Lördag - Valborg.

Godeftermiddag idag är det lördag & valborg solen skiner men det har ändå kommit fram lite moln men vädret håller sig tror jag. Idag har jag varit på Marieberg med min syster jag fick med mig två par blusar från BikBok visar dom imorgon och ett par örhängen från only :) Mycket nöjd, och min syster fick med sig ett par mörka jeans. Nu sitter jag och väntar på att mormor ska komma hit så ska vi äta lunch pappa ska göra cesarsallad mummms! Men hoppas ni får en fin dag och kväll :) Vi hörs lite senare.

Over and out ♥

Fredag och solen är framme!

Godmorgon,godförmiddag! Idag är det fredag & sista dagen på denna jobb vecka mycket skönt :) Lunch om ca. en timme på Wobbler med pappa. Sen tillbaka till jobbet och köra några timmar till. Tiden har gått så otroligt fort tycker jag :) Och solen lyser utanför och det är klarblå himmel! Vad ska ni göra denna soliga eftermiddag/kväll ? Vi får se vad som händer för min del, men men nu ska jag jobba på här innan jag ska dra på lunch ha en fin dag såhörs vi när jag kommer hem eller senare ikväll.

Over and out ♥

Godnatt.

Helojsan och godkväll, har tittat på BB och nu ser på Srcubs ska snart krypa ner i sängen och sova ska upp sjukt tidigt imorgon jobb som vanligt. Ne nu håller jag på att somna vid datron så orkar knappt skriva mer, men hoppas ni alla har haft en fin torsdag med mycket sol :) Så hörs vi imorgon.

Sovgott♥


..

några meningar som jag tycker är ganska klokrena.

there are so many people out there that will tell you that you can't make it. when they do, you should turn around against them and say "watch me".


Kjol

Sådär ja äntligen hemma slutade jobbet vid halv fem åkte in till stan samtidigt som jag pratade med min fina stockholmare ♥ Mötte upp Mallan och vi gick runt lite på stan pratade lite mycket trevligt, fick med mig en kjol från H&M visar den senare ikväll eller imorgon :) Orkar inte just  nu, snart är det mat sen får vi se vad denna torsdagskväll har att erbjuda. Imorgon är det fredag gud så skönt först jobb sen HELG. Nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten vi hörs senare ikväll innan BB !

Over and out ♥

Soligt väder gör mig glad!

Godmorgon solstrålar! Hann inte blogga igår när jag kom hem efter jobbet för var bara hemma och bytte om sen tog jag bilen ut till min vän Michelle tillbringade min kväll där vi pratade,fikade, åt lite godis och såg på film en typisk tjejkväll och de behövdes :) Kom hem runt halv tolv tiden så då blev det bom ner i sängen och sova. Och nu sitter jag på jobbet och solen strålar utanför fönstret och jag känner mig glad :) Idag jobbar jag ungefär till fyra efter det blir det att åka in till stan och möta upp Mallan som jag inte har träffat på väldigt länge vi sätter väl oss på något fik med uteservering och steker i solen och går runt lite på stan ! Ska bli mycket trevligt och kul att träffa henne igen. Men innan det så ska jag nu återgå till jobbet som tar kål på mig men får längta till lunchen då jag be ger mig till min farmor som bor här på norr. Finns ingen godare mat än hennes muuummms säger jag bara! Men men nu blev det ett långt inlägg med mkt information men men hoppas ni fattar något av det. Ni får ha en fin dag så hörs vi senare ikväll när jag kommer hem någon gång.

Over and out ♥

Mycket att göra på jobb men det är inget fel att tjänna lite pengar :)

Godförmiddag bloggen, idag var det upp tidigt som vanligt och gå till jobbet. Har jobbat för fullt från 08.00 imorse. Har så mycket att göra men men då går tiden fortare vilket är skönt! Efter jobbet eller mer ikväll ska jag ta mig hem till Michelle :) Ska bli trevligt som alltid! Men jobbar till halv fem ungefär idag men nu ska jag sticka iväg och möta upp min mamma för lite lunch gotttt är sjukt hungrig, men ha en fin dag såhörs vi när jag kommer hem vid fem-tiden!

PUSS ♥

trött som vanligt.

