Home.

Hejsan bloggen och alla fina, min blogg har legat åt sidan under en vecka då jag har tillbringat min tid i egypten (afrika ungefär) med lovisa. Är riktigt brun 35-39 grader varmt varje dag det är aldrig fel :) Så nu känner jag mig riktigt fräcsh och snygg. Men en sak jag har saknat min bästa vän så otroligt mycket och gör det fortfarande så det går inte att förklara med ord. Ska torligtvis till henne på fredag och stanna där ett tag vilket ska bli riktigt skoj och mysigt ! För det var ett bra ta sedan jag såg henne :'( Får tårar i ögonen när jag tänker på henne så mycket saknar jag henne. Men nu är man iaf hemma igen i Örebro vilket suger hårt vill vara i Sthlm hos min bästa vän krama om henne,trösta henne,finns där för henne som en äkta vän ♥ försöker ringa henne men hon svarar inte... ne nu ska jag sova ha en fin kväll och sovgott jag är super trött. Vi hörs iimorgonbitti !

Kram ♥

...

Nu tänkte jag lägga upp en låt , den får mig att tänka på dig. ♥


Egypten nästa !

Godkväll alla kvälls älskare.

Jag är fortfarnade vaken mamma & jag har tittat på en film vid namn A Cinderella story har minst sett den 7 gånger men den är fortfarande lika bra. Nu sitter jag i mitt rum har precis ställt klockan på 02.30 då är det dax att gå upp för då bär bilen i väg mot arlanda så jag & lovisa ska snart gå och lägga oss för lite sömn kan behövas ;) Jag kommer vara i Egypten från 24/5-31/5 :) Och det betyder att bloggen kommer läggas åt sidan för en stund ungefär en vecka. Får se om jag kanske slänger in något inlägg när jag är nere i El Gouna i Egypten där vi kommer spendera våran vecka med 35-38 graders sol :) Detta blir mitt sista inlägg för några dagar fram över !
Ni får ha det kanon bra här hemma i kalla sverige så hörs vi !! hej då sverige hej egypten !

P.S Jag har alltid tid för dig min vän alltid alltid för jag tycker om dig så ♥


you are simply the best and you know how you are.

Denna fin låt you are simply the best kim jag avgudar dig till tusen glöm aldrig det ♥

Låtens text talar för sig själv , speciellt refrängen !!


Hoppas du förstår mig vad jag känner för dig.

Jag försöker verkligen ställa upp för dig så gått jag kan. Försöker finnas där för varje sekund av livet som går. Men du verker inte förstå,jag vet,jag vet hur dålig jag har varit på den fronten verkligen !! Du måste tycka att jag är världens idiot som håller på såhär jag är verkligen ledsen men jag vill bygga upp allt på nytt med dig för jag vill inte förlora dig för utan dig klarar jag mig inte jag klarar inte av att stå på egna ben utan dig. För du är hälften av mig you are the one and only for today for tomorro for forever. Snälla ta och lita på mig jag ber dig på mina bara knän tro på mig ? Tro på allt jag säger hur grymt mycket jag älskar dig min bästavän hur grymt mycket du betyder för mig snälla tro mig och ta det inom dig. För allt jag säger är sant och allt jag skriver som jag känner, känner jag verkligen ett liv utan dig existerar inte. Jag vet fortfande inte om du tar åt dig när jag säger jag älskar dig men jag hoppas att du gör det någon gång för det är just dig jag älskar mest av allt på denna jord ! Snälla ta åt dig det med kärlek för mitt hjärta tillhör dig. Jag älskar dig för den du är ♥ vi är fast i varandra men inget går riktigt som det ska. Men jag hoppas att allt kommer lösa sig. För ett liv utan dig är inte värt att leva.

Pluggat hela eftermiddagen.

...rubriken stämmer verkligen helt rätt jag har pluggat hela dagen eller hela eftermiddagen från två tills nu känner mig duktig. För har både gjort klart fördjupningsarbetet & mitt reportage så nu ska det bara skickas in. Så nu är allt klart och skönt är över så himla härligt att vara KLAR MED ALLT :) YEEES !! Så nu kan jag bara släppa allt underbart. Har även packat klart nu ska jag bara lägga ner det sista och stänga igen resväskan. För jag åker nämligen till Egypten imorgonbitti till sol & värme 38 grader varmt är aldrig fel ;)

Mina tankar i mitt huvud bara snurrar och snurrar bara om dig min bästa vän hur allt har gått till och hur det är just nu.. inget är bra men vill bara ha det bra tillbaka allt som vi hade för jag saknar dig så. Allt som skulle få mig att må bra är att få träffa dig NU. För det är du som förstår mig så himla bra och man behöver inte känna sig rädd aldrig utan man känner sig alltid enormt tryck och älskad. Jag saknar dig riktigt mycket NU. Jag hoppas att du tar åt dig för saknaden är ENORM. I NEED YOU RIGHT HER AND RIGHT NOW !

Tillbaka till dagen jag hoppas ni har haft en fin söndag och inte suttit inne som jag har gjort och pluggat :/ Nu ska jag gå ifrån datorn en sväng och slå på en liten film. Ha det fint så hörs vi om några timmar igen :)

Kram ♥

Söndag 23 maj - 2010

Godmorgon,godmorgon bloggen :) Vaknde vad 12.30 det brukar jag verkligen aldrig göra, länge sen jag sov så länge det var riktigt riktigt skönt är riktigt utvilad det är bra för idag ska jag plugga hela dagen ett svenska arbete som ska lämnas in men är snart klar så det är skönt :) Sitter fortfarande i min stora pjamas tröja ska snart slänga mig i duschen sen blir det plugg för hela slanten. Men ni får ha en bra söndag så hörs vi lite senare om några timmar.

Puss på er så länge ♥

Den kärlek du ger mig.

Denna låt ängar jag åt kim en vän jag har känt i två långa år med mycket krångel och bråk men hon ger mig ändå enormt mycket kärlek vill inte förlora dig för du är en sådan bra vän en äkta vän och framför allt min bästa vän. Även om du kanske inte tar åt dig detta och du kanske tycker att orden är så utslitna men jag säger dom ändå jag älskar dig mer än du kan ana min vän ♥

 


Lördag - 22.45

...kom hem för några timmar sedan , gick lite tidigare hem från middagen som vi var på hos några vänner till familjen. För jag behövde prata med kim om lite saker. La precis på luren och nu satt jag mig precis i sängen med täcket omkring mig och datron i knät. Tv:n är även på ska snart slå på en liten film tror jag ! Hopps ni har haft en fin kväll :) Nu ska jag stänga ner min dator för denna kväll , vi hörs i morgon när jag slå upp mina blå.

Kram ♥


Middag en fin lördag kväll !

Godkväll, eftermiddagen har varit lung och skön :) Har precis varit på stan och tittat på mina kompisar som ska gå på bal så himla fina var dom ! Nu ska jag ta mig något och dricka och sätta mig ute i solen,sen vid halv sju ska vi bort till några vänner till familjen och äta middag ska bli trevligt. Så vi hörs när jag kommer hem igen kanske vid 22.00 eller något men ni får ha en super fin kväll så hörs vi senare ♥

Lördag 22 maj - 2010

...klumpen i halsen bara växer och växer av gråt vill bara sätta mig i ett hörn gråta och skrika. För jag är så himla arg på mig själv över alt jag har gjort mot dig. Jag borde verkligen inte ha gjort så det är helt oaccetabelt inte okej hatar mig själv för allt !! Men jag ber på mina bara knän om en andra chans vet att det kanske redan är för sent men snälla för jag behöver dig mer än du kan ana. Jag vet inte själv varfär jag har sårat dig & svikit dig. För jag vet själv hur det känns när något gör så. Du är inte värd det för du är helt underbar och speciell du är värld det bästa på denna jord. Jag hoppas du kan förlåta mig någon gång i framtiden och svara på mina sms. För utan dig känner jag mig tom och jag är ingen alls. Det är du som gör mig hel du är den bästa jag vet. Snälla kan vi inte bara gå tillbaka till det vi hade förut ? Du och jag ? Allt var så himla underbart jag älskade varje minut. Jag saknar dig riktigt riktigt mycket. Snälla kom tillbaka till mig och mitt liv. Jag tror vi båda behöver varandra , I need you and I still love you !


