Bloggpaus.

Bloggpaus blir det från och med idag och ett bra tag framåt vi hörs om några veckor..eller någora dagar vet inte riktigt när. Ha det bra !

Puss

Söndag och kallt igen -15

Godmogon!

Idag är det söndag och jag ska jobba från 11.00-16.00 sen blir det att åka ivägen en liten stund till en nära vän :) Så jag kommer inte ha tid och möjligjheten att blogga för jag kommer hem imorgon kväll så då hörs vi igen. Men ni får klara er så länge vilket jag tror att ni gör ! Ne nu måste jag gå och plattahåret sen dra mig till jobbet. Ni får ha en toppen toppen dag.

Puss ♥

26 December och första dagen för julens rea på jobbet !

Godkväll bloggen , detta har nog varit en av de jobbigaste dagarna på länge länge..jobbat från 07.00-17.00 gick kanon bra men det var knökat med folk inne i affären hela tiden så man kom inte änns förbi när man skulle packa upp nya varor osv. Men jag är riktigt trött nu jag sov förut i två timmar och det var jätte jätte skönt men är lika trött fortfarande det tar kål på mig att jobba haha men sånt är livet när man är vuxen (a) Men åter till kvällen som är kvar , kvällen som är kvar ska jag inte göra något alls bara ta det lungt slå på en film som vanligt och försöka sova lite senare börjar inte jobba förs 11.00 imorgonbitti jätte skönt :) Men nu mina kära läsare ska jag dra mig tillbaka till min enormt mysiga och varma säng men ni får ha det super bra så hörs vi imorgonbitti !

Puss ♥

Godmorgon en tidig lördag!

Hejsan och godmorgon alla fina !!

Idag är det annan dag jul och jul rean börjar idag och jag gick upp vid 05.30 och nu har jag gjort mig iordning och snart ska jag dra på mig ytterkläderna och gå ut i kylan och gå till jobbet det tar ungefär 25 minuter men då får jag iaf frisk luft och då kommer jag orka jobba från 07.00-17.00 !! Kommer vara sjukt mycket folk men det är  bara gilla läget och jobba på haha ! Nu har jag verkligen inte tid att sitta vid datorn längre för nu måste jag skynda mig men ni får ha en super bra annandag jul så hörs vi ikväll vid 6-7 tiden , Puss ♥

 


Home sweet home!

Dåså är man hemma igen från Sälen sitter helt själv i huset och inte alls gör så mycket.. det blev inte någon uppdatering i från Sälen för jag hann inte och orkade inte haha (a) men jag hade iaf en jätte bra julafton där uppe och fick massor utav fina julklappar. Nu åter står det att jobba Lördag,söndag,tisdag och onsdag det blir nog kanon bra har egentligen ingen lust men då får man ha tankarna på att man får lite pengar och det är aldrig fel :) Ikväll ska jag bara ta det lungt och titta på film för imorgonbitti ska jag upp 05.30 så ska försöka gå och lägga mig tidigt men det kommer ju självklart aldrig fungera men man kan ju alltid ge det ett försök ;) Men nu ska jag stänga av datorn och hoppa i min nya ljusblåa pyjamas och krypa ner till sängs och slå på en film. Vi hörs imorgonbitti om jag orkar blogga innan jag drar till jobbet annars så hörs vi vid 6 tiden imorgonkväll. Ha det bäst !!

PUSS ♥

Dagen innan julafton

Godmorgon tänk att det redan är den 23 december och det är dagen innan julafton känns jätte konsigt tiden har gått så fort alldels förfort , idag är det massor utav saker som ska göras innan jag börjar jobba från 12.00-18.00 ska packa väskan , köpa nytt smink för mitt är nästan slut och lite andra saker sen blir det att gå till jobbet. Efter jobbet så ska jag åka till Sälen uppdateringen kommer vara lite dålig men ska göra så gott jag kan min bärbara dator kommer inte följa med utan jag får låna pappas dator och blogga där i från nu när jag är där uppe. Detta blir min första och sista inlägg idag. Men vi hörs ju imorgon igen på självaste julaftons morgon :D Nu måste jag sätta fart här hemma och äta frukost sen göra mig iordning ni får ha en super bra onsdag så hörs vi imorgonbitti.

Puss ♥

Sälen

Godnatt på er alla !

