vimsig och trött..

Godkväll , jag är ganska trött och sådär på kvällskvisten var mamma och jag hemma hos mormor och fikade te&lussebullar och även lite glögg årets första glögg mkt gott var det. Mysigt att tillbringa lite tid med mormor och mamma. Sista timmarna av kvällen som är kvar ska jag se bartenderskolan och senare blir det någon film och sen sova detta blev ett enormt tråkigt inlägg men men nu ska jag mysa ner mig i sängen med mig själv och mina otroliga tankar hoppas ni har haft en fin dag! fy fan vad det är kallt ute -16! Vi hörs imorgonbitti när jag vaknar.

Hugs,♥

kan inte andas längre.

Godmorgon, som det står i rubriken känner jag kan inte andas längre får ingen luft smärtan i magen blir bara värre och värre. Jag tål snart inte detta längre klumpen i halsen bara växer och jag känner ångest jag vet inte riktgit vart jag ska ta vägen längre. Jag.behöver.komma.bort. till en vän som är fantastisk nämligen min vän kim. Hon förstår mig på djupet även fast vi bråkar ibland och blir ovänner så förstår hon mig. Jag behöver henne mer än någonsin just nu jag saknar verkligen henne så i helgen blir det nog att åka till stockholm. För jag klarar inte av att vara hemma här och känna denna press och ångest det funkar inte. Jag vet kim själv att jag är och har varit världens idiot och gjorde de västa misstagen och sakt saker som inte är okej men jag kommer alltid hålla fast vid dig för - you are the only one for me that's it

Förutom det så kommer det vara en lång dag idag även fast jag är sjuk måste jag in till stan och fixa lite saker sen ska jag även göra en annan grej vid 15-tiden. Då får vi se hur det går men berättar inget mer om det förs jag vet att det gick bra. Känns iaf som om jag kan allt, nu blev detta väldigt hemligt och jag förstår att ni kanske inte fattar någon alls. Men men ni får stå ut och vänta !! Ne nu måste jag äta frukost och göra mig iordning! Ha en fin dag.

P.S gå även in på min fina vän kims blogg som är otroligt bra,http://oneseize.blogg.se/

hugs,

22.44

Godkväll bloggen nu har jag tittat på mina favorit pogram. Och just nu sitter jag här vid datron ska snart lägga mig i sängen och läsa teori boken iaf i några sidor. Sen blir det Scrubs tills jag somnar det är så jag kommer avsluta min kväll. Inte det roligaste men men så kan det vara ibland, ne nu ska jag forsätta titta igenom facebook lite granna hehe men hoppas ni har haft en fin dag såhörs vi imorgonbitti :)

Hugs, ♥

too much to handle.

Godkväll, det är kvällens rubrik too much to handle. Nu är det verkligen mycket som händer här och förstår inte hälften av det heller...fattar verkligen inte vad som håller på att hända..:( håller på att söka jobb och en massa och sen är det mycket känslor som flyger runt inom mig i min kropp men men. Har suttit och pluggat tills nu en massa massa teori och nu tar jag en paus ska läsa körkortsboken när jag ligger i min säng senare ikväll. Ikväll blir det middag med mamma & syster sen ska jag se Top model 14 och sen svenska hollywