bula mitt i pannan,snyggt.

Godkväll kom precis innan för dörren, har varit på stan och käkat lite mat på Java mitt favorit ställe :) Har precis satt mig i sängen och inväntar nu att BB ska börja sen blir det att sova och tagga inför sista arbetsdagen och sen är det helg känns tungt just nu jag skulle helst vilja sova ut men men jobbar till kvart i tre ungefär så det är helt okej ändå får ju pengar för det hehe. Slog huvuet i en kant när jag städade idag på mitt andra jobb och nu har jag världens bula har världens huvudvärk inte alls kul.. ne nu ska jag gosa ner mig i sängen och bara se tv. Vi hörs imorgon när jag kommer hem ifrån jobbet, hoppas ni har haft en fin dag :)

hugs,♥

äntligen är det snart fredag och jobb veckan är slut!

Godeftermiddag alla fina. Uppdateringen här suger förtillfället, för det ända jag gör är sova,äta,jobba men idag är det iaf torsdag och idag jobbade jag på mitt andra jobb från 08.00-12.30 mycket skönt att sluta tidigt :) Efter det blev det lunch och nu sitter jag här hemma och har rensat mitt rum och väntar även på att Lovisa ska bli klar hos frisören för efter det tänkte vi nog troligtvis dra ut till Marieberg i samma veva som jag ska skjusa min mamma till något ställe hehe vet inte änns vad det heter. Men men det är min dag/kväll i miniformat och det var inte ett kul inlägg men men hoppas ni överlever :P vi hörs lite senare ikväll. Ha det fint sålänge!

hugs, ♥

slut som människa nu blir det att dejta sängen för min del(y)

Godkväll, då har ännu en dag gått denna vecka. Först blev det jobb från 08.00-16.30 sen hem byta om åka till Lisa på väster prata lite dricka lite te mys! Sen åkte vi och träna/sola mycket skönt. Dagen har varit väldigt lång tycker jag och seg men imorgon är det onsdag yees en dag närmare helgen :) Det gör mig glad då man kan sova ut och bara ta det lungt längtan är stor. Ne hurru ni jag är slut som människa så nu blir det att dejta sängen för min del over and out ! Vi hörs imorgon kväll. PS. vet att uppdateringen suger men så är det när man jobbar hela veckorna.

hugs, ♥

man är verkligen helt slut när man kommer hem från jobbet.

Godeftermiddag eller vad man ska kalla det ! hehe, nu kom jag precis hem från jobbet och det har gått mycket bra som vanligt :) åt lunch med mamma mumms. Men har haft konstant ont i magen hela dagen inte så härligt :/ men om man är stark så biter man ihop. Och dålig uppdatering blir det för det jag orkar göra just nu är att jobba,träna,äta,sova. Det är allt man blir trött utav att jobba, ikväll blir det äta middag med familjen sen bara ta det lungt mycket SKÖNT precis vad jag behöver. Nu ska jag vila lite så vi hörs lite senare :)

hugs, ♥

Grattis grattis säger jag till min moster&morbror !

Godmorgon bloggen och alla fina. Uppdateringen denna helg har inte varit den bästa, har varit ute i fina solen och umgåtts med min mamma & syster igår var jag och mamma på stan. Fick med mig hem ett par skor,en adiddas tröja och en massa träningskläder så nu ska det bli träning av det hela ;) Kvällen igår tillbringade jag min tid hos mina kusiner med middag och massa annat gott, sen blev det att möta upp ett gäng kompisar maria och sara för en liten prat stund mycket trevligt. Idag är det söndag och sista dagen innan den nya vecka börjar. Även idag så fyller min morbror & moster år 45 hela år så vi ska dit vid fyra tiden och fira dom ska bli mysigt & trevligt :) så får vi se hur långradigt det blir där men det blir nog kanske hela kvällen. Men det är min söndag i miniformat, nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig iordning :) vi hörs lite senare !

hugs,♥

sånt här kallar jag för fredagsmysss!

