hugs ♥

29 oktober 2010.

Godmorgon, vaknade vid nio tiden och solen lyser härligt värre. Idag är det även fredag igen och vad veckan har gått fort redan 29 oktober 2010 känns jätte kontigt. Ska snart göra mig iordning och sen dra mig in till stan för att plugga lite teori sen vet jag inte vad som händer efter det, de får vi se har inte planerat något speceillt och det är väldigt skönt :) Jag vet att mina inlägg är väldigt tråkiga nu förtiden men men det blir bättre snart hoppas jag har inte riktigt någon insperation alls.. men men nu ska jag hoppa in i duschen och senare välja kläder som har sjukt svårt ! Men ni får ha en fin dag så hörs vi lite senare.

Hugs ♥

sweet dreams.

..tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag ska lägga mig ner och se på film, hoppas ni alla har haft en fin kväll. Jag känner mig trött men ändå inte konsigt nog. Men nu ska jag sluta med mina enormt tråkiga inlägg så nu tackar jag för mig och kryper ni till sängs :) Men vi hörs imorgonbitti !

Hugs ♥


what do u need? u can have that.

Godkväll, jag klarade uppkörningen idag och jag är glad :D så nu har jag teorin kvar men den ska jag se till att fixa nu. Så snart har jag förhoppningsvis körkort härligt värre. När jag kom hem förut vid fyra tiden så gjorde jag & min syster plättar, sen kom pojken hit en sväng. Nu har jag precis ätit middag med familjen och försöker nu ringa min bästa vän för att prata lite ♥ ska bara ta det lungt ikväll så skönt. Men men nu ska jag ringa henne, men vi hörs lite senare.

Hugs ♥

nervös.

Hejsan & Godmorgon eller ja vad man nu ska säga..gick upp klockan sju i morse drog på mig mjukiskläderna för jag har precis varit och övningskört från 08.00-09.00 och det gick bra :) Kom precis hem och ska nu slänga i mig lite frukost och sen blir det att göra sig iordning sen ännu en gång in till stan för att övningsköra från 12.00-12.50 sen blir det att åka till vägvärket mer än de tänker jag inte säga sen får vi se hur de går. Hopas på det bästa men men allt kan hände. Men men slut pratat om det nu ska jag käka frukost är SJUKT hungrig min mage kurrar ordentligt!! Ha en kanon bra såhörs vi senare i eftermiddag :)

Hugs ♥

kvällen..

Godkväll, nu har jag precis sätta Kungarna av tylösand det är både bra och väldigt konsigt eller vad ska man tycka om ett sådant konsigt pogram?! haha snart ska jag lägga mig ner i sängen och nog slå på en film, sen försöka sova. Ska upp vid 07.00 som senast imorgonbitti oj oj vad trött jag kommer va men men. Hoppas ni har haft en fin kväll såhörs vi imorgon :)

Hugs ♥

Johan Alander - Tjena syrran

Dagens fina låt.


trött hela tiden hur ska de gå ?!

Hej igen, då var man hemma igen eller har varit hemma ett tag. Har ätit lunch och nu sitter jag och dricker lite varmt te :) Övningskörs lektionen gick bra vid halv fem ungefär blir det att ta bilen och ta sig ut i trafiken och övningsköra men dock denna gång med mamma ! För att öva mera tills imorgon. Ikväll blir det bara att ta det lugnt och som vanligt och se grey's anatomy som jag gör varje onsdag! Men nu känner jag mig jätte trött så ska gå och vila en stund men hoppas ni har haft en bra dag såhär långt :) Så hörs vi senare ikväll.

Hugs ♥


27 oktober 2010

Godmorgon mina fina, gick upp vid åtta tiden imorse. Idag ska jag övningsköra vid 10.30-11.30 sen blir det en sväng förbi jobbet sen får vi se vad som händer har inga planer alls för dagen..och är inte på humör heller så vi får se. Men men nu måste jag ringa några samtal innan jag drar mig till bussen för att åka in till stan. Och nu blev detta inlägg hur tråkigt som helst men men hoppas ni överlever ;) Men vi hörs i eftermiddag igen!

Hugs ♥

ingen låt passar dagens humör. hur är detta möjligt?

Godkväll mina fina , var ute och gick förut kanske 3-4 km mycket skönt :) Med sällskap av min fina kim i telefonen ♥ när jag kom hem blev det direkt ut och övningsköra bil och det gick kanon bra! Men humöret är fortfarande inte på topp.. Har precis tagit mig ett bad och oj vad det var SKÖNT och avslappnande! Nu sitter jag och väntar på maten ska bli klar sen blir det även DH ikväll det får man aldrig missa. Inväntar även ett samtal från bästa vän kim också inte så konsigt hahha finns alltid något och prata om när det gäller henne och mig ! Men men nu ska jag hjälpa mamma med maten så jag får mat någon gång men hoppas ni har haft en fin eftermiddag så hörs vi vid 23-tiden !

Hugs ♥

Jag lever.

Helojsan,inga ord om förmiddagen tack så det tänker jag inte nämna hur det gick punkt slut. Kom hem vid halv ett och gjorde pankakor och jag har just nu ett fruktansvärt dåligt humör kan jag tala om. För tillfället så sitter jag och söker lite jobb och funderar snart att vila en stund så mitt dåliga humör försvinner men vi hörs lite senare tänkte bara tala om att jag lever !

Hugs ♥


nervositeten stiget med en hastighet av tusen..

..det gör den verkligen jag är så otroligt nervös över hur det ska gå i dag vid kvart i elva. Ni får kanske veta hur det går senare vi får se, godmorgon btw vaknade vid åtta och nu har jag precis slängt i mig lite frukost och ska snart göra mig iordning :) Mamma kommer och hämtar mig lite innan tio. nu blev detta ett jätte tråkigt inlägg och ni fick inte veta så mycket varför men det tar vi se. Men nu måste jag sätta fart ! Ha en underbar dag såhörs vi ieftermiddag.

Hugs ♥

ett liv utan dig är fan inte värt att leva..

