Så himla vackert med ljus.

Godkväll bloggen, kom hem vid 20.00 ungefär :) Har varit med mamma & pappa på ikea och inhandlat lite ljus och en liten brika som de står på. Sen köpte även min mamma & pappa köpt kakel och sådär till huset i Sälen jag tror de kommer bli super bra. En sådan ljusälskar som jag är så har jag givetvis tagit kort på hur det blev i mitt rum och det kommer snart två bilder. Ska alldels straxt tvätta bort sminket sen gosa ner mig i sängen och slå på en film sen försöka sova tidigt om jag lyckas men hoppas så ! Hoppas ni alla har haft en fin dag så hörs vi imorgon. ♥

Så himla vackert med ljus.



Lips of an angel.

Rubriken talar för sig själv Lips of an angel. En helt underbart bra låt som jag har fallit för kan lyssna på den om och om igen helt otroligt. Ni borde ta och lyssna på den, det är denna låt som spelas på högsta volym ut från mina högalarna hela tiden !!

Lips of an angel - Hinder


Dagens

Dåså då har man duschat och valt ut dagens outfit och här kommer bilderna :) Nu ska jag snart dra mig in till stan men vi hörs när jag kommer tillbaka ha en kanon bra dag. ♥

Dagens ;
Svarta byxor - BikBok (nytt)
Vitt linne - H&M (nytt)
Örhängen - I'am (nytt)
Halsband - I'am (nytt)
Silver klocka - London
Thomas saabo armband


sova tills man vaknar är aldrig fel !!

Godmorgon och då var det tisdag. Det är så himla skönt och sova tills man vaknar av sig själv då är man riktigt pigg men om jag ska vara ärlig så är jag trött fortfarande haha! Idag är jag ledig från jobbet så ska bara ta det lugnt har precis ätit lite frukost och ska snart sakta men säkert göra mig iordning sen plugga lite körkortsteori. Vid halv tre tiden idag ska jag till "Paulina" som är ett ställe där man kan plocka sina ögonbryn osv. och köpa smink och sådär så jag har beställt tid där :) Så jag slipper plocka ögonbryna själv för jag tycker det är så svårt och det blir oftast fullt när jag gör de själv då tycker jag att det är lika bra att någon annan får göra de som kan de :) Det är bara de jag har inplanerat idag ! Dagens outfit kommer upp senare idag men hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi lite senre.

Hugs ♥

Fick låna en ängel för en stund..?

rubriken talar för sig själv, var du bara en ängel som jag fick låna för en stund ? vart har våran vänskap tagit vägen ?! vad har hänt igentligen..? Jag förstår inte längre, är det så är bästavänner ska sluta med varandra ? att bryta upp kontakten? Tusen frågor utan svar även fast du inte tror mig så tänker jag på dig varje dag. En minut utan att mina tankar inte går till dig finns inte. Mitt liv existerar inte UTAN DIG !! Du är min bästa vän och kommer alltid vara det. Jag hoppas att vi mycket,mycket snart hittar tillbaka till varandra för utan dig vid min sidan så är jag halv det är helt tomt. Jag saknar dig. Jag vet inte vilka av dessa ord du tror på men jag hoppas du tror på de mesta för jag älskar dig min vän. Snälla kom tillbaka , vi är bästa vänner utan dig existerar inte jag kim. snälla de får inte sluta såhär. </3


Måndag kväll

Helojsan bloggen, har nu sett på danska hollywoodfruar och tänkte snart slå på filmen Remember me som är otroligt bra :) Imorgon är jag ledig från jobbet mycket skönt, ska verkligen sova ut imorgon och bara ta det lugnt ne vet ni va nu orkar jag inte blogga mer för idag så vi hörs imorgon någon gång ! Hoppas ni har haft en super bra dag & kväll , Hugs ♥

Nytt i garderoben!

Godkväll mina underbara läsare kom hem för en stund sedan :) fikan med Märta var mycket trevligt. Nu tänkte jag lägga upp lite bilder på de som är nytt i min garderob! Ikväll ska jag inte alls göra mycket bara ta det lugnt se film och dricka te. Hoppas ni alla har haft en fin dag så hörs vi lite senare !!

Nytt i garderoben ;

Randig tröja vit med svarta ränder - Monki 300 :-

Militärgrön klänning med mönster - BikBok 249:-

Ljusbrun jacka - H&M 399:-

Fika med Märta.

..då var man hemma en sväng har precis slängt i mig lite pankakor mumms :) Har varit på jobbet en sväng sen fick jag även med mig en jacka hem från H&M men den får ni se ikväll. När jag kom till körskolan imose så hade de dubbel bokat mig med en annan tjej så det blev ingen bilkörning för min del men jag stannade kvar och pluggade en sväng kände mig duktig och då hade jag inte åkt dit i onödan heller! Nu ska jag bara ta det lugnt om någon timma ska jag ta mig in till stan igen för att möta upp min vän Märta och fika lite och prata ska bli väldift trevligt det var inte igår man träffade henne !! Men nu ska jag se på lite tv, ni får ha en fortsatt bra dag såhörs vi ikväll med bilder och en massa annat.

Hugs ♥

En ny vecka och det var måndag igen..

Godmorgon, det är en ny vecka och det är måndag !! och denna månad är snart slut och snart är vi inne i September oj vad tiden går får :) Det är inte alls skönt ute idag det är 11 grader riktig höst dag känns väl sådär haha men då får man passa på och använda min nya skinnjacka ! Men nu har jag sakt hela helgen att bilderna ska komma upp på det jag har köpt men dom kommer idag för idag har jag nästan all tid i världen så idag kommer alla bilder upp. Men tillbaka till dagen ska snart börja göra mig iordning sen blir det att ta sig in till stan och övningsköra bil från 10.30-11.30 sen till jobbet en sväng. Sen får vi se vad som händer i eftermiddag det visar sig :) Men hoppas ni får en bra dag nu måste jag skynda mig lite.

Hugs ♥

And isn't it ironic..don't you think ?