Godkväll, förlåt vet att uppdateringen har varit väldigt dålig men har jobbat hela veckan och varit trött när jag har kommit hem så har tränat sen gått och lakt mig. Det är det jag har hunnit med så är det i veckorna. Men men det är bara gilla läget ! Igår iaf efter jobbet så åkte jag och mamma och fixa ett nytt pass & sen blev det våfflor hos mormor muummms det var min gårdag. Idag är det fredag jobbade från 07.15-15.00 sen bar det upp till stan mötte upp fredrika & amanda för en liten fika på Bara vara mycket trevligt :) Sen hem byta om och ta bilen upp på stan jag,mamma & min syster var på Indigo en tapas resturang mycket mycket gott blev sjukt mätt nu sitter vi i vardagsrummet och ser på tv, ska snart krypa ner under täcket och se massa olika filmer det är aldrig fel en fredagkväll som denna sånt här brukar jag kalla för fredagsmyyyysss ! Hoppas ni alla har haft en fin dag & får en fin kväll såklart så hörs vi imorgon när jag vaknar, imorgon ska jag ta en lååång sovmorgon :) DET ÄR JAG VÄRD! Ha en bra fredagskväll.

hugs, ♥

jobba,träna,sova så kul ser livet ut i veckorna.

Helojsan bloggen och godkväll :) Nu var det två dagar sedan jag bloggde förlåt! Men har jobbat igår var jag så trött så orkade typ ingenting det blev jobba,träning,sova och ungefär samma idag jobbade till 17-tiden sen blev det hem ta ett varmt bad och nu har jag precis ätit. Ska se på BB som börjar vid 22 sen blir det att sova :) haha vilket liv man har men så är det om man ska tjäna pegnar plus att det är snart helg ska bli skönt med HELG ! Längar mer än vad jag har gjort på länge. Men nu blev detta ett jätte tråkigt inlägg men men de får ni lida med ne nu ska jag bädda ner mig i sängen och se tv hoppas ni alla har haft en bra dag :)

hörs imorgon efter jobbet !♥

London bokat och klart med familjen :D

Godkväll mina fina läsare, då var det bokat och klart :D eller rätt sakt pappa bokade nyss en weekend till London mellan 14-17 april, för att han fyller 50 år den 12 april. Vi ska shoppa och äta god mat ska bli så sjukt trevligt & mysigt :) Och då har verkligen våren kommit till London så då hoppas jag att solen lyser och för att säga ett och annat så ska jag shoppa en massa ;) Nu ska ni få lite bilder på hotellet där vi ska bo. Sitter och väntar på att maten ska bli klart sen blir det att se BB och sen någon film. Ska försöka gå och lägga mig tidigt för imorgon ska jag upp vid halv sju då väntas det jobb från 08.00-15.00 på pappas jobb är ärligt lite nervös men det kommer nog gå bra. Nu ska jag sluta babla och ni ska få bilderna ha en fin kväll så hörs vi sen!









London är underbart vackert kommer aldrig sluta älska denna stad !


jäkla huvudvärk som aldrig kan ge sig.

har tvättat och tvättat håller fortfarande på och har mycket kvar men det är bara gilla läget.Har även slängt i mig lite mat och lite te. Har lite huvudvärk så ska försöka vila så det går över så jag inte blir sjuk igen. För imorgon ska jag upptidigt och åka med pappa till hans jobb och jobba lite för att så in några riksdaler :) Men börjar undera hur jag ska orka gå upp vid halv sju men det visar sig. Ikväll avstår jag från träning eftersom jag har huvudvärk och känner mig lite häning men nu ska jag se lite tv och vila kanske känner mig piggare om några timmar. Hoppas ni alla har haft en fin dag såhär långt :) Hörs sen! ♥

Lite jobb i veckan kanske.

Godmorgon då var det måndag igen och en ny vecka. Idag vaknade jag vid halv nio låg och drog mig lite i sängen mycket skönt. Har precis ätit lite frukost och ska snart  börja tvätta lite, sen duscha tvätta håret osv. Sen får vi se vad som händer :) Kanske ska jobba lite hos pappa i veckan på kontoret kopiera lite papper och fixa lite så jag får lite pengar det skulle ju aldrig vara fel sen blir det massa utav träning ! Blir nog till och med träning ikväll men men nu ska jag börja tvätta så jag kommer någon vart ! och det blåser storm ute vill bara ha vår , men ha en fin dag så hörs vi senare. hugs ♥

En kväll framför tv:n solsidan & filmen förtrollad.