Nu tillbaka till dagen idag är det lördag och det är fint väder ute vilket gillas starkt ;) Vaknade runt tio imose då tog jag & mamma bilen till willys för att handla lite god frukost så det blev amrikanska pankakor och lite annat smått och gått. Givetvis massor utav frukt :) Sen blev det att göra sig iordning jag och mamma tog cykeln till mina kusin för lite fika och prat länge sen jag såg dom så det var trevligt. Kom hem för en liten stund sen sa precis hej då åt Kajsa som var förbi för att lämna lite saker och prata lite men det blev en mycket kort stund. Men bättre än inget. Resten av eftermiddagen och kvällen ska jag spendera hemma bara ta det lungt vara ute i det fina vädret verkligen njuta! Sen blir det även att packa vet inte alls vad jag ska ha med mig men det löser sig nog får vi hoppas ;) Jag är inte humör för något alls helst så vill jag att en väldigt nära vän är här , men allt mellan oss är inte riktigt som det ska överhuvudtaget. Jag behöver verkligen dig. Men allt är fuckt up så finns inget jag kan göra åt det. Känns otroligt sorligt och jag får inte änns tag på henne hon svarar inte på mina sms. Jag försöker allt jag kan för jag behöver verkligen henne tillbaka i mitt liv. Men nu ska jag inte tjata ut mitt liv på er kära läsare. Jag är bara så otroligt nere...men men vi alla har sådana dagar. Ni får ha det guld så hörs vi senare ikväll :)

Kram på er ♥

Lunch & shopping med käraste mamma !

Godeftermiddag bloggen. Nu är jag hemma igen efter lunch med mamma på stan och lite shopping ;) Fick med mig hem en blommig klänning från Bik Bok och ett par nya gladiatorskor från Scorett båda är ur snygga & söta ! Man kan dock tyvärr inte lägga upp någon bild för min sladd till kamran är borta och det har hänt något med min dator så vi får se om jag kan fixa det så snart som möjligt ska göra mitt bästa ! Är bara hemma en snabbis ska snart åka igen in till stan för att gå på Nygatans spa ska få ögonbryna fixade behövs nu till sommaren som kommer. Sen blir det att åka hem igen och lite senare vid sju tiden kommer Jenny :) Men ni får ha en fin eftermiddag såhörs vi ikväll ! Ha det bra så länge.

Kramar & pussar ♥

Skönt med fredag - 21 maj 2010

Godmorgon bloggen, vaknade för en halv timme sedan och nu har jag plattat & lockat håret så nu är håret iaf klart. Så nu sitter jag i min lila badrock och funderar vad jag ska ha på mig. Har alltid så himla svårt att välja som alltid ;) Det är lite grått ute men ändå inte kallt ungefär 18 grader ute och friskt skönt :) Idag är dagen lika fullproppad som igår ! vid 11 - tiden ska jag träffa pappa och fixa mitt bankomat kort, sen en timme senare ska jag träffa mamma för att käka lunch sen gå på stan. Ska få ett par nya högklackade skor och ett par gladiatror skor ibland har man tur :) hahah !! Det kommer nog ta ett tag sen ikväll vi 18.00 kommer min vän Jenny hit och vi ska hitta på något skoj. Det är min fredag i mini format :) Hoppas ni får en fin fredag så hörs vi lite senare i eftermiddag.

Kram ♥

Another Day....

Alla minnen med dig, alla stunder med dig var helt underbara. Allt begär är att du kommer tillbaka till mig in i mitt liv för jag klarar mig inte utan dig mina ben viker sig när du inte finns vid min sida. Jag kan inte andas utan dig. Det får inte sluta såhär det får det inte !! Hur ska jag kuna gå utan dig ? Ska du lämna mig såhär ? helt ensam.. Jag bryter ihop utan dig vid min sida snälla kan vi inte gå tillbaka till när det var du & jag , vi två bästa vänner ? Det är det som gör mig lycklig och glad det är du som gör mitt liv värt att leva. Du är den bästa och underbaraste människan jag känner på denna jord. Jag vill bara ha tillbaka dig. Vi som hade planerat hela sommaren tillsammans ska du bara bryta allt här och nu våran underbara vänskap ? Och låta mig stå i mörkret helt ensam? Jag kan inte förlora dig såhär. Snälla kom tillbaka snälla,snälla hur många gånger måste jag säga det för att du ska få förstå hur grymt mycket jag behöver dig ? Och hur borta och ensam jag känner mig utan dig jag är inte hel, utan helt trasig, helt förstörd. Snälla min vän kom till mig. För jag behöver dig. Kommer det hända eller drömmer jag bara ? Är allt över jag vågar inte se in till verkligheten vill inte inse att det är över. Snälla kom tillbaka så jag kan vara lika lycklig som jag var förut. Jag har bara tre ord att säga till dig jag älskar dig ♥

Jag vill att vi blir vänner igen och åter går till så som det var förut för jag saknar dig så extremt.



Hatar regn.

Godkväll bloggen. Kom hem för någon timme sedan , det blev ingen bio men var hos Lisa en lite sväng för prat osv. alltid lika trevligt :) Nu sitter jag mest och funderar på allt och inget.... Det slutade nyss och regnat helt plötsligt började det oska,blixta och ösregna ute jag blev rädd och chockad men nu har det lugnat sig som tur är !! Hatar allt det fy för det. Nu ska jag snart slå på en film och bädda ner mig i sängen ska bli skönt är jätte jätte trött. Men ni får ha en fin kväll så hörs vi imorgonbitti.

Godnatt ♥


Snabb som vanligt !

...blev klar visst väldigt fort haha :) Så nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska gå lite fortfare. Tänkte medans jag väntar på att jag ska åka kan jag lägga upp dagens låt. Så här kommer den ! Nu får ni ha en kanon bra dag såhörs vi ikväll. ♥





Torsdag 20 maj - 2010

Godmorgon,godmorgon bloggen!

Vaknade av att solen lös in i mitt rum så himla härligt det är klar blå himmel och sol kan vädret bli bättre ? svar nej tror inte det ;) Det fina vädret gör en på bättre humör. Det är redan 20 grader varmt och klockan är bara 09.04 helt sjukt nu är verkligen sommaren påväg härligt värre !! Idag händer det mycket ska aldlels straxt slänga mig i duschen och fixa iordning mig sen blir det att ta cykeln upp på stan för att möta upp en vän för lunch i det fina sommar vädret :) Sen ska vi gå en sväng på stan och sen får man se vart dagen leder ! Kvällen är redan planerad det blir bio var ett tag sen jag var på bio så det ska bli mys. När jag kommer hem måste jag även plugga. Som ni ser själva så är dagen full proppad vilket gillas starkt ;) Ne nu ska jag ta och slå på MTV och spela hög musik och göra mig iordning så får ni ha en kanon bra dag såhörs vi ikväll.

P.S När det är såhär fint väder ute så läggar man bloggen lite åt sidan men hoppas ni inte dör utav det. Utan jag försöker så gott jag kan :)

Kram ♥

Det får inte hända , jag klarar mig inte utan dig !

