Färsk pressad jucie är bra när man är sjuk!

Godkväll bloggen,sitter här med en färsk pressad jucie i handen som är gjord på: Apelsin,Citron och lime någon ni verkligen borde testa super gott och även bra när man är sjuk. Förutom det så har jag i prencip sovit hela dagen eftersom jag är sjuk. så har försökt sovit så mycket som de var möjligt. Känner mig varm nu igen det går i vågor. Nu har jag precis ätit lite middag och nu sitter jag vid tv:n och väntar på att klockan ska bli 22.00 för då börjar reprisen från Oscargalen som jag tänkte ta och titta på. Sen blir det nog att sova efter det för att jag någon gång ska bli frisk blir nog att stanna hemma imorgon också för att vara på den säkra sidan så jag inte blir ännu mer sjuk.. :/ Men men nu ska jag lägga in en låt jag fångas av lite sådär.

Petter - Länge sen

changed?

Godmorgon. I natt har jag inte sovit så bra alls..hur hög feber som helst vilket betyder att jag fortfarande är sjuk :( vilket suger om jag får uttrycka mig så !! Därför kommer denna dag bestå av att se film efter film och en massa koppar av te&honung så hoppas jag på att jag snart blir frisk. Ne vet ni vad nu ska jag dra täcket över huvudet och vila en stund. Men hoppas ni alla får en fin dag denna måndag. Vi hörs lite senare.

hugs, ♥

Söndag - en riktig slapp dag.

Godmorgon bloggen, är otäckt trött är sjuk har feber fortfarande och har en "stukad" fot nästan så mår inte så bra i kroppen av det heller :/ fy fy. Idag är det söndag och mina föräldrar och min syster kom hem natten som var. Jag fick min efter längtade parfym escada sommar doften så himla gott luktar den :) Blev överlycklig kan jag tala om. Idag ska jag bara slappa se på tv och sova lite så jag blir frisk någon j*kla gång har varit sjuk i veckor nu. För jag har aldrig orkat eller lust att ligga hemma bara och titta in i väggen.. mitt fel.. men men sånt får man ta det liksom kryper i bena när jag ligger hemma bara. Men men nu ska jag slå på en film och vila en stund så jag blir frisk någon gång. Måste även frundera ut vad jag ska köpa åt mamma för hon fyller år på fredag ! Men men ni får ha en kanon söndag såhörs vi om några timmar.

hugs.

I still love you, I still need you.

Hejsan bloggen. Nu skriver jag samma igen som jag har gjort i de andra inläggen. Det var länge sen jag skrev något här. Har inte orkat och inte haft tid, har varit jätte sjuk och de går fram och tillbaka. Sen har även livet vänds upp och ner de är som ett löv som blåst bort med vinden och inte hittar tillbaka. Som om solen har gått ner och aldrig kommer upp igen. Vet inte ärligt talat vart vägen håller på att ta vägen längre. Alla är lika dumma mot varandra man slutar aldrig förvånas. Idag lördag den 26 Februari har jag inte gjort så mycket alls mest sovit hela dagen och börjar känna mig trött igen och har jätte ont i min fot som jag stukade igår. Så det blir att slå på en film och sen slå igen de blå mår rent utsakt DÅLIGT. förlåt om jag skriver så i bloggen men alla har sina dåliga,trötta dagar då man bara vill dra täcket över huvudet och sova och blunda för en stund. Men ni får ha en kanon helg så hörs vi när vi hörs.

hugs, ♥

14 Febuari 2011 alla hjärtansdag.

Hejsan, har inte bloggat på två dagar har inte haft någon lust. Men i fredags var det en guld kväll :) Sen både lördag & söndag har jag bara tagit det lungt och träffat lisa plus träning igår. Kände oss mycket  duktiga! Idag är det måndag och alla hjärtansdag ♥ själv tycker jag inte om denna dag för den är överskattad men det är min åsikt vi alla har olika åsikter.. jaja idag ska jag vara hemma och ta det lungt både jag & min syster känner oss lite småkrasliga plus att jag har ont i ryggen så vi ska äta en god pasta soppa och se film. Senare ikväll blir det nog att träna med självaste Lovisa Melin för att tänka på lite annat. jaja nu ska jag gå och göra lite lunch sen blir de film. Men men ni får ha en fin alla hjärtans dag så hörs vi senare ikväll !

P.S du kommer alltid vara min bästa vän och du vet hur mycket jag älskar dig fårn botten av mitt hjärta. ♥

helt underbart med fredag!