Tjoho nu har jag målat naglarna och har precis tittat klart på filmen som gick på kanal 3 den var mysig och bra :) Ska alldels straxt packa ner de få kläderna som jag ska ha med mig i min väska så det är färdigt så slipper jag göra det imorgon. Just nu sitter jag och lyssnar på dagens låt som ska snart läggas upp här så lyssna gärna för denna låt är så betydelse full lyssna på texten my favvo song ;) Snart måste jag gå och lägga mig och försöka somna för jag ska nämligen jobba imorgon dagen innan julafton från 12.00-18.00 ska bli lika kul som alltid men lite jobbigt för man vet hur mycket folk det kommer vara men haha ja det är bara gilla läget men nog pratat om de nu ska jag slänga på mig pyjamasen och lägga mig ner i min säng och slå på en film till som jag kan somna till vi hörs imorgonbitti mina solstrålar !


Dagens låt , the calling-Where ever you will go

Godnatt ♥


Åker bort imorgon men kommer hem lika fort.

Godkväll , jag har faktiskt gjort ganska mycket idag städat hela rummet och rensat min garderob som jag nämde i det förra inlägget känner mig otroligt duktig (a) När jag kom hem från stan så kände jag för att göra en kladdkaka tills mamma kom hem och när hon kom så fikade vi :) Köpte med mig en del grejer från stan några julkulor,massor utav ljus osv. ni ska alldels straxt få se lite bilder. Ikväll har jag verkligen inget planerat utan jag ska bara chilla framför tv:n finns inget bättre än att krypa ner i sängen med täcke och filt med tända ljus om kring sig och en kopp te i handen så härligt ! Men innan jag kryper ner i min otroligt härliga säng så måste jag packa för imorgon åker jag nämligen till Sälen och det betyder att jag kommer fira jul där uppe vilket är sjukt mysigt men jag kommer hem lika fort igen. Är borta från onsdag - fredag, för som sakt på fredag måste jag hem igen pgr. av att jag jobbar tidigt på Lördag men ska iaf bli skönt att komma i väg i några dagar. Men nu ska jag ta och hoppa i mysdressen och måla naglarna vi hörs lite senare ikväll då jag även kommer lägga in dagens låt :) Ha det bäst så länge , PUSS ♥

Bilder från dagen,





Min julgranskula som händer i mitt fönster


Precis utanför mitt hus , en riktigt vinter kväll




Städning och rensning i garderoben !

Godeftermiddag !

Sådär ja nu känner jag mig väldigt duktig jag gick upp vid 10.30 och gjorde en sorts "brunch" till mig och min syster super duper mysigt och sen satt jag i gång och städade lite grann i mitt rum damade osv. så nu är det kliniskt rent och doftar jätte gott ;) Har även renast ut massor utav kläder i min garderob så skönt nu finns det lite plast i garderoben men känns som om jag fortfarande har för mycket kläder.. så idag har man hunnit kanske mycket och nu  kom jag precis ut ur duschen så nu håller jag på att göra mig iordning för ska åka in till stan nu på eftermiddagen och köpa lite saker ni får se sen vad jag fick med mig hem senare, nu måste jag gå och platta håret och sminka mig men vi hörs om några timmar ! Ha en super bra tisdag.

Puss ♥

punkter..

..jag ångrade mig nu jag rensar garderoben imorgon istället efter jag har sovit ut ordenligt det blir bättre då haha så nu ska jag krypa ner till sängs och slå på en liten film ha en grymt mysig kväll så hörs vi imorgon, puss på er alla ♥

Glögg och pepparkakor

Hejsan alla glada !

Har haft en jätte mysig dag idag tillbringade dagen med en liten del av min släkt bakade peppakakor och åt lunch mycket trevligt och mysigt såklart. Sen blev det att gå på stan med mamma ute i kylan vi köpte en julklapp till pappa så nu är det klart just nu sitter jag här i min säng dricker glögg plus lite pepparkakor medans tv:n rullar i bakrunden Anna Ankas Jul haha. Jag fick förut en känsla av att rensa ut garderoben så det ska jag göra efter jag har tittat klart på pogramet ta bort lite kläder jag verkligen inte använder och köpta lite nytt :) Men nu ska jag forsätta dricka min glögg vi hörs kanske lite senare när jag har rensat ur min garderob eller så hörs vi imorgonbitti ! Ha en kanon bra kväll , PUSS ♥

Måndag , en dag närmare jul !

