Lördag - hemma igen !

Hejsan alla fina !

Då var man hemma igen efter tre härliga dagar i sthlm. Jag har haft jätte jätte kul har jag säger bara de länge sen jag skrattade så mycket. Fick träningsvärk i magen haha är man otränad eller vad ;) Jag kom hem för några timmar sedan på ängång jag kom hem så åkte jag och handla sen gjorde jag lite mat och nu har jag bara legat i min säng och bara tagit det lugnt och just nu sitter jag och väntar på att The Hills ska börja som jag försöker följa för jag tycker verkligen om det. Ikväll ska jag tillbringa min tid med min vän Anna som jag inte har träffat på jätte länge blir även så att hon kommer sova här ikväll tills imorgon eftersom jag är själv hemma för min familj är i Sälen så varför inte passa på och ha en riktig tjejkväll och bara njuta av livet lite (a) vad ska ni alla andra göra ikväll ? Som ni alla vet så har jag inte bloggat på tre dagar eftersom jag har varit borta men nu är jag tillbaka igen varje dag som vanligt ! Men nu ska jag titta på lite tv sen kommer Anna så vi hörs imorgon någon gång ha en jätte fin lördags kväll och en super bra halloween !

Puss ♥

Torsdag och jag drar - me like !

Godmorgon,godmorgon mina solstårlar !

Idag är jag på strålande humör har varit vaken i även en timme gick upp 05.30 var sjukt trött då men nu är jag pigg som tur är,väntar på att klockan ska gå för klockan 08.00 ska jag på möte på folkuniversitetet sen hem hämta körkortsböckerna för att åka till körskolan vid 09.30-12.00 får då har vi teorikurs den sista ! Efter det så blir det snabbt hem äta lite lunch sen ta min resväska och hoppa in i bilen för mamma ska sjusa mig ner till tågstationen för klockan 12.56 idag åker jag till huvudstaden sthlm ska blir riktigt trevligt :) och kommer hem på lördag eftermiddag så nu vet, kommer inte ta med mig min bärbara datorn utan den får stanna hemma orkar inte släpa på den sen nu när jag är där uppe är det ju meningen att jag ska umgås med mina vänner inte sitta vid datorn så ni får uppdatering på Lördag eftermiddag vad jag har gjort från torsdag - lördag i sthlm !! Detta blir även mitt sista första och sista inlägg för denna dag och för dessa dagar då jag är borta. Hinner inte blogga något mer under dagen. Men ni får ha en super bra torsdag och en super bra helg ! Så hörs vi på lördag som sakt ;)

Puss ♥



Onsdag kväll - packat !

Tjosan ! Sådär ja då några timmar senare så är man packad och klar och jag tror jag har fått med mig allt hoppas så ;) Just nu sitter jag bara här i min säng och tar det lugnt och dricker lite te för min hesa hals låter som en kille nästan oppsi ! Jag ska försöka gå och lägga mig snart för ska upp vid 05.30 imorgon och då måste jag vara riktigt pigg för då ska jag på möte. Sen blir det den sista teorikusen för körkortet , men nu orkar jag inte skriva mer vi hörs antingen imorgonbitti innan klockan 08.00 eller när jag kommer hem igen hinner nog blogga innan jag drar iväg igen till teorikursen som börjar 09.30 ha en fortsatt trevlig kväll :)

GODNATT ♥

Packar och lyssnar på musik !

Hejsan & Godkväll !

Kom hem för en stund sedan från farmor maten var super god som alltid åhhh ;) men nu är jag iaf hemma igen och jag lyssnar på musik och håller på att packa och det går sådär jag vet inte riktigt vad jag ska ta med mig men det löser sig säkert snart hoppas jag :) Nu ska jag iaf bänka mig vid tv:n för nu ska jag se Gray´s Anathomy. Men vi hörs senare nu när jag har packat klart vill säga , puss så länge ♥

Redan två månader "/

Idag är det två månader sedan du lämnade världen två hela månader sedan du lämnade oss vi saknar dig otroligt mycket så det går inte att beskriva med ord längre ! Jag är helt tom vill fortfande inte förstå att du är borta du finns inte längre vid min sida du är borta nu och förevigt nu måste jag klara mig utan dig stå på egna ben och leva för dig. Men jag vet att du mår bra där på andra sidan och det gör mig glad och någon dag i framtiden så ses vi där det lovar jag , det går inte en ända dag utan att jag tänker på dig. Du är i mitt minne hela tiden du kommer alltid följa med mig vad jag än gör och var jag än går. Minnena med dig kommer följa med mig livet ut så länge jag lever du var den bästa och är fortfande den bästa farfarn fast du inte är med oss här nere på jorden så finns du alltid med oss , jag älskar dig från botten av mitt hjärta och det kommer jag alltid att göra. Vi minns dig med glädje !

Vila i frid 27/7-2009 ♥






Till fixad ;)

Hejsan !

Teorikursen idag gick jätte bra och nu är det bara en dag kvar imorgon sen är det klart (y) gravsättningen gick bra. Efter gravsättningen så köpte jag,mamma & julia med oss mat hem från sigon så himla god mat skulle kunna leva på det alltså ;) Har precis badat och nu sitter jag här i en rosa klänning , svarta strumpbyxor och iordning fixat hår med en rosett i mycket nöjd med min outfit för kvällen kan jag ju tala om (a) för vi ska nämligen till min farmor och äta middag med släkten vid 18.00. Ska bli mycket trevligt var ett tag sedan händer inte så jätte ofta. Sen när vi kommer hem ikväll ska jag packa och fixa en massa men vi hörs när jag kommer hem från min farmor igen ! Ni får ha det super bra tills dess !

Puss ♥


Onsdag

Godmorgon och det är redan onsdag!! oj oj vad denna vecka har gått fort och jag har två dagar kvar bara på teorin idag och imorgon så himla skönt och det har gått så himla bra :) Vaknade för 10 minuter sedan kanske och nu håller jag på att äta lite frukost sen ska jag göra mig iordning och sen sticka iväg. Har som vanligt teorikurs från 9.30-12.30 sen blir jag upphämtad av mamma för vi ska ut till kyrkan för att gå på unsättning för min farfar som gick bort den 27 ausgusti. Efter det blir det bara hem och byta om för att åka till framor och äta middag sen ska jag även packa ikväll eftersom jag åker till sthlm imorgon :) Men vi hörs senare , ha en super bra onsdag !