Godkväll tänkte att jag gör mitt sista inlägg för idag nu istället, har precis ätit en god köttfärspaj med salad mumms! Nu väntar jag på att Solsidan ska börja,sen blir det filmen förtrollad och sappa i mellan BB också lite smått. Det är ungefär så min kväll kommer avslutas en kväll framför tv:n en söndag med massa ljus i rummet och en kopp te det är aldrig fel. UNDERBART ! Hoppas ni alla har haft en fin dag såhörs vi imorgon. ♥


söndagar är en riktig seg dag.

Helojsan idag är det söndag och jag har bara tagit det lungt, gick upp ganska tidigt imorse gjorde världens godaste frukost med mamma. Sen blev det att byta om och åka iväg på fika hos farmor efter det ut en snabb sväng på Marieberg. Sen när jag & min syster kom hem på eftermiddagen har vi ätit lite mat sen har jag vilat i några timmar vilket har varit enormt skönt och behövligt :) Denna helg har jag verkligen tagit det lungt så skönt måste bara säga det. Ikväll blir det middag med familjen sen se solsidan och någon bra film. Det var en kort sumering av min dag och jag vet att det har varit dålig uppdatering i helgen men har inte riktigt orkat. hehe men hoppas ni alla har haft en fin dag ! hörs sen.

hugs,♥

Körslaget!

Hejsan bloggen,idag vaknade jag sjukt tidigt och vet inte riktigt varför jätte konsigt när man verkligen kan sova ut då vaknar jag tidigt så typiskt. Så ikväll ska jag vara vaken riktigt länge så jag kan sova ut länge imorgon !! Idag lördag har jag vart på stan en sväng med min syster mycket trevligt träffat Lovisa och pratat lite, och nu på kvällen har jag ätit middag med familjen och nu har ser jag på körslaget och senare blir det film och även telefontajm ♥ Men nu ska jag fortsätta se körslaget, såhörs vi imorgon eller lite senare ha det toppen sålänge!


virkat är väldigt vackert.

Godkväll bloggen, maten på kungsgatan 1 här i örebro där jag,pappa & mamma åt på var riktigt bra :) sen gick jag & mamma en sväng på stan och sen blev det hem börja min lugna kväll med att ta ett bad med massa ljus omkring mig. Och nu har jag precis hämtat våra gäster så nu ska vi äta middag.  Ni ska få se kvällen outfit enkel men ändå skön. Så nu ska jag gå och vara social senare ikväll ska jag ringa min fina vän ♥ Hoppas ni får en fin kväll vad ni än gör. Vi hörs sen!

Kvällen enkla.

Byxsdress svart - BikBok
Virkad väst - Vero Moda (NY)



Trodde våren var här men där hade man fel.

Godmorgon mina fina ! Idag är det fredag och jag vaknade jätte tidigt vid halv åtta det var länge sen hehe. Men låg och titta på tv lite och åt frukost och nu har jag gjort mig iordning. Vid halv tolv kommer pappa och hämtar mig här hemma så ska vi åka in till stan och möta upp mamma och käka lite lunch mysigt & gott :) Just det trodde våren hade kommit till stan för att stanna men där hade man fel igår var det nästan barmark ute och man såg asfalten och solen lyste så fint och solbrillerna var på. Men idag vaknade men ännu än gång upp till ett vinterland det snöar ute som bara den och det är ett väldigt tjockt snötäcke på marken. ÅHHHH blir galen vill inte ha mer snö. Men men slut pratat om det idag ska jag som sakt äta lunch med mamma & pappa sen ska jag & mamma gå en sväng på stan sen får vi se vad som händer. Vi hörs lite senare med dagens outfit och sådär. Ha en fin dag !

P.S Snöar det hos er ?!

hugs, ♥

filmdax.

Godkväll, nu har jag tittat på lite tv och ska nu hoppa ur mys dressen och hoppa i min pyjamas borsta tänderna, krypa ner till sängs och slå på en film :) skönt värre, tänke bara säga godnatt så hörs vi imorgon.

Godnatt alla fina ♥


your song.

tänkte lägga in en underbar,vacker sång av Ellie Goulding älskar hennes röst, ni måste bara lyssna på denna låt man fastnar för den direkt när den börjar.


varmt bad underbart.