Godmorgon och nu är  det en ny vecka och en dag närmare jul mysigt värre :) Just nu sitter jag och min syster och äter frukost tomte gröt och julbröd mycket gott !! Idag ska jag,min syster och mina kusiner åka till våran mormor och baka peppakakor , senare har jag inget alls planerat tar dagen som den kommer (a) Nu måste jag gå upp till badrummet och ducha raka bena osv. det vanliga vi tjejer måste göra hörs lite senare i eftermiddag ha en super bra dag.

Puss ♥

4:de Advent

Godmorgon alla pigga , idag är det fjärde advent och på torsdag är det julafton helt otroligt eller hur ?! idag ska jag näligen jobba från 11.00-15.00 kort och skönt gick upp för ca. en timme sedan och slängde mig in i duschen så nu är man väl lite piggare men fortfarande lite trött sånt får man ta.. och det har även blivit lite varmare det är inte -17 grader ute utan just nu är det -7 grader konstigt vädret förändras så fort haha ! Men mina kära läsare nu ska jag gå och äta frukost sen vidare till jobbet men vi hörs ikväll igen ! Ni får ha en super bra fjärde advent.

Puss ♥


Dax att slå igen mina blå.

Tjoho , då var man hemma igen var en kanon skön kväll med god middag lövbiff och pommes mummsigt efterätt så blev det chaié latte och kladdkaka :) Det var toppen men nu sitter jag iaf hemma igen i min säng har precis hoppat i min pyjamas och fryser... fast det gör jag hela tiden , nu är det nog dax för mig att sova ska upp runt 8:a snåret imorgonbitti börjar nämligen jobba vid 11.00-15.00 inte så länge så det går nog fort ;) Men som sakt nu ska jag slå igen mina blå för en stund vi hörs imorgon när jag kommer hem från jobbet.

Godnatt ♥


Lördag - jobb - middag plus film (y)

Hejsan bloggen, hoppas ni alla har haft en enormt bra dag !! jag hann inte blogga imorse heller fick brottom åkte in till stan med mamma och pappa och fixa lite sen började jag jobba kl. 12.00-16.00 så kom hem för någon timme sedan har slängt i mig lite sallad och nu bytt om till mjukis kläder. Ska snart ta mig ut i kylan och ta bussen in till stan igen där min kära vän Anna bor vi ska laga middag tillsammans och titta på film och bara prata oavbrutet haha ;) En rikigt Lisa & Anna kväll kan man kalla de längtar sjukt ska bli så trevligt ! Vad ska ni göra denna lördag den 19 december ? Ni får ha en toppen bra kväll så hörs vi imorgon.

Anna , min barndomsvän <3


Puss på er ♥


Fredag och -17 grader ute fy fy !!

Godkväll denna fredag kväll, imorse hann jag inte blogga fick väldigt brottom försov mig lite och fick slänga i mig frukost och springa till bussen för jag skulle på ett möte. Sen blev det hem till mina kusiner en sväng för att checka hur det blir nu när de gör om :) Dessutom så nämde jag att jag köpte nya tajts igår och jag tycker verkligen om dom och dom är sjukt snygga men såklart så gick dom sönder idag så IRRITERAD så idag har det verkligen inte varit min dag kan jag ju säga... Vid 14.00 så mötte jag min vän Lisa utanför mitt favvo café baravara och vi käkade lunch och pratade lite sen drog vi hem till hennes lägenhet forsatte prata med glass i handen plus en liten film mycket trevligt måste göras om snart igen !! Är allt för sällan jag träffar henne tyvärr men vi har bestämt oss för att ses oftar så nu får vi se hur det lyckas (a) När jag kom hem kring 8 tiden så åt jag lite kvälls mat och nu har jag precis tittat på Snygg,Sexig,Singel den filmen är bra skrattar alltid lika mycket varje gång en super bra tjej film ;) Nu ska jag krypa ner i min säng och så på ännu en film måste försöka sova tidigt idag ska nämligen jobba imorgon.. Men ni får ha en fortsatt bra fredags kväll så hörs vi imorgon ! btw. fy fy fy vad kallt det är ute -17 grader :(

Godnatt ♥

M-berg

Hej , det blev inte att hoppa i badet utan ut i kylan sätta sig i bilen med mamma och min moster vi åkte till marieberg galleria för min moster ville ha hjälp med att titta på en julklänning så de köpte hon plus lite annat mamma köpte en randig tröja och jag köpte ett par till leggings (a) men nu iaf är jag hemma igen har ätit och klev precis upp ur badet så nu är jag varm så skönt :) Nu ska jag sätta mig vid tv:n och titta på Pardise Hotel. Vi hörs imorgon !