Alanis Morissette - Ironic


Godkväll bloggen detta får bil dagens låt , den är otroligt bra och den får mig att le och leva livet. Bloggningen förutom det har varit dålig idag har jag bara tagit det lugnt :) Pluggat körkortsteori och på kvällskvisten drog jag till Lisa på väster pratade en massa och såg på en liten film mycket trevligt !! och nyss la på jag på telefonen har pratat med Erik och skrattat som bara den :) Nu ska jag snart gå och borsta gaddarna och lägga mig ner i sängen och slå på en liten film och sen sova. Imorgon är det en ny dag & ny vecka måndag igen. Känner på mig att denna vecka kommer gå fort !! Men men nu ska jag sluta babla men hoppas ni alla har haft en bra dag ! Så hörs vi imorgon.

Hugs ♥

S - 10.58

Godmorgon,godmorgon då var det söndag och sista dagen på helgen. Vaknade för en stund sedan och har precis ätit frukost :) Igår tillbringa jag kvällen med mina två vänner sarah&elvira mycket trevligt ! Det bärde först av till David sen till Adolfsberg det blev mycket lyckat och trevligt :) Mycket trevligt nytt folk alltid kul och lära känna nya. Men tillbaka till dagen idag ska jag städa mitt rum sen troligtvis åka in till stan och möta upp Märta för att fika lite och prata har inte sett henne på över ett år! Sen ska jag även plugga körkortsteori för fulla mugger och kvällen vet jag inte vad som händer det visar sig men ska nog bara vara hemma och ta det lugnt. Om en liten stund så tänkte jag lägga upp det jag har shoppat i helgen jag vet att jag har sakt det i flera inlägg men nu ska jag göra det så bilderna kommer upp i eftermiddag :) Men hoppas ni får en fin dag såhörs vi lite senare. 

avslutar inlägget med en bild på mina vänner sarah & elvira ♥


Lördag 14.11

Hejsan bloggen, kvällen igår var helt okej när jag var ute en sväng. Men alla mina tankar gick till en viss person som jag saknar väldigt mycket. Och jag förstår inte vad jag har gjort för fel..?! Det får inte sluta såhär mellan oss och jag vet att du inte heller tycker de, du vet själv vad du betyder för mig du är min ängel min strålande sol dag som natt jag hoppas vi ses snart vill komma till dig snart ♥ Tillbaka till dagen idag vaknade jag vid halv elva och åt frukost med mamma sen blev det att göra sig iordning och dra upp på stan med mamma :) har köpt lite bh:ar och nya linser + bruna det kommer upp bilder lite senare ieftermiddag på vad jag köpte igår och idag !! jag lovar nu ska jag hjälpa till med maten. Sen ikväll blir det troligtvis att möta upp Sarah vi får se. Men ni får ha en fin kväll så hörs vi senare.

Hugs ♥


shopping med syster idag mycket trevligt!

Helojsan bloggen , dagen idag har varit bra :) fick med mig lite allt möjligt hem från stan som jag tar kort på imorgon och lägger upp jag lovar!! Var även och hämtade min skinn jacka från kenzas kollektion super nöjd en brun äntligen har jag en sådan ! Super nöjd över allt jag har int handlat idag. Jag har precis gjort mig iordning inför kvällen , först ska jag äta middag med familjen sen vid 21.50 ungefär jag ska dra mig in till stan för att möta upp evelina och amanda sen styr vi mot @ Inspark Frimis ska bli riktigt skoj ;) och super länge sen jag såg amanda så bara de kommer bli skoj :) Men nu ska jag äta middag med familjen hoppas ni har haft en fin dag så  hörs vi imorgonbitti när jag har vaknat ! och så får ni bilder på det ny inköpta kläderna som ska in i min garderob :)

Ha en galen fredags kväll ♥

27 Augusti 2010 tänk det har redan gått ett år.

Idag exakt idag 27 Augsuti 2010 har det gått ett år sedan min farfar dog i cancer. Tiden går så otroligt fort och saknaden är stor. Man kan inte fatta att det redan har gått så lång tid.. Ett år har bara snurrat förbi och som sakt vi har saknat dig och saknar dig för varje dag som går det är tomt utan dig det kan jag tala om. När vi ses alla i släkten och firar något då är det du som fattas för att den ska bli hel en helt underbar pusselbit fattat som aldrig någonsin kommer att komma tillbaka eller ersättas av någon annan. Det är så himla tungt att hälsa på farmor för när man går in igenom dörren så känner man de hårda slaget i magen av att du verkligen är borta det är jobbigt och veta att du har suttit,stått där och bott där sen jag var liten tills jag var 18 år sorgen är tung och gråten sitter i halsen men vi vet att du har det bättre på andra sidan för här fick du bara lida vi vet att du mår bra och det gör oss glada. Jag vill hedra denna dag till min farfar vila i frid vi minns dig med glädje ♥


fredag äntligen vad skönt - men humöret är så nere..

Godmorgon,godmorgon och det är fredag äntligen den 27 Augsuti och idag har jag fått min LÖN check !! Men mitt humör är som rubriken inte speceillt positift pgr. av vissa saker som jag verkligen inte förstår men hoppas jag förstår dig snart för jag fattar inte vad jag har gjort men men ?! vaknade runt kvart i nio har precis slängt i mig lite frukost och ska snart börja göra mig iordning :) Klockan 11 ska jag nämligen hem till en vän vid namn sara och fixa en liten grej men ni får inte veta vad förs i eftermiddag. Efter det kommer mamma och hämtar mig och sjusar mig in till stan där jag ska möta upp min syster och shoppa lite granna. och ska även sätta in pengar åt min bästa vän som jag är skyldig henne så det får INTE glömmas bort! ♥
Så i eftermiddag visar jag även vad jag har fått med mig hem från lilla staden ska bli kul och skönt och gå på stan med min syster var ett bra tag sedan faktiskt ! Sen ikväll blir det att umgås med lite kompisar vi får se vad vi hittat på :) Det var lite om min dag, men nu ska jag göra mig iordning lite sakta, jag är väldigt seg så bäst att jag börjar nu. Men hoppas ni får en fin dag så hörs vi i eftermiddag !

Hugs ♥


är inte på humör för fem öre.