...tårarna rullar fortfarnade ner för mina kinder, du får inte göra såhär du får inte lämna mig såhär?! Jag ligger vaken hela natten för jag kan inte sova för alla tankar & känslor går till dig. Du är fortfande min bästa vän och jag håller mitt ord jag kommer aldrig släppa taget om dig. Men det får inte vara över det får det inte !!! För jag kan inte stå på egna ben du måste finnas kvar i mitt liv och inom mig. Annars viks mina ben och jag faller ner i det stora svarta hålet och där finns det ingen som tar i mot mig och jag kommer aldrig upp igen. Allt känns mörkt och helt tomt. Snälla jag vill inte ha det såhär ? jag vill att ljuset hittar hit för jag saknar dig. Mitt hjärta är krossat och vill inte tro att det är sant att allt är ÖVER det FÅR INTE VARA ÖVER NEJ :'( Du kan inte göra såhär, förstå att jag verkligen behöver dig ! Ett liv utan dig existerar inte.

Nu säger jag godnatt för mig jag ska bädda ner mig i sängen slå på en liten film eller lyssna på musik är inte på humör idag överhuvudtaget så vi hörs imorgon istället.

Godnatt på er ♥


Snabbt inlägg.

Godkväll bloggen kom hem för en halv timme sedan. Var på stan & mötte upp Jennifer mycket trevligt som alltid :) Har precis slängt i mig lite mat och nu sitter jag med datorn i knät och tittar på Gray's Anatomy ska forstätta titta på det tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg ! Hoppas ni alla har haft en fin dag så hörs vi om någon timma igen. Puss så länge ♥

Jag är helt borta,helt förstörd,helt tom det finns inget kvar.

Godmorgon bloggen, den rubriken jag har idag passar perfekt till hur jag känner mig helt borta,helt förstord,krossad allt känns helt dött. Vill inte prata om det vill inte nämna det. Jag har förstört allt hur kan jag vara så dum i huvudet ?! Allt är mitt fel. Jag kan inte gå vidare utan dig du är hälften av mitt liv och det vet du mycket väl. Du betyder så himla mycket för mig jag säger inte bara för att säga det eller för att smöra jag menar det verkligen. Du är speciell kommer jag alltid tycka ! Men jag förtjänar det allt detta , det kan jag verkligen säga men jag vill inte slippa dig ALDRIG för du är för bra för det jag vill bara ha tillbaka dig som min bästa vän kommer jag någonsin få det, det är det som är frågan ? Jag ber dig på mina bara knän ge mig en sista chans så jag kan visa vad du betyder för mig..snälla ?


Tillbaka till denna tisdag med massor utav tankar som flyger runt i mitt huvud och allt går till en person på denna jord och du vet vem du är. Tårarna rinner ner för mina kinder och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men som sakt idag ska jag bara vara hemma måste plugga Svenska har 2 arbeten jag måste göra klart men det hinner jag. Men först ska jag plocka undan lite här hemma sen städa alltså damstuga hela huset,tvätta golvet och röja så det blir lite fräsht här hemma :) Alltid trevligt sen blir det plugg hela dagen ska även försöka gå ut och träna också. Ikväll får vi se vad som händer väntar och ser vad den har att erbjuda. Hoppas ni får en super underbar dag mycket bätte än vad jag kommer ha ! Vi hörs senare i eftermiddag och nu kommer det upp två låtar som får mig att tänka. Du ska bara veta hur underbart speciell du är jag saknar dig så mycket. Ta åt dig !




Hemma igen efter en lång dag..

Hejsan och godkväll, kom precis hem efter en lång dag på stan med Lovisa. Sen mötte jag upp mamma och nu har vi precis varit ute och övningskört. Gick kanon bra !! Ikväll ska jag bara mummsa i mig popcorn och se på DH aldrig fel att bara sitta i sängen och ta det lungt :) Men ni får ha en kanon fin kväll så hörs vi imorgon. Inte så intressant inlägg men men...bätte än inget ;) Försöker även få tag på min vän men det går inte bra.

Kram på er ♥

18 maj - 2010

Godmorgon härliga tisdag !

Hoppas ni alla har sovit underbart gott. Jag har ännu haft en natt när jag inte alls kan sova ursh och fy sgäer jag bara..:/ Men nu är jag iaf vaken och snart ska jag göra en god frukost sen göra mig iordning. För vid 11- tiden ska jag åka in till stan för att möta upp min fina vän Lovisa :) Ska bli härlig och se henne igen var ett bra tag sedan vi ska shoppa lite och sådär ! Härligt värre ;) Hoppas ni får en kanon bra dag för nu måste jag sätta fart ! vi hörs senare idag vet inte när men sen.

Kram ♥

Måndag kväll - tv tittande

Godkväll. Nu har jag tittat på både topmodel 13 och Hollywoodfrusar närgånet mycket bra. Pratade nyss med kim alltid lika trevligt :) Hon läste upp ett arbete för mig som hon hade gjort riktgit bra gjort måste bara säga det ! Funderar på om jag ska ta och bädda ner mig i sängen och slå på tv:n för en stund sen sova. Imorgon har jag sovmorgon så himla underbart skönt och det är behövligt det kan jag lova ;) Men nu säger jag gonatt för min del ha en fin kväll såhörs vi imorgon.

Puss ♥

Träna lite i det varma vädret !

Tillbaka hemma igen..eller har varit hemma en sväng men pratade med min vän kim mycket trevligt :) Nu ska jag sätta på mig träningskläder och gå ut på en powewalk i snabb takt tänkte jag för att träna lite. Ska även göra lite styrka måste bli lite stark. Har haft en fin måndag ganska skön ! Hann även förbi jobbet en snabbis vilket var bra. Ne nu har jag verkligen inte tid att sitta här ska träna nu men vi hörs lite senare ikväll ;)

KRAM ♥

Ny vecka 17 maj - måndag !

Godmorgon,godmorgon alla fina.

Hoppas ni är piggare än mig för jag har nästan inte sovit något i natt vet inte rikigt vad det var :/ kanske har sovit 4 timmar bara... URSH !! Så får sova när jag kommer hem. Nu står jag och gör mig iordning ska straxt börja sminka mig och äta frukost. Idag blir det skola frå 08.30-14.00 sen hem och plugga lite grann en helt vanlig måndag tråkig men man får tänka posifit går inte så länge i skolan och det är en ny vecka och det finns nya möjligheter :) Själv så hatar jag måndagar. Men ni får ha en kanon bra dag för nu måste jag skynda mig ! Hörs vid 3 - tiden.

Puss ♥

I hate this part right here..


20.45

Godkväll bloggen , för en stund sedan så åt jag lite middag med min familj och eftermiddagen har spenderas inom hus. Jag & min syster åkte in till stan och hyrde två filmer som vi nu har sett Avlin och gänget 2 och whip it två underbart bra filmer. Till Alvin och gänget skrattade man konstant så himla SÖTA och roliga en helt värd film att se rekomenderar båda starkt ! Snart börjar det en film som jag hade tänkt och se fast just nu kommer jag inte ihåg vad den heter men spelar roll (a) Efter det blir det att lägga fram kläder tills imorgon då det är skola igen..:/ för om jag inte gör det ikväll kommer jag springa runt här som en förvirrad höna och inte hitta något och få panik haha sådan är jag ;) Men nu ska jag gå in till köket och koka lite te men ni får ha en super fin kväll så hörs vi imorgonbitti. Hoppas även att det blir mycket mycket bättre väder imorgon för regn suger !

Kram på er ♥


Alvin & gänget 2


Whip it



Film med syster aldrig fel !

...pluggandet har gått riktgit bra håller på lite fortfarande men kan dock inte göra allt idag för måste till biblotektet imorgon och låna två böcker. Men har kommit iaf halvvägs vilket är kanon bra ! Så imorgon kväll ska jag skicka in fördjupningsarbetet & repotaget. Ikväll blir det att skicka in debattartikeln sen är man klar :) Känns som om jag har allt under kontroll och jag tror eller jag känner att jag kommer hinna med allt ! Sitter fortfarande i min mysdress men men what ever det är ju söndag hallå då är det okej ;) Ska snart slänga mig i en dusch och sådär skönt då känner man sig lite fräschare senare ska jag lägga pluggandet lite åt sidan ska åka och hyra film med min syster. Skönt att koppla av riktigt ordentligt en söndag som denna :) Aldrig fel att spendera lite exktra tid med sin yngre syster.  Men vi hörs ikväll mina fina, kram på er ♥


En väldigt gammal bild på min syster men lika söt iaf !

Söndag är en riktig pluggdag!

Hejsan svejsan och godmorgon, orkade som sakt inte blogga något igår kväll för jag la bloggen åt sidan och umgicks med min familj och min kära syster som kom hem från tyskland igår :) Saknat henne massor ! så vi satt och pratade och kikade på en film blev sent så kom inte i sängs för vid två eller nått liknade vaknade för en timma sedan exakt skönt men lång lång sovmorgon precis vad jag behövde ! För denna söndag kommer bestå av att bli instängd inomhus för jag måste göra klart två svenska arbeten som ska vara inne i veckan...:/ så isolerad blir man idag fast det är nog lika bra för vädret ute är så grått,tråkigt och det har precis regnat inte alls kul då kan man lika gärna plugga. Min kväll kommer nog se likadan ut plugga sen se en liten film händer inte alls mycket idag men men bättre än inget ;) Men hoppas ni får en fin dag alla läsare och hittar på något skoj så hörs vi lite senare för nu ska jag ta tag i mitt liv !

Kram ♥

Värmen är här för idag !

ÅÅÅHHH vad härligt värmen är här sitter ute på altanen med datorn så himla härligt väder :) och mitt humör är på topp blir så himla glad av att det är fint väder ojoj. Nu känner man verkligen att sommaren är på väg det är ungefär 23 grader varmt härligt värre. Dessutom är det lördag kan inte bli bättre eller hur ?! Vad ska ni göra en lördag som denna fina ? Förutom det så har jag enromt mycket att göra i veckan som kommer sen på fredag händer det något riktigt roligt troligtvis men avslöjar inget för än på tisdag eller onsdag så ni får hålla er tills dess ;) Men ni får ha en grymt skön och fin eftermidddag såhörs vi ikväll :)

Kram♥

Lördag - sjuk ofta.

Godmorgon :)

Kvällen igår var trevlig jätte med god middag super god verkligen. Men senare på kvällen började jag känna mig lite sjuk eller väldigt varm och halsont nu tror jag att jag har feber..:/ hatar att vara sjuk känns som om jag är sjuk ofta och hela tiden blir aldrig riktigt frisk. Men idag ska jag bara ta det lungt dricka mycket te och vila så får vi hoppas på att jag mår bättre snart :) Vaknade för ungefär en timme sen har ätit frukost nu sitter jag i min säng med en tekopp i ena handen och ska se " Life of Ryan weekendbreak " och det pogramet älskar jag ! Så det är det jag ska tillbringa tiden till för en liten stund. Men ni får ha en jätte fin dag så hörs vi lite senare !

Kram ♥

Forever and ever.

..en låt som jag skulle ha lakt in igår men glömde totalt bort det men kom på det nu. Men det är bättre sent än aldrig visst ? :) En Chris Brown låt - forever men i en annan version och en annan som sjunger. Det är så mycket som Boyce Avenue acoustic cover. I like it den har tagit mig med storm verkligen ta och lyssna och skriv sedan vad ni tycker om den segare vesionen. Vill gärna ha era åsikter ! ♥


Shopping med mamma & pappa aldrig fel !

Nu är jag tillbaka igen hemma efter en dag på stan med min mamma & pappa. Jag har köpt ett par nya glasögon och en rosa blus från bomerang mycket nöjd med inköpen :) Nu ska jag & mamma snart sätta oss i bilen igen och hämta upp Jennifer. Förutom det så jag har gått vidare i veckans blogg  vilket jag tycker är jätte skoj. Så gå mer än gärna in och rösta på mig på denna sida http://aalexandrat.se/2010/may/dom-som-har-gatt-vidare-i-veckans-blogg-ar.html  skulle vara enormt snällt om ni ville rösta på mig :) Men men jag har haft en bra dag men den har gått alldels för fort ikväll ska jag & jennifer äta middag här hemma sen får vi se vad som händer och sker ;) Hoppas ni alla får en kanon bra kväll det är ju fredag trots allt hitta på något skoj LEV LIVET min kära !! Vi hörs om ett par timmar.

Många pussar ♥

Fredag 14 maj

Godmorgon mina fina läsare,idag är det fredag :) Jag gick upp vid tio och åt en enormt god frukost med min mamma nu har jag precis duschat och nu ska jag välja kläder och ha på mig idag blir nog bara ett par trasiga jeans och någon fin topp till lite skön stil idag haha ! Mamma och jag ska snart ut och övningsköra lite sen blir det att ta en sväng förbi mormor och fika :) Men nu måste jag skynda mig vi hörs om några timmar! Vad ska ni göra ikväll denna fredag ?!

Kram på er ♥

En klockren härlig torsdagskväll !

oj vad klockan tickar på denna torsdags kväll, denna kväll 13 maj har jag verkligen spenderat med min mamma & pappa vi har ätit middag och precis tittat klart på en liten film den var mycket bra och romantisk älskar sånna filmer :) Ska nog snart slå på filmen sex and the city bädda ner mig i sängen kommer nog somna ganska snabbt för jag är väldigt trött mycket beroende på detta dåliga vädret men men. Denna kväll var trevlig ! Men vi hörs imorgonbitti någon gång ha en fortsatt bra kväll :)

Puss & godnatt ♥


Torsdagskväll - middag & filmtajm !

Sådär ja då var man hemma igen från min vän Linda :) Hade mycket trevligt, skönt att komma hem igen ska snart äta lite middag sen blir det att bädda ner mig i sängen och slå på en liten film som vanligt. För detta väder gör mig riktigt deprimerande ursh :/ Men hoppas solen kan komma fram snart men det får vi väl allt se ;) Men vad ska ni mina fina hitta på ikväll ? Nu ska jag tända lite ljus och få lite mysstämmning i mitt lilla rum. Vi hörs senare ikväll :) P.S Jag saknar min kära lilla vän kim så otroligt mycket vill bara vara hos henne just nu för förra veckan vid denna tid var jag där så HIMLA UNDERBART alltid lika kul hon är bara för bra som sakt BÄST var bara tvungen att skriva de ♥

 


Ny parfym - Replay eau de parfum intense for her!

Godeftermiddag sweethearts !

Nu är jag hemma en snabb sväng mamma,jag & pappa tog bilen i det dåliga vädret och åkte ut till Marieberg Galleria fick med mig hem en ny parfym Replay luktar super duper gott :) och en bodylotion från kicks lite sånna saker som man behöver. Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar sen ska mamma & jag sätta oss i bilen igen jag ska övningsköra till min vän Linda så jag kommer hem ikväll någon gång ;) Ni får ha en fin eftermiddag och hoppas att ni har mycket bättre väder än vad vi har här ! Vi hörs ikväll.

Kram ♥

Luktar super gott, en riktig sommardoft !




Godmorgon 13 maj - 2010

Hejsan och godmorgon !

Vaknade för ca. en timme sen har precis ätit frukost med min mamma & pappa. Nu ligger jag bara i sängen och tar det lungt för vädret utanför fönstret är sjukt dåligt,trist och det har regnat hela natten ursh hatar regn !! Idag har jag inte så mycket planerat nu på förmiddagen ska jag nog rensa lite i mitt rum och även rensa lite i min garderob. Sen på eftermiddagen ska jag nog åka hem till Linda en sväng :) Det är bara det jag har planerat mycket skönt. Vad ska ni göra denna första dag på denna långhelg ? Något skoj ? Ni får ha en super fin dag såhörs vi lite senare om några timmar :)

Puss ♥

Onsdag kväll - Take me to you.