Hallå där!!

Dagen har varit ganska lång och dagen har bara börjat, jag var på stan förut själv fick med mig hem ett par strumpbyxor, en freebrah och en leopard tröja mycket nöjd :) Ni får se bild på sakerna imorgon hade jag tänkt. Kom hem för en stund sedan har precis duschat och har lakt fram det jag ska ha på mig ikväll. Om en stund ska jag åka och hämta Lovisa ute i Marieberg så ska vi åka och handla till middagen ikväll sen vid 19 kommer tjejerna hit och då blir det middag och lite för fest sen bär det ut med brudarna. Ska bli härligt värre ska så himla kul faktiskt !! Vad ska ni göra en fin fredag som denna ? Hoppas ni får en underbart bra fredag. Vi kanske hörs lite senare ikväll om jag hinner blogga annars hörs vi imorgon ha en galen fredags kväll alla fina :) För det vet jag att jag kommer ha!

P.S Varför varför blev det såhär?! DU VET INERSTINNE ATT JAG ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT. ♥

hugs,

Talking to the moon,try to get to you.

Godmorgon ber om förlåtelse hann inte blogga igår. Men idag är det F-R-E-D-A-G kan det bli mer underbart?! så himla skönt med fredag och äntligen helg !! Men snön fortsätter och falla ner herregud vad snö det har kommit nu oj oj vill bara att snön ska ta slut nu så snälla. Men idag iaf är det fredag som sakt och ska snart göra mig iordning och ta mig upp på stan i snöovädret ska köpa lite saker. Sen blir det hem städa och fixa lite här hemma, sen ikväll blir det middag med Lovisa sen vid 19-tiden kommer det lite tjejkompisar hit så ska vi föra lite sen blir det utgång på strömpis ska faktiskt bli trevligt :) Ha längtat nästan hela vecka ska bli så kul och träffa tjejerna igen ! Men det är en person jag verkligen saknar och det är min bästa vän i stockholm har inte sett henne på två månader snart saknar henne fruktansvärt :'( Men jag hoppas vi ses snart ! Du vet att jag älskar dig mer än något annat på denna jord. ♥ Nu ska jag lägga in en enormt bra låt från Bruno Mars lyssna och njut. Ni får ha en grym fredag såhörs vi lite senare ieftermiddag.

Bruno Mars-Talking to the moon.

Att tänka lite för långt om allt.

Godmorgon, natten har varit otroligt lång. Har sovit men ändå inte om ni förstår hur jag menar, mina tankar har tagit över mig själv. Tänker lite för långt om allt nu förtiden, tänk om jag hade gjort såhär vad hade hänt då jag tror vi tjejer tänker för mycket på små saker än vad killar gör och vi vill itne göra det minsta fel.. hmm.. hur är det där egentligen?! Det är något man kan fundera länge på egentligen borde man bara släppa alla tankar och köra järnet och leva livet men de är svårt som sakt. Från det till dagen idag, idag är det onsdag och dagen mitt i veckan och det är två dagar kvar tills det är FREDAG underbart ! Idag ska jag vid två tiden åka hem till min farmor för att äta lite lunch senare på eftermiddagen ska jag möta upp Lisa inne i stan för lite shopping och fika inga fel det ska bli trevligt :) Det är min dag i mini-format sen får vi se vad som händer senare fram imot kvällen. Det visar sig. Ha en fin dag i det soliga vädret, hugs ♥


You belong to me,

Godkväll, dagen har varit lång men mycket trevligt nu är äntligen klänningen min och jag tar kort på den imorgon och lägger upp. Var hos Lisa förut sen åkte vi och tränade på friskis&svettis väldigt kul med arobics måste göras om ! Nu sitter jag här och har precis druckit en kopp te sitter och lyssnar på lite musik låten you belong to me me sebastian Krantz & Michaela Osberg det är en mycket fin låt. Ne nu orkar jag inte skriva något mer vi hörs imorgonbitti hoppas ni har haft och får en fin kväll. Hugs, ♥


Fight me .