..det är så sant,rubriken talar verkligen för sig själv ikväll - ett liv utan dig är fan inte värt att leva ! Jag kan inte leva utan dig kim du är min bästa vän vi ska hålla ihop i vått & trott du är helt underbar ♥ och nu vill jag be om ursäkt för den otroligt dåliga uppdateringen idag. Men har tillbringat ungefär hela dagen på körskolan och gjort en massa tester, och kom hem runt 19.00 och åt direkt middag och nu har jag pluggat ännu mer. Imorgon är det nämligen daxs så får vi se hur det går. Hoppas verkligen jag klarar de :) Var tvungen att ta en lite paus ifrån allt som har med en bil att göra !! Just nu väntar jag på att kim ska höra av sig till mig så ska vi prata lite, sen ska jag troligtivs fortsätta plugga titta en stund på tv sen blir det väl att sova. Men men ska försöka bli bättre på uppdatara jag lovar. Hoppas ni har haft en fin dag & har en fin kväll :) Vi hörs imorgon för nu ska jag gå och koka lite te, ha de bäst så länge !

Hugs ♥

my feelings for you.

Godkväll bloggen, beck filmen - skarpt läge har precis slutat den var bra spännande en läskig. I åtta söndagar framöver så kommer de visa beckfilmerna vilket jag är glad över efter som jag älskar beck verkligen. Men men förut så var jag,min mamma & hämtade mina kusiner och sen åt dom middag här det blev lasange och till efterätt blåbärspaj mycket gott och är fortfarande mätt. Men nu hade jag tänk och lägga mig i sängen slå på en box av the hills och försöka sova. Men hoppas ni har haft en fin söndag, imorgon är det en ny vecka och nya tag!

Hugs ♥

hemma från underbara stockholm!

Helojsan bloggen, nu är jag tillbaka från underbara stockholm och har haft bästa helgen :) Så himla trevligt och mysigt. Tänk att det är så himla underbart och träffa sin bästa vän! Vi har gjort allt möjligt så himla kul. Måste säga de igen har verkligen haft en underbart bra helg :D Du är BÄST ♥ Kom hem idag vid 13.04 och då blev det direkt hem till min kusiner och titta på deras nya rum och så kom hem för en stund sedan har spräng huvudvärk och ska snart övningsköra med mamma för att hämta upp mina kusiner. Efter det blir de middag & plugga körkortsteori det är hur min kväll kommer se ut ! Vid 21.00 är det beck det får man inte missa. Men nu ska jag vila en kort stund men vi hörs lite senare ikväll.

Hugs ♥

Stockholm idag plus snön har trillat ner från himlen och det är bara oktober !!

Godmorgon mina fina, vaknade runt 08.00 kände mig ganska pigg. Nu har jag precis gjort iordning mig. Även lagt fram kläder som jag ska packa ner i min väskan senare jag ska nämligen åka till stockholm idag till min bästa vän över helgen. Ska bli riktigt skoj så länge sen jag så henne ♥ Men innan jag åker så ska jag till körskolan,köpa tågbiljett och äta lunch med mamma. Lite grann att göra men det ska hinnas med ;) Tåget går inte förs 14.56 så några timmar har jag på mig iaf. Men men bloggen kommer dock bli lidande under denna helg för jag kommer inte uppdatera förs jag kommer hem på söndag eftermiddag ! Men men jag hoppas ni förstår, hoppas ni får en kanon bra helg så hörs vi på söndag !!

P.S vad har hänt ? snön har trillat ner från himlen och det är bara oktober ? jag blir CHOCKAD !!

Hugs ♥

sova är nog det bästa som finns.

Godkväll bloggen, kom precis in igenom dörren nästan har precis tagit bort sminket och hoppat i pyjamsen. Var över en sväng hos Lisa på väster och lämnade lite saker och pratade en sväng :) Och innan det var pojken här mysigt och trevligt! Nu satt jag mig i sängen och ska se en av the hills boxarna och sedan sova för ska upp vid 08.00 imorgonbitti, men hoppas ni har haft en fin kväll så hörs vi imorgon !

Sov gott på er ♥

oj vad dagarna går fort..

Godefterniddag bloggen, förlåt för usel uppdatering jag hann inte blogga imorse för jag fick jätte brottom vaknade 08.00 och skulle vara inne i stan vid 09.10 för då hade jag körlektion. Den gick bra och jag är nöjd och nu på eftermiddagen har jag suttit och pluggat på körskolan det går bättre och bättre :) Kan ganska mycket nu är det inte långt kvar så det är bara kämpa in till de sista! Sitter just nu i köket här hemma och äter lite mat eftersom jag har inte hunnit äta någon lunch bra där ;) Om en timme ungefär kommer min pojke hit som jag inte har sett sen i fredags.. men nu äntligen så ses vi så jag är glad ! Senare ikväll ska jag bara ta det lungt titta på tv och självklart plugga :/ som vanligt ska jag avsluta kvällen med att prata med kim min bästa vän.♥ Så kommer min eftermiddag/kväll se ut i mini format. Hoppas ni alla har haft en kanon dag så hörs vi vid 23-tiden ikväll.

P.S fy fasen vad kallt det är ute, vart tog de varma sommar vädret vägen ? imorse när jag gick upp vad de -5 grader URSH!!

Hugs ♥


23.07

Helojsan, har tittat på två pogram och nyss tittade jag klart på kungarna av tylösand det pogramet är lite speciellt och vrickat haha;) Har precis hoppat i min pyjamas och väntar nu på att kim ska ringa. ♥ Sen blir det att sova. Min kväll har varit lugn och skön bara slappat finns inget bättre ! Men men nu blev detta världens tråkigaste inlägg men vi hörs imorgon för nu blir det lite mer tv tittande. Hoppas ni har haft en fin kväll!

Hugs ♥


Mitt huvud hänger inte riktigt med längre..

Godkväll bloggen, kom hem från ca. 2 timmar sedan idag har jag som sakt suttit en sväng på körskolan sen käkat lunch med Fredrika mycket trevligt:) Skulle egentligen ha träffat pojken min men han är fortfarande sjuk har spytt och sådär så det får bli en annan dag.. Har precis pluggat lite till snart ska jag & min familj äta sen blir det att ta upp luren och ringa till min bästa vän kim i stockholm och prata ett bra tag!! vilket jag gillar ♥ Förutom det så är det även grey's anatomy som jag ska se. Så ser min kväll ungefär ut, men men nu ska jag hoppa i myskläderna och tända lite ljus. Men hoppas ni har haft en fin dag & får en härlig kväll så hörs vi vid 23-tiden.