Godkväll, när jag kom hem från stan blev det direkt att åka och tvätta bilen och tanka gick väldigt fort. Sen laga middag med mamma ! Nu sitter jag i min säng och har gjort det ett tag. Ska se på BB sen försöka sova ska upp lika tidigt imorgon :/ men nu blir detta ett väldigt kort inlägg men vi hörs imorgon istället. Ha en fin tisdagskväll :)

hugs, ♥

hjärnan hänger inte alltid med.

Godmorgon eller godförmiddag kanske!

Imorse oj oj vad trött jag var..men det var bara stiga upp är på jobbet som ni kanske förstår började 08.00 imorse. Känns som om min hjärna ligger kvar hemma jag hänger inte riktigt med. Efter jobbet vid halv fem tiden så ska jag möta upp min vän Maria och ta en liten fika och småprata lite var ett tag sedan nu så det ska bli trevligt :) Senare ikväll måste jag tvätta bilen ska även se på DH och bara ta det lungt. Har egentligen ingen ork till att jobba denna vecka men man får tänka att den är kort ! Men jaja nu ska jag gå och hämta lite te sen fortsätta jobba. Ha en fin tisdag så hörs vi senare ikväll.

Over and out! ♥

vårvärme!

Godkväll bloggen, denna dag har jag inte hunnit blogga för det har ju varit SOL ute! Dagen började men en god stor frukost sen göra sig iordning sen tog jag bilen hämtade upp Lollo och vi åkte in till stan tittade på lite kläder fick med mig en del hem :) Eller en tröja plus några ringar visar det imorgon. Efter stan med det åka till stadsparken och äta glass i vårvärmen och nu på kvällskvisten har jag ätit middag hemma hos Lollo mycket trevligt :) Men nu är jag hemma igen och ska fixa nagalarna lite och se på tv får se om det finns någon bra film att se på min sista lediga dag för denna lång helg. Fast jobbar bara tisdag-fredag så det är skönt ! sen är det valborg och grejer. Men nu ska jag försöka få tag i min fina vän i Stockholm får se hur jag lyckas för hon har inte svarat på hela dagen ♥ Ha en fin kväll så hörs vi imorgon på jobbet.

Over and out!

Ingen kul kväll och du svarar inte.

Helojsan, nu var det exakt 4 dagar sedan jag bloggade har inte orkat har inte funnit tiden. Finner ingen ork längre. Har kännt mig sjuk och somnat rund 21 eller 22 tiden varje kväll och det är inte likt mig om man säger så. Något är det som inte stämmer. Och idag är det Söndag och sitter helt ensam i mitt hus ikväll vet jag inte vad som händer ska väl äta middag med mig själv sen gosa ner mig i sängen slå på en film och popapopcorn. Vill egentligen ut i solen med några vänner men ingen kan :/ så det blir en hemma kväll för min del fast det är fint väder. Suger dock lite men det är bara gilla läget. Nu blev detta ett väldigt deppigt inlägg men men, alla dagar är inte på topp! Ha en fin kväll så hörs vi nu ska jag in i duschen. Over and out ♥

Sista jobb dagen för denna vecka sen är man ledig tills måndag!

Hejsan bloggen, jag hann inte uppdatera något igår. Hade fullt upp sitter på jobbet och slutar runt fyra halv fem beror hur långt tid allt tar och göra som jag har kvar. Så slutar när jag är klar med det. Är trött och har ont i ryggen men men sista dagen för denna vecka sen är jag ledig fram till Måndag underbart skönt :) Så nu är det bara ta i det sista sen LEDIG! Men men nu ska jag forsätta jobba och dricka mitt te från London och njuta men vi hörs senare :) ha en fin dag!

P.S En vecka kvar tills jag åker till min bästa ♥

Over and out!

Aldrig en lugn stund.

Godkväll bloggen, kom nyss hem för en liten stund sedan. Efter jobbet blev det att åka ut till Marieberg sen blev det åka hem duscha sen åka til kusinerna och äta middag mkt gott :) Nu sitter jag i sängen och har precis tittat klart på super staylisten jonas nu blir det nog BB sen sova. En ny dag imorgon och det som står på schemat är jobba.. :/ men man får pengar hehe! Men men nu ska jag gosa ner mig i sängen hoppas ni alla har haft en fin dag! p.s bilderna från London får vänta.

puss ♥


Tillbaka till verkligheten och jobbet.