PUSS ♥

Middag hos kusinerna

Godkväll , jag hade inte tänk och blogga något mer ikväll men det vände och kvällen blev omplanerat från att jag inte skulle göra något så blev det ut och övningsköra och det gick KANON BRA SUPER NÖJD och stolt över mig själv (a) Sen blev det middag hos mina kusiner mycket trevligt och gott. Vi kom precis hem och nu håller jag på att koka lite te och ska se lite av Desperate housewives sen blir det att försöka sova skulle jag kunna tro. Hoppas ni har haft en bra kväll så hörs vi imorgonbitti. Lyssna även på dagens låt med :

sean kingston- face drop


Puss & Godnatt ♥

Systrarna Hammarberg <3

Jag sitter här i mitt ny städade rum och har photoshopat lite bilder för har inget bättre att göra sitter även och väntar på pappa så vi kan åka ut och övningsköra (y) det gick sjukt bra igår hoppas de går lika bra idag ska göra mitt bästa ! Här kommer bilderna , jag är ganska nöjd med dom om jag får säga det själv men jag är inte alls bra på photoshop men man lär sig med tiden som allt annant inte sant ? :) kan kanske ha stavat fel men what ever.. nu ska jag sluta babla så här får ni ännu en gång se bilderna !






Happy

Sådär ja då har man även fått i sig lite mat mummsigt gjorde lite pankakor som vanligt lätt och gott ;) nu sitter jag bara i min säng och tar det lugnt och ska även snart börja städa lite i mitt rum och de övriga ställena i huset det är sjukt stökigt så det är dags att börja röja undan saker. Har även köpt tågbiljetter som jag nämde i det förra inlägget i morse så nu är allt klart och helgen är bestämd kan inte bli bättre längtar så :D Ikväll ska jag bara ta det lungt och titta på tv och äta middag med familjen det händer inte så mycket mer än de.. ne nu ska jag börja städa vi hörs kanske lite senare ikväll eller så hörs vi imorgonbitti som vanligt kring 08.00 ;) Hoppas ni får en bra eftermiddag/kväll.

Puss♥

Tisdag morgon !

Godmorgon och vädret är konaon och solen lyser härligt värre ;) Jag har precis gjort mig iordning och snart ska jag gå i väg till bussen ska på samma sak som igår teorikurs för körkort från 9.30-12.30 efter det ska jag gå ner till tågstationen och köpa tågbiljetter tills på torsdag :) Sen ska jag bara hemma och ta det lugnt, för jag är fortfarande lite hes men allt annat är borta så himla skönt och sjukt glad för de ! vad ska ni göra denna tisdag ? Hoppas ni får en underbar dag så hörs vi när jag kommer hem.

Puss ♥

Måndag

Då var man hemma igen efter körtkorts teorins första dag och det gick jätte bra och träffade även en ur gullig tjej som också går där alltid kul och träffa nya människor :) Har precis ätit lite mat och smällt i mig lite godis är fortfande hes och halsen gör ont men annars känns det bra och jag mår otroligt mycket bättre än igår weei. Nu i eftermiddag ska jag inte alls göra så mycket bara ta det lugnt ikväll och titta på The Hills Marathon. Jag kommer nog inte blogga något mer idag men man vet aldrig vi får se. Ni får ha en toppen eftermiddag och kväll så hörs vi imorgon !

Puss ♥

Hejsan svejsan och..

gomorgon allesammans !

Idag är det måndag och vädret är så himla trist ute grått och det har precis regnat ute hoppas det inte regnar mer..jag har precis gjort mig i iordning ska alldels straxt åka i väg för jag ska på körkorts teori från 09.30 - 12.30 sen vid 13.00-14.00 ska jag på ett möte sen blir det att åka hem på ängång. Är fortfande lite sjuk och jag är hes men känner mig mycket bättre än igår och det är ett plus (a) Vad ska ni göra gör denna måndag då ? ni som har höstlov vill säga ;) Men nu ska jag fixa det sista innan jag drar men vi hörs när jag kommer hem igen vid tre tiden,ni får ha en bra måndag.

Puss ♥

Min älsklings låt

Nu vet jag att jag har bloggat en helt del idag men jaja jag måste bara lägga in min älsklings låt och lyssna gärna på den och framför allt på texten för den är så vacker och underbar, ne nu ska jag ta och slå igen mina grön-blåa ögon för denna dag så hörs vi morgon ! P.S låten börjar ungefär vid 9 sekunder för innan det är det någon slags reklam eller nått haha ;)

Storm - by lifehouse

Tittar runt lite..

Sitter här med datorn i mitt knä och tittar runt lite på youtube och samtidigt så tittar jag på tv reprisen på idol från i fredags som jag missade och jag har hittat min favorit då det var " Rock" tema och det får bli tove så ska lägga upp den låten som hon sjung i fredgas. Plus ett par jätte snygga leggings som jag hittade på www.modekungen.se som jag ska beställa hem här i veckan ;) Det var bara de jag ville säga haha.. här kommer videon och bilderna njut fullt ut !





Bädda ner mig i sängen..

Hellojsan !! jag har precis tagit ett varmt bad med tända ljus vid min sida otroligt skönt och avkopplande precis vad jag behövde. Känner mig lite lite friskare än imorse men har tyvärr feber och halsont fortfande och det vårdar verkligen inte alls bra kan jag ju tala om :/ Hoppas jag känner mig mycket bättre imorgon så jag orkar med kurserna jag ska på från måndag till torsdag det blir att knarka ipren & alvedon så ska jag nog klara detta super duper bra (y) Men nu ska jag bädda ner mig i sängen och vänta på att Gossip Girl som börjar klockan 19.00 för det ska ni väl allt se ? tycker om det lagom mycket , men nu ska jag fixa lite kladdkaka och te innan det börjar men ni får ha en super bra söndags kväll så hörs vi imorgon.

Gossip girl






Puss ♥


Söndag och sjuk igen inte förvånad !

Gormogon allesammans denna söndag vaknade jag runt halv elva utav att huvudet dunkade,halsen värkte och snorret bara rann och inte mer med det så har jag fått feber igen ! Det passar verkligen inte bra att jag blir sjuk nu för denna vecka som kommer har jag en massa att göra teorilektioner på min körskola från måndag - torsdag. Jag har något att göra varje dag och det kommer jag få göra med feber osv. men men man kan inte göra så mycket åt det , de är bara att gilla läget och köra på liksom inte något att deppa för. Bara att man svettas som bara den och att man orkar knappt stå upp och huvudet känns som ett bowlingklot annars så är det bra haha ;) Idag har jag bestämmt mig att jag bara ska ta det lungt för att orkar allt imorgon och resten av veckan. Så ska bara titta på film och försöka sova så mycket som det går så hoppas jag givetvis att jag mår MYCKET bättre fram mot kvällen,men vi får se hur det blir med den saken. Vad ska ni göra denna söndag ? Men nu ska jag försöka sova lite till men vi hörs ikväll ! Hoppas ni får en underbart bra dag och att ni är friskare än mig.

P.S Hoppas ni inte har glömt att ställa tillbaka klockan en timme  :)
Puss ♥


Glöm ej att ställa tillbaka klockan en timme !

Hejsan alla som är vakna !

Jag kan verkligen inte sova är jätte pigg och klockan är runt 00.30 och min hals värker och är hur tjock som helst gör riktigt ont alltså... :/ Men iaf nu ska jag säga det jag tänkte ni får inte glömma att ställa tillbaka klockan en timme nu i natt vi får en extra timme på oss så himla härligt !! Denna timme kommer allt behövas, just nu har jag tittat på hur många avsnitt av Sex And The City som helt och det ska jag väl fortsätta med till jag somnar finns inte så mycket annat att göra när man är hur pigg som helst som vanligt. Men jaja nu ska jag stänga av datorn och fokusera på tv:n för ett tag vi hörs när jag vaknar igen om jag somnar någon gång ;)

Puss ♥

Lördag - regn

Godeftermiddag.

Som jag skrev igår så tänkte jag sova ut idag men så blev det inte riktigt för givetvis så vaknade jag vid 10.00 och då var de bara att gå upp och äta frukost. Sen åkte jag för att hämta mina kusiner för vi har varit och badat på Gustasvik det var roligt och skönt för vädret är så himla tråkigt kallt och det har även regnat lite så det var en perfekt dag att åka och bada idag :) och de blev nöjda och glada !! För att prata om kvällen igår så blev den jätte lyckad det var hur skojsigt som helst. Det var sjukt kul och träffa tjejerna igen :) Ikväll så ska jag inte alls göra så mycket har inte planerat in något så skönt ! Nu ska jag göra lite popcorn och titta på Sex And The City boxen och bara ta det lungt känns dessutom som om jag ska somna vilken sekund som helst. Men ni får ha en super bra lördag så hörs vi senare ikväll , Puss ♥

Live your life - Fredag

Hello alla glad !

Har haft en super bra fredag hittils varit på föreläsning imorse som jag skrev i det andra inlägget det gick bra men höll på att somna dock inte lika bra haha ;) Sen blev det att övningsköra och gick mycket bättre än förra gången så jag är nöjd. Har precis tagit ett varmt bad och tvättat håret så ska alldels straxt ta och sätta på mig kvällens outfit. Ikväll ska vi fira två kompisar som har fyllt år ska bli riktigt skoj :D Ne vet ni vad nu måste jag börja platta håret och fixa mig lite annars kommer jag aldrig hinna klart nnan sofie,emma och jennifer kommer. Men ni får ha en underbart bra fredags kväll så hörs vi imorgonbitti och dessutom imorgon så ska jag SOVA UT imorgon ska bli riktigt skönt (a)

Puss ♥

Äntligen fredag !

Godmorgon, idag vaknade jag runt 06.30 och var jätte jätte trött men hade ändå ett leénde på läpparna för det är ju fredag idag äntligen skönt med fredag och helg weeei. Jag ska alldels straxt sätta på mig ytterkläderna och gå till bussen ska nämligen på en föreläsning kl. 09.00 efter det blir det att åka hem igen troligtvis mamma slutar tidigt idag så då ska vi äta lunch sen åka ut och övningsköra. Nu måste jag kila min väg men vi hörs om några timmar då jag ska berätta vad jag ska göra ikväll :) Men ni får ha en super bra fredag !

Puss ♥

Torsdag

Godkväll alla fina !!

Har precis lakt på luren har pratat med kim i ca. 2 timmar det var sjukt trevligt mycket prat & skratt de vanliga och det gjorde mig jätte glad :) Dagen har varit bra dagen började med att jag gick på möte tidigt på morgonen sen drog jag till norr och åt frukost hos min farmor. Senare på eftermiddagen blev det att träffa oscar och sen träna småbarnen från 18.00-19.30 gick kanon bra och tjejerna är bara för SÖTA ;D Men nu ska jag inte sitta här och skriva mer ska gå och ta bort mitt smink och hoppa ner i sängen och som vanligt ska jag slå på boxen av Sex And The City. Men ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorgon !

Puss ♥

Snart är veckan slut !

Torsdag,Godmorgon !!

Idag gick jag upp vid 05.45 frös som sjutton så tog en varm dusch otroligt skönt. Har precis gjort mig iordning och jag är klar jag kan inte ta bild på min outfit idag för min kamra är slut på batterier och jag hittar in laddaren måste verkligen hitta den åh trött jag blir på mig själv vet inte vart jag har lakt den !! Hm...vart kan den ligga?! det undrar man verkligen. Idag ska jag iaf på möte vid 08.00 så ska alldels strax gå till bussen sen så tänkte jag åka till min farmor och äta lite frukost mummsigt ;) men nu måste jag kila i väg men vi hörs när jag kommer hem igen ungefär vid 12 ha en super bra dag !

Puss ♥

Shopping med mammsen me like !

Sådär ja då har man varit hemma ett tag ätit lite mat och sitter just nu här i köket och har precis fixat naglarna med mamma och julia det blev riktigt fint tycker jag allt. Mamma och jag var på stan i eftermiddags och det som följde med mig hem var ett par snygga boots ett par hedliga svarta från Din Sko och en pälskrage från Bomerange är riktigt nöjd med båda inköpen. Snart är det mitt favorit pogram Grey's Anatomy sen ska jag hoppa ner i min ur mysiga säng och slå på ett avsnitt av Sex And The City boxen och sen försöka sova för ska upp tidigt imorgonbitti ! Hoppas ni alla har haft ern bra onsdags kväll så hörs vi imorgon.

Puss ♥

Onsdag 21 oktober

Godmorgon alla som är vakna denna onsdags morgon !