Hugs ♥

tankarna över tar mitt liv.

Godmorgon,godmorgon denna natt som har varit har inte varit sig lik jag har inte kunnat sova något alls nästan. Bara några timmar alla tankar bara snurrar jag ligger i min säng och tänker för mycket och försöker få tag på min bästa vän kim. Alla fall så gick jag upp vid nio tiden och gjorde havregrynsgröt med bananer i mycket gott och man blir jätte mätt! Idag ska jag åka till körskolan som vanligt och plugga från 12-14.00 ska iaf försöka sitta där i två timmar sen vid kvar över två ska jag möta upp min vän Fredrika och äta lite sen lunch och prata lite. :) Efter det blir det att möta upp pojken för vi behöver prata lite. Ångesten över tar det där så jobbigt, men men nu ska jag försöka tänka på något annat och hoppa in i duchen och börja göra mig iordning. Men hoppas ni får en fin dag såhörs vi ieftermiddag!

Hugs ♥


Att förmedla någonting i ord.

..som rubiken säger - Att förmedla något i ord är svårt det finns så mycket man skulle vilja skriva men ändå ingenting. Huvudet snurrar,tankarna gör en förvirrad. Livet går upp och ner, som berg och dalar livet är inte alltid lätt. Då får man finna andetagen som tar en person framåt. Andas ut och in och försöka tänka, men när jag tänker så flyter allt ihop till en röra och jag förstår inte hur jag ska göra och jag får panik och ångest det är de som övertar mina dagar. Man går runt och tänker för mycket. Ärligt jag förstår inte att en människa kan tänka på så mycket samtidigt. Med denna otroligt röriga text vill jag få fram orden livet är kompicerat men ändå rätt underbart. Man har allt men ändå inget.


Från de att förmedla ord till vad jag har gjort ikväll, jag har bara tagit det extremt lugnt. Har ätit middag sen tittat på I form med anna anka och nyss såg jag på DH. Nu blir det att slå på en av boxarna från tv pogramet the hills som jag älskar, sen blir det att sova. Det vanlig ungefär men men nu ska jag ta och hoppa i min urmysiga pyjamas så hörs vi imorgon för är inte riktigt på humör. Men hoppas ni har haft en fin kväll !!

Hugs ♥

hatar detta tråkiga väder.

Godkväll,äntligen hemma så skönt :) Helt slut varit på körskolan i några timmar klarade fas B förut så är glad nu börjar jag verkligen gå framåt. Nu har jag tänt en massa ljus och ska burra ner mig i sängen och slå på tv:n och försöka få tag på lilla kim som jag tror ligger och sover. ♥ men hoppas ni iaf har haft en kanon dag förutom dett tråkiga väder som ÄR grått och TRIST URSH OCH FY. Vi hörs om några timmar :)

hugs ♥

19 oktober 2010.

Godmorgon mina solstrålar, jag & min vän klara somnade sent igår kväll eller natt vid 02.00 ungefär vi tittade på the hills boxerna. Har några boxar kvar som jag ska se ikväll :) Vi vaknade vid halv tio och nu har vi precis ätit lite frukost amrikanska pankakor mycket gott. Nu ska vi göra oss iordning och sen blir det för min del att gå till körskolan och plugga teori i typ en till två timmar. Senare får vi se vad som händer har inte bestämt något speciellt men men nu ska jag plocka udan frukosten men vi hörs ieftermiddag eller ikväll ! Ha en fin dag.


uppdatering?

Godkväll alla fina läsare, ursäkta för en urdålig uppdatering idag men satt och pluggade på körkoslan från 15.00 - 18.00 sen blev det att möta upp klara :) Sen middag hemma hos mig, nu har vi suttit och sett och ser the hills boxarna har inte kommit mycket längre än hälften. Klara ska även sova här så nu ska jag forstätta vara social med henne såhörs vi imorgonbitti med lite bättre uppdatering:) Hoppas ni har haft en fin dag & kväll.

P.S Jag saknar dig min bästa vän kim♥

Lauren Condrad från the hills.


and it's all because of you.

Godmorgon, vaknar upp av ångest som över tar mig, med smärta i magen och allt känns så himla tungt. men vaknade runt halv tio och nu har jag precis ätit lite frukost ska snart ta och duscha sen göra mig iordning. Idag denna gråa måndag blir det att ta sig in mot stan för att sätta sig på körskolan och plugga som bara den iaf i två timmar. Inte de roligaste men nu är det snart över det är bara plugga plugga in till de sista så hoppas jag på att jag klarar de bara :) Men självklart så hoppas jag på det bästa! Efter det runt 5 - tiden ska jag möta upp min vän klara :) Men men har inte alls så mycket att skriva har fortfarande lite bloggtorka kan jag säga men bilder kommer komma jag lovar. Ne nu ska jag röja undan här lite såhörs vi i eftermiddag ! Ha en kanon bra dag. ♥

All that's best in you.


Luke Bryan - Do I lyrics


The Fray - Look After You

as long as there is air, you will find hope.

Nämen hejsan bloggen, det var länge sen har inte bloggat sen i fredags har inte orkat in haft någon lust.. :/ men nu får vi se om jag är tillbaka igen helgen har varit okej. Just nu pratar jag i telefonen med kim ♥ senare blir det middag och sen kommer väl även pojken hit en kort sväng vi ska nog bara prata och ta det lungt :) Men har sådan bloggtorka så ni anar inte men vi hörs om några timmar. Hoppas ni har haft en fin helg!

Hugs ♥

and the blue sky is writing me poetry.

Godmorgon, då har ännu en vecka gått. Det går alldels för fort vaknade kring halv nio och nu har jag precis slängt i mig lite frukost. Ska snart slänga mig i duschen och sen göra mig iordning. Ska försöka ta mig in till stan och plugga lite körkortsteori sen blir det att torligtvis äta lunch med mamma :) Resten av dagen har jag inte planerat & inte kvällen heller vi får se vad som händer och hur jag mår eftersom jag fortfarande är lite sjuk och känner av febern lite. Men men nu ska jag sätta lite fart här hemma. Men hoppas ni får en fin fredag så hörs vi senare.