Helojsan nu var det fyra dagar sedan jag skrev något här. Eftersom jag har varit i London, det var helt underbart där åt mycket god mat och shoppade en jäkla massa :) Kom hem igår vid 23.30 så då blev det sängen påängång för nu sitter jag nämligen på jobbet jobbar idag från 08.15-16.15 orkade knappt gå upp imorse men det var bara gilla läget och tänka på att man bara jobbar tre dagar eftersom det är påsk. SKÖNT ! Efter jobbet blir det hem och packa upp osv. sen kanske träffa lite vänner Michelle och Lovisa men vi får se vad jag orkar. Denna dag är bra bara för att jag ska äta lunch hos min älskade farmor ska bli super gott verkligen är redan hungrig;) men får vänta tills 12.15 men tiden börjar rulla på riktigt bra här! Senare ikväll får ni även bildregn från helgen i London. Ne nu måste jag fortsätta jobba vi hörs ikväll.

P.S Längtar efter dig och du vet vem du är. ♥

Over and out!

Sitter på flyget mot London!

Helojsan här kommer ett tid inställt inlägg just nu vid denna tid sitter jag på flyget mot underbara London yeye! Uppdateringen kommer nog bli lite dålig nu medans jag är borta eftersom jag inte kommer ha tillgång till någon dator. kanske någon på hotellet men tror jag skippar det, ni kommer få bildregn från denna weekend kan jag lova på allt jag kommer köpa och vad vi gör! Ni får ha det så himla bra i Sverige över helgen så hörs vi på måndag morgon när jag är tillbaka på kontoret. (säger så för att jag kommer inte hinna blogga när jag kommer hem på söndag för kommer komma hem vid 00.00) Men ha det BÄST så hörs vi!

Puss och Kram ♥

Då bär det av mot London ieftermiddag!

Godmorgon bloggen, gick upp vid sju och sitter nu på jobbet. Har bara tre timmar kvar sen slutar jag och då blir det att åka hem och packa det sista för vid 14-tiden åker jag & min familj mot Skavsta flygplast och vid 17-tiden lyfter planet mot London och jag kommer hem på söndag :D Ska bli riktigt underbart! Skönt och komma iväg och shoppa en massa och äta god mat hehe! Jag kommer skriva ett tidinställt inlägg också som kommer upp senare när jag sitter på planet. Men men nu ska jag forstätta jobba de få timmarna som är kvar. Over and out ♥

Silver nagelack från make up stor.

Godkväll bloggen, jag fick med mig hem mitt älskade silver nagelack från make up stor som är grymt snygg! Orkar tyvärr inte ta någon bild men det kommer.Fick även med mig hem en liten ros som man kan ha i hårt super söt. Ikväll har jag badat & haft ansiktsmask jordgubb, ätit middag pratat med mina fina vän från stockholm :) Har även packat inför imorgon då det bär av till London vid 17-tiden. Men nu ska jag se BB och sen sova men vi hörs imorgon när jag har kommit till jobbet ! ha en fortsatt bra onsdagskväll.

hugs,♥

vill att klockan ska gå lite snabbare snart bara en timme kvar yeye!

helojsan lite ändringar i min dag hehe, ska inte träna idag utan ska ta en tur på stan istället och leta efter ett silver nagelack som jag sa förut tror att de finns på make up store men är inte säker sen blir det nog en fika på stan :) Efter det så blir de hem packa osv. Träningen får jag sätta igång med nästa vecka ordentlig för nu har jag varit väldigt slö. Har ungefär en timma och 20 minuter kvar sen slutar jag så SKÖNT ! Ne nu ska jag gå och hämta lite varm chocklad och sen forstätta. Som jag nämnde förut såhörs vi senare ikväll !

Ha de fint tills dess,♥

Mycket att stå det är något hela tiden.

Godmorgon alla fina. Kvällen igår var trevlig somnade vid 23-tiden var så otroligt trött, nu sitter jag på jobbet. Idag jobbar jag från 08.15-16.15 ca. sen blir det upp på stan hoppa in på Make up stor och köpa ett nagelak typ i silver, vi får se om jag hittar något snyggt! Sen vidare hem för att byta om åka och träna på friskis&svettis sen duscha hem och packa. Det är hela min dag i miniformat. Idag är det även bara en dag kvar imorgon bär det av mot London vid 17-tiden OH YEAH!! ska bli riktigt skönt och komma bort en sväng. Så under de fyra dagarna jag är borta kommer de inte bli någon uppdatering :/ men hoppas ni klarar er för när jag kommer hem kommer de bli bild regn i stora lass och visa upp allt jag kommer shoppa ;) Men men nog om det vi hörs senare ikväll för nu ska jag fortsätta jobba och längta efter när det är lunch vid halv tolv. Ha en fin onsdag!