Godkväll bloggen, ikväll har jag badat med badkulor och tända ljus mycket skönt och avslappnande precis vad jag behövde :) Sen har jag övningskört och ikväll har jag,mamma och min syster käkat pizza ibland så är det riktigt grymt gott mumms säger jag bara. Jag behöver egentligen städa i mitt rum flr det är riktigt stökigt men orkar verkligen och är inte på humör så nu ska jag slänga täcket över huvudet och sova. Kanske slå på en liten film medans alla tankar bara snurrar runt i huvudet. Blir galen :( men men nu ska jag inte trycka ner er läsare i skiten men vi hörs imorgon vid nio tiden :)

Sovgott ♥

Torsdag

Hejsan allesammans !! Hoppas allt är bra med er, sov hos Lisa igår tills idag och idag har jag först träffat Jennifer och strosat runt på stan :) sen vid ett tiden mötte jag upp Malin för en liten fika på stan. Mycket trevligt , har precis tittat på one tree hill med min syster nu sitter jag vid datorn funderar på om jag snart ska gå ner och ta ett litet bubbelbad. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt tror jag har iaf inga planer alls ! Nu blev detta ett väldigt tråkigt inlägg men men vi hörs lite senare.

Hugs ♥


@ Lisas place !

Helloj, nu sitter jag hemma hos Lisa på väster myket mysigt :) Vi har precis tittat på lite tv och ska snart slå på en liten film. Har givetvis poppat lite popcon och kokat lite te aldrig fel det. Känner mig väldigt pigg otroligt nog hehe , för att tala om imorgon så är dagen proppad som vanligt vid tio blir det att möta upp Jennifer och hitta på något skoj. Senare vid ett tiden blir det att möta upp Malin ska bli skoj. Var som sakt ett bra tag sedan :) Kul att träffa många. Så eftersom jag inte är hemma nu som kommer det dröja ett bra tag innan jag kan blogga igen så säger redan nu hoppas ni får ha en fin dag, nu ska vi slå på en film och så ska jag vara social med lilla Lisa. Men vi hörs !

Hugs ♥


@ Lisas place !

Helloj, nu sitter jag hemma hos Lisa på väster myket mysigt :) Vi har precis tittat på lite tv och ska snart slå på en liten film. Har givetvis poppat lite popcon och kokat lite te aldrig fel det. Känner mig väldigt pigg otroligt nog hehe , för att tala om imorgon så är dagen proppad som vanligt vid tio blir det att möta upp Jennifer och hitta på något skoj. Senare vid ett tiden blir det att möta upp Malin ska bli skoj. Var som sakt ett bra tag sedan :) Kul att träffa många. Så eftersom jag inte är hemma nu som kommer det dröja ett bra tag innan jag kan blogga igen så säger redan nu hoppas ni får ha en fin dag, nu ska vi slå på en film och så ska jag vara social med lilla Lisa. Men vi hörs !

Hugs ♥


Fångarna på fortet.

Godkväll bloggen, har ni alla haft en bra dag ? det hoppas jag :) Idag har jag jobbat en sväng och det gick mycket bra. Sen blev det att träffa Fredrika mycket trevligt och prata en massa och fika klasskaka mumms! Efter det blev jag upp hämtad av min mamma på stan och jag,min mamma och min syster åkte ut till Lillån till skinnmästaren min syster köpte en ny skinnjacka från Kenzas kollektion super mega snygg och jag ska köpa en sådan brun på fredag vi har samma stolek så vi kan låna varandras super bra ! Sen kommer även LÖNEN på fredag helt underbart och den är så efter längtad så ni förstår inte. Just nu sitter jag i vardasrummet med mamma och ser fångarna på fortet väntar även på att Lisa Bergström ska ringa mig, för då ska jag ta min väska och cykla till väster där hon bor vi ska se på film och prata en liten tjejkväll är aldrig fel :) Det blir även att sova där mys! Så detta blir nog de sista inlägget för ikväll om jag inte bloggar när jag kommer till henne vill säga vi får se. Annars så hörs vi som sakt imorgon ha en fortsatt bra kväll.

Hugs ♥


Michael - It doesn't even matter.

dagens låt den är så himla vacker..finner inga ord för den, den får mig och tänka på saker som har hänt förr det seplar tillbaka mina minnen.

" Det spelar ingen roll om jag gråter ibland. För du blundar varje gång när dessa tårar rann.
  Det ända som betyde någonting i mitt jävla liv, var du!
  Du var mitt allt och lite till,vad fan ska jag göra när jag har gråten i min hals.
  För när jag tittar upp faller en tår ner på marken.
  Ner för mina ögon kan du höra mina ord,för den dan du lämnade mig så blev jag
  död inombords. Tittar upp mot himlen och skriker ditt namn.
  Kommer du ihåg alla gånger som jag ville vila i din famn.
  De gånger som vi bråka dom minnena vill jag glömma när tänker på dig börjar tårarna strömma.
  va fan ska jag ta vägen när du inte är här , har en karta över livet men finns ingen väg.
  Jag ser dig om en ängel som vakar över mig från djupet av mig själv.
  Älskling jag saknar dig.
  Det spelar ingen roll om jag gråter eller blöder jag sökte förut men du är den ända jag behöver.
  För att kunna leva och känna mig glad när tanken slog mig att du skulle lämna mig snart.
  Försvann min livslust och det mesta kändes fel. För du är en pusselbit som får mig hel.
 Jag orkar inte mer för du är den ända med en puss på kinden så lämnade du mig ensam.
 Vet inte vad som hände för det skulle vara vi! Vi lovade vara du och jag föralltid allt som
 vi gjorde har du säkert glömt när jag sover på natten finns du i min dröm. 
 It doesn't even matter if i cray, it dosen't matter what i do. Det hjälper inte hur mycket jag än gråter
 jag tror att du aldrig kommer förstå hur myket jag älskar dig. "





Glädje är att se livet genom en solstråle.

Godmorgon mina fina läsare min rubrika idag talar för sig själv så starkt, hoppas ni har sovit riktigt gott i natt, vaknade runt kvart över tio och tittade ut igenom fönstret och regnet bara öser ner fy ursh hatar regn !! Men idag ska jag städa mitt rum plugga körkortsteori sen på eftermiddagen blir det att möta upp min vän Fredrika fika & prata en massa ska bli jätte trevligt :) Men hoppas ni får en kanon bra dag såhörs vi lite senare för nu måste jag göra mig iordning.

Fredrika!


Hugs ♥


inte mycket har hänt ikväll.

Nu har det gått några timmar sedan jag bloggade sista..har ätit lite middag och bara suttit eller legat i min säng och sett film skönt :) Ska väl snart stänga ner datron och sova tror jag inte för jag är jätte trött men behöver så för att jag ska bli frisk. Imorgon ska jag sova ut tills jag vaknar inte ställa någon klocka INGENTING underbart skönt !! Mina inlägg suger just nu jag vet för inga bilder kommer och sådär men som sakt det blir förändrning när jag blir frisk tro mig. Nu ska jag stänga av datron och krypa ner till sängs och se en till film hoppas ni har haft en bra kväll så hörs vi imorgon när jag vaknar.

Godnatt på er ♥

Tisdag 17.51

Godkväll mina solstrålar, denna dag har varit helt okej :) luncha med Rebecca enormt trevligt var vädligt väldigt länge sen man såg henne alltid lika skoj ! sen blev det en sväng till jobbet sen hem och nu har jag varit hemma sen halv fyra och har precis lakt undan pluggandet av mitt körkort har gjort lite tester på datorn och läst lite i två timmar, ska försa hålla det jag har lovat mig själv att jag ska plugga två timmar om dagen och jag ska verkligen hålla det så är det bara punkt slut. Ikväll ska jag bara ta det lugnt eftersom jag fortfande känner mig varm och har feber så ska äta middag med min fammilj sen se på film och dricka en massa te ! Hoppas ni alla har haft en riktigt bra dag såhörs vi senare.

River Flows In You (Club Mix Money-G Mix)


Discotronic vs Tevin - To the moon and back

Glömde nästan dagens låt , en gammal och ur bra låt och man blir på bra humör utav att lyssna på den och självklart så är det en liten remix.


yes nu börjar snuvan gå bort.

Godmorgon,godmorgon nu börjar min förkylning lugna sig lite :) snacka om skönt men har fortfarande feber dock.. :/ Kom precis hem från körskolan det gick bra att köra nu återstår bara plugg delen sen så smäller de ! haha, just nu sitter jag och äter frukost och sen blir det att hoppa in i en dusch och fixa sig iordning :) Idag ska jag förbi jobbet en snabbis på eftermiddagen och nu klockan 11 kommer Rebecca hem till mig en gammal gammal klasskompis har inte sett henne på över ett år så det ska bli kul för runt 12-tiden ska vi dra in till stan och käka lite lunch och prata lite mycket trevligt :) Efter det blir det som sakt jobbet och sen hem och vila upp sig så man någon gång blir frisk och slipper febern ! Hoppas ni får en kanon bra dag så hörs vi i eftermiddag någon gång.

Hugs ♥

jobbig dag, febern bara ökar med en enorm hastighet !

Godkväll bloggen, denna dag har varit lång jobbig har kallsvettas hela tiden kännt mig yr och hostat så mycket. Åh kan det inte bara vara över orkar inte vara sjuk !! Kan inte sova något om nätterna hoppas verkligen att jag kan sova mer än 2 timmar i natt iaf då skulle jag bli glad. Denna dag har det iaf varit fint väder det gillas :) Men nu ska jag bädda ner mig i sängen käka upp min aprikoskräm och dricka mitt honugs te så halsen blir lite bättre. Men ni får ha en fin kväll och hoppas ni även har haft en fin dag ! Så hörs vi imorgon vid halv tio tiden.

Hugs ♥

"lite" bättre känns det.

Godmorgon bloggen, mår lite lite bättre idag men har knappt sovit något i natt kanske bara två timmar ursh :/ hostar,snoret bara rinner och svettas hela tiden HATAR att vara sjuk det suger. Hoppas verkligen att jag blir frisk snart. Idag så trodde jag att jag hade övningskörslektion men tydligen inte det är inte förs imorgon så det var skönt :) Så det blir först att åka till jobbet sen möta upp Lisa och fika eller något liknande vi får se vad vi hittar på. I eftermiddag ska jag bara gå hem och sova så jag blir frisk! Men nu ska jag ta och duscha och platta håret osv. Dessutom så är vädret toppen solen skiner det gillas :) Men nu måste jag sätta fart ha det fint idag såhörs vi sen när jag kommer hem.

Hugs ♥

snälla kan någon göra mig frisk.

sjuk,sjuk och åter igen sjuk. Jag har blivit ännu sjukare än igår 39 graders feber förkyld och halsont. Hejsan bloggen btw :) Som sakt som ni säkert förstår så är jag sjuk har legat hela förmiddagen i sängen och tittat på film och sovit och nu har jag precis fikat med mamma. Tyvärr så måste jag jobba idag för det finns ingen annan som kan hoppa in för mig så jobbar från 15.30-21.10 :/ orkar verkligen inte men men vad ska man göra det är bara gilla läget och jag fryser ena stunden och den andra svettas jag och den tredje kallsvettas jag kanon det kan inte bli bättre ! Men men bloggningen kommer bli lite lidande idag eftersom jag ska jobba sen att jag är sjuk men nu ska jag dra mig tillbaka till sängen och vila lite till innan jag drar mig till jobbet. Hoppas ni har en fin söndag såhörs vi kanske ikväll när jag kommer hem eller imorgon vi får se!

Hugs från sjuklingen ♥

Försöker bli frisk säg lycka till,till mig !

..hallå där min röst är snart helt borta får inte fram ett ljud bra där haha, har precis tittat på film med mamma tänker inte änns nämna namnet på filmen för en den var verkligen skit dåligt (ursäkta uttrycket) Nu har jag förflyttat mig från vardagsrummet in till mitt rum till min säng ska snart ta och dricka lite mer te ska nog snart slå på en till film och försöka sova. Kommer inte kunna sova är väldigt pigg känner jag och jätte varm jaja nu ska jag sluta klaga, men nu ska jag kocka lite mer te hoppas ni har haft en fin kväll såhörs vi imorgon när jag vaknar ska jobba imorgon men börjar inte förs 15.30 så imorgon ska jag sova ut :) försöka bli lite FRISKARE !

Hugs ♥


Då har man nästan tappat rösten.

Godkväll och idag är det lördag 21 Augsuti, det var riktigt tugnt att gå upp imorse men det gick bra när jag väl kom till jobbet :) Har jobbet från 07.00-15.30 hade något att göra hela tiden då går tiden fort. Nu har jag nästan tappat rösten så ingen hör vad jag säger haha bra jobbat där. Men men det går snart över! Ingen stoppar mig att tjäna lite pengar är aldrig fel , när jag kom hem från jobbet vid halv fyra så gick jag och la mig och sov och vaknade för en liten stund sedan vi får se vad som händer ikväll antingen blir det bara att sitta hemma och ta det lungt och ringa mig bästa vän ♥ eller nått annat har inte planerat något alls jag tar nog det första altenativet vill ringa min bästa vän och prata lite det var ett tag sedan !! Saknar henne dessutom :/ Men vi ses snart igen!
Nu ska jag nog ta och se en liten film och ta och ringa ett litet samtal till kim och se vad hon gör. Ni får ha en toppen kväll så hörs vi lite senare.