Helojsan glömde totalt bort bloggen för ett tag hehe men de händer alla. Jag har haft en helt okej dag blev att städa och prata med stockholmaren själv ♥ Sen åkte jag och träffa Lisa Bergström för en stund lite snabbt intensivt prat. Nu på kvällskvisten tog jag mig ett varmt bad med ljus omkring mig och har precis ätit middag! Imorgon ska jag köpa min efterlängtade virkade väst som jag har hittat wiie ! så vackert med virkat eller vad tycker ni? Jag ska avsluta med att se på big brother och någon film sen prata i telefonen för en stund. Men det var min dag i miniformat. Hoppas ni alla har haft en fin dag så hörs vi lite senare.


trött och ont i axlarna !

Godkväll mina fina. Idag kom jag hem vid 21-tiden har träffat lite kompisar och fikat,ätit lunch varit ute i solen använt mina solglasögon för första gången! YEEES våren är snart här och jag är glad :) Var och tränade med Lisa förut ki-box shit vad jobbigt det var sen var vi och solade det var väldigt skönt. Min dag i miniformat, nu ska jag värma vete kudden sen slå på en film ! hoppas ni har haft en fin dag i solen !

hugs, ♥

äckligt trött!

Godmorgon, sitter här med en kopp te brevid mig och solstrålarna lysser in igenom fönsteret kan de bli bättre?! Jag sitter har och pumpa musik ur mina högtalare för jag ska försöka vakna !! Är så otroligt trött så det är stört hade ställt klockan på 09.00 kom jag upp då ? NEJ jag sov till 10 nästan 10.30 trött jag blir på mig själv. Men idag ska jag iaf åka in till stan och möta upp Lovisa och äta lunch och prata lite, senare vid 15-tiden ska jag även möta upp en gammal kompis vid namn Maria som jag inte har träffat henne sen i sommras och hon kommer vara sjukt brun för hon har varit i thailand i tre månader inte alls avis jooo jag vill också ju fatta vad skönt. Men jaja nu ska jag sluta balbla och dricka upp de sista av mitt te sen hoppa in i duschen och dra på mig lite kläder. Dagen outfit kommer senare ieftermiddag när jag kommer hem :) Ha en kanon bra dag i solen såhörs vi.

hugs,♥

Superstaylisten Jonas vs. Big Brother

Sådär ja då har man slängt i sig lite mat och dricker en kopp te. Nu sitter jag vid datorn lite klockan 22.00 är det premiär för pogramet superstaylisten jonas på 3:an som jag är sugen på att se. Eftersom jag älskar mode och hollywood. Men men får väl sappa mellan det och big brother antar jag ;) Vilket pogram föredrar ni ? Superstaylisten Jonas VS. Bog Brother ?! Men men nu ska jag forsätta se lite tv men hoppas ni alla har haft en fin dag :) Och detta blir mitt sista inlägg idag men vi hörs imorgon !

hugs,♥

älskar ljus.

Godkväll, kom hem för en liten stund sedan. Var och tvätta bilen med mamma och nu är den väldigt ren hehe. Sitter i mitt rum och spelar musik och har tänt massa ljus i mitt rum ni får lite bilder lite senare. Väntar på att middagen ska bli klar sen blir det tv ! Men nu ska jag fortsätta sjunga med låten som spelas ur mina högtalar och det är inte mindre än U2 - With or without you. Ha en grym kväll så hörs vi sen.

hugs,

Nu börjar våren närma sig whiiiho !

Godeftermiddag bloggen och alla fina. Var ute och gick förut i det skinande vädret nu börjar det bli vår på riktigt solen blänker mot den vita snön som håller på att smälta bort och asfalten börjar komma fram mer och mer vilken jag tycker om. Som jag nämnde var jag ute och gick nästan 8 km känner mig jätte duktig efter det blev det en lång dusch sen göra pankakor och nu ligger jag i min säng och lyssanr på spotify och ur mina högtalare spelas det Lifehouse förtillfället :) Väntar även på att mamma ska komma hem så vi kan åka och tvätta bilen, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Blir nog att chilla hemma men hoppas ni har haft en fin dag fellas vi hörs ikväll !!




te i mägnder !

Godmorgon, då var det ännu en måndag och en ny vecka. vi får se vad som händer denna vecka. Idag ska jag fortsätta tvätta och lite sådär. Har precis slängt i mig lite frukost och nu sitter jag och dricker lite te "mors lilla olle" super gott men vilka roliga namn det finns på olika sorter måste jag säga. Men men jag ska fortsätta dricka mitt te och slappa lite vid tv:n innan jag börjar tvätta ni får ha en fin dag så hörs vi lite senare :) hugs,


should have known you'd bring me heartache. almost lovers always do.

..rubriken talar för sig själv. är inte trött är ganska pigg och har världens smärta i ryggen och tänker så de bara knakar ska försöka ta och sova men vi får se hur det går. varför gör man alltid fel ? finns det något som kan förklara det för mig..? vill bara till DIG.

GODNATT ♥

Mitt hjärta tillhör dig.

Godkväll har både tittat på solsidan och big brother nu blir det nog att avsluta kvällen med en film sen sova. Sen funderar jag lite från en sak till detta. Jag ska kämpa kan du inte förstå det ? varför litar du aldrig längre på mig ? har du inget förtroende till mig ? det kanske är lätt för mig och säga kan vi glömma detta och börja om. Men jag vill bara få dig att förstår hur otroligt ledsen jag är över allt som jag har gjort mot dig. Jag är det verkligen, när ska vi kunna BÖRJA OM ? och starta allt på nytt. Ha våra helger igen, äta ute, ränna på stan tills klockan blir sent,gå på bio, köpa godis på hötorget och äta det tills vi nästan spry,se film hemma hos dig (och du brukar oftast somna ) men det är lika underhållande iaf,gå ner till trångsund och köpa upp halva affären på ben & jerrys gunga på gunan i lekparken i trångsund vi hade sådan fart till slut så jag föll av och du satt kvar och jag började skratta,cykla ner till vattnet precis där du bor sätta oss på en klippa och bara prata om livet och njuta av varje sekund som finns! minns du det ? jag kan fortsätta tusen sidor till för så många minnen har vi tillsammans som aldrig kommer suddas ut. Jag minns allt så väl det är bara de jag vill ha tillbaka min bästa vän som är underbaraste människan på denna jord. Vart är du ? Alla minnen med dig oslagbara finns ingen som är bättre än dig och mig. Jag vet jag har betett mig som en idiot,skitstövel du får kalla det precis vad du vill. Jag vet hur dum jag har varit men du ska veta hur mycket jag har ångrat allt jag har gjort mot dig. Jag hoppas en dag att du får tillbaka förtroendet igen för mig och kan lita på mig för jag älskar dig även idag även fast vi bråkar väldigt ofta men min syn på dig kommer aldrig någonsin förändras. Du är alltid den glada tjejen som sprider glädje omkring dig, kärlek, värme,trygghet. Vi är menade förvarandra ,menade för att vara bästa vännner vi alla har dåliga tider i vänskapsrealtioner. Men du är min bästa och det säger jag inte bara för att säga men jag har aldrig haft en sådan fin,underbar vän som dig du är så SPECIELL och så VÄRDEFULL. Jag inser hur mycket du har ställt upp för mig du har funnits där i vått och torrt om jag skulle ringa mitt i natten och be dig komma då vet jag att du skulle göra det. Du gör verkligen allt för mig, jag vet att jag dock har varit väldigt dåligt på den fronten det är för att jag inte riktgit vet vad jag ska göra mer än att säga att jag finns här jag vill visa dig hur grymt mycket du betyder för mig. Därför ska jag överraska dig någon gång med att komma och krama om dig och säga hur grymt bäst du är. Finns inga ord på denna jord som förklarar hur bra,bäst du är ! Finns ingen bättre än dig alla borde ha en bästa vän som dig. Du anar inte hur glad jag är som har träffat dig i MITT LIV att jag fick just chansen att lära känna dig. Men just nu vet jag att du är besviken på mig men snälla hata mig inte.  Vi har sakt att vi ska hålla ihop hela livet ut och det ska vi. Du och jag hand i hand livet ut kommer aldrig släppa taget om dig. Det är det sista du behöver vara orolig för,  I will never let you go.  Jag ska hålla allt jag säger vi måste ses snart och prata bara DU OCH JAG och ingen annan. Jag behöver dig bokstavligen och menar det verkligen ingen annan förstår precis som du. TA ÅT DIG ! JAG SAKNAR DIG SAKNAR OSS SÅ DET GÖR ONT KOM TILLBAKA NU JAG SAKNAR ALLA LÅNGA LÅNGA SAMTAL NU SKA DE SKE EN FÖRÄNDRING VI SKA PRATA I TELEFONEN OFTARE VI ÄR JU FÖR FAN BÄSTA VÄNNER SÅ SNÄLLA KOM TILLBAKA ÄNNU EN GÅNG. I LOVE U FOREVER  AND EVER ♥♥