Godkväll alla fina, jag orkade aldrig öppna min svenska bok utan ikväll la jag den åt sidan förut idag så var jag & mamma och övningskörde lite grann gick lika bra som igår :) Sen blev det att äta lite mat själv. Mamma & pappa kom precis hem för de har varit ute och ätit men jag orkade inte följa med utan stannade hemma med en popcorn skål i knät och tv:n på har sett på Anna Anka söker assisent och på eftetlyst. Just nu sitter jag vid datron lite och lyssnar på musik och klickar runt på lite olika bloggar ! Hoppas ni har haft en fin dag/kväll så himla skönt nu är det långhelg det kan knappast bli bättre. Dessutom vart tog det fina vår vädret vägen ?! Hörde nyss utanför mitt fönster att regnet stod som spön i backen det bara öste ner nu har det dock lugna ner sig nu. Men så här på vårkanten och in på väg på sommaren ska det vara strålande sol på dagarna med klar på himmel och på kvällarna ska det var en vacker solnedgång med världens vackrast himmel och inget regn !! Snälla varma vår dagar kom nu. Men nu ska jag slå på en lite film och bädda ner mig i sängen för börjar känna mig lite trött ! Men vi hörs imorgon då jag har sovit ut ordentligt ska ta en riktigt lång lång sovmorgon :) Ibland måste man unna sig något extra här i livet, visst ?

Här kommer två låtar som jag har förälskat mig i , ta gärna och lyssna det är min kompis som sjunger :) 




Even the best fall down sometimes..

..kom precis hem från stan det var mycket trevligt att träffa amanda :) Eller har varit hemma ett bra tag. Just nu sitter jag och inte göra ett skit så himla skönt ! Ska snart sätta igång och plugga lite så jag får mina arbeten klara någon gång och urvägen !! För det är en riktig skön känsla, men innan jag börjar så ska nämligen jag & mamma övningsköra lite det är skojsigt och köra bil. Kvällen tror jag ni vet vad den kommer bestå av jo plugg, och plugg och plugga lite till sen se på tv äta middag det vanliga som man gör varje kväll samma sak. Men hoppas att ni har haft en fin dag. Så hörs vi ikväll igen :) 

Måste bara skriva av mig lite grann det måste vi alla någon gång ! Rensa våra tankar då och då..

Förutom allt idag så är världen verkligen inte rättvis på något sett alls. Tycker inte jag, livet är en bergodalbana. Det är kanske så det ska vara ? Eller är det bara jag som inbillar mig det ? Livet är som en ända stor våg som lyfter och smäller ner mot en om och om igen. Ibland är livet kompilicerat och ibland svävar man på rosa moln. Man ska ta vara på varje sekund i livet för man vet aldrig när det kan slut livet kan lika gärna ta slut om någon timma ingen vet men måste njuta av allt. Klart vi alla har våra bra & dåliga dagar inget konstigt med det håll dina nära och kära i ett hårt tag släpp aldrig taget om de du verkligen ÄLSKAR. Vi alla gör misstag ibland som människa kan man inte göra allt bra någon sviker någon, gör någon ledsen,någon gör någon glad, folk hugger någon i ryggen, pratar skit om en när ska det ta slut?! . Det är ungefär så livet är uppbyggt om det inte skulle hända något i livet så skulle livet vara helt meningslöst meningen som jag tänker skriva nu talar för sig själv - Even the best fall down sometimes... Man måste verkligen tänka på hur man behandlar vänner,bästa vänner det är viktigt väldigt viktigt !! Jag kommer aldrig släppa taget om dom jag älskar ALDRIG !

 


Onsdag eftermiddag - ett litet bild regn !

Hej , nu är jag tillbaka igen kom hem för en halv timme sedan ungefär har precis slängt i mig lite mat gott var det :) Håller även på att ladda min ipod. Litteraturdiskussionen gick jätte bra bättre än vad jag trodde så jag är super duper nöjd faktiskt och det känns skönt att bli av med den nu har jag bara tre arbeten kvar att göra :/ Men det börjar ordna upp sig iaf och jag tror jag har koll på allt och hur jag ska lägga upp det :) Vid 2 tiden ska jag ta cykeln tillbaka till stan ännu en gång ska möta upp Amanda för lite prat ska bli kul och se henne igen var ett bra tag sedan !! Btw. jag hittade ett par solglasögon förut idag jag tror jag ska köpa de senare mamma är det som får betala det har hon lovat :) YES ! Ne nu ska jag fixa lite sen dra mig in till stan hörs senare i eftermiddag ! ♥

Här kommer lite bilder på mig som jag är riktigt nöjd med om man får säga det själv ;)











vad tycker ni om bilderna kära läsare ? :)


12 maj - 2010

Godmorgon, idag är det onsdag 12 maj 2010 och jag gick upp vid halv sju och åt frukost tillsammans med mamma och nu har jag precis gjort mig iordning. Ska snart dra mig till skolan för att ha litteraturdiskussion :/ ursh jag hatar att prata det är det värsta jag vet och är jätte nervös men men ska försöka göra mitt bästa :) Går i skolan bara i en timme 08.30-9.30 så det går fort. Efter skolan en snabbis blir det att åka in till stan för att möta upp Klara och umgås lite. Sen hem och käka lunch vid tolv tiden så vi hörs då igen! Runt 12 ;) Ha en kanon bra dag allesammans och hoppas givetvis att ni har lika fint väder som vi har :)

Kram ♥

Läsa bok.

Godkväll alla fina läsare , har pluggat ännu mer nu och är fortfarande inte klar..var bara tvungen att ta en lite paus :) Förut idag var jag på stan med mamma och lånade en bok och skulle få ett par solglasögon men hittade inga alls gick minst runt i 10 butiker men hittade inga snacka om irriterande..:/ sen blev det hem snabbt för att byta om till mjukis där efter åka eller övningsköra till mina kusiner var barnvakt en sväng sen hem äta middag med mamma & pappa nu har jag precis tittat på DH och ska snart börja plugga igen :( FAN nu är jag riktigt trött på skolan (ursäkta att jag svär) men var bara tvungen. Men det är bara kämpa på det sista nu sen är man klar! Så de sista timmarna på denna tisdag ska jag änga min tid åt att plugga läsa en ur tråkig svenska bok och anteckna...ända fram till 00.00 och hoppas dock att jag är klar då men det hoppas vi på :) Men ni får ha en ur bra kväll så hörs vi imorgonbitti innan jag drar till skolan.

Kram på er ♥

14.43

Så nu har jag pluggat ett tag och är nästan klar med att ha rättat två arbeten så nu är jag på god väg någon som gör mig glad och det är skönt :) Nu ska jag alldels straxt föna håret sen platta det och dra på lite mascara sen är jag klar. Mamma ska komma och hämta upp mig vid 4 tiden så ska vi ta en sväng på stan mamma har lovat mig att jag ska få ett par nya solglasögon av henne (a) Eftersom mina bruna snygga har gått sönder :/ men nu så ska jag skaffa ett par nya! Har precis ätit lunch goda pankakor alltid lika gott. Ne vet ni vad nu ska jag fixa mig lite sen plugga lite mer innan mamma kommer hem ha en fin eftermiddag såhörs vi ikväll ! Just det har ni något förslag på vart det finns snygga solbriller ? ;) Kram ♥

Dagens två låtar : 




Tisdag - skolan tar död på mig !!

Godmorgon sweethearts !