Hugs ♥


Middag hos kusinerna.

Godkväll alla fina läsare, kom hem för kanske en kvart sedan och har nu tagit ipren och hoppat i pyjamasen ska lägga mig ner snart och sova hade jag tänkt :) Så jag orkar jobba imorgon från 07.00-15.00 , tänker bara på pengarna just nu kan jag tala om. Men jobbar ändå bara imorgon och på söndag sen slutar jag där ifrån så härligt. Men middagen hos mina kusiner var mycket god men skönt att lägga sig ner och det var riktigt skönt ute när jag cyklade hem. Men nu ska jag ta och bädda ner mig och sova tror jag hoppas ni har haft en fin kväll så hörs vi imorgon eftermiddag runt fyra tiden.

Hugs ♥

feber och halsen gör så ont men inget stoppar mig.

Godeftermiddag bloggen,feber och halsen är så tjock så ont och svälja..men men jag lever och inget stoppar mig :) Var på stan med mamma,syster och åt asiatisk mat och min syster shoppade lite och jag tittade mest runt som vanligt haha. Ska snart byta om till kvällens outfit vi ska iväg till mina kusiner på kräftskiva vi blir runt 14 st det blir nog skoj men kan inte vara där så jätte sent för jag ska jobba imorgon klockan 07.00 men men det är då då haha , ne nu har jag verkligen inte tid att sitta här och babla nu måste jag setta fart. Dessutom så känner jag hur varm jag är feber så de bara skriker om de ne nu ska jag sluta klaga ;) Ha en fin kväll så hörs vi när jag kommer hem.

Hugs ♥

Fredag,umgås med min syster!

Godmorgon,godmorgon då var det fredag igen och den 20 augusti. vaknade av att halsen var jätte tjock kunde knappt svälja men men man lever ! Då var man tillbaka till min hemstad Örebro för ett tag, idag ska jag umgås med min syster vi ska gå på stan och titta lite och möta upp mamma för lite lunch ska bli mycket trevligt :) känns som om det var länge sen jag var i stan här hemma alltid kul och gå dit ibland. Ikväll blir det att åka hem till kusinerna på kräftskiva eller så hittar jag på något annat men vi får se vad som händer och sker ;) Men nu ska jag och min syster gå ner och göra lite frukost ni får ha en underbart bra dag såhörs vi lite senare!

Hugs ♥

En hel vecka i stockholm så underbart !

Hejsan bloggen,jag lever haha. Jag har varit borta i 7 nätter hos min bästa vän kim som bor i stockholm, det har varit sagolikt underbart som alltid ♥ Kim har haft konståkningsläger och jag har följt med och kollat det har varit riktigt skoj älskar att titta på när hon tränar, och idag sista dagen jag var där så gick vi runt i Farsta och jag köpte en bok eller vi båda köpte likadan bok den heter "När livet stannar" en verklighetsbaserad bok jätte bra och intressad men dock väldigt sorligt och hemsk men rekomenderar verkligen den. Men men jag har iaf HAFT EN KANON vecka i STOCKHOLM jag älskar min bästa vän ingen är bättre än KIM ♥ Kom hem med tåget 21.10 och nu har jag precis ätit och ska snart tvätta bort sminket och hoppa ner till sängs och slå på en liten film hade jag tänkt :) Ska nog även koka lite te för har fruktansvärt ont i halsen hoppas jag inte blir sjuk bara haha! För hela kims familj har varit sjuka och även hon men risken är stor men men :P Men nu mina kära läsare nu är jag tillbaka och ni kommer märka skillnad, mer bilder kommer och massor utav inlägg det börjar imorgon ni får ha en grym kväll så hörs vi imorgonbitti när jag har sovit ut LÄNGE !!

Hugs ♥


Jobbet nästa.

Godmorgon,det är ganska tidigt denna fredagsmorgon. Klockan är snart halv sju och jag ska alldels straxt bege mig till jobbet :/ Sista dagen så nu är det bara att ta i och ieftermiddag åker jag till Stockholm :) Slutar vid kvart i fyra idag skönt hoppas på ännu lite tidigare men vi får väl se. Jag trodde verkligen inte att jag skulle hinna blogga idag men det gjorde jag men jag hoppas att ni får en kanon bra dag & kväll så hörs vi om någa dagar som jag skrev i det förra inlägget så kanske jag hinner med någon inlägg när jag är där borta men vet inte riktigt säkert! Men ha det kanon bra för nu måste jag kuuuuttta till jobbet.

Hugs ♥

sometimes I feel like throwing my hands up in the air.

sådär jag äntligen har jag packat klart det gick ganska fort ;) men började alldels för sent typiskt mig..jag ska upp om 5 timmar ungefär bra jobbat Lisa inte direkt hatar hur jag planerar ! Imorgon eller (idag blir det ju) kommer jag inte hinna blogga något alls efter som jag jobbar hela dagen sen åker jag iväg :) ska bli riktigt skönt och komma bort till min bästa vän och bara leva livet och NJUTA så UNDERBART ♥ Vet inte alls hur länge jag kommer vara borta men uppdaterar kanske någon gång under tiden jag är borta men kan inte lova något men håll ut bilder kommer , ska även på the vocie på lördag ! Men nu inna jag stänger av alla tekniska saker som är på i mitt rum så tänkte jag lägga in en låt som jag blir riktigt glad av och helt sprallig och börjar tänka hur mycket min fina bästa vän egentligen betyder för mig :) men men nu är det verkligen slut bablat för mig men ni får ha det grymt bra så hörs vi !! ♥

The Source Ft. Candi Staton - You've Got The Love


Mycket och göra och klockan är redan 22.18 oj !

ÄNTLIGEN..hemma från jobbet gick mycket bra :) men det fanns hur mkt som helst att göra så tiden gick fort och mimmi är det alltid lika kul och jobba med ! När jag kom hem vid halv tio så åkte träningsdojorna på och jag gick ut och gick en runda kom precis in igen det var skönt och få lite luft. Nu sitter jag i min säng och ska äta lite mat sen dricka lite te sen MÅSTE jag verkligen börja packa för imorgon efter jobbet åker jag till Stockholm till min bästavän ♥ men men nu måste jag äta upp och göra allt jag måste hinna, vi hörs lite senare!

glad,sprallig tjej nummer ett !