Puss ♥

FRYSER!

Godkväll bloggen, jag satt här förut och berättade hur vackert och hur grymt mycket jag gillade vädret men jag ångrade det snabbt för det började blåsa på eftermiddagen och det blåste även snö från taken så man fick allt i ansiktet inte speceillt skönt så nu fryser jag som bara den fy fy fy !! Kom hem för en liten stund sen från stan har julhandlat lite till mig själv saker som jag behövde jag fick med mig hem en svart klänning med paljetter från Bik Bok lite block ljus från Sia och till sist men inte minst tre vanliga svarta strumpbyxor. Ne nu ska jag bada en sväng de lär behövas för jag är så frysen !! Ni får ha en toppen dag så hörs vi senare ikväll eller imorgonbitti.

Puss ♥

Strålande vinter dag!

Helojsan och veckan börjar närma sig mot sitt slut redan torsdag idag och solen strålar ute och snön ligger fortfarande kvar på marken så himla vackert en riktigt fin vinter dag :) Just nu sitter jag här i min mysdress men ska alldels straxt hopp in i duchen och fixa till mig för idag ska jag in till stan och möta upp Jennifer igen vi ska käka lunch och gå lite på stan förmodligen lite mer än vad vi hann igår (a) Sen ikväll har jag inte planerat något sådär speciellt utan vi får se vad som händer och sker det vanliga , nu dukar The Voice ut ur mina högtalare och jag ska börjar göra mig iordning men vi hörs senare i eftermiddag ! Ha en super bra torsdag.

Puss ♥

16 December

Godkväll , idag kom jag hem vid 20.00 under dagen har jag träffat Jennifer sen jobbat slutade vid 18.00 sen blev det att möta Lovisa utanför baravara fika och prata en massa super mysigt ! När jag kom hem så gjorde jag och min syster plättar mummsigt värre, just nu sitter jag och tittar på lite tv och tar det lungt nu är jag ledig i två dagar och det gillar jag starkt ! Jag vet att mina blogg inlägg nu förtiden är lite tråkiga men har inte riktigt någon bra fantasi till att skriva och få de lite roligare men det kommer så småning om så pass länge får detta duga hoppas de räcker (a) nu ska jag fortsätta chilla ha en bra kväll vi hörs imorgonbitti !

Puss ♥

Mycket mycket snö (y)

Godmorgon , här sitter jag i köket med min syster med tända ljus och tittar ut igenom fönstret det är mörkt och det har kommit en massa massa snö vit och fint :) Idag innan jobbet blir det att träffa jennifer sen jobba från 12.00 - 18.00 jag har inte planerat något ikväll vi får se vad denna kväll har att erbjuda men nu ska jag ta och fortsätta äta frukost för snart måste jag rusa till bussen men ni får ha en toppen dag !!

Puss ♥

Tisdag

Godkväll bloggen , idag har det varit en bra dag :) jobbat från 12.00-17.30 gick lite tidigare för mamma och jag skulle åka till svänghjulet och titta på kajsa när hon dansade SHIT hon var grym blir jätte stolt !! Nu är jag klar med alla mina julklappar så skönt. Ska alldels straxt byta om till min mysdress och lägga mig i sängen och slöa det vanliga så  efterlängtat ! Nu har det ju även kommit snö och vi får hoppas på att den ligger kvar (a) Ni får inte glömma att det är Ugly Betty och Despret det ska ni väl se ? ne men hurre ni nu ska jag byta om men vi hörs lite senare ikväll eller imorgonbitti.

Puss ♥


Vinter

Godmorgon , när jag vaknade runt 08.30 så tittade jag ut igenom mitt fönster och det var / är helt vit på marken gud så himla fint nu börjar man iaf få lite julkänsla och jag är nöjd haha :) Nu ska jag alldels straxt åka in till stan för att jobba, 12.00-18.00 men innan de ska jag köpa en till julklapp åt min syster så är jag klar sen ! Ikväll får vi se vad som händer kommer nog bara vara hemma och ta det lugnt. Nu måste jag kila men hoppas ni får en jätte fin och bra tisdag så hörs vi vid 8 tiden ikväll !