Vaknade vid halv tio imorse mycket skönt att sova ut så ni anar inte :) Nu är jag iaf upp och har ätit en god frukost, funderar på att ta en powerwalk i det fina soliga vädret för lite träning. SKÖNT ! Sen blir det duscha och sätta sig och plugga som jag kommer göra hela dagen för måste bli klar med svenskan och arbetena som ska vara inne men gjorde mycket igår så det är jag nöjd över. Senare på eftermiddagen måste jag åka in till stan för att låna en bok på biblotekt har ingen lust till det, men har inte alls så många val det är bara palla sig upp och göra det tyvärr... :/ Så kommer min tråkiga dag se ut haha hoppas ni får en mycket roligare dag än mig ^^ Men ha en super fin dag så hörs vi ieftermiddag när jag har pluggat ett tag.

Puss ♥

Ett år går för fort , känns så himla länge sen men ändå känns det som igår..

Sådär har precis tittat på hollywoodfruar & nyheterna. Nu sitter jag i min säng med datorn i knät och letade igenom mina gamla bilder bara för att liksom där hittade jag en bild på mig själv när jag tog studenten 2009 det har snart gått ett år sedan tiden bara rullar på. Man ska verkligen njuta av livet för varje sekund håll vännerna du älskar nära.
Ni ska få två låtar och en bild om en liten stund. Men jag hoppas ni alla har haft en fin kväll och jag är pigg som vanligt kommer väl inte somna förs 01.00 som jag gjorde igår jag förstår inte vad som har hänt i vanliga fall brukar jag vara jätte trött vid denna tid men något har ändrat sig.. Hoppas jag somnar lite tidigare :) Ne nu ska jag sluta babla en massa vi hörs imorgon när jag har sovit ut , nu ska ni få se bilderna enjoy ! ♥

Studenten 09



Två helt underbara låtar lyssnar gärna !

Enya - Caribbean Blue



NEW MOON - Possibility

Frisk luft är aldrig fel på kvällskvisten !

Godkväll sweethearts, jag har pluggat en hel del i eftermiddag & en stund in på kvällen men nu har jag lakt undan böckerna för någon timme sedan efter maten gick jag ut på en liten runda för lite träning ute i den friska luften aldrig fel det gick ungefär 3 km mycket underbart :) Nu sitter jag i min säng ny duschad och har gjort en enorm fruktsallad med banan,äpple,vindruvor och russin. Även en kopp varmt te som kommer från NK super duper gott ska snart hugga in på min goda fruktsallad mummsigt ;) För att tal om något annat så snart börjar svenska hollywood fruar om ca. 10 minuter det kan inte bli bättre gud vilken härlig måndagskväll jag har åh ! Ni får en fin kväll så hörs vi efter hollywoodfruar punkt slut !

Kram ♥




Måndag - plugga en massa !

Hejsan bloggen , som ni kanske märkte så hann jag inte blogga imorse för jag låg och drog mig i en timme längre än jag skulle gissa om jag fick stressa sen ?! svar ja sjukt stressig men hann i tid iaf med god margenal haha ;) Så idag har jag varit i skolan från 08.30-14.00 sen när jag kom hem blev det att käka lunch nu har jag precis läst en tidning nu ska jag snart börja ta tag i pluggandet har sjukt mycket att göra men det är bara köra på så kommer jag hinna lämna in allt innan 28 maj lite mindre än 3 veckor jag hinner och kommer klara det skönt man är ledig imorgon så då kan jag ägna hela dagen åt pluggandet. Men men nu slut pratat om skolan :) Hoppas ni har en jätte fin dag för nu ska jag ta fram svenska bökerna och koka lite te. Ni får ha en fin eftermiddag & kväll så hörs vi om några timmar :)

Kram på er ♥

23.01 - Gossip Girl

..Fick lite lust att blogga lite ikväll har jag tittat på gossip girl och min favorit skådespelar är med där Serena och hon ser också riktigt bra ut haha men iaf ni ska få lite bilder på henne längre ner i detta inlägg. Sen har jag ätit middag med min familj äppel paj & te till efterätt åh vad gott det var :) Just nu sitter jag och  inte gör så mycket lyssnar lite på musik. Sen så kom jag kom en liten grej ett ord som bara snurrar runt i mitt huvud är visst,visst,visst för min fina vän kim har sakt det hela helgen efter nästan varje mening haha det sätter sig i huvudet och där kommer det stanna så nu kommer jag säkert börja säga det skulle inte förvånda mig ;) inte alls !! men älskar när hon säger visst så det är bara kul för när jag tänker på det börjar jag le så det kan de vara och gå. Nu ska jag nog gå och borsta gaddarna och ta ut mina linser sen blir det att bädda ner sig i sängen ! Var bara tvungen och nämna detta haha inte alls så viktigt men men allt kan inte vara viktigt. Men sov gott alla för nu har jag bara ett ord kvar och säga och det är GODNATT ♥




9 maj - 2010

Godkväll alla fina.

Hoppas ni har haft en fin dag, vädret här hemma blev bättre fram imot kvällen så nu lyser solen lite grann och halvblått på himlen jätte vackert. Har har rensat ur massor med papper och tidningar från mitt rum har blivit lite renare får fortsätta imorgon tror jag men skönt iaf har börjat :) Ikväll ska jag nog slå på en liten film om det inte går någon bra film på tv det lär vi märka haha.. Jag ska lägga fram kläder tills imorgon och fixa lite sen blir det som sakt att bädda ner sig i sängen med en kopp te i handen och i en äppel paj mummsigt värre me like ;) Men har inte så mycket att skriva ikväll känner jag men ni ska iaf få dagens låt. Den gör en glad lita på mig ! Men ha en fin och härlig söndags kväll så hörs vi imorgonbitti innan jag drar till skolan.

Dagens låt , Train - Hey soul sister



Många kramar & pussar ♥

Ny design kommer under denna vecka ;)

Tänkte bara säga innan jag drar på min kusins uppvisning att jag pratade nyss eller fick ett melj av tjejen Johanna som håller på att göra om min design den kommer vara klar denna vecka troligtvis så jag är jätte glad :) Snart är väntan slut och min blogg kommer ändras lite och bli finare och lite bättre hoppas ni kommer gilla det längtar tills jag får se det ! Men nu måste jag springa ut till bilen vi hörs senare ♥

Tillbaka till verkligheten och örebro..// Finns inga ord för hur bra hon är !

Hejsan mina fina läsare !

Nu är jag hemma igen efter 4 helt OTROLIGA dagar i stockholm hos min fina vän kim ♥ I fredags strosade vi runt på stan och shoppade lite och åt jätte god mat sen på kvällen blev det film AVATAR som är sjukt bra. Men somnade dock en stund under filmen hehe.. Nu ska jag berätta om det bästa jag var på LADY GAGA KONSERTEN I GLOBEN igår kväll det var helt klart BÄST riktigt riktigt bra var hon, hon bjöd verkligen på världens konsert är så himla nöjd att jag och kim gick dit. En show jag aldrig kommer glömma och för att inte tala om hennes kostymer oj oj helt sannolika helt otroligt man tror inte sina ögon ;) Men plir paff det kan jag lova de som inte har sett denna konsert har verkligen missat något det kan jag lova för den var bra ! Jag och min vän funderar på att se henne igen i Malmö i höst vi får se hur det blir men helt klart jag skulle verkligen kunna se henne igen :) Jag kom hem vid 12.15 med bussen från stockholm nu har jag precis ätit lite mat med familjen och min mormor ska snart slänga mig i duschen och sen sätta på mig något bara för ieftermiddag runt 5 - tiden ska jag,mamma & julia åka och titta på min kusin när hon har gymnastik avslutning (uppvisning) på I3 ska bli kul och se hur bra hon har blivit. Efter det blir det hem och råplugga herregud vad mycket jag har att göra !!!! MEN HELGEN VAR GRYMT BÄÄÄSTT , SAKNAR MIN VÄN REDAN :'( ursh underar hur grymt mycket man kan sakna någon?!! I MISS U ♥

P.S Har tyvärr inga bilder från konserten för min kamra dog men som man säger allt sitter i minnet :)Ni får ha en fin dag och nu är uppdateringen tillbaka som vanligt varje dag 3 inlägg om dagen ungefär , I am back.