Godmorgon,godmorgon jag är lite glad idag ne inte lite glad utan VÄDLIGT GLAD :D känner mig på toppen humör verkligen och det känns underbart vaknade imorse med ett léende på läpparna!! Åt frukost för några minuter sedan gott var de ska snart ta och städa mitt rum lite. Sen vid halv ett kommer min fina vän Johanna förbi på en lite fika :) Ska bli jätte kul och se henne har inte sett henne på flera månader. Efter det vakas det jobb från 15.00-21.10 ungefär sen hem duscha och packa för fulla muggar ;) Jag åker nämligen bort imorgon efter jobbet ska bli sjukt kul och jag längtar, jag brukar åka dit ofta men ni får håller er till ikväll då får ni veta vart !! Just det höll helt på att glömma att idag är det näst sista dagen på jobbet imorgon är det sista dagen känns så himla skönt längtar till jag får min lön check 27 augsuti får jag den då ska jag shoppa lite höst kläder med min bästa vän ♥ Men nu måste jag setta fart här hemma ni får ha en jätte fin dag & kväll så hörs vi 23 tiden tyvärr för har sjukt mkt att göra ikväll när jag kommer hem ! Hugs

Denna låt är bra och man blir glad precis som jag är, är helt sprallig i bena !!


Min fina vän Johanna som jag ska träffa en sväng idag:)



Finns inget bättre än sex and the city repriserna!

otroligt,extremt,enormt trött så det finns inte men kan inte sova konsigt nog kommer ligga vaken länge i natt men de gör inget för jag ska vänta på att min bästa vän ska ringa ♥ Ikväll har jag ätit middag med mamma och syster sen blev det att se So you think you can dance och nu har jag precis slängt i mig en fruktsallad som jag älskar :) Väntar även att Sex and the city ska börja and i love it !! Mina inlägg suger just nu jag vet, men det har lite med mitt liv och göra allt är lite upp och ner men det börjar ordna ut sig och jag tror allt kommer lösa sig! och mer bilder kommer komma jag lovar och jag kommer hålla det vi är snart tillbaka som vanligt och tänk september börjar närma sig med storm steg snart är augusti slut det gillas !! Oj vad sommaren har gått fort känns som om jag inte har hunnit med hälften av det jag och min bästa vän skulle göra men det får tas igen i höst ;) Men men nu ska jag gå och borsta gaddarna sen burra ner mig i sängen och se på mitt favorit pogram vilket ni nu vet vilket de är ! Vi hörs imorgonbitti när jag har sovit ut riktigt ordentligt. Hugs ♥


aj aj..

Hejsan bloggen, det känns om mitt huvud ska sprängas har världens huvudvärk åhh hoppas snart de går över. Idag har jag iaf jobbat från 07.30-15.45 det gick mycket bra idag men förutom att jag höll på att svimma blev verkligen jätte yr men det gick bra.. Ikväll ska jag bara slappa äta middag och se på tv, inget mer än så bara en slapp kväll kan behövas. Men nu ska jag poppa lite popcorn och se film men vi hörs lite senare ikväll :)

Hugs ♥

Mina fötter dödar mig smärta!

Godkväll, mina fötter dödar mig har så ont så ni anar inte :( och är helt slut kom hem från jobbet för 20 minuter sedan har slängt i mig lite mat. Nu sitter jag i mitt rum och dricker lite te och har tända ljus omkring mig, ska snart ta upp hem telefonen och ringa min bästa vän en sväng ♥ och vid elva tiden så ska jag som vanligt se sex and the city sen blir det att sova om jag kan hoppas verkligen så för ska upp tidirigt imorgon runt 6 tiden börjar jobbet 07.30-16.00 men men nu ska jag dricka mitt te och ringa min bästa vän hoppas ni har haft en kanon bra dag så hörs vi imorgon efter jag har kommit hem från jobbet.

Hugs ♥


ännu en dag.

Då var det ännu en morgon då man ska säga godmorgon. Idag är det tisdag 10 augusti, jag gick upp för tio minuter sedan nu sitter jag har och äter lite frukost är trött det kan bero på att jag inte somnade förs halv två i natt :/ Men men jag får skylla mig själv. Idag ska jag vid elva tiden möta upp Bianca och prata lite sen i eftermiddag blir det jobb från 15.00-21.10. Men hurre ni nu måste jag sätta fart och fortsätta käka men hoppas ni får en fin dag så hörs vi ikväll :)

Hugs ♥

Musikregn.

Godkväll solstrålar, ikväll har jag bara tagit det lugnt och tittat på Danska Hollywood fruarna nu sitter jag i min säng och funderar på om jag ska slå på en liten film och krypa ner i sängen :) Börjar känna mig varm igen kanske har feber? hoppas verkligen inte tid med det. Ska försöka lägga mig snart men jag tror jag kommer ligga vaken läge in på natten som vanligt :/ Imorgon är det jobb igen fy orkar inte!! Men men nu ska jag borsta gaddarna och hoppa ner till sängs vi hörs imorgon när jag vaknar ska sova ut ordentligt !! Hoppas ni har haft en fin dag. Kom på nu innan jag stänger ner datorn och sådär så tänkte jag även lägga upp några gryma,sköna låtar.

Andreas Wijk - Be mine


Andreas Wijk - Hello


 Andreas Wijk - Where is the love
 

Thommen - Try sleeping with a broken heart


Lyssna och njut av deras röster, hugs ♥


en tripp till stan sen film.

Hejsan och godeftermiddag :) då har denna dag också rullat iväg som vanligt haha. Vi hade det jätte trevligt på stan åt mat på Java mitt älskade ställe jag,mamma,syster,min moster och min ena kusin filippa det var trevligt ! Jag,mamma och min syster har precis tittat på filmen "tonårsliv" tycker den är lika rolig varje gång har sett den minst 10 gånger men en gång till gör inget eller vad säger ni ? Ikväll tror jag inte det händer något speciellt blir nog bara att vara hemma,det återstår och se! Men men ni får ha en fortsatt bra måndag såhörs vi ikväll.

Hugs ♥


Ledig idag så himla skönt !