skrivet direkt från hjärtat.

you are my only hope.

hej igen måste bara lägga in en otroligt bra låt en vacker låt som jag avgudar. 

There's a song that's inside of my soul
It's the one that I've tried to write over and over again
I'm awake in the infinite cold
But you sing to me over and over and over again

So I lay my head back down
And I lift my hands and pray
to be only yours I pray
to be only yours I know now
you're my only hope

Sing to me the song of the stars
Of your galaxy dancing and laughing and laughing again
When it feels like my dreams so far
Sing to me of the plans that you have for me over again

So I lay my head back down
And I lift my hands and pray
to be only yours I pray
to be only yours I know now
you're my only hope

I give you my destiny
I'm giving you all of me
I want your symphony
Singing in all that I am
At the top of my lungs
I'm giving it back

So I lay my head back down
And I lift my hands and pray
to be only yours I pray
to be only yours I pray
to be only yours I know now
you're my only hope.


En sammanfattning av lördag & söndag.

Godkväll idag är det söndag. Kan börja och berätta vad jag gjorde igår  kväll tillbringade jag kvällen hos mina kära kusiner med mat och mello ! Tycker ni det var rätt att Eric Saade vann? :) Det tycker jag måste jag säga tycker det var kul att det stod mellan Eric & Danny men Danny var lite lite bättre men är nöjd med vad svenska folket röstade fram mellan de två. Och nu tillbaka till söndagen som det är idag imorse sov jag ut och vaknade vid 11 det var enormt skönt. Sen gjorde jag en ordentlig frukost, sen började jag tvätta och plocka lite här hemma. Senare på eftermiddagen åkte jag & åt "lunch" hemma hos farmor lika gott som vanligt. Och nu har jag precis sett en film. Resten av kvällen som är kvar ska jag väl ta mig något och äta sen får jag väl se om det går någon bra film denna söndag. Väntar också på att en väldigt speciell vän ska ringa så jag kan få prata av mig lite och hon förstår mig oftast ♥ Men nu ska jag sluta babla och detta blev inte världens roligaste inlägg men ska försöka vara bättre med inlägg lovar. Men nu ska jag krypa ner under täcket en sväng och se lite på tv vi hörs om några timmar. Men hoppas ni alla har haft en fin söndag :) hugs.  

Jag älskar dig k.

Hejsan och förlåt för dåligt uppdatering. Men har inte haft ork, jag börjar om,vi börjar om på nytt. Strycker det som har hänt även om det kanske inte är lätt. Och börjar om jag lovar dig att jag ska finnas där för dig och bli en mycket bättre människa och vän,bästa vän jag ska göra allt för dig. För jag kan inte andas utan dig kan inte leva utan dig och det vet du ! Även fast jag har varit världens idiot jag vet ber verkligen om ursäkt vet att du är besviken på mig. Men jag hoppas någon gång att du kan förlåta mig för allt jag har gjort och ställt till med. Jag vet att vi behöver varandra väldigt mycket. Jag vet att du behöver mig och jag tvärt om. Jag säger inte allt detta bara för att säga utan menar allt även om jag vet att du kanske inte alls vill höra detta men jag älskar dig och det vet du. Jag vet att du inte tror på mig när jag säger att jag kommer till dig. För jag vet att du vill se dig med egna ögon att jag står där framför dig och går fram och kramar om dig riktigt hårt. Jag vet jag ser hur mycket du behöver mig jag är inte dum eller blind. Vet innerstinne att du älskar mig också. Jag saknar dig ! Släpp aldrig min hand för det ska alltid vara du och jag livet ut det är så vi har sakt och det är så det ska förbli. ♥

DU & JAG !