Hugs ♥


22.32 14 oktober.

Helojsan måste ju få in ett sista inlägg för dagen. Väntar fortfarande att kim ska höra av sig. Har väntat ganska många timmar nu men hoppas på att de snart klingar till i min telefon. Tittade precis på tredje avsnittet av Kenza&Tyra show det är ganska kul :) Nu tänkte jag gå och borsta tänderna sen lägga mig ner i sängen och slå på en liten film och som sakt vänta ännu mer.. Men men hoppas ni har haft en fin torsdag ! ♥


Får inte tag på dig blir galen!

Godkvällen bloggen. Kom hem igen runt 4 klippet drog ner direkt till källaren och fyllde upp badkaret med vatten och tog mig ett bad för jag frös så. Desutom så är jag fortfarande sjuk lite :/ så nu svettas jag istället kul.. :( kan man inte bara bli frisk någon jäkla gång ?!! Jag sitter just nu inne i mitt rum och försöker ringa kim har ringt henne minst 4 gånger och skickat minst 20 sms men får inget svar så irriterade vill ju prata med henne!♥ Men men får försöka ringa lite senare igen och se om hon svarar vilket jag hoppas, blir lite orolig när hon inte har svarat sen 12 idag men antar nog att hon göra något viktigt. Men ikväll ska jag iaf bara ta det lugnt titta på film och som sakt försöka få tag på min bästa vän kim hoppas jag lyckas! Idag fick jag även med mig ett nytt stickat pandand vitt från åhlens så snyggt. Ni får se bild på det någon dag, men nu ska jag fortsätta ringa lite men hoppas ni får en fin torsdag såhörs vi lite senare. Om jag inte har somnat då..

hugs ♥

Torsdag.

Godmorgon. Vaknade imorse av att den fina solen lös in i mitt rum och det är riktigt fint höst väder ute, det gillas mycket! Igår kväll pratade jag i telefonen långt in på små timmarna ända till halv två lika trevligt som alltid :) Men men idag är det redan torsdag tycker veckan har gått väldigt fort ! Om en liten stund kommer Jennifer hit och senare idag ska vi åka in till stan och titta lite :) Ieftermiddag blir det att plugga körkortsteori också det börjar gå riktigt bra nu och de gör mig glad ! Men men nu måste jag hoppa in i duschen. Hoppas ni får en fin dag såhörs vi lite senare så får ni dagens outfit när jag kommer hem !

Hugs ♥

Telefonsamtal.

..så då har jag tittat klart på grey's anatomy det är lika bra som vanligt och sorligt. Den serien blir aldrig dålig !! Har precis borstat tänderna och hoppat i pyjamasen nu ska jag ska burra ner mig i sängen med täcke och filt och värme kudden och sen ta fram hem telefonen och ringa min stockholmare. Ska bli trevligt och prata av sig lite :) Men men detta blir sista inlägget för ikväll ! Vi hörs imorgon. Hugs ♥


oopsi fick med mig ett par nya skor hem från stan!

Hallå där bloggen, kom hem vid halv två från stan. Var hos "paulina" och efter det blev det att möta upp Lovisa och vi käkade lunch och pratade. Sen så gick vi en sväng på stan och jag fick med mig hem ett par låghöga stövlar i färgen svart så grymt snygga :) Försökte ta kort på de två nya skona men det blev inte så bra så jag gav upp så ni får bilder imorgon istället så håll ut ! Nu lär jag inte behöva köpa några flera skor inför hösten & vintern skööönt. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och prata i telefonen med kim ♥ Sen blir det att se grey's anatomy.  Men nu ska jag prata i telefonen en sväng men hoppas ni har haft en fin dag såhörs vi senare.

hugs ♥

vaknade av att jag frös.

Godmorgon vaknade runt halv åtta för att jag frös ursh !! hatar verkligen att vara sjuk finns inget värre :/ har precis slängt i mig lite frukost och ska snart duscha ska nämligen upp på stan vid 11.30 och fixa till mina ögonbryn hos paulina. Sen blir de raka vägen hem och bara ta det lungt och försöka bli frisk !! Så inget plugg idag på körskolan tar det lugnt istället och vilar lite ifrån det. Men nu ska jag slänga mig i duschen. Hoppas ni får en fin dag såhörs vi när jag kommer hem igen vid ett !

Hugs ♥

they haunt me all the time. sometimes I'm not fast enough.

Godkväll, tittar på DH just nu det är reklam och undertiden tänkte jag slänga in ett sista inlägg för dagen. Bilder på mina nya skor får ni imorgon istället :) Efter pogramet ska jag ringa kim ♥ efter det blir det att sova tror jag. Imorgon händer det lite saker som måste göras det tar vi få. Och febern börjar komma tillbaka igen..:( men men nu ska jag ta ipren och fortsätta se serien men men vi hörs imorgonbitti !! hoppas ni har haft en fin tisdag.

Hugs ♥

orkar inte vara sjuk.

Helojsan, kom hem vid 17.30 har precis släng i mig lite mackor och te mums :) Klarade fas A på körskolan så nu känner jag att jag är på g och det går mycket framåt, men nu börjar jag känna mig dålig igen. Fryser & svettas om vart annat så ikväll blir det att se DH som jag följer och sen prata i telefonen min kim ♥ Förutom det så har även fått mina nya skor med kilklack de kommer upp på bild lite senare ikväll det lovar jag. Men nu ska jag vila lite så jag blir frisk fortare !! Vi hörs sen.

Hugs ♥

12 oktober - sjuk igen.

Godmorgon vakande klockan 11 känner mig hägig feber och ont i halsen. Kul att bli sjuk nu hatar det !! Men men  idag ska jag iaf proppa i mig ipren göra mig iordning och åka in till stan för att plugga lite på körskolan. Inte för jag har någon ork till det men det är ett måste. Sen ska jag nog möta upp Lovisa så jag får mina nya skor jag jag har beställt från Nelly som hon & jag beställde förra veckan ska bli kul och se hur de ser ut :) Men men nu måste jag duscha för känner mig verkligen jätte jätte varm. Men hoppas ni får en fin dag och att ni inte är sjuka ! Tur att jag har min bästa vän kim som lyser upp mina dagar som en sol ♥ Vi hörs när jag kommer hem igen!!