Over and out ♥


Grattis pappa på födelsedagen!

Helojsan bloggen, jag har inte haft tid att blogga något på morgonen idag har haft fullt upp på jobbet vilket jag har fortfarande. Men nu är det en halv timme kvar sen slutar jag så SKÖNT. Idag är det inte heller någon vanlig dag utan det är min pappas födelsedag hela 50 år fyller han :) Så ett stort GRATTIS TILL HONOM!! Efter jobbet blir det att åka hem duscha och byta om lite snabbt ikväll kommer släkten vid 18.30 vi ska äta lite middag & tårta ska bli helt okej. Så min tisdagskväll kommer jag tillbringa med min släkt sen ska jag försöka ringa min fina vän upp i stockholm också ♥ Men men nu måste jag fortsätta jobba i en halv timme, vi hörs senare ikväll! Hoppas ni alla har haft en fin tisdag hittills! Over and out!

hugs, ♥

anywhere you are, i'm near. anywhere you go, i'll be there.

Godkväll bloggen, kom hem från jobbet runt halv fem sen blir det på med träningskläderna för att ta en LÅNG promenad i den enormt härliga varma vårvädret. Och med mig i lurarna har jag givetvis min fina vän ♥ Aldrig fel att få prata avsig lite via telefonen. Har nu duschat och hoppat i myskläderna ska nu hjälpa mamma med middagen sen blir det att se superstaylisten jonas och bläddra i mellan BB också är ett måste. Det är ungefär så min kväll kommer se ut. Men vi hörs sen för nu blir det MAT. over and out!

Rubriken talar för sig själv tycker jag.

hugs, ♥

London om tre dagar härligt värre!

Godmorgon,då var det måndag och en ny vecka. Sitter på jobbet och jobbar för fullt , hoppas ni mår bra jag mår fruktansvärt illa dock :/ men hoppas givetvis att de går över snart. Jobbar till 16.15 ungefär idag ! Själv tycker jag att tiden på morgonen går fruktansvärt segt men efter lunch så börjar tiden rulla på. Ikväll blir det träning troligtvis om jag inte mår så illa. Imorgon är det en stor dag min pappa fyller 50 år ! och det firar vi med att åka till London på torsdag som ni nog redan har fattat som jag har nämt här innan i bloggen. Åker om tre dagar eller rätt sakt torsdag eftermiddag ska bli skönt och komma iväg lite och möta vårvärmen för engångs skull :) men men ni får ha en super fin måndag för nu ska jag forsätta jobba. Så hörs vi när jag kommer hem runt halv fem - tiden!

hugs, ♥

tankar om allt och lite till.

Godkväll bloggen, jag satt här och funderade lite och räknade nu i Juni 2011 så har bloggat i hela tre år. Shit vad tidigen går förbi fort jag kan knappt förstå det själv. Men uppdateringen just nu har varit väldigt svävande för har nämligen inte tiden där och funderar även på om jag ska ta bort den och starta om på nytt eller om jag ska forstätta. Men att blogga har blivit en del av min vardag så känns konsigt om man skulle sluta. Men ska ta och fundera lite till hehe. Ikväll ska jag se på BB och självfallet en liten film hade jag tänkt sen blir det att sova. Imorgon är det måndag och jobb igen tyvärr men men jobbar bara till lunch på tordag så ska väl vara glad ! Men nu ska jag sluta babla hoppas ni alla har haft en fin söndag så hörs vi imorgon när jag kommer hem från jobbet kanske hinner blogga ifrån jobbet på någon fika rast ! over and out pusss ♥

rensat,städat,tvättat..

helojsan idag har söndagen gått åt att tvätta,rensat mitt rum,städat osv osv.. inte det roligaste men det måste göras ibland också ! Funderar faktiskt att belöna mig själv med att gosa ner mig i sängen och slå på en film och vänta senare på att bästa vän ska ringa ♥ kan bara säga att saknaden är STOR! Ikväll vet jag inte vad som händer men antagligen vara hemma ta det lungt och käka middag. Imorgon är det ännu en nya vecka och pappa fyller 50 på tisdag shit vad tiden har gått fort! Men men nu ska jag bädda ner mig en sängen en stund. Hoppas ni alla har haft en fin söndag vi hörs sen!


what are words..