En gobit från nickelback.

Figured you out



figured you out.

Godmorgon mina läsare, vaknade av att solstrålarna lyste in i mitt rum vaknade runt halv tio och nu har jag precis slängt i mig lite frukost. Idag är det fredag och ska snart slänga på mig lite kläder och vänta tills mamma kommer hem så ska jag senare åka in till stan ska hämta ut en klänning som jag har beställt förlänge sen. Men men nu ska jag sätta fart så jag kommer någonstans. Vi hörs lite senare, hugs ♥

kan det inte regna lite mer?! jag hatar regn !

Godkväll jag hör hur regnet slår mot mitt fönster det har regnat konstant hela dagen förutom att de snöade i 5 minuter förut eller något likande. Jag ville bara säga att jag lever har inte orkat bloggat något mer än ett inlägg idag. Jag vill bara bort en stund från denna stad och träffa andra människor och göra roliga saker och inte tänka på något annat.

Har haft en helt okej kväll ätit middag & en semla nu sitter jag i min säng och ser på scrubs och ska snart krypa ner under täcket och slå på en liten film sen sova. Det är det jag kommer avlsuta min torsdagskväll med. Men hoppas ni alla har haft en fin kväll så hörs vi kanske imorgon.

hugs,

Redan torsdag.

Godmorgon mina fina läsare. Vaknade runt halv tio och nu har jag precis slängt i mig lite frukost & lyssnar på the voice, har sovit mycket bra inatt :) nu ska jag höga volymen lite och så ska jag göra mgi iordning duscha och sådär. För vid ett tiden ska jag hämta upp min vän Malin Eriksson så ska vi åka och käka lunch inne i stan mycket trevligt !! Sen får vi se vad som händer. Men men nu måste jag verkligen sätta fart hoppas ni får en fin torsdag så hörs vi när jag kommer hem !

hugs,

she's all that!

Godkväll bloggen. Kvällen började med träning på friskis & svettis inne i stan med Lisa Bergström :) Gick mycket bra men var helt DÖD bokstavligt talat när den var slut. När jag kom hem blev det ät äta middag och sen dusch och nu sitter jag och ser filmen she's all that har sett den massor utav gånger men lika kul varje gång och en riktig tjejfilm helt klart ;) Om en stund börjar även big brother som jag ska se sen blir det att prata lite i telefonen men men nu börjar filmen igen. Men hoppas ni alla har haft en fin onsdag hörs imorgon!

hugs,

Dagarna bara flyger förbi.

Godmorgon kära ni, igår tog jag de lungt sen åkte jag hem till Lovisa och åt lunch mycket trevligt :) Kvällen bestod av att äta middag med familjen och semla självklart ! Igår fick jag även en stort sug efter att söka en högskola i stockholm. Jag har alltid velat bo i stockholm och börja läsa och jobba. Som lite om växling i miljön hade jag tänkt men ska iaf skicka efter lite papper från Naprapat Högskolan så får vi se hur jag gör. Men man kan ju iaf försöka se om man kommer in eller inte :) Idag är det redan onsdag och det blåser fruktansvärt ute helt sjukt om man lyssnar ordentlig så hörs det som om de vore storm ute?! Snön smälter fortfare och fortare kan faktiskt börja se asfallten vilket gör mig glad måste jag erkänna! Idag ska jag städa lite till här hemma det är redan stökigt igen efter två dagar hehe. Men men nu ska jag sätta fart ! Vi hörs om några timmar. Ha en fin onsdag.

hugs,

tvätta tar väldigt lång tid har jag märkt..

Godkväll kära måndagskväll. Jag är helt slut kan jag tala om har tvättat hela dagen lång plus att jag har städat hela huset, jag har precis slängt in den sista tvätt högen i tvättmaskinen. Har även lagat middagen ikväll till mig och min syster så jag måste erkänna att jag känner mig väldigt väldigt duktig :) Nu ska jag se top model och slappna av lite, efter det ringa ett litet samtal och prata av mig lite!! ♥

ha en fin kväll, hugs!


En rubrik ska stå här..