KRAM ♥

LADY GAGA






En vacker bild i repris.

Kom på nu att jag vill lägga upp en bild som jag älskar och den är otroligt vacker och det som står på bilden är så himla sant och verkligt.. Här kommer den härliga bilden i repris !


Stockholm nästa !

Helloj igen , sådär ja nu börjar jag få ordning på allt och alla saker jag ska ha med mig till Stockholm som jag ska åka till idag vid 14.25 :) Ska bli hur skönt som helst att komma här ifrån en stund och tillbringa helgen med min underbara vän det kan inte bli bättre ! I helgen ska vi gå på gröna lund imorgon om det är fint väder och på lördag är det Lady Gaga konserten som gäller ;) Gissa om det ska bli kul ? SÅ SJUKT SKOJ ! kan inte bli bättre !!
Jag kommer inte blogg något i helgen eller dessa fyra dagar jag kommer vara borta pgr. av att jag vill spendera alla mina sekunder med min fina vän så har därför valt att lägga bloggen åt sidan under 7-9 maj så ni läsare vet. Men på söndag då när jag kommer hem kommer ni få bilder och allt från min helg jag lovar :) Jag vet att denna helg kommer bli grymt bäst. Nu måste jag ta och äta lite lunch men ni får ha det super bra denna helg så hörs vi på söndag som sakt.

Många pussar & kramar ♥

min älsklings stad,en liten annorlunda bild från stockholms sida vackert!


Godmorgon på er !

Hejsan & Godmorgon på er denna underbara härliga torsdags morgon slog precis upp mina blå har verkligen sovit ut så himla skönt :) Nu sitter jag har vid datron och tv:n är igång lyssnar på MTV ska alldels straxt gå och äta lite fruskost ska bli jätte gott för är hungrig sen blir det att göra sig iordning lite ! Senare även packa klart resväskan, men nu ska jag palla mig själv till köket men vi hörs om några timmar ha det bäst fram tills dess. ♥


Lady Gaga den artisten som står ut i mängden!

Glömde dagens låt som vanligt när jag hade skrivit klart förra inlägget kom på det några sekunder senare iaf strunt samma här kommer iaf dagens låt med en av mina favorit artister.




Sådär ja packat klart och tittat klart på mina favorit pogram.

Hejsan igen alla fina , kvällen kan dock inte sluta bättre som jag nämde i rubriken så har jag precis eller nästan (springer runt i huset och letar efter alla mina saker och lyssnar på super högmusik kan inte riktigt stå still hehe ) packat klart och precis sett klart på mina favorit pogram på tv :) ÅH inget kan bli bättre just nu !! Känner mig lycklig och otroligt lättad över att få åka iväg precis vad jag behöver. Resten av kvällen som är kvar ska jag titta på tv eller slå på en film tror jag minsann börjar bli enaning trött...Men vi hörs imorgon när jag har sovit ut ordentligt åker inte förs på eftermiddagen så jag hinner med två inlägg innan jag drar vilket är guld tycker jag ! Men ni får ha en fortsatt fin kväll såhörs vi imorgon igen.

Kram & Puss ♥

Det blir att ta fram resväskan !

Godkväll alla fina, jag kom hem för några timmar sedan hade det mycket trevligt med klara på stan och fikade såklart ett alltid :) När jag kom hem bytte jag om till tränings kläder och tog en lagom lång powerwalk mycket mycket skönt har precis duschat och sitter nu här i min systers rum i min rosa mysdress, vi pratar lite och lyssnar på musik alltid skoj och prata med sin egna syster. Ikväll ska ta fram min lilla resa väska och packa för imorgon åker jag bort en sväng som jag har sakt hela veckan så ska det bli enormt skoj :D Mer ikväll ska jag titta på Anna Anka söker assistent & Gray's Anatomy det vanliga pogramen jag brukar följa ! Vad ska ni mina underbara läsare göra en fin kväll som denna ? Vi hörs om några timmar ha det bra fram tills dess ♥

 

 


5 maj - slumdog millionaire

Hello sweethearts !

Hoppas ni har haft en kanon bra morgon, jag var i skolan och tittade på en film på svenskan vid namn slumdog millionaire en jätte bra film rekomenderar den verkligen till er alla. Men den är sorlig och lite hemsk men som sakt otroligt bra ni får lite bilder ur filmen i slutet av detta inlägg ! Nu ska jag alldels straxt göra lite mat,sen plugga en sväng och vid 3 tiden ska jag ta mig upp på stan och möta klara för en lite fika och prat mycket trevligt :) Dessutom så är det soligt kan ju inte bli bättre. Vi hörs ikväll när jag kommer hem igen ha en super fin eftermiddag. ♥

Jag lovar filmen är mycket värd att se ta er tid och se denna !






Onsdag - äntligen bara en dag kvar !

Godmorgon och YEEESS det är bara en dag kvar tills jag åker bort en sväng till stockholm ska bli så himla härligt ;) Förestän har ni sovit gott?  för det har jag riktigt gott vaknade av att solen lyste in i mitt rum så fint gick upp vid halv sju tiden och började göra mig iordning nu har jag även ätit frukost tänkte alldels straxt måla mina naglar sen blir det att dra sig till skolan för att se film på svenskan haha slutar vid 10.30 vi hörs någon gång vid 12 tiden för då är jag hemma igen :) Ni får ha ne sjukt bra dag i det GRYMT fina vädret !

KRAM ♥


4/5 - 2010

Godkväll bloggen, nu har jag nog pluggat klart. Har precis även tittat klart på DH nu blir det Cougar Town efter det ska jag slå igen mina blå. Försöka sova tidigare än 00.00 inte för det lär hända men ändå kan iaf inbilla mig själv det ;) Har jätte ont i magen så har en värme dyna på min lilla mage så hoppas jag att det snart blir bättre. Hoppas ni alla har haft en bra dag. Ni får ursäkta mig men jag vet att min blogg är lite tråkig just nu för min kamra funkar inte eller det funkar inte att föra över bilderna från kamran till datorn vilket suger ganska hårt. Men men ska försöka lösa det på något sett , vi hörs imorgonbitti vid sju på morgonen.

Godnatt & Dröm sött ♥

plugga,plugga så det bara smäller om det !

sådär ja , var ute och gick förut i en timme mycket skönt var det efter det blev det lite stycke träning kände mig otroligt duktig om jag får säga det själv :) Nu har jag tagit en lite paus ifrån pluggandet har gjort klart iaf alla veckouppgifter nu har jag bara engelskan kvar att ta tu med kommer ta lång tid men lika bra att börja nu så man blir klart någon gång. Ska snart äta middag med familjen och sen se på lite tv hade jag tänkte ska väl ta och se DH ikväll det får man ju absolut inte missa hehe... Sen ska jag även klicka hem en bussbiljett till sthlm ikväll med hjälp av mamma (a) Åker nämligen dit på torsdag och kommer hem på söndag ska bli jätte jätte skönt att komma bort men det är TVÅ DAGAR KVAR sen så ;) Men ska allt försöka göra klart alla läxor innan jag åker men har ikväll på mig och imorgon efter skolan så det hinner jag man måste vara positiv här i livet tycker iaf jag. Men men nu ska jag sluta balbla men ni får ha en grym kväll såhörs vi efter DH vill säga vid 22.00 !

Kram ♥

min kväll består av plugg massa plugg kan kvällen bli värre?!