"godmorgon" eller vad man ska säga, vaknade vid tio och gick upp gjorde frukost har precis städat hela huset. Det är därför jag fortfarande denna tisdag vid denna tid sitter i pyjamas ska snart upp och duscha,måla naglarna och göra mig iordning sen ska jag dra mig in till stan för att beställa nya linser för de är slut. Och så ska jag köpa den svarta klänningen jag nämde igår om ni minns :) Ikväll blir det att träna med min vän Lisa Bergström ska bli skönt var ett tag sedan jag rörde på mig. Det är en sådan skön känsla efter man har tränat åh i like it ! Men men nu ska jag börja göra mig iordning har får ni även bilderna på skalen jag tittade på igår ska beställa ett av dom i veckan :) Men ha en kanon bra dag såhörs vi sen.




Fångad i mina egna armar.

Hejsan bloggen. Nu är det över 5 dagar sedan jag satt och skrev i denna blogg, min insperation har försvunnit totalt men jag tänker inte ge upp jag ska försöka en sista gång och ge allt och börja skriva igen varje dag ska iaf försöka. Nu på kvällskvisten har jag suttit och titta på lite nya skal till min nya telefon hittade en del fina ett blommigt och ett rosa visar bilder imorgon :) Dock sitter jag just nu i sängen med nackspärr inte lika skoj.. buhu AJ !! Man idag måndag ännu en ny vecka, idag har jag städat lite här hemma vikt tvätten och varit på stan och fikat med Vendela riktigt trevligt sen kom även Malin och gjorde oss sällskap och vi gick en sväng på stan jag hittade en snygg tajt svart klänning (ett fodral kan man väl kalla de) med rosetter i ryggen världens snyggaste rygg ska nog inhandla den imorgon. Då får ni se bilder på den så ni fattar lite mer vad jag menar. Har även tvättat bilen idag med pappa ursh det var riktigt jobbigt. Nu ska jag sluta babla och lägga upp en liten text som jag vill dela med mig som jag tycker är äkta. Dessutom så vet du att jag saknar dig jag behöver inte nämna några namn du vet själv vem du är. ♥

Fångad i mina egna armar.

Själv. Inte ensam. Inte i ett tomt rum. Ett fullt rum. Inte ensam. Men inte med någon. Bryr mig inte. Inte om att andra är där. Jag är ensam i min verklighet. Isolerad i min värld. Fången i mina egna armar. Jag gillar det. Gillar att vara bara jag. På en egen plats. På en egen yta. Min värld. Min verklighet. Mina tankar. Min själ. Jag är inte ensam. Jag är själv.


vi hörs imorgon. hugs,


hon var ingen. sedan så blev hon någon. då ville hon inte vara någon längre.

Helojsan bloggen, nu var det länge sen igen jag bloggade. Jag har tappat lusten totalt men ändå så vill jag inte sluta blogga. Lite svårt beslut vi får se hur de blir framöver iaf. Kommer väl komma upp lite inlägg då och då men inte alls så ofta som förut. Idag är det onsdag och jag är ledig mycket skönt ska snart åka och hämta upp min vän Lovisa och sen drar vi oss mot Relexen på Gustasvik ska bli otroligt sköööönnt ! Jag har även varit mobilös sen igår förmiddags min telefon bara slutade fungera mitt inne i örebro den söker och söker efter mitt nät tele2 och den hittar inget. Går inte och trycka någonstan så den är PAJ bokstavligen. Men vet iaf att det är telefonen det är fel på och inte simkortet för jag testa min mammas simkort som är telia och inte änns de fungerade i min telefon :/ så den är TRASIG vi får se vad de säger där jag har köpt telefonen. Men vill inte skicka i väg den på någon lagning och sådär för mitt abenomang går ut om en månad så om den inte går och laga så får jag låna en Iphon av pappa som bara ligger på hans jobb så länge tills mitt abenomang går ut det är ju inte helt fel de heller ;) (så hoppas lite på att min telefon inte går att laga..) haha men men jag känner mig helt handikapad utan mobil kan jag tala om helt tom! Eftersom ingen kan få tag på mig just nu. Är ganska glad att internet finns ! Men men nu vet ni iaf min historia om min mobil. Jaja nu ska jag sluta babla måste sätta lite fart ska alldels straxt sätta mig i bilen och bege mig in mot stan och det är väldigt halt på vägen rena isgatan vi får se hur de går (a) Men men hoppas ni får en super bra dag och hoppas solen lyser hos er också :) Nu blev detta ett väldigt långt inlägg och tråkigt men men.. Vi hörs om några dagar,en vecka,en månad som sakt vet inte när igen. Har lagt bloggen lite bakom mig nu.

P.S Du vet att jag saknar dig så otroligt mycket och du vet att jag älskar dig mest av allt. Du vet vem du är! ♥

hugs.

RSS 2.0