Hugs ♥

mår enormt illa.

Godkväll bloggen, jag kom hem vid fem tiden mitt huvud är helt slut :/ på körkortsskolan gick det helt okej börjar arta sig med tiden. Men mår otroligt illa och har världens huvudvärk börjar undra om jag håller på att bli sjuk men illa måendet stiger mig upp i halsen URSH !! Ska nog vila lite är helt slut så hoppas jag att illa måendet går över är ledig imorgon ska ta en lång lång sovmorgon. Men men det är då det , nu ska jag vila fryser jätte mycket !! Hoppas ni har haft en fin dag såhörs vi om några timmar.

Hugs ♥

Börjar få lite panik för körkortsteorin hjälp mig!!

..har varit iordning gjord ett bra tag. Efter jag hade ätit frukost så gick jag ut och gick ca. 3 km mycket skönt i den strålande solen :) Nu ska jag snart dra på mig ytterkläderna och ta cykeln in till stan åka förbi jobbet sen åka till körskolan och sitta där minst i två timmar. Min vän Lisa Eriksson kommer också dit så vi ska plugga lite tillsammans, efter det ska jag gå på stan en sväng och köpa en persent till min kära mamma för det är hon allt värd :) Ibland är jag riktigt snäll (a) När jag kommer hem runt 5-tiden ska jag bara ta det lungt och gå ut och ta lite fina höst bilder tror jag älskar när träden har denna röda/gula färg ! Men men nu ska jag dra mig in mot stan förs som sakt vi 5-tiden eller tidigare. Ha det fint !

Hugs ♥

TIME DON'T LAST FOR LONG.

Godmorgon då var det en ny vecka och måndag. Den dag jag hatar mest av allt !! Men men vädret är fint men solen skiner men temperaturen är väldigt låg 0.3 grader ute fy. Man ser hur frosten ligger på gräsmattan. Iaf jag gick upp vid kvar över åtta och var otroligt pigg. Har precis släng i mig lite frukost och ska snart fixa iordning mig ska åka till jobbet en sväng sen blir det att gå till körskolan och plugga lite sånt som måste göras. Nu blev detta ett jätte tråkigt inlägg men men, hoppas ni får en fin dag såhörs vi lite senare :)

Hugs ♥

OH ARE YOU TIRED?

Godkväll sådär ja då har pojken min åkt hem, vi såg filmen rember me som jag har sett några gånger den är fin och en bra film :) Födelsekalset för mina två kusiner sam & noa var mycket trevligt vi åt först tacos sen kladdada m. grädde och chocklad bollar herregud vad mätt jag blev är fortfarande mätt ojoj.. ;) haha men men om några minuter ska jag ta upp min lilla mobil och slå in kims nummer och prata lite med henne ♥ Sen blir det att se en film till och sen sova. Kommer nog somna sen ikväll/natt känner mig inte så jätte jätte trött :/ men men inget man kan göra åt det. Imorgon börjar mitt nya liv jag har bestämt mig för att jag ska gå ut och gå varje morgon det kan vara skönt och ta en morgonrunda sen äta en jätte stor frukost. Men men nu börjar klockan ticka iväg måste ringa henne snart. Men hoppas ni har haft en bra söndag, jag tycker faktiskt inte om söndagar vet inte riktigt varför men ja så är de. Vi hörs imorgonbitti !

Hugs ♥

Söndag 10 oktober 2010!

Sådär ja då har man duschat osv. nu är man iordning gjord. och här ska ni få dagens outfit ska snart på släktkalas för mina minsta kusiner fyller. Solen skiner ute och det är underbart men dock har man inte varit ute något alls idag men men.. har gjort de jag måste, men nu ska ni få bilderna här nedan men hoppas ni får en fin fortsatt dag såhörs vi senare när jag kommer hem runt sju tiden ! Hugs ♥

Dagens ;

Svarta strumpbyxor - Lindex
Svart kjol med volanger - H&M
Svart bas linne - Ginatricot
Blommig tröja - Monki (ny)




if perfect is what you're serching for. then just stay the same.

Hallå bloggen, jag vaknade runt halv elva åt en stor frukost och från 11 tills nu har jag städat och röjt i mitt rum. Det blev hur bra som helst och har rensat bort en massa saker känns skönt :) Så idag har jag städat och senare i eftermiddag vid 5 - tiden ska jag på kalas för mina små kusiner har fyllt år så blir att äta lite tårta och sådär. Efter det så kommer pojken hit har inte träffat han på en vecka för det har varit så himla mycket så det ska bli mys vi ska väl kolla på film eller något i den stilen. Senare ikväll blir det även att slå en signal till kim ♥ prata lite och sådär. Det är ungefär vad min dag/kväll kommer gå ut på denna söndag den 10 oktober 2010. Haha men nu ska jag slänga mig in i duschen och sen göra mig iordning :) vi hörs lite senare med dagen outfit innan jag sticker i väg.

Hugs ♥


orkar inte.

sådär ja då har jag tittat klart på filmen och den var bra mycket dans i den vilket jag älskar. Jag är trött nu igen väldigt trött förstår inte hur jag kan vara så trött hela tiden men men. ska nog slå på ännu en film sen sova har ingen lust att blogga heller just nu så vi hörs imorgon hoppas ni har haft en fin lördag. ♥

I'm not a perfect person.

..ingen kan vara perfekt, vi alla gör misstag här i livet men jag hoppas vi kan fortsätta framåt, tänka framåt för vi behöver varandra och jag tycker alltid att du är sjukt underbar kim. Du är min bara min, min bästa vän idag och föralltid glöm inte bort att ditt namn är alltid inristat i mitt hjärta.