Godmorgon,godmorgon min solstrålar. Mitt humör är lite bättre idag men inte riktigt bra men jaja orkar inte tänka på det just nu. Har precis ätit frukost med mamma och syster ska alldels straxt göra mig iordning för mamma och jag ska upp på stan en sväng och titta lite :) Sen kommer min moster hit och jag ska hjälpa henne att välja glasögon som hon fick med sig hem. Men men nu måste jag kuuutaa upp till duschen och börja göra mig iordning men ha en super bra dag !! Så hörs vi senare ieftermiddag.

Hugs ♥

vad gör jag för att få förtjäna detta..?!

Godkväll denna söndag. Filmen jag och min syster såg var mysig och romantisk en riktigt tjejfilm tycker verkligen ni borde se den. Just nu sitter jag i min säng och ser lite på tv ska snart slå på en film till hade jag tänkt, för mitt humör har gått ner till botten är riktigt förvånad,arg,sur,irriterad,ledsen you name it alltså! Men jag ska inte gräva ner mig men ibland måste man få ha en depp dag/kväll nu blir det flim och mjölkchocklad vi hörs imorgon när jag vaknar ska sova riktigt länge. ♥

In the land of women.

Godkväll och hallå alla läsare, sådär ja nu är jag hemma eller har vairt hemma i några timmar. Slutade jobbet vid 15.30 idag skönt :) Sen drog jag hem, efter det har jag övningskört till stan & tillbaka för jag och mamma har varit och handlat och nu ska jag och min syster snart sätta oss i mitt rum och se en film " In the land of women"
He needed to forget. Jag hoppas på att den är riktigt bra men det återstår och se. Ikväll blir det en lugn kväll ska bara vara hemma och se film och äta middag sen sova är super trött. Hoppas ni har haft en fin dag ! Vi hörs lite senare ikväll. För nu ska jag slå på en liten film !!

Hugs ♥


22.18

Godkväll bloggen, dåså var man hemma igen från jobbet trött och helt utsliten har varit hemma i iaf en halv timme. Men kvällen gick bra som var skönt :) Har precis slängt i mig lite Tacos och nu sitter jag i vardagsrummet och dricker lite te , ska snart dra mig mot sängen och slå på en film sen sova haha. Vilken kul lördagskväll inte direkt men men...Imorgon jobbar jag från 07.00-15.00, men men nu ska jag borsta gadarna men hoppas ni har haft en fin fin lördag så hörs vi imorgon eftermiddag för hinner inte blogga innan jag drar till jobbet det orkas ej ! Men ha en fin kväll.

Hugs ♥


Eminem ft. Rihanna

Medans jag bara sitter här och väntar på att tiden ska gå så hittade jag min älsklings låt och vidon till den, Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna. Jag lovar du kommer älska låten jag tror säkert ni alla har hört den. Om inte ta er några minuter och lyssna på den!! Här kommer vidon, förutom det så ska jag nu äta lunch sen dra mig till jobbet som jag skrev i det första inlägget vi hörs ikväll ♥ P.S min bästa vän kim brukar säga att jag har för många favoritlåtar jag säger att alla är mina favoritlåtar men nu har jag nog bestämt mig detta är verkligen inte favorit låt som jag kan lyssna hungra gånger om på tro mig.


Jobba på en lördagskväll inte det roligaste!

Godmorgon,godmorgon bloggen :) Vaknade runt halv elva tiden och nu har jag suttit med mamma och ätit frukost ända tills nu. Har även tittat på mammas nya mobil telefon. Ska alldels straxt slänga mig in i duschen sen och sen dra på mig mjukis kläderna ska bara ta det lugnt till tre ungefär börjar jobba från 15.30-21.00 en lördag KUL !! Men men det rullar in pengar i kassan det är aldrig FEL ;) Gillas starkt , fast jobbar imorgon också från 07.30-15.30 men men det är bara gilla läget hatar rent utsakt att jobba helger så himla boooring. Jaja nu ska jag sluta klaga och hoppa in i duschen vi hörs ikväll vid halv tio tiden. Ha en toppen bra dag , hugs ♥

Fredag kväll nyss hem kommen från jobbet..

..det stämmer väldigt bra en fredagkväll har jag nu jobbat gick mycket bra. Men det var väldigt lång tråkigt :/ men men börjar inte jobba förs 15.00 imorgon så då kan jag sova länge mycket skönt det !! Just det, det börjar närma sig det är en månad och lite mer tills jag flyttar troligtvis hem till min bästa vän ni anar inte hur mycket jag längtar ♥ Men tillbaka till kvällen jag ska ta bort mitt smink alldels straxt och krypa ner i sängen och vänta på att filmen "min bästaväns bröllop" ska börja det blir min fredagskväll. Vad har ni för er en sådan här fin fredagskväll ? Ni får ha en toppen kväll, så hörs vi när jag har haft en riktigt lååååång sovmorgon det är jag allt värd ;) hahah !!

Hugs ♥


Back on track...

Back on track är jag igen..helojsan bloggen kom precis hem från Stockholm jag och min bästavän har haft det underbart i fyra långa dagar älskar verkligen att vara hos henne finns inget bättre :)<3 Älskar henne så otroligt mycket hon är helt klart BÄST. Kändes otroligt jobbigt att lämna henne idag vill vara med henne hela tiden men snart så är det nästan så och jag längtar så mkt så ni förstår inte. Men nu är jag som sakt hemma iaf och det är tråkigt känner ångesten som blir störra och större för varje minut som går jag trivs inte här hemma men det är bara att stå ut ett litet tag till sen så flyttar jag !! Denna fredag 6 augsuti ska jag snart bege mig till jobbet så jag jobbar från 15.00-21.30 :/ Sen blir det hem äta och sova. Kul fredag inte direkt men men vad ska man göra :( Hade hälst stannat i stockholm dock. Men jag får tänka på pengarna då kan jag göra en massa skoj sen. Dessutom så har jag världens hals ont, halsmandlarna bara värker hoppas det snart går över. Ne nu ska jag dricka lite te och käka lite innan jag far till jobbet vi hörs ikväll vid tio tiden ha det kanon bra !!

Hugs ♥

Stockholm efter jobbet till bästavän !