Vaknade för några minuter sedan ska alldels strax börja göra mig iordning är ganska pigg ovanligt nog ;) Idag ska jag möta Jennifer vid 09.00 inne i stan för att äta frukost och prata lite ska bli gott och trevligt ! Senare ieftermiddag vid 13.00 ska jag på möte inte alls lika kul men måste göras som sakt så det är väl bara gilla läget. Efter mötet så har jag inget planerat så vi får se vad denna onsdag har att erbjuda. Ne nu måste ska jag hoppa ur min pyjams och sätta på mig andra kläder ni får ha en jätte bra onsdag så hörs vi senare i eftermiddag när jag kommer hem igen :)

Puss ♥

Huvudet sprängs snart..

..jag har en sådan för jäklig huvudvärk har haft spännings huvudvärk i flera dagar nu hatar det verkligen :/ kom precis hem från övningskörningen den gick inte alls så bra som jag hade tänkt mig..men hoppas givitvis att det går bättre nästa gång som man brukar säga övning ger färdighet :) Just nu sitter jag och lyssnar på The Voice väntar även på Klara som ska komma förbi en sväng för att äta lite mat,prata och titta på någon film eller något ska bli mycket trevligt. Men nu ska jag springa iväg och möta klara vi hörs imorgonbitti !

Puss ♥


Tisdag en skön slapp dag.

Då var det Tisdag igen och dagen började med att jag vaknade runt halv tio som igår det var mycket skönt. Har precis ätit lite pannkakor och nu sitter jag och min syster här i min säng och tittar på Sex And The City boxen och det kommer vi nog göra ett bra tag till för den är så otorligt bra så det är extremt svårt att slita sig ifrån den ;) Så idag blir det att bara ta det lungt fixa lite små grejer för vädret ute är riktigt tråkigt nog helt målningt och dimmit man blir helt deprimerad. Sitter fortfande i pyjamas ska göra mig iordning lite senare, i eftermiddag ska jag övningsköra med pappa och sen kommer Klara förbi en sväng det blir trevligt. En allmänt skön och slapp tisdag , nu ska jag forsätta titta på Sex And The City men vi hörs vi hörs om några timmar ! Hoppas ni får en underbar dag.



Puss ♥


Måndag kväll

Hejsan bloggen igen !!

Kom precis hem från träningen med småbarnen dessutom så övningskörde jag hem och det gick jätte bra :) Har även precis ätit lite mat så nu är jag mätt men jag känner av att jag har ont i halsen igen åh kan det aldrig försvinna,blir tokig !! Kvällen blir lugn nu ska jag gå och sätta på mig ett linne och ett par pyjamas shorts och sätta mig i sängen och titta på The Hills. Ni får ha en skön måndags kväll så hörs vi imorgon.

Puss ♥

Jason Derulo - Whatcha Say

Dagens låt så himla bra så lyssna gärna !!


Ännu en ny vecka.

Hejsan & Godförmiddag !!

Då var det en ny veckan och måndag igen och jag har varit vaken ganska länge vaknade vid 9.30 ungefär jätte skönt men har ännu ondare i axeln och ryggen än vad jag hade igår det vårdar verkligen inte bra men iaf så ska jag snart hoppa ur pyjamasen och sätta på mig mysbyxor och en skön stor tröja. För senare i eftermiddag ska jag åka till Gustasvik för att simma och basta och det är verkligen efter längtat kan jag ju tala om. Direkt där ifrån blir det att åka till Rosta Skolan för att träna mina småbarn från 17.00-18.30. Senare ikväll har jag inga planer kommer nog inte hända så jätte mkt ska troligvis övningsköra lite med pappa också. Jag tar dagen som den kommer haha ;) Ne nu ska jag kila ner till källaren och packa lite badkläder och byta om , men ni får ha en jätte bra måndag så hörs vi ikväll !

Puss ♥

Trött - helt slut

Godkväll !

Jag är så himla trött helt slut känner mig såhär äckligt trött på något konsigt sätt :s Jag har inte alls gjort mycket idag bara varit hemma och tagit det lugnt. Varit ute och cyklat lite i det fina vädret det är liksom allt inget mer med det hur kan man bli trött av de ?! man börjar ju undra... Jag började känna mig sjukt trött redan vid 17.30 liksom men jaja får se hur länge till jag orkar hålla ögonen öppna ;) Ikväll ska jag bara titta på en film och dricka lite te ta det allmänt lugnt så sköööönt. Men snart så somnar jag här så ska gå och sätta mig i sängen men vi hörs imorgon igen ! Ha en fortsatt bra söndagskväll.

Puss ♥


Sunshine

Godmorgon på er alla ,

Idag är det söndag och denna söndagsmorgon så vaknade jag av att solen lös in i mitt rum och jag tittade ut och det var och är klar blå himmel ute för härligt men sjukt kallt ;) Har precis ätit frukost och ska alldels straxt göra mig iordning för att åka iväg till mina små kusiner för att umgås lite ! senare idag vet jag inte vad som händer vi får se som vanligt haha..nu ska jag kila upp på övervåning för att duscha men vi hörs senare idag, ni får ha en super bra söndag !!

Puss ♥


In The Arms Of an Angel - Sarah McLaughlin

 

 


L

Godkväll alla som är hemma en lördag kväll och bara myser !!

Har precis kommit hem ifrån Klara och jag är otroligt trött har haft en jätte trevlig kväll vi gick ut och åt på Saigon och maten var suveränt god och trevligt var de. För att prata om något helt annat så har jag fått jätte ont i ryggen av någon konsig anledning undra vad det kan vara men ja ja  nu ska jag nog hoppa i min pyjamas och slå på tv:n för ett tag sen försöka sova för jag är riktigt trött..Men vi hörs imorgonbitti hoppas ni alla har haft en bra lördag !

Godnatt ♥

Lördag

Hejsan alla fina !!

Jag hann tyvärr inte blogga imorse haha , då får vi göra det nu istället. Jag vaknade runt 10.00 kanske klockan var gick upp och då hade mamma gjort frukost amrikanska pankaker mummsigt värre alltid lika gott ;) Jag kom hem för en stund sedan har varit och övningskört med pappa det gick helt okej och det är faktiskt ganska kul. Klara har precis kommit hit och lite senare vid 15.30 ska jag,klara och mamma åka in till stan till Conventum Arena för att titta på en gymnastik tävling ska bli riktigt kul för min gammla gymnastik grupp ska vara med så det ska bli kul och se hur duktiga dom har blivit :D sen träffar man lite annat folk så det är alltid lika trevligt !! Men nu kan jag inte sitta här längre och babla ska vara social med klara nu men vi hörs senare ikväll.