I Love U , my bestfriend kim I will never let you go!!♥


Godkväll, lite dålig uppdatering idag dock och ingen dagens outfit men det är tillbaka imorgon :) Idag har jag åkt runt lite med familjen och köpt lite saker. När vi kom hem så tittade jag och min syster på en film som heter "Love Happes" mycket mysig film. Ikväll blir det att äta middag och sen se ännu en film som vi hyrde vid namn "stomp the yard homecoming" hoppas den också är bra !! Så som sakt för att sumera denna kväll så ska jag som sakt se på film och bara ta det lungt och ringa kim min bästavän ♥ Men hoppas ni får en fin kväll så hörs vi lite senare :)

Hugs ♥


Coldplay - The Scientist

Lööööördagmorgon, godmorgon alla fina ! Vaknade ganska tidigt för att de är lördag då man kan sova jätte länge men var sjukt trött igår somnade vid 23. Men det var skönt :) Idol igår kväll var helt okej tycker olle är grymt  bra! Idag vet jag inte alls vad som händer det är riktgit höst väder ute det blir att ta det lungt och kanske åka förbi kusinerna en sväng vi får se vad som händer och sker. Men hoppas ni får en fin dag såhörs vi lite senare med dagens outfit :)


Olle Hedberg - Talking about a revolution


Olle hedberg - Kings of leon - Use Somebody - Acoustic Cover




Denna låt som jag tänker lägga ut nu talar verkligen för sig själv. Den är helt underbar och min favorit denna låt får en och tänka på allt som har hänt och vad man har gjort. och det får mig att tänka hur mycket jag saknar en viss person vid namn kim min bästa vän saknar henne så otroligt det går inte att förklara. Du vet att jag älskar dig! ♥

Fredagsmys middag och idol !

Gooodddkväll på er mina fina läsare, dagen har varit helt okej :) Åt lunch med mamma & min syster på stan fick två fina tröjer med mig hem bilder kommer självklart här nedan. Jag har precis badat i bubbelbadet och haft ansiktsmask nu känner man sig riktigt fräch. Ikväll ska jag & min syster se idol sen blir det någon film så skönt fredagsmys underbart. Senare ikväll vid 22 - tiden ska jag ringa kim ♥ och efter det blir de att se någon film till många filmer blir det när man inte ska göra något speceillt men men nu ska jag käka middag hoppas ni har haft en fin dag såhörs vi lite senare. Hugs ♥

En blommig tröja - Monki 80 :-
En svart långärmad tröja tjockare modell - Monki
250:-





IT'S LIKE YOU CAN SEE WHAT I'M THINKING.

...rubriken är så sann för min bästa vän kim hon kan verkligen se vad jag tänker hur jag känner och hur jag mår. Det räcker att hon tittar in i mina ögon och hon ser om jag mår bra eller dåligt. Hon är helt klart den bästa. Saknar verkligen dig. vill bara träffa dig,krama om dig och säga att jag aldrig kommer släppa taget om dig ALDRIG. Fast vi bråkar så hoppas jag att du vet att jag älskar dig från botten av mitt hjärta. Och det ska vara du & jag bästa vänner. ♥

Dagen jag skulle egentligen åkt för en stund sedan men min syster slutar vid 12 istället för 11 haha kom hon på nyss. Så medans jag väntar så tänkte jag lägga in dagen outfit som jag inte har gjort på länge. Men nu är jag motiverad igen för det så nu kommer de komma dagen outfit varje dag !! Det ni oj oj nu slår jag på stort. Men som sakt ni får ha en kanon fin dag såhörs vi om några timmar då jag kommer hem igen !

Dagens ;

Rosa skjorta - Ginatricot
Svart bas linne - Ginatricot
Svarta svarta strumpbyxor - Lindex
Ringar - Indiska fått av min syster när jag fyllde
Silver klocka - London
Thomas saabo armband

inte bästa kvalliten på bilderna men de får duga !!



Fredag.

Godmorgon,godmorgon. Veckan har gått fort och det är redan fredag skönt med helg har inget speciellt inplanerat så skönt.  Vädret ute är verkligen tråkigt enormt tråkigt väldigt grått men men vaknade för en halv timme sedan kanske och nu har jag slängt i mig lite frukost :) Idag ska jag åka in till stan och möta upp min syster och gå en sväng ska bli trevligt sen vid tolv ska vi möta upp mamma och käka lunch! Sen får vi se vad jag ska hitta på men det får vi se. Ne nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning ni får ha en kanon bra dag!
Hugs ♥

Because you're the only one who knows how to always make me smile..

..rubriken talar för sig själv verkligen för varje ord. Du är den bästa kim du får mig alltid att le, helt underbart jag förstår inte riktigt hur du gör. Jag har dig och det är det som spelar roll här i världen jag klarar mig med bara dig för du är så himla SPECIELL. Ingen är som du, du är värd allt och lite till, du är värd all min kärlek mitt hjärta kommer alltid slå för dig min vän,min bästa vän. Du vet hur mycket du betyder för mig, du vet att vi bråkar ibland men ändå så älskar jag dig sååå mycket. Klarar inte av att förlora dig för du är HELT BÄST ! Jag hoppas du och jag kan fixa allt vi ska kämpa jag ska VERKLIGEN. Jag saknar dig.. ♥


Till kvällen den 7 oktober 2010 kvällen har tillbringas med Lisa Bergström vi ha sett på robinson druckit massor utav de och ätit chocklad mycket gott :) Kom hem för 30 minuter sen har käkat lite mat och nu sitter jag i min säng i mina myskläder och ska snart ringa kim och prata lite, det var inte igår kan jag säga!! så nu är det dax att ta hand om detta. Efter det blir nog film och senare sova. Men hoppas ni har haft en kanon dag. så hörs vi imorgon då är det är fredag och helg!

Hugs ♥

Tandläkaren igen..

Godkväll mina läsare, har precis varit hos tandläkaren det gick helt okej. Men är ännu inte hemma utan hos Lisa på väster vi ska se lite på tv och umgås :) trevligt ! kommer hem runt 21.00 någon gång då ska jag ringa min bästa vän kim. ♥ Men hoppas ni alla har hadt en fin dag så hörs vi sen !!

Hugs ♥

lite brottom sådär..

Godmorgon mina fina läsare!! hade ställt klockan på 08.00 men vaknar en timme senare och är sjukt stressad men nu är jag iaf iordninggjord och sitter och slänger i mig en macka. Ska nämligen möta upp min vän klara 10.40 inne i stan inte för jag vet hur jag ska hinna men det visar sig haha vi ska fika lite och prata senare ieftermiddag ska jag gå till körskolan och pluggen. Sen kvällen vet jag inte hur den ser ut det visar sig ;) men men gud nu har jag verkligen inte tid att sitta här måste kuuuuuttttaaa till bussen men ni får ha en kanon bra torsdag. Hoppas ni inte har lika dåligt väder som det är här det regnar och är helt grått tråkigt !!

