Kraften är slut inom mig.

Hejsan blev bara ett inlägg igår märkte jag insperationen är fortfarande inte tillbaka.. har för mycket tankar och minnen som snurrar runt i mitt huvud. Vill bara lägga mig ner och gråta mitt hjärta gör så otroligt ont just nu. var de såhär de skulle sluta ? är det bäst såhär? jag vet ingenting längre. Jag tar en dag i taget min kropp orkar inte riktigt min kraft har tagit slut. Dagen kommer komma då jag orkar men kommer ta tid innan jag kommer orka att se på de ljusa tiderna. Och lämna de dåliga bakom mig. Livet är ingen lek utan rent allvar och livet kan verkligen vara piss många gånger men det får man också kämpa sig igenom antar jag. Man måste ta djupa andetag ibland varje gång jag blundar så är det dig jag ser.. Allt är lite väl rörigt just nu men någon gång så ordnar det väl sig. Hoppas jag. Idag är det iaf onsdag den 26 Januari och en hel månad har snart gått på de nya året 2011 och de har inte varit den bästa starten men jaja, ska snart göra mig iordning för att sen försöka ta mig in till stan och möta upp Malin Sundström som inte blev av igår. Sen blir det att inhandla lite saker till imorgon, och i eftermiddag kommer över Malin Eriksson på fika :) Och kvällen kommer nog bestå av att packa och så kommer Klara hit mycket vänner på än dag man måste klämma ihop det när man är ledig. Men nu känner jag att detta blev rörig inlägg men hoppas ni förstår något av de. Nu måste jag duscha och fixa men vi hörs senare ieftermiddag/kväll :)

hugs, ♥

Jag är tillbaka för en stund.

Hejsan nu var det ett bra tag sen jag bloggade. Pgr. av olika anledningar mår fortfarande inte riktigt bra har några helvetiska månader framför mig :/ men jag kanske blir starkar ifrån det som har hänt jag hoppa verkligen så. Men iaf jag tänkte försöka börja blogga igen och vi får se hur det går. Men idag är det tisdag och känner mig lite sjuk tror dock att jag har lite feber :/ och är galet förkyld, men idag ska jag iaf tvätta lite,damsuga mitt rum sen senare i eftermiddag ska jag åka in till stan för att möta upp min vän Malin Sundström ska bli mycket trevligt var så länge sedan jag såg henne. Men men hoppas ni får en fin dag nu måste jag sätta fart här hemma annars kommer jag ingenstans. :)

Hugs, ♥


Jag lever.

Finns ingen insperation till något bara tomhet just nu har inte bloggat på två veckor. Allt är bara i en ända j*vla röra just nu. Vet knappt var jag har någon överhuvudtaget. Orken i kroppen är helt slut orkar ingenting. Jag är ledsen att bloggen blir så pass lidande men ja livet är inte på topp men vi hörs. Tänkte bara säga att jag lever. 

 
Äkta styrka är att våga vara svag.

Kroppen orkar inte bära. Tiden hinner ikapp. Ögonen orkar inte se. Tiden går.
Hon är bättre än hon tror. Hon är starkare än hon vet. Alla vet. Alla ser. Ingen hör.
Bär ett leende som ingen kan tyda. Kom närmare. Nej. Stanna där du är.
...Hon vet bättre. Men ser inget för att ingen hör.

Bloggen börjar lida mot sitt slut.

Hejsan bloggen, nu är det ungefär en vecka sedan jag bloggade har inte haft ork och ingen lust överhuvudtaget. Det har hänt väldigt mycket i mitt liv just nu. Men det finns en person jag verkligen saknar och det är kim min bästa vän. Vi bråkar just nu lite eller jag är bara så förvirrad men hon är en sådan nära vän till mig som jag verkligen inte kan hata jag har sårat henne så fruktansvärt och jag ångrar verkligen allt men jag vill bara att hon ska veta att jag kommer aldrig lämna din sida du kommer alltid vara min bästa vän. För utan dig så MÅR JAG inte bra du är min och mitt allt. Vill bara ha allt bra. Just nu vet jag inte vart jag ska ta vägen. Men du är speciell ♥

Känns som om denna blogg börjar lida mot sitt slut men har fortfarande inte bestämt mig om hur jag ska göra riktigt. Därför får pausen hålla i sig lite längre en vecka till eller kanske en månad vem vet? Men ville bara berätta hur det ligger till och säga att jag lever. Men ni får ha det kanoners så hörs vi när vi hörs.

Sia - My love


tröttnat totalt.

Helojsan bloggen. Det är exakt två dagar sedan sen jag bloggade, för att vara ärlig nu så tycker jag verkligen inte att det är kul längre.. :/ tråkigt tråkigt. Så vet inte om jag kanske ska ta bort bloggen och inte blogga mer. Men just nu är jag iaf hemma hos Malin på norr med sarah och elvira :) mycket trevligt och idag är det lill-lördag så något måste vi väl hitta på vi får se vad det blir. Men trevligt att umgås iaf men men nu blev detta ett väldigt väldigt tråkigt inlägg men jajaj strunt samma orkar inte, vi hörs någon gång.

hugs, ha det bäst ♥

Funderar på att sluta blogga..

Helojsan bloggen, nu var det väldigt länge sen jag bloggade har inte bloggat sen i tisdags dock.. hehe men sånt händer ibland. Jag funderar på att lägga ner bloggen, för jag tycker inte att det är så kul längre. Men vi får fundera plus att jag uppdaterar alltid så dåligt. Men men nu ska jag käka sen blir det att lägga sig och titta på film. Orkar inget annat punkt lsut.


RSS 2.0