Godmorgon eller vad man ska kalla det, jag gick upp vid tio och gjorde frukost sen bar det ner till källaren där jag har stått och sorterat tvätt. Och börjat tvätta & strykt lite har iaf börjat slänga in den svarta tvätten så en liten bit på väg har man kommit ! Så idag blir det att tvätta och ta det lungt, ikväll blir det nog träning men vi får se :) Men annars händer det nog inte så himla mycket. Världens tråkigaste inlägg men men hoppas ni får en fin måndag så hörs vi lite senare !

hugs, ♥


A white blank page.

Godkväll bloggen har inte bloggat sen i torsdags. I fredags fyllde mamma år så det blev att fira henne på kvällen komma släkten förbi på middag mycket trevligt. Fast hade fortfarande feber då :/ Så var inte så pigg och fräch. Sen på lördagen på dagen tog jag det bara lungt vilade. Nu känner jag mig frisk eller hoppas jag är det men känner mig dock dålig igen så vi får väl se vart detta leder. Söndag sitter just nu och tittar det sista på wallander och ska snart gå och lägga mig är trött men ändå inte. Imorgon består dagen av att tvätta åt alla i familjen lite här hemma så man har något att ha på sig. Sen får vi se vad som händer ! Men rubriken talar för en bra låt som ni ska få ett smak prov på här nedan för. Ha det fint vi hörs imorgon :) hugs ♥

Mumford and sons - White blank page


den starkaste kärleken är den obesvarade.

rubriken tror jag på starkt kan jag tala om. den starkaste kärleken är den obesvarade ! hejsan btw. dagen har varit grymt lång och har mått dåligt helt snurrig och mina ögon bara blänker så är inte riktigt frisk än. Men känns iaf som jag är på bättrings vägen och det gör mig glad :) Men har bara tagit det lungt idag också och ikväll blir de samma sak bara ta det lungt äta middag med mamma&syster sen se lite tv. Det är så mina dagar har sett ut ungefär sen i söndags efter som jag har/är sjuk. Men men nu ska jag sluta klaga hoppas ni har haft en riktigt fin dag så hörs vi lite senare ikväll.

hugs,


Dreams are just dreams until you make them real.

Godkväll, blogg.se har varit skumt hela dagen måste jag säga så har inte kunnat blogga alls. Är fortfarande lite smått sjuk men var tvungen att palla mig upp på stan för att köpa present åt mamma. Sen var jag helt slut efter det och blev trött. Bakade chocklad bollar förut och de blev KANON goda måste jag erkänna :) Just nu sitter jag och ser på lite tv i min säng och ska snart borsta tänderna och krypa ner under mitt varma täcke och se film och försöka sova är trött och fryser.. :/ men men hoppas ni alla har haft en fin onsdag.

hugs, ♥

Avslutar kvällen med en film det är aldrig fel.

Helojsan ville bara säga godnatt ska nämligen nu slå på en film och sen sova. Men hoppas ni har haft en fin kväll denna tisdag vi hörs imorgon när jag vaknar.

Sovgott ♥


The one and only.

Godkväll, känner mig lite lite bättre idag och de gör mig glad måste jag erkänna men har fortfarande feber. Har också fått otäckt ont i armen/axeln men vet inte pgr av vad så skumt. Måste ha legat konstigt när jag vilade förut. Just nu väntar jag på att maten ska bli klar sen blir det att se på sofias änglar som jag följer och tycker är bra. Sen blir de att ringa ett samtal efter det ska jag försöka sova. Mina inlägg  är inte så jätte roliga just nu men ska göra mitt bästa för att de ska bli lite bättre :) Har bara mycket i tankarna nu. Som alla personer har ibland ! Men ha en grym kväll såhörs vi senare eller imorgon. hugs !

1 Mars 2011.

Godmorgon är ungefär lika sjuk som igår.. Idag är det även en ny månad 1 mars 2011 och om fyra dagar fyller min mamma år också det får ej glömmas bort ! Denna tisdag blir det att ligga i sängen som jag gjorde igår för att försöka bli frisk. Hatar rent ut sakt att bara vara hemma klättrar snart på väggarna men men det är bara gilla läget. Finns inget mer att göra eller?! Hoppas ni alla hade en fin kväll går och får en lika fin dag. Nu ska jag slå på en liten film och sova sen blir de dusch för att känna mig lite fräschare ! Men vi hörs om några timmar.

hugs, ♥

RSS 2.0