Hugs ♥

beställt nya skor från nelly!

Godkväll bloggen kom precis hem och har precis hoppat i myskläderna och tagit bort sminket så skönt. Jag har varit hemma hos Lovisa och vi har käkat pizza och gjorde en kladdkaka som blev sjukt torra haha man undrar hur vi lyckas ibland ;) Pluggat lite körkortsteori och precis innan jah skulle åka hem så beställde vi varsitt par skor från nelly.com så himla snygga kommer givetvis lägga ut en bild här nedan för får troligtvis skona redan på fredag weeei. Resten av denna onsdag kväll eller de timmarna som är kvar så ska jag snart ta upp luren och ringa min bästa vän kim ♥ Det är min kväll i stora drag men hoppas ni har haft en lika fin kväll som jag.
Vi hörs imorgonbitti.

Du vet själv att jag saknar dig mest av allt det ska vara du & jag punkt slut !!♥

De ursnygga skona jag beställde från nelly titta och njut me like it.
 

Reims SEK 289, Nelly  Shoes - NELLY.COM

onsdagkväll 6 oktober.

Godeftermiddag bloggen, dagen har varit lång och jag har varit hos tandläkaren och ska tillbaka dit imorgon kväll för att fixa till min tråd eftersom den var av. Kostade 270 kr haha nu börjar man bli snål när man behöver betala själv. men men ska snart övningsköra till Lovisa som bor ute i marieberg så ska vi plugga tillsammans käka pizza plus kladdkaka blir nog trevligt :) Sen ska jag även ringa min bästa vän kim ikväll känner det är på tiden var sjukt länge sen vi pratade i telefonen i timmar! saknar allt och henne så ♥ Men ni får ha en fin onsdagskväll såhörs vi när jag är hemma igen!

Hugs ♥

hatar tandläkaren.

Godmorgon ställde klockan på nio imorse vaknade direkt när klockan ringde och kände mig pigg och utvilad och inte stressad. Idag är det redan onsdag ska snart göra mig iordning sen ta cykeln till min tandläkare ska fixa gluggen mellan mina tänder igen. Så får vi se om de håller denna gång vilket jag hoppas! Senare ieftermiddag ska jag åka in till körskolan som vanligt och plugga teori ungefär 1 timma och 30 minuter försöker åka dit varje dag iaf. Känner mig duktig, något mer som händer idag det vet jag inte alls...vi får se vart dagen tar vägen och vad som hittas på :) Men ni får ha en super fin onsdag såhörs vi lite senare.

Hugs ♥


somnar vilken sekund som helst.

Godkväll och gonatt säger jag nu. Är obskrivligt trött finns inga ord för det, ska se lite på tv sen slå igen mina blå har inget kul och skriva i detta inlägg såg premiären av desperate housewife och bartendrskolan. Men men vi hörs imorgonbitti då inläggen kommer bli lite roligre jag lovar.

Godnatt ♥

Desperate housewife


Bartenderskolan

tonight.

Godkväll, att plugga på bilskolan gick bra några framsteg sker iaf det gör mig glad. Kom precis hem för ca. 20 minuter sedan varit på m-berg med flickorna mycket trevligt. Men fick dock inte med mig något hem och fick inte använda mitt persent kort hittade verkligen ingenting på ginatricot så typsiskt.. men men, ikväll ska jag bara ta det lungt vila min axel äta middag & se på film :) Blev sjukt sugen på fruktsallad så ska nog göra en sådan lite senare innan jag gos'ar ner mig i min mysig säng haha! Hoppas ni har haft en fin tisdag så hörs vi ungefär vid 23-tiden!

Hugs ♥


Just the way you are.

When I see your face
there's not a thing that I would change
Cause you're amazing,
just the way you are
And when you smile
the whole world stops and stares for a while
Cause you're amazing,
just the way you are.

rubriken och texten talar för sig själv. och för DIG du vet vem du är ! Jag kommer aldrig släppa taget om dig aldrig jag hoppas du kan lita på mig igen någon gång. ♥ I Loved you first.




Från det till dagen idag är det den 5 oktober 2010 det känns konstigt att oktober månad redan är här. Jag gick upp vid åtta imorse och hoppa i myskläderna och tog mig till körskolan för att övningsköra. Kom hem runt halv elva och har precis proppat i mig en stor och god frukost ska snart slänga mig i duschen och senare göra mig iordning. Välja kläder och allt det kan ju ta sin illa tid haha ;) Vid halv tre ungefär ska jag ännu en gång ta mig in till stan för att sätta mig på körskolan och plugga körkorts teori från 14.30-16.00 efter det blir det att möta upp mina flickor elvira och malin vi ska ta bussen ut till m-berg och titta om vi hittar något fint :) Ska försöka använda mitt present kort på ginatricot för 500 kr. Det är vad jag har bestämt idag ikväll ska jag bara ta det lugnt se på tv och käka middag. Min dag i mini format. Ni får ha en grym dag såhörs vi ikväll !

Hugs ♥

..allt bara blir värre och..

..illa måendet överstiger sin gräns och värra,axeln gör bara ondare och ondare. Jag trodde det skulle bli bättre men har bara blivit sämre blir att åka in till vårdcentralen imorgon så får se se vad de säger där.Man påverkas så otroligt utav all smärta när man har gjort sig illa ögonen är glansiga som om jag hade feber.. Sen har jag ångest över att jag inte kan hjälpa till och hjälpa min bästa vän kim på något sett. Åh man känner sig så värdelös !! Ne nu ska jag inte låta sånt här gå ut över mina fina läsare. Det blir middag sen film !

Hugs ♥

Livet är inte en dans på rosor..

Godmorgon bloggen, har sovit fler timmar i natt än vad jag gjorde natten innan. Min axel och arm är lite bättre men det blir iaf inget jobb för mig idag för jag har för ont. Så idag ska jag plugga körkorts teori här hemma och det är även kanelbullensdag idag så ska även käka lite bullar :) och i mellan pluggandet ska jag gå ut och gå lite också så man får lite luft.