Ha en super bra dag , PUSS ♥


Fredag - bio

Hejsan och godkväll på er !

Denna fredags kväll har varit skön och lugn den blev omplanerad precis innan jag skulle åka iväg jag bowlade aldrig med min familj och mina kusiner utan jag åkte bara med dom in till bowling hallen sen drog jag iväg till stan för att möta Lollo istället. Vi bestämde att vi skulle ses och gå på bio och det blev filmen "FAME" jag tyckte den var bra och är nöjd att jag såg den och det var väldigt trevligt. Dessutom var det länge sen jag var på bio så då blir det alltid ett plus. Självklart så köpte vi lite godis och cocacola till mumms,mumms ;) Jag har även bestämt mig för att jag ska gå på filmen " This is it " Michael Jackson´s mannen du aldrig kände det är bara en film som MÅSTE SES den bästa artisten i hela världen. Men nu tillbaka till kvällen hoppas ni också har haft en skön och fin fredgas kväll för nu ska jag stänga igen mina blå och sova lite är helt slut vi hörs imorgonbitti !

Godnatt & Sovgott ♥



 
Bara ett måste inte någon tvekan om saken !!


Frusen..

...kom hem för någon timme sedan då blev det att tappa upp ett bad så fort jag bara kunde shit vad kall och frusen jag var och blöt dessutom det regnar fruktansvärt ute när jag var på stan typiskt men nu verkar det ha lugnat sig som tur är och det gör mig glad :) Jag shoppade faktiskt ingenting på stan känner mig riktigt duktig. Men jennifer gjorde det en massa saker kul att vara med och vara smakråd sen åt vi en ur god lunch på vårat speceilla ställe Wany´s coffe. Nu här på eftermiddagen ska jag inte alls göra så himla mycket , men lite senare ikväll vid 19.00 ska vi dra iväg bowla med min familj och kusiner. Så jag har precis bytt om till kvällens outfit och lagt på lite ögonskugga efter vi har bowlat ska vi kanske gå ut och äta eller så åker vi hem till mina kusiner och äter middag. Ska bli trevligt och umgås med en del av släkten ikväll var ett tag sedan ! Efter vi har bowlat och käkat middag så har jag inga planer mer för denna fredags kväll så vi får se vad den har mer att erbjuda ;) Vad ska ni göra en fredag kväll som denna ? Ha en super bra kväll så hörs vi sent ikväll när jag kommer hem , puss på er ♥

Mina två kusiner , bilder frånn Grekland 06 visst är de söta ?!


Fredag & regn

Godmorgon !!

Idag gick jag upp vid halv 7 orkade knappt resa mig upp för det var så himla mörkt ute,men nu är jag pigg och klar och ni ska även snart få se dagens outfit. Idag ska jag träffa jennifer och vi ska äta frukost på stan och sen shoppa lite ska bli skoj. Senare på kvällen ska jag troligtvis iväg och bowla med min familj + mina kusiner det var sjukt länge sen jag var och gjorde det så det ska faktiskt bli riktigt roligt. Efter det så är inte kvällen planerad alls vi får se vad som händer denna fredags kväll allt är möjligt som man brukar säga ;) vad ska ni göra idag då mina underbara läsare ? Ne nu måste jag springa till bussen men vi hörs när jag kommer hem !

Dagens outfit ;

En tunika i "rosa" från Ginatricot
En svart kofta lång från Ginatricot
Ett flätat bläte från Ginatricot
Ett svart pandband med en rosett på Bik Bok

Kommer även ha höga overknee stövlar bruna men dom är inte med på bilden.




PUSS ♥

Sova det gillar vi !

Godkväll , träningen gick jätte bra och det är alltid kul och träffa alla gulliga barn på 6-7 år haha. Kan ni tänka er ? dom är ju bara för SÖTA ! När jag kom hem blev det att käka direkt och sen vidare ner till duschen och nu sitter jag här i min säng med datorn i knät och funderar på om jag ska slå på en film och försöka sova för känner mig extremt trött. Håller sjutton på att somna sittande ;) Morgondagen är givetvis fylld utav grejer ni får veta imorgonbitti vad jag ska göra för skojsiga saker !! Ne vet ni vad mina fina läsaer nu ska jag ta och stänga av datron och gå och lägga mig hoppas ni alla har haft en underbar torsdags kväll,så hörs vi imorgon.

Godnatt ♥


Home

Hemma igen efter en dag på stan med olika saker att fixa och allt gick otroligt bra. Även mötet gick kanon nu vet jag precis vad jag ska göra tills jag ska börja plugga i sthlm 2010 längtar sjukt mkt ska rent ut sakt bli SKIT KUL :) Jag har haft en skön och lugn dag. Just nu sitter jag och väntar på min kära vän Kajsa som ska komma förbi här och fika lite sen ska vi ta sällskap till Engelska Skolan där vi ska träna småbarnen tillsammans från 18.00-19.30. Länge sen jag & kajsa fikade tillsammans hemma hos mig och bara pratade det ska bli väldigt trevligt! Sen när jag kommer hem ikväll händer det inte alls så mycket utan ska bara käka sen titta lite på tv senare blir det nog sängen skulle jag kunna tro ska upp ungefär lika tidigt imorgon som idag vid 06.00, haha. Men nu ska jag gå och göra lite te tänkte jag vi hörs senare ikväll efter träningen.




Puss ♥


Godmorgon

Hellojsan trodde inte alls att jag skulle hinna blogga här nu på morgonen,men godmogon på alla glada !! Jag gick upp vid 05.45 var riktigt trött när jag väl skulle gå upp men nu är jag lagom pigg iaf så det är ett plus :) Idag är det Torsdag och snart är det helg, idag har man lite smått och gott som ska göras. Just nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska gå om ett tag ska man ut i kylan för min buss går vid 07.42 och det blir sjäkvklart att ta dunjackan så sköööönt då slipper man frysa ;) Ne men nu har jag inte så mycket mer att skriva men vi hörs lite senare idag när jag kommer hem. Ha en super bra torsdag !

PUSS ♥


Lunch och shopping!

Godeftermiddag alla läsare !