Puss ♥

14 december - snö

Hejsan och godkväll bloggen , gick lika bra som alla andra gånger att jobba idag :) precis när jag hade slutat så gick jag,mamma,julia på stan men hittade ingen julklänning men vi gick typ bara in i två affärer får gå in i flera när jag är ledig på torsdag & fredag då blir det att leta kläder till julafton och till nyår såklart ! För ett tag sedan så hoppade jag i ett bubbel bad för kände att jag hade lite ont i kroppen mest i fötterna så det var skönt at mjuka upp kroppen nu sitter jag och lyssnar på lite musik och väntar på att maten ska bli klar senare ska jag snacka i telefonen och titta på tv eller film det blir kanon skönt :) Nu ska jag stänga av datorn och krypa ner i sängen (a)
Ha en bra kväll så hörs vi imorgonbitti.

P.S Det har äntligen börjat och snöa här gissa om jag är glad ? weeei :D

Puss ♥

Ny vecka !

Godmorgon.

Kan bara säga en sak om helgen HELT UNDERBAR speceillt natten mellan lördag - söndag me like vädligt väldigt mycket och tjejer jag tror ni vet vad jag menar ;) har ni också haft en bra helg ? Idag är det iaf måndag igen och ännu en måndag och en dag närmare julafton tänk veckorna bara flyger förbi snart julafton och snart nyårsafton weeei :D men men nu ska jag måla mina naglar sen måste jag springa till bussen men vi hörs när jag kommer hem vid 7-8 tiden ha en super duper bra måndag !

Puss ♥


Lördag

Godmorgon och det är lördag var tvungen att gå upp runt nio idag för snart ska jag dra mig till bussen ska nämligen in till stan idag och jobba från 12.00-16.00 ska bli kul men lite jobbigt när det är lördag men men vad ska man göra bara gilla läget liksom ;) senare idag vet jag inte alls vad som händer kanske bara ta det lungt och titta på film som igår troligtvis. Btw. vad tyckte ni om vinnern för idol i går erik grönwall ? jag tycker iaf att han är GRYM !! Här får ni vinnar låten lyssna och njut för jag tycker den är underbart bra , nu ska jag kila och sätta på mig uytter kläderna och dra iväg till jobbet men vi hörs vid 5 tiden ha en super bra lördag !

Puss ♥

 Låten är underbart bra - me like !!
 

Idol final

Godkväll alla älskade läsare !

Kom hem för några timmar sedan från stan hade en jätte trevlig dag och handlade mina sista julklappar så nu är jag klar känner mig duktig (a) Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar och sen ska jag titta på Idol finalen 2009 :) Vem tror ni kommer vinna erik eller calle ? det är frågan... Som sakt ikväll ska jag bara ta det lungt och njuta av tysnaden men känner mig ändå liten ensam alldels själv hemma hela helgen men jaja nu ska jag gå och hämta dricka det får bli julmust vi hörs kanske lite senare annars i morgonbitti !!

Vem vinner IDOL 2009 ?




Fredag 11/12

Hejsan och godmorgon idag är det äntligen fredag så himla skönt härligt värre imorse runt 08.30 vaknade jag av att min telefon ringde och det var min tandläkare som frågade om jag kunde komma om 10 minuter istället för att komma den 18 december så det blev att slänga sig upp ur sängen på med mysdressen och dra iväg hann i tid och nu är jag hemma igen. Men har lite ont i tänderna så kan inte äta så mycket så nu sitter jag här vid datorn lyssnar på The Voice och dricker smothi eller hur de stavs yourgurt med blåbär iaf otroligt gott !! Om ett litet tag ska jag dra mig in till stan för att möta upp Jennifer vi ska handla de lite julklappar så antar att det blir en heldag på stan idag med lunch och hela paketet haha ;D I helgen kommer jag vara hemma själv i huset för att min familj drar till sälen, det är så skönt att vara hemma själv lugnt och tyst me like. Men men nog pratat om de nu ska jag fixa resten sen ska jag ge mig iväg men vi hörs ikväll när jag kommer hem ha en toppen bra fredag :D

Puss ♥


Ta vara på dina vänner släpp aldrig taget !