Från det till något annat ibland kan livet var så förvirrande livet är inte än dans på rosor utan en dans på taggar just nu..världen livet är vänt upp och ner. Jag saknar dig dag som natt, när ska det bli som förr mellan oss? saknar det så otroligt. Snälla börja berätta allt för mig igen jag ber dig. Vi ÄR BÄSTA VÄNNER så är det bara och det är så de ska va. ♥

Nu ska jag låta mina tankar snurra och börja plugga men vi hörs om några timmar.

Hugs ♥

If you can dream it. You can be it!

If you can dream it. You can be it! rubriken talar för sig själv helt klart. Just nu har jag så många tankar i huvudet som vanligt du vet att jag behöver dig kim inget liv utan dig är värt att leva det funkar inte så!! Du vet lika bra som jag att vi båda behöver varandra. Vi har gjort stora påverkan i varandras liv som jag aldrig kommer släppa taget om , det ska bli som förr det ska bli DU & JAG och vi ska göra allt tillsammans så är det bara allt ska bli bra allt ska bli som FÖRR tro mig nu snälla du är den ända jag tänker på. ♥ Sen min arm/axel har bara blivit sämre dock :/ jag har så himla ont och nu börjar jag även bli blå på handen vilket inte vårdar bra kan knappt röra armen och om det inte blir bättre får mamma & jag åka en sväng till sjukhuset imorgon så det inte är något farligt som har hänt !! Men ikväll ska jag inte alls göra mycket utan äta middag med min syster & min mamma sen titta på film och försöka få tag på kim. Proppa i mig alvedon så jag kan få lite sömn inatt men ni får ha en kanon bra söndagskväll såhörs vi imorgonbitti orkar inte blogga mer.

P.S I need you, i can't make it with out you my bestfriend!

Hugs ♥

Söndag.

Godmorgon,godmorgon på er!! vaknade runt halv tolv igår så tittade jag och erik på filmen "änglar och demoner" den var helt okej men fattade inget nästan haha men men. Vi har precis ätit frukost och pojken min ska snart åka hem för jag måste hoppa in i duschen sen börja plugga körkortsteori inte så kul men ett måste. Det ska jag göra hela dagen lång sen ikväll får se vad som händer men troligtvis se film med mig själv och äta middag med min syster och mamma. För pappar är i Åland och spelar golf haha. Men men nu ska jag slänga mig in i duschen så jag får något gjort av denna dag men hoppas ni har en fin söndag såhörs vi ikväll !!

Hugs ♥


2 oktober 2010.

helojsan mina fina läsare, ikväll blev det en lugn kväll mycket skönt :) har ätit tacos med min syster och hennes kompis sofie mycket trevligt! vi har precis sett klart filmen "the school of rock" den filmen är ganska rolig skrattar mycket haha. Den borde ni se. Nyss pratade jag även med min killkompis johan i telefonen alltid lika kul och trevligt och höra hans råd kan jag tala om. Så grym kille alla borde ha en killkompis som han det säger jag bara !! Nyss på min pojkvän hit så vi ska se på ännu en film. Men men nu har jag inte tid att sitta här ni får ha en grym lördagkväll av de som är kvar så hörs vi imorgonbitti !!

Hugs ♥


troligtvis en spricka i min axel.. :/

Godeftermiddag bloggen :) glömde blogga imorse när jag vaknade steg upp vid tio tiden och åt frukost med mamma & min syster! Sen blev det att göra sig iordning sen åka upp till stan och titta lite mycket trevligt. Kvällen igår var grym och sjukt kul verkligen ;) Tack johan och mina flickor helt underbart. Men slutade inte lika bra jag blev puttad ner för en trappa och slog i axeln ordentligt så nu är den svullen från axeln och ända ut till fingrarna och smärtan är plågande :/ men men jag överlever men hoppas smärtan går över snart bara men nog om de ! Min moster & kusin har precis varit här och fikat nu ska jag snart basta sen bara slappa se på film och ja bara ta det lungt så himla skönt. vi hörs om några timmar ! Hoppas ni har haft en fin lördag såhär långt !

Hugs ♥

Äntligen helg och det firas.

Godkväll bloggen, idag har bloggen blivit väldigt lidande förlåt mig :/ har varit på körskolan från 10.00-12.00 sen gick jag runt på stan lite själv. Sen satt jag mig hos mamma där hon klippte sig och färgade håret. Hon blev mycket fin :) Sen blev det möta upp jennifer en snabbis och en mallan haha ! Två snabba svängar kom hem från 17- tiden så har inte varit hemma länge har duschat och gjort mig iordning :) Ska åka in till stan vid åtta och möta upp johan för att åka till Adolfsberg och hänga med ett skönt gäng sen får vi se vart det leder men troligtvis till strömpis där jag ska möta upp mina fina flickor elvira & kicki ♥ Kvällen kommer nog bli bra ni får höra hur det var imorgon :) sen har jag enorma funderaringar på att lämna lillstaden örebro och flytta till stockholm där jag har min bästa vän kim som jag kan luta mig imot ♥ är jätte sugen på att flytta en sväng skönt att slippa allt för en stund så vi får se kanske blir stockholm nästa vem vet eller det blir så ;) Men nu ska jag platta håret och sminka mig lite till så hörs vi imorgon när jag vaknar !

Hugs ♥

1 oktober 2010

Godmorgon mina fina läsare idag är det redan 1 oktrober 2010. Det är en ny månad och nya möjligheter. Gud vad tiden går fort alldels för fort.Iaf vaknade för 40 minuter sedan och har redan gjort mig iordning haha :) Så nu sitter jag och slänger i mig lite fil sen ska jag ta bussen in till stan för att sätta mig p+å körskolan och plugga från 09.30-12.00 då de stänger för dagen! Efter det blir det att möta upp mamma för lunch och medans hon går och klipper sig och färgar håret så ska jag se om jag hittar någon snygg klänning eller något liknande tills ikväll men vi får se vad det blir. Har ju present kort på Ginatricot på 500 kr som jag fick av min faster när jag fyllde (a) så kanske ska gå dit och titta om jag hittar något men men. Det är min dag så pass lång jag skriver mer runt fyra - fem tiden då jag är hemma igen så ska jag berätta kvällens planer :) Ni får ha en grym fredag. PS. gud vad skönt det är med HELG :))

Hugs ♥

RSS 2.0