Powerwalk

Godeftermiddag mina härliga läsare, kom hem vid tre tiden hade som sakt engelska nationella prov gick inte så himla bra var sjukt svårt..ursh men men nu är det över iaf tack och lov för de säger jag bara! Nu har jag precis bytt om till mina träningskläder tänkte gå ut på en lite powerwalk i ungefär en timme måste sätta gång och träna lite när jag kommer hem blir det att duscha och måla om naglarna i en annan färg :) Sen ska plugga hela kvällen lång, men nu ska jag ut en sväng ! Vi hörs ikväll.

Kram på er ♥


Tisdag - engelska prov tycker inte om det.

Godmorgon alla mina solstrålar , idag är det tidag och prov ska snart till skolan och ha nationellt prov i engelska kan verkligen inte säga att jag längtar ursh...men vi får hoppas på det bästa och att det går bra :) Efter det blir det att åka och hämta ut mina biljetter. Imorse gick jag upp vid nio tiden kände mig lite trött som när jag gick och la mig är mycket trött nu förtiden men men jag måste nog sätta fart och träna lite mer så senare i eftermiddag ska jag ut och gå med högmusik i öronen får se hur långt det blir men det är alltid skönt att träna en sväng då känner man sig duktig. Just nu väntar jag på att klockan ska ticka så jag kan dra sitter och lyssnar på MTV. För att prata om något annat så längtar jag verkligen till sommaren då det är varmt och solen bara strålar åh för härligt eller hur ? Men ni får ha en toppen bra dag så hörs vi i efterdmiddag.

Kram ♥

Denna bild så inte så dum ut va ? ;) ÅH LÄNGTAR TILL SOMMAREN !!


Måndag kväll - when i look at you.

Godkväll bloggen, vet att det är blivit lite mycket låter här nu haha för nu i detta inlägg ska jag lägga upp två låtar till som jag tycker om :) Lite kul och bara ösa med massor utav musik här på bloggen aldrig fel. Förut när jag kom hem la jag mig ner och sov i någon timme sen blev det att ta ett bad och just nu försöker jag plugga lite lite grann går inte så värst bra , har precis badat och nu sitter jag i min säng och väntar på att maten ska bli klar är hungrig så ska bli gott med mat som alltid. Ikväll ska jag inte alls göra mycket bara sitta vid datron och sen titta på hollywoodfruar det är liksom en självklarhet älskar de pogramet så KUL. Sen blir det att försöka sova efter det så dagarna kan gå lite fortare vill ha torsdag NU NU NU SNÄLLA DET ÄR ALLT JAG BEHÖVER !! Men hoppas ni har haft en fin dag idag detta blir mitt sista inlägg för idag men vi hörs imorgon innan jag ska till skolan och göra nationellt prov i egenska. ♥




You don't know how lovely you are..I have to find you, tell you I need you.





 


Blev tidigare än jag trodde :)

Hejsan bloggen igen, kom visst hem från skolan mycket tidigare än väntat mycket skönt :) slutade 11.00 istället för 14.00 vilket gjorde mig glad vi har ingen engelska för att vi har nationellt prov imorgon ursh..:/ men men idag blev det ju en skön måndag trotts allt nu står jag här i köket och gör pankakor samtidigt som jag bloggar och lyssnar på the voice ! Ska bli jätte gott med pankakor det var länge sen jag åt det mumms! Vid halv ett kommer anna och hämtar upp mig vi ska ta en lite tur ut till marieberg gallerian ska bli trevligt när jag kommer hem igen blir det att plugga som aldrig förr.. det behövs har lite jag behöver göra klart. Men nu ska jag fortsätta med att steka pankakor och duka men vi hörs senare ♥

Ny vecka och det är måndag.

Godmorgon,godmorgon alla sweetheart :) jag försov mig lite grann gick upp 07.10 alldels för sent typiskt mig det är måndag och det tog i att gå upp men nu är jag upp och är iordning gjord och ska alldels straxt knyta på mig skona och sen ta cykeln i det soliga vädret till skolan går i skolan från 08.30-14.00 idag ursh... :/ Efter skolan blir det att åka till tågstationen för att köpa tågbiljetter till stockholm som jag åker på torsdag så det redan är klart då behöver man inte tänka på det mer på det. Senare på eftermiddagen vet jag inte alls vad som händer ska nog gå ut och gå lite för att få lite motion sen blir det att plugga. Ikväll blir det titta på tv se hollywoodfruar så ser min dag ut i mini format vill bara dagarna ska gå FORT så det blir TORSDAG. Ni får ha en kanon bra dag för nu måste jag kuuuutttaaa vi hörs när jag kommer hem vid tre tiden ungefär ;)

Kram ♥

Älskar ljus så himla mysigt !!

..sådär hemma igen blev lite senare än vad jag tänkte men vi har varit hemma hos mina kusiner och ätit en jätte godmiddag :) och min moster har hjälpt mig med svenska arbetet så snällt av henne och plus att jag har pluggat engelska så känner mig duktig haha. Just nu sitter jag i min säng med varmt te i min hand plus att jag har tänt massor med ljus så myyyyss och även tänt min nya lycktor som jag köpte idag som ni ska få bild på imorgon hade jag tänkt :) Älskar dom så söta. Nu kvällen som är kvar ska jag bara ta det lungt se på tv och kanske slå på en lite film. Hoppas ni har haft en trevlig kväll :) Vi hörs imorgonbitti.

Kram ♥


Söndag.

Godeftermiddag bloggen och alla fina läsare :) Hoppas ni har haft en fin dag idag, idag har jag varit på stan med mamma,lotta,min syster och min kusin filippa vi tittade på klänning åt min syster tills hon slutar nian hon hittade en jätte fin klänning från Vila crém färgad super snyggt ! Sen köpte jag ett skinnarmband som det står lite snygga saker på ni ska få en bild senare ikväll tänkte jag om kamran funkar som den ska. Alldels straxt ska vi åka iväg till mina kusiner och äta middag och umgås kommer bli trevligt men måste dock ta med mig skolböckerna dit måste plugga ursh och fy...:/ men men det är bara gilla läget! Vad ska ni göra ikväll ? Hoppas ni hittar på något skoj ni får ha en jätte fin kväll så hörs vi ikväll när jag kommer hem igen vid 8 eller 9 tiden.

Kram ♥


2 maj 2010

Hejsan bloggen , jag sa själv i torsdags att jag skulle ta en bloggpaus men jag är så van att blogga så det blir lite tråkigt när man inte bloggar ;) haha , dessutom är vi inne på den andra dagen i denna fina maj månad. Just nu sitter jag bara och längtar längtar till den 6 maj då jag drar från stan en sväng ska nämligen till stockholm till min underbara vän kim och förutom det så ska vi gå på konsert Lady Gaga på lördagen den 8:de maj :) Ska bli grymt kul och ännu roligare gå med min vän åhh längar sjukt sjukt mycket så nu räknar vi ner dagarna och hoppas och vill att denna vecka går GRYMT fort lämnar Örebro på torsdag eftermiddag weeei !! Men men tillbaka till dagen idag är det andra maj 2010 och jag har precis gjort mig iordning och nu sitter jag och väntar på att klockan ska rulla på snart ska jag & min syster ta cykeln och dra upp en sväng på stan där ska vi möta upp mamma,våran moster lotta och våran kusin filippa ska bli mycket trevligt :) Och vädret ute bara strålar fast det är lite kyligt ute vi får se vad man får med sig hem från stan dock..ska iaf köpa ett par nya solbrillor för mina andra gick sönder :/ men om jag inte får med mig något i från stan idag så ska jag SHOPPA i stockholm på fredag ;) Men hurru ni , ni får ha en super fin söndag så hörs vi ikväll !

Kram på er ♥

Lady Gaga


RSS 2.0