Jag satt här vid datorn och började tänka lite,  vänskap är en väldigt viktig del i livet och man ska verkligen hålla dom man älskar väldigt nära annars kan man förlora dom vilken sekund som helst innan man minst anar det. För ett liv består av vänner,familj,kärlek,glädje osv. allt detta är väldigt viktig för en person. Det klart alla tjafsar någon gång och skriker på varandra det är inte ovanligt  för någon gång måste det också hända. En vänskap kan inte alltid vara en dans på rosor som man brukar säga ibland går de nerför och ibland uppför. Det finns både nackdelar och fördelar med allt här i livet och livet är inte alltid perfekt men man ska verkligen inte trycka ner sig själv utan försöka stå imot och ta en dag i taget. Ta imot hjälpen man får av sina vänner och verkligen använda den och känna att man här vänner som alltid finns därför en. Man ska vara rädd om sina närmaste, för man behöver dom mer än vad man tror.Man ska vara ärlig mot sina vänner, sanningen är viktig man ska alltid tala sanning för det falska göra bara ondare och det vara längre medans sanningen gör ont en kort stund sen glömmer man det. För mig så är vännerna ENORMT VIKTIGA , ett liv utan vänner existerar inte ett liv utan dig min vän finns inte på världskartan ! Ta vara på era vänner,och familj visa att ni älskar dom.




Kyckling macka & latte mumms !

Tjoho då var jag hemma igen från stan det blev mat istället för fika en kycklingmacka och en latte mycket gott :) men jaja nu är jag iaf hemma igen och nu sitter jag här vid datorn och pratar i telefonen kan inte bli mycket bättre. Känner mig helt slut och helt trött alltså , imorgon har jag inga planer alls kanske drar upp på stan igen för att inhandla de sista julklapparna men vi får se vad som händer ;) Men nu ska jag chilla lite framför tv:n och dricka lite te tror jag, vi hörs ikväll ♥


Torsdag 10 december

Godmorgon !

Idag är jag ledig ifrån jobbet otroligt skönt njuter verkligen :) idag gick jag upp vid 09.00 jätte skönt åt lite frukost och nu har jag precis gjort mig iordning om en liten stund ska jag ta mig in till stan för att möta upp klara vi ska ta en liten fika och prata ska bli trevligt för var ett bra tag sedan vi gjorde det. Senare i eftermiddag så kommer mina kusiner över en liten sväng sen så händer det inte så mycker mer utan idag ska jag som sakt bara ta det lungt och njuta av ledigheten , är även ledig imorgon men sen börjar jag jobba igen på lördag haha ! Men jaja vad ska ni göra idag denna torsdag ? Vädret är så TRÄLIGT ALLTSÅ helt grått och dimmit lite duggregn hallå vart är snön ? vart har den tagit vägen? Men iaf ni får ha en super gó dag så hörs vi ikväll eller lite senare.

Puss ♥


Jobb - onsdag

Hejsan och godmorgon bloggen , blir ett väldigt snabbt inlägg idag godmorgon iaf idag gick jag upp vid 09.00 men skulle ha gått upp lite tidigare men somnade om men nu har jag ätit frukost och gjort mig iordning så snart ska jag gå till bussen och åka in till stan ska nämligen jobba idag igen från 12.00-18.00 ska blir lika roligt som vanligt :) Innan jag börjar jobba så ska jag springa förbi indiska och köpa lite ljus det har jag sakt för mig själv att jag ska göra nu i 3 dagar men det har inte blivit av och jag har totalt glömt bort det men idag så nu får jag inte glömma det !! Ikväll blir det nog bara och ta det lungt och titta på tv , vädret ute btw. är alldels för tråkigt duggregn och det är 9 december och inte än ända snö gnutta på marken kul jul det kommer bli hoppas verkligen att de kommer SNÖ snart så det blir lite ljusare ute och att man får någon slaks jul känsla iaf. Men nu måste jag sluta babla på här som vanligt kan aldrig slut men ni får ha en super bra onsdag så hörs vi ikväll när jag kommer hem.

Puss ♥

död.

Tjosan !!

Då var men hemma igen från jobbet gick även lika bra idag och körlektionen gick också super !! så jag är nöjd väldigt nöjd (a) ikväll ska jag bara ta det lugnt för ryggen och fötterna tar kål på mig men arbetsdagarna är trevliga och kul mina arbetskamrater är super kan inte begära så mkt mer alltså. Ni får inte glömma de två pogramen ikväll Ugly Betty och Despret ;) Men nu ska jag gå ut och köket och hjälpa mamma med maten, vi hörs antingen senare ikväll eller imorgonbitti.

Puss ♥


Godkväll

Godkväll mina sötnosar !!