Då var man hemma igen efter några timmar på stan och lunch med johanna mycket trevligt som alltid :) Åt en super god sallad på Lá Baugett ett utav mina favorit ställen. Var och tittade på lite skor och hittade ett par fast dom fanns just nu bara i brunt men kommer i svarta på tisdag så dit längtar vi för dom är verkligen SJUKT snygga enligt mig och de måste bara köpas !! Så fick inte med mig några skor men en liten present till min mamma och en tunika plus ett svart flätat skärp hängde med mig hem idag nöjd som vanligt :) Nu ska ni få se bilderna på sakerna jag köpte (a) Ikväll så händer det inte något speceillt inte vad jag vet iaf jag tänkte bara sitta hemma och ta det lungt titta på mitt favorit pogram Grey's Anatomy sen blir det nog att sova för ska upp ganska tidigt imorgon för ska nämligen på möte. Men nu tänkte jag fortsätta att skriva på mitt lilla CV och dricka en kopp te om vi inte hörs senare ikväll så hörs vi imorgon någon gång under dagen. Ha en underbart bra onsdags kväll !!


Puss ♥


Im the world´s greatest

Här kommer dagens låt,ta och lyssna själv så tycker jag den är ur härlig ;)


onsdagens outfit

Sådär ja då har man ätit lite frukost och så har man duschat nu känner jag mig klar och nu kommer lite bilder på min outfit för idag. Nu ska jag alldels straxt upp på stan för att möta Johanna och jag funderar öven på att köpa ett par stövlar lite lägre sen ett pandband med en rosett på vi får se vad som får följa med mig hem idag ;) Men ni får ha en underbart bra onsdag så hörs vi om några timmar !!

Dagens outfit ;
Ett par blåa jeans från Ginatricot
En lånarmad svart tröja Ginatricot
En rosa kofta från lager 157 i Västervik
Ett gäng pärlamband från Åhléns





PUSS ♥


Onsdag

Gomorgon alla solstrålar !

Idag är det som sakt onsdag, och dagen mitt i veckan även kallad "Lill Lördag" när jag vaknade för ett tag sedan så kände jag mig lite bättre och ungefär frisk och det känns otroligt skönt :) Pratade med kim en sväng och det var mkt uppiggande som alltid ! Idag har jag en del småsaker som ska göras och ska även äta lunch med min vän Johanna ska bli så trevligt och träffa henne var ett tag sedan nu. Men nu ska jag kila i väg och göra lite frukost dagens outfit kommer lite senare , så vi hörs om ett tag !

Puss på er ♥

13 Oktober och jag är tillbaka !

Hejsan nu är jag tillbaka efter en veckas paus !

Jag har inte bloggat på ett tag har inte bloggat på en vecka ca. det har varit ganska skönt för jag har verkligen funderat om jag ska ha kvar min blogg eller inte men jag tror jag behåller den och fortsätter skriva. För ibland är det riktigt skoj och ibland är det sjukt tråkigt och man har bloggtorka men det ingår väl kanske i "bloggvärlden" haha !!

Kanske inte den bästa dagen att börja blogga kanske för jag är nämligen sjuk och har verkligen inte orkat gjort så mycket alls har sovit nästan hela dagen givetvis så är man sjuk den dagen idag då det var sjukt fint väder ute typiskt alltså men det fanns en grej som  räddade min sjuka dag var The Hills Marathon and I love it. Just nu sitter jag bara här i mitt rum och ska alldels straxt se på Desperate housewives. Ska även försöka gå och lägga mig tidigt så jag får mycket sömn i natt är redan sjukt trött fast jag har sovit hela dagen (a) Innan jag nu ska kila för att titta på tv så ska jag säga GRATTIS till min vän Jennifer som fyller 19 år idag grattis grattis :) Förutom det så hörs vi imorgonbitti igen !

Puss ♥

You slipped away

Det är helt otroligt tre snabba månader har gått redan jag tror inte själv att det kan vara sant känns som allt hände igår kändes som det var alldels nyss som jag satt där vid din sida och sa du kommer klara detta. Du är saknad till tusen !! Jag gråter ofta för jag saknar dig så jag har en stor klump i halsen utav gråt och smärta. Jag vet att det är bara att acceptera att du är borta och jag vet innerstinne att du mår bra där på andra sidan. Men jag vill inte inse sanningen det gör så ont jag försöker varje dag att intala mig själv att du mår bra och försöker förstå allt. Jag hann aldrig förklara hur grymt mycket jag älskade dig farfar,och det som gör mest ont att du aldrig kunde vara med på min student för att läkarna hade gjort fel..ska inte läkarna hjälpa dig så du mår bättre ? Jag fyllde år för ca. tre veckor sedan och det märktes att något var fel, man hörde dig på långt håll förut men nu var allt tyst och stilla. Att inte längre höra dig röst som var högst utav alla är sorligt. När jag skriver detta så får det mig att gråta tårarna tränger fram i mina grön-blå ögon och ner för mina kinder och det tar aldrig slut...Jag vill så himla gärna att du bara kommer tillbaka jag skulle må så himla bra då men det är något som jag får intala mig länge för du kommer aldrig komma tillbaka inte idag inte imorgon och inte framöver heller och det är något jag alltid kommer att få leva med.You are gone,you slipped away. I will always love you rest in pace <3

I miss you , miss you so bad, Vi minns dig med glädje !

Två otroliga låtar;




Fredag so sweet !

Godmorgon,det är äntligen fredag idag weeeii otroligt skönt tycker jag iaf har haft en massa i veckan jobbat och möten hit och dit men nu kan man slappna av för det är helg. Igår tränade jag småbarnen och det gick bra som vanligt. Sen blev det hem till Klara för att käka lite pizza och snacka lite mycket trevligt sen innan jag skulle åka med bussen hem så träffade jag oscar en snabbis så kom hem runt 23.30 kanske och då blev det bara att hoppa i sängen och sova var sjukt trött. Tillbaka till dagen idag fredag den 9/10 idag så vaknade jag vid 08.00 och gick upp gjorde frukost och nu sitter jag här helt klar och färdig ska nämligen upp på stan och möta Klara en sväng för en fika och lite shopping senare ska jag möta mamma och fixa mitt bankomat kort som har gått sönder !! Sen även anmäla mig på en körskola för nu har jag bestämmt mig för att jag ska ta körtkort :) Men nu måste jag kila ut till bussen vi hörs när jag kommer hem igen !