Godmorgon,godmorgon. Det är målningt ute som vanligt och ca. bara 14 grader men men vart har sista sommar månaden tagit vägen :/ Hallå?! Gick upp vid 06.00 och nu har jag precis hoppat i myskläderna och slängt i mig lite fil och har även packat det sista i min "resväska" eller axelväska ska man väl kalla det. Har inte alls med mig mycket kläder men det räcker. Nu blir det att jobba från 07.00-15.30 ungefär sen blir det att ta tåget mot stockholm som bort 16.56 , men men nu måste jag verkligen kuuuutaaa till jobbet vi hörs antingen ikväll eller på fredag när jag hemma igen från min lilla trip. Ha en kanon bra tisdag !!

Hugs ♥

Stressig kväll men imorgon blir det jobb sen stockholm.

Godkväll mina fina läsare. Nu sitter jag äntligen i min säng och är helt slut,helt utmatad !! Men det gick bra och jobba från 15.00-21.30 :) Lunchen idag med Bianca var jätte jätte trevlig hade enormt mycket att prata om det var skoj ♥ alltid lika kul och träffa gamla kompisar aldrig fel de. Tillbaka till kvällen har precis ätit lite kvällsmacka och te har även packat lite åker nämligen till Stockholm imorgon efter jobbet till min bästavän ♥ Så först blir det jobb från 07.00 - 15.30 sen blir det att åka in till tågstationen tåget går vid 16.56 så är framme i underbara Stockholm vid 19.00 :D Så morgondagen kommer inte bli någon bloggning alls bara ett inlägg på morgonnen om jag hinner. Kommer vara borta från tisdag kväll till fredag förmiddag så vi hörs igen på fredag kväll när jag har slutat jobbat. Bloggen kommer bli lidandet vilket jag tror ni förstå men så blir det på sommaren när man är ledig måste man passa på att hitta på en massa saker :) Älskar att flänga och fara det är de bästa jag vet. Men uppdaterar om jag får tid där borta men när jag kommer tillbaka kommer det en bildbomb med en fors ut av bilder hur underbart jag har haft det. Men nu ska jag fortstätta se sex and the city repriserna ni får ha en grym kväll så hörs vi imorgonbitti innan jag drar till jobbet (som sakt om jag hinner och orkar göra ett inlägg så tidigt)

Hugs ♥

Bianca min söta vän jag träffade idag :)


Måndag 2 Augusti 2010

Godmorgon,godmorgon idag är det 2 Augsuti måndag 2010 och det är en ny vecka, med nya möjligheter :) Blev väckt av mamma runt halv tio vi åt frukost tillsammans och nu ska jag göra mig iordning ska åka in till stan vid tolv tiden för då ska jag nämligen möta upp min vän Bianca och äta lite lunch och prata lite ska bli jättre trevligt och mysigt :) Blir nog lunch på Soleo aldrig fel! Efter det så vakas det jobb från 15.00-21.00 inte lika kul men men pengar,pengar hehe. Men men nu måste jag skynda mig men jag kommer inte hinna någon mer inlägg under dagen  :/ men ni får hålla ut tills ikväll så vi hörs vid 21.30 ha en kanon bra dag !!

Hugs ♥

ögonlocken blir bara tyngre och tyngre..

..den meningen stämmer faktiskt in väldigt bra känner hur ögonlocken blir tyngre och tyngre. Men jag vill och jag ska hålla mig vaken för min bästa vän ska ringa senare ikväll så då måste man hålla sig vaken♥. Jag har nu under kvällen sappat på fjärkontrollen mellan olika filmer men har inte hittat någon jag har tyckt varit riktigt bra. Så har kollat på allt och lite till.. Funderar på att slå på någon film vi har här hemma och krypa ner till sängs vi får se hur jag gör :) Ne nu ska jag nog gå och borsta gadarna men hoppas ni har haft en riktigt fin kväll vi hörs imorgonbitti när jag slår upp mina ögon igen och hoppas på fint väder även så vakas det jobba också, inte lika kul men alla mina tankar och drömmar är om pengar pengar haha ;) Även lycka när jag flyttar me like!!

Godnatt på er ♥

Riktigt mätt.

hemma och mätt igen, filmen knight and day var bra :) En härlig och fin kärleksfilm kanske inte den bästa jag har sett men rekomenderar att gå på den helt klart. Nu har jag precis käkat lite middag med familjen, nu ska jag nog se vad det finns på tv sen vänta på att min bästa vän från stockholm ska ringa ♥ Men men nu ska jag ta och koka lite te vi hörs runt 23 - tiden :) Ha en fin fortsatt kväll !!

Hugs ♥


Dagen/kvällens outfit för den 1 augusti 2010

Corallfärgad tunika - Ginatricot 199:-
Blåa jenas - Ginatricot 199:-
Vänskapsband (fått av min bästavän)
Thomas saabo armand i silver




Bio - Knight and Day

Godeftermiddag my sweethearts ! idag har jag inte alls gjort så himla mycket bara tagit det lugnt tittat en massa på MTV med min syster. Har precis gjort mig iordning och om någon timma drar jag & min kära syster in till stan för att gå på bio i detta tråkiga väder , även fast det är tråkigt väder måste man göra något skoj iaf :) Vi ska se filmen Knight and Day. Någon som har sett den ? hoppas den är bra. Så min lilla söndagskväll kommer bestå av bio sen hem och käka middag , och även ringa min bästa vän ♥  en lung och skön söndagskväll. Men ni får ha en jätte jätte fin kväll såhörs vi runt 8-tiden ikväll när jag kommer hem!



1 Augusti 2010

Godmorgon,godmorgon vakndet runt halv tolv och nu har jag precis ätit lite frukost mycket gott :) Regnet öser ner som vanligt igen börjar bli riktigt irriterande!! Det är även slut på Juli månad och Augsuti är här det är 1 Augsuti 2010. Sista månaden på sommaren då allt händer för min del, massor utav jobba och annat. Jag räknar även ner dagarna för att jag flyttar troligen till Stockholm till min bästa vän i början av september det kan inte bli bättre. Då är det slut på pendlandet och det är jag lycklig över jag vet att det kommer bli kanon bra. LÄNGTAR ♥ Jag & min syster sitter just nu i mitt rum och ser Jersy shore weekend break. Helt okej pogram finns inte så mycket att göra idag som sakt eftersom det regnar ute så idag ska vi se på film eller nått sen blir det även att ringa min bästa vän som lyser upp mina tråkiga dagar som en strålande sol ♥ Men men nu ska jag se på lite tv med min syster vi hörs senare !!

Hugs ♥


RSS 2.0