Dagen ídag har varit bra och på jobbet gick allt kanon bra massor att göra som vanligt haha.. innan jag gick till jobbet så köpte jag lite juklappar och nu är jag nästan klar bara 3 julklappar kvar att köpa känner mig ganska duktig (a) Jag är helt slut,helt död. Imorgon ska jag upp tidigt vid halv 7 för har körlektion 09.10 sen blir det att jobba från 12.00-18.00 :) Ne nu måste jag gå och lägga mig för klockan är mycket !! Vi hörs imorgon ,

GODNATT ♥

Godmorgon då var det måndag igen !

Hejsan och godmorgon bloggen då var det måndag igen och en vecka med massor utav nya möjligheter och massor utav jobb haha (y) idag gick jag upp iaf runt 09.00 och gjorde ordning en stor frukost och nu har jag precis gjort mig iordning så nu väntar jag bara på att klockan ska bli 11.33 för då ska jag ta bussen in till stan för att köpa lite juklappar och en lite borttagningsmedel och lite andra beövliga saker innan jag börjar jobba. Idag jobbar jag från 13.00-18.00 alltid lika skoj ;) vad ska ni göra för skoj idag då ? nu ska jag gå och packa min väska lite sen fixa det sista innan jag ska åka men ni får ha en super bra dag så hörs vi ikväll när jag kommer hem igen !

Puss ♥

Bloggar då och då..

Hejsan bloggen!

Detta jag ska försöka hålla går inte speceillt bra har inte bloggat sen i onsdags jag glömmer liksom bort det och har verkligen inte haft tid så det blir mer och mer sällen.. men men finns inget jag kan göra åt det, så det kommer bli lite inlägg då och då. Har iaf haft en kanon vecka och jätte bra helg så jag är nöjd haha (a) Imorgon är det som sakt måndag igen och en ny vecka full med nya möjligheter och en massa jobb det gillar vi (y) Men nu ska jag gå och lägga mig och titta på en film och somna till vi hörs imorgonbitti !! Ha en bra söndags kväll.
Puss ♥

Kvällens låt ;




Redan onsdag (y)

Godmorgon och idag är det redan onsdag och " Lill-Lördag" hahaha gick upp vid 08.30 och åt frukost med min syster vi satt och pratade lite osv. har precis gjort mig iordning så nu är jag klar :) Jag är ledig idag och imorgon från jobbet så vi får se vad som händer får hitta på något skojsigt ;) Vad ska ni göra idag ? Ne nu ska jag gå och plocka ur diskmaskinen sen ska jag ta bussen in till stan. Ni får ha en super bra dag så hörs vi !

Puss ♥

Musik

Tänkte lägga in lite musik nu innan jag ska gå och lägga mig och oopsi det blev en hel del men dessa låtar är riktigt bra så ta gärna och lyssna !











Godnatt & Sovgott ♥


aj aj mina fötter..

Helojsan bloggen , har precis badat klart och kom hem för ungefär 45 minuter sedan jobbade från 12.00-18.00 och det gick kanon bra verkligen :) Men har väldigt ont i fötterna och och ryggen men det är väl sådant man får ta när man jobbar i affär haha ! Ikväll ska jag bara slappa och titta på tv ska inte alls göra något kanske äte lite mjölkchocklad (a) har ni haft en bra dag ? Vi hörs imorgonbitti för nu har jag inget mer att skriva hoppas ni får en fin och skön tisdags kväll !

Puss ♥


Tisdag - första december och ingen snö..

Godmorgon och idag är det 1 december och julen börjar närma sig med storm steg första dag i våran vintermånad och vi har ingen snö utan det är alldels torrt på marken och himlen är klar blå och solen strålan det är verkligen härligt väder ute idag men det skulle inte ha skadat med lite snö...hm.. undra när de kommer komma?! Idag vaknade jag runt halv nio och kände mig ut vilad gick och gjorde en stor frukost med gröt,mackor,te mycket mummsigt. Jag har även gjort mig iordning så är helt klar runt 11.30 ska jag ta cykeln upp på stan för idag ska jag nämligen börja jobba på Ginaricot ska bli jätte jätte kul och jag älskar ju kläder och mode så weeei :) Idag jobbar jag från 12.00-19.00 , nu ska jag bädda min säng och packa väskan innan jag ska åka men ni får ha en TOPPEN bra dag så hörs vi ikväll !

Puss på er ♥



RSS 2.0