Dagens låt blir en låt som ger mig minnen från min skolgång på gymnasiet världens bästa och finaste låt jag tycker verkligen att ni ska lyssna jag lovar när ni har lyssnat på den kommer ni älska den precis så mkt som jag gör (a) Min absoluta favorit låt ;

Ferras - Take My Lips

 

 



Love ♥


From Where You Are

Måste bara lägga in dagens låt en ballad by lifehouse me like :)


IRRITERAD

Då var man hemma igen efter mötet och det gick bra,ska på möte varje torsdag samma tid framöver. Idag har jag inte alls så himla mycket planerat överhuvudtaget bara ta det lungt tror jag har ingen lust till att göra något heller är allmänt sur och irriterad idag på dom i min familj i helgen är man själv hemma ska inte göra något alls bara sitta hemma eftersom jag inte fick som jag ville det är alltid så ! Kan aldrig föräldrarna släppa taget om en någon gång ? måste dom alltid vaka över en som om man vore 3 år gammal. Säger bara HERREGUD HUR ORKAR NI ? GE MIG EN FÖRKLARING.. ajaj inget att göra åt det ett nej är ett nej och jag hatar det ordet så mycket så det finns inte !!!

Ikväll ska jag iaf träna småbarnen på Engelska skolan från 18.00-19.30 det ska väl bli helt okej sen hem käka lite mat och hoppa i pyjamasen och slå på en film så kommer nog min kväll se ut inte alls så kul.

Vi hörs imorgon istället för jag är för negativ för att skriva mer idag ha en kanon bra dag så hörs vi imorgon istället ♥


Allt bara rullar på..

Då har man varit hemma i en timme har jobbat från 15.00-21.00 det var jobbigt men det måste göras men nu har man iaf jobbat klart för denna vecka så skönt. Just nu är jag sjukt trött har precis tittat lite på tv och jag funderar om jag ska ta och lägga mig ska upp ganska tidigt imorgon för jag ska på ett möte. Men nu ska jag slå på en lite film och försöka sova ni får ha en underbart bra onsdag kväll så hörs vi imorgon när jag kommer hem igen från mötet !

Puss ♥

Onsdag

Godmorgon alla !

Idag vaknade jag vid 07.00 eller något men låg och drog mig i en timme nästan men det hann jag så det var skönt sen blev det upp och käka frukost och nu är jag precis klar och iordning gjord. Nu på förmiddagen så ska jag på ett möte sen ska jag äta lunch med en vän inne i stan blir även en lite shoppingrunda ska troligtvis köpa en rutigskjorta som jag vill ha :) Senare i eftermiddag från 15.00-21.00 så ska jag jobba det sista för denna vecka skönt att ha jobbat klart sen, men nu måste jag kila till bussen vi hörs ikväll när jag kommer hem !! Ha en kanon bra onsdag.

Puss ♥

Jobbat...

..idag har man då jobbat från 07.00-16.00 det var helt okej men var helt DÖD imorse vaknade av att min vän kim skickade ett sms vid 05.08 det var bra för då vaknade jag och då var det bara att gå upp. Sen när man cyklade så höll man på att frysa ihjärl typ minus grader ute oj oj nu är hösten här och snart vintern. Nu har jag precis badat och tvättat håret osv. mkt skönt frös som vanligt när jag kom hem pratade även med kim i telefonen för ett tag sedan mkt trevligt som alltid :) Ikväll ska jag bara ta det lungt  och även titta på desperate housewives och lite annat smått och gott. Ni får ha en jätte bra tisdagskväll så hörs vi imorgonbitti !

Puss ♥

En rubrik ska det stå här..

Då var man hemma igen från träningen det gick bra att träna små barnen och sådär nu sitter jag och väntar på att vi ska äta sen blir det bara att hoppa i pyjamasen och sätta sig i sängen med tända ljus i mitt rum mys, och självklart slå på tv:n och bara chilla med en kopp te i handen. Ska inte alls göra mycket ikväll som sakt ska upp tidigt imorgon så måste gå och lägga mig i en väldigt vettig tid för annars kommer jag aldrig orka upp ! Men vi hörs imorgon när jag kommer hem från jobbet istället för jag kommer inte på något mer att skriva. Ha en bra måndags kväll , Puss ♥

En väldigt gammal bild på mig från 08,
även blondi på denna ;)



Erik Grönwall - Is It True | Idol 2009

En stor favorit bland flickorna den nya flickidolen och jag tycker också att han är sjukt duktig och denna låt gör han suveränt bra !!


Måndag - slapp dag

Hejsan och godmorgon !

Då var det måndag igen och en ny vecka och denna vecka är full proppad utav grejer kan man ju säga haha ;) men idag ska jag bara ta det lungt för jag har sjukt ont i magen och i halsen :/ Senare i eftermiddag vid 15.30 ska jag hämta min kusin Felicia & hennes kompis Fideli och sen så ska vi gå till idrottshallen där jag ska träna de små gymnasterna på Rosta skolan från 17.00-18.30 :) Senare ikväll så vet jag inte riktigt vad som händer ska nog titta på svenska hollywood fruarna sen försöka gå och lägga mig tidigt för imorgon ska jag upp 05.30 .... imorgon :/ Men nu ska jag titta på en lite film vi hörs sen ikväll ha en bra måndag.

Här kommer lite bilder från helgen när jag var med kim, nallen vi köpte vitaminbjörnen 3 okt - 2009 ;)

Vitaminbjörnen


Kim och den ur gulliga nallen ;)


Puss ♥

Söndag 4 oktober

Hejsan och godmorgon bloggen !!

Idag är det söndag och det är en sådan tråkig dag och det har den alltid varit. Jag gick iaf upp vid 09.00 för jag hörde pappa utanför min dörr var sjukt trött somnade inte förs 03.30 så har inte sovit så länge men men är iaf lite pigg nu ska jag snart ut och övningsköra lite med pappa ut till marieberg sen vet jag inte riktigt vad som händer  ska kanske även träffa oscar på eftermiddagen vi får se hur det blir med de ;) Sen ikväll blir det bara att ta det lungt och titta på någon bra film eller något liknande. Vad ska ni göra idag mina fina läsare ? :) Nu måste jag kila för pappa är snart klar ha en bra söndag så hörs vi lite senare.

P.S bilder från helgen kommer ikväll inte alls många men några lite roliga allt ;)

Puss ♥

KANON BRA !

Hejsan bloggen nu är jag tillbaka igen !!

Igår när jag hade varit och mött min kompis på tågstationen så åkte vi hem till mig och bara chillade och pratade och hade det kanon bra som vi alltid har , sen idag så åkte vi till Marieberg Galleria som det nu heter förtiden och gick runt lite där medans regnet öste ner utanför. Vädret idag har verkligen sugit men jag har haft världens bästa sällskap så då spelar det ingen roll hur vädret är då. Nu sitter jag här i min säng alldels själv och saknar kim som bara den "/ hoppas vi ses snart igen , för du gör mig glad och jag skrattar alltid så jag håller på att dö ;) Du är bra, du är BÄST !