....orden talar för dig själv. allt som folk säger alla ord de säger menar dom verkligen de, sånt här kan få mig och tänka otroligt mycket. Här ska ni få en låt som betyder mkt och en låt som har sådan vacker text.


Söndag och tre dagar kvar till London.

Godmorgon eller vad man ska kalla de..sovit jätte dåligt i natt drömt en hel del. Jag mår inte så bra just nu och vi alla har depiga dagar och denna är min. Jag vaknade vid tio och gick upp gjorde frukost och mamma ville att jag skulle tvätta lite så det är bara att göra, idag ska jag inte göra något speceillt bara ta det lungt :) mycket skönt. Ne nu ska jag slå på en film och dricka lite te.

hugs, ♥

lite smått rädd..

Godkväll, kom precis in igenom dörren. Vårkonserten var sjukt bra och de var grymma :) Men nu är jag ensam här hemma och det låter obehagligt utanför.. :/ ursh det gör mig rädd så ska krypa ner under täcket slå på en film och prata lite i telefonen ♥ det är resten av min lördagskväll och jag vet mina inlägg suger just nu men det får ni nöja er med det kommer bli bättre. Vi hörs imorgon när jag har tagit världens längsta sovmorgon.

hugs,

fasten seatbelt. someone needs you.

I need you.♥


God dag bloggen, jag lever går dagen var bra! vaknade vid halv ett ungefär men har dock sovit jätte dåligt :/ men får ta igen det natten som kommer. Har precis duschat och gjort mig typ klar ska sminka mig och platta håret, ikväll vid 19.30 tiden blir det Risbergskas vår konsert ska bli mycket spännande och se :) Den slutar ganska sent så då blir det direkt hem och slå på en film och lägga mig ner i sängen och bara chilla måste ha SÖMN !! Men men nu ska jag kila så jag blir klar någon gång ! OBS. 4 dagar kvar till LONDON ! over and you.

hugs, ♥

Snart slut på denna jobb vecka bara några timmar kvar yeye!

Hejsan bloggen, nu var det ett tag sedan jag skrev här. Eller rätt sakt två dagar sedan har haft fullt upp utav jobb,träning och en massa. Men jag lever, och idag är det fredag så härligt sitter på jobbet just nu. Slutar vid halv tre idag mycket skönt :) I helgen är jag & min syster sjävla hemma för mamma&pappa åker till Sälen över helgen. Så det är föräldrarfritt hemma som man brukar kalla de ;) Efter jobbet ska jag åka och handla mat sen hoppa in i duschen och börja göra mig iordning sakta men säkert sen vid 18 - tiden ska jag ta min bil och åka ut till Marieberg och hämta upp Lovisa sen hem igen och göra middag och lite sådär senare blir det troligtvis utgång men vi får se. Ska iaf njuta av helgen så mycket som det går! Min kväll i mini format. Lite luddigt kanske men jaja, nu måste jag börja jobba igen längtar dessutom tills det är lunch är sjukt hungrig & det är även bara 6 dagar kvar till LONDON woho !! Men ha det bäst så hörs vi senare ikväll. Over and out !

hugs, ♥

hurtig är man under veckorna.

Godkväll, gick upp lika tidigt idag alltså 05.15 :/ men slutade 12.30 aldrig fel. Sen på kvällskvisten blev det att träna cyklade till stan friskis&svettis kvarnen och då började givetvis regna när jag skulle åka hem så blev jätte blöt så hoppade ner i ett varmt bad när jag kom hem så SKÖNT. Nu har jag precis ätit middag med mamma & syster nu blir det att krypa ner till sängs plus en kopp te i handen och se tv. Först plastikiurgierna,DH och till sist BB det är väl min kväll framför tv. Men men nu ska jag bänka mig i soffan. Ha en fin kväll såhörs vi imorgon när jag kommer hem från jobbet! hugs, ♥

Allt rullar på så fort så man knappt hinner med själv.