Ikväll ska jag inte göra något alls bara sitta och titta på tv och sen försöka sova lite borde kanske vända tillbaka dygnet nu för jag ska nämligen jobba i veckan två dagar och ena dagen börjar jag 07.00 så det betyder att jag måste gå upp 06.00 hur jag nu ska orka det, jag säger bara lycka till lilla lisa !! Men det är inte förs på tisdag så det är några dagar kvar som tur är. Ne nu ska jag dra mig tillbaka och hoppa i min pyjamas och bestämde mig nyss för att sätta i gång en film. Men vi hörs imorgon alla underbara ! Hoppas ni har haft en lika bra frdag & lördag som jag.

Puss ♥

Fredagsmys

Hej och godkväll !!

Hoppas ni har en mysig fredags kväll allesammans , själv har jag precis ätit middag med min familj och nu sitter vi och tittar på idol. Jag väntar på att klockan ska bli lite mer för då ska jag åka och möta min vän kim på tågstationen längtar så otroligt mycket och vi kommer ha en toppen fredag kväll och lördag det vet jag redan nu för älskar att umgås med henne man vill aldrig att tiden ska ta slut man vill att tiden ska stå still så man kan göra om allt igen om och om igen för så himla underbart är det <3 Ne nu ska jag titta klart på idol sen ska jag sticka i väg ut i kylan och som sakt möta min vän , men ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi ♥

// Lisa


Det gick bra att simma..

..och har precis ätit lite mat och det gick super bra att simma och det var jätte skönt att basta var så otroligt frusen och kall så jag njöt verkligen. Nu sitter jag bara här i min säng och tittar på lite på tv och i eftermiddag ska jag inte göra något speciellt ska byta om ett tag till ett par jeans och en kofta. Ikväll blir det middag med familj sen Idol. Sen vid 21.30 ska jag knala till bussen för att åka till resecentrum för att möta min vän kim som kommer med tåget i från sthlm ska bli riktigt kul. Men innan jag gör det så kommer det komma ett inlägg till jag lovar men nu ska jag slöa lite framför tv:n vi hörs senare ikväll ;)

Puss ♥


Fredag så skönt !

Godmorgon alla söta , då var det fredag igen och det är otroligt skönt och vädret strålar men det är bara 2 grader ute :O herregud !! Idag vaknade jag vid 09.00 och gick upp och gjorde frukost nu sitter jag & min syster i min säng och tittar på MTV. Ska snart göra mig iordning lite halft fast inte sminka mig för jag ska åka till mammas jobb sen ska vi åka och simma-basta ska bli skönt känner att kroppen verkligen behöver det ! Nu måste jag kila i väg vi hörs om några timmar , PUSS ♥

Dagens låt älskar den verkligen !!


Torsdag kväll

Godkväll , när jag kom hem från träningen så gjorde jag och min syster lite mat och till efterätt hallonpaj gissa om det var gott ? super gott verkligen länge sen jag åt det !! Samtidigt så tittade vi på Idol och nu har vi precis tittat på Inlåst det var ett bra fakta pogram och ska försöka följa det varje torsdag. Jag är ganska trött så ska snart gå och lägga mig hade jag tänkt. Så nu säger jag vi hörs imorgonbitti.

Godnatt och sovgott ♥


Låt

Ojsan idag blir det många inlägg eller mer än vad jag brukar skriva iaf men men ;) letar runt lite på youtube och hittade en jätte fint låt som jag har lyssnat på några gånger nu och jag gillar den mer och mer för varje gång jag lyssnar på den, så detta är dagens låt ;


Saknar det men ändå inte..

..jag sitter just nu och tittar på bilder från tiden då jag höll på med gymnastik i Agf Örebro Oscariaflickorna det väcker många minnen och din har gjort mina år världefulla massor utav vänskap och kärlek, jag saknar gymnastik då och då för det är de jag har håll på med sen jag var 4 år gammal och slutade när jag var 18 gammal så det är nu exakt ett år sedan jag la av pgr. av en skada i mitt ena ben.. och det gick inte att både dansa i skolan och köra gymnastik på fritiden det fungerade inte och då var jag tvungen att välja och då valde jag att sluta med gymnastik det var jobbigt men det är sånna viktiga bestlut man måste ta här i livet. När jag sitter och tittar på bilder så saknar jag det när jag väl går ner till hallen så är det inget jag vill hålla på med igen det är lite skumt men så är det.Saknar det men ändå inte känner inte att jag vill börja igen den tanken är över förlänge sedan, men ni alla är saknade till tusen och jag kommer alltid att älska er alla ni kommer alltid tillhöra mitt hjärta ♥


Oscariaflickorna




1 Oktober kylan är här !

Hejsan alla härliga läsare !!

Idag är det första 1 oktober och det är kallt ute och det regnar lite då och då så himla tråkigt väder på hösten och vintern.Men tillbaka till dagen hann inte med att blogga imorse eller om jag ska vara ärlig så orkade jag inte för jag åt frukost sen gick jag ut och gick i en timme ungefär riktigt skönt men lite smått kallt kan man väl säga. Sen när jag kom hem gjorde jag mig iording och drog på stan för att fixa lite saker sen köpte jag med mig mat hem åt mig och min syster och nu har jag precis badat för jag frös så nu är jag varm igen (a) I eftermiddag ska jag inte alls göra så himla mycket funderar på om jag ska städa här hemma bara damsuga lite och det går fort. Sen från 18.00-19.30 ska jag träna mina småbarn på Engelska Skolan. Efter det så blir det direkt hem och käka titta på Idol med min syster. Ni får ha en super bra trosdag så hörs vi sen lite senare , PUSS ♥

Inköpen från igår ;

Två armand och ett halsband från Bik Bok
Två overknee strumpor med rosetter ett par svarta och ett par vita
Ett par tajta cheepmonday jeans ljusa från Entertiment




Dagens outfit ;

Svart kavaj från Ginatricot
Vanliga strumpbyxor svarta Åhléns
Hög midje kjol Cubus
Midje skärp min systers
Ett par vita knä strumpor med rosetter på från Bik Bok
Ett par bruna stövlar från Bianco


RSS 2.0