Måste bara göra ett inlägg igen innan jag sätter mig i bilen och åker ut till marieberg- galleria. Jag kan säga rakt ut hur jag mår just nu är det som en svävande berodalbana ibland bra och ibland skit och ibland mår jag dåligt så det gör riktigt ont inom mig. Saknar en viss preson så otroligt mycket för hon har haft sådan starkt intryck på mitt liv och det har hon fortfarande. Vi måste ses snart & du vet vem du är. ♥ Förutom det så rullar veckorna på i ett vecka efter vecka det är skönt men helgerna då man är ledig rullar på ALLDELS FÖR FORT. Fast ett plus har det nu börjar det närma sig med storm steg till London-resan, det är bara 9 dagar kvar längtan är stor. Och det finns mycket jag ska hinna med innan de. Livet är ibland komplicerat men ändå lätt , allt ska väl inte vara en dans på rosor antar jag..Äntligen är våren snart här just nu lyser solen in i mitt rum och värmer på min rygg, älskar våren och sommaren. Men men nu ska jag sluta babla och försöka vakna till ordentligt innan jag somnar här sittande. Men som jag sa i det förra inlägget så hörs vi senare när jag kommer hem.  Ha det fint så länge!

snacka om att vara trött.

Helojsan bloggen, kom hem från jobbet för en stund sedan. Började jobba vid 06.00 och slutade vid 12.30 mycket skönt :) När jag kom hem duschade jag och nu har jag precis gjort mig iordning ska snart sminka mig och sisodär. Ikväll blir det att åka ut till Marieberg och möta upp Michelle för lite shopping och fika aldrig fel att avsluta en måndag på det vistet. Vi hörs senare ikväll när jag kommer hem :) Hoppas ni alla har haft en bra dag såhär långt.

hugs,♥

ännu en söndag över snart.

Godkväll, åt middag för en bra stund sedan har nyss sett filmen this is it med michel jacksson en super bra film. Har dock sett den typ 4 eller 5 gånger men tycker den är riktigt bra varje gång för dansarna är gryma om ni inte har sett den så MÅSTE NI SE DEN. Ska snart popa lite popcorn och sen slå på en till film ska försöka lägga mig tidigt inte för det kommer gå men man kan väl göra ett försök :) Eftersom jag ska upp 05.15 imorgon börjar jobba vid 06.00 shit vad jag kommer vara död känner det nu. Men slutar 13.30 så det är ganska tidigt så det är något positivt med att börja jobba tidigt, men nu ska jag gosa ner mig i sängen och det blir nog inget mer inlägg idag så ni får nöja er med det ni har fått ! Vi hörs imorgon när jag kommer hem från jobbet.

ha en bra fortsättning på denna söndag ♥

sista dagen av ledighet.

Goddag alla fina läsare. Idag är det söndag och den sista dagen av ledighet ska njuta riktigt ordentligt kan jag lova er :) Vaknade imorse vid tio tiden av mig själv så skönt, sen blev det frukost och bada så skönt. Har även precis fikat lite, vid 4-tiden kommer mina kusiner hit plus min moster då blir det söndags middag och grejer ska bli mycket trevligt :) Sen får vi se vad som händer ikväll har inte rikigt planerat något. Har ni alla haft en fin helg ? och kanske bättre väder än lilla mig ? Men men nu ska jag lyssna på lite musik vi hörs om några timmar.

hugs,♥

Nedräkningen har börjat om tolv dagar befinner jag mig i vackra,underbara London!

Godmorgon bloggen, igår hann jag verkligen inte blogga det blev jobba från 08.30-15.00 sen fika med Lisa efter det åka runt hämta upp mamma&Lovisa sen hem äta middag och sådär, en mini förkortning på min dag/kväll hade iaf en mycket fin kväll :) Gick upp för en liten stund sedan och börjat röja i mitt rum och städat lite, ska snart hoppa in i duschen och sen göra mig iordning ieftermiddag kväll blir det troligtvis bio med mina kusiner & min moster plus middag på det ! Inte helt fel med det lite lördagsmyyysss :) Men men nu ska jag fortsätta städa och fixa lite, jag ska försöka bli bättre på att uppdatera nu har även nedräkningen börjat tills jag åker till London med familjen det är exakt 12 dagar kvar. Då blir det SHOPPING som aldrig FÖRR ;) YEYE ! men nu ska jag sluta babla vi hörs sen over and out.

hugs, ♥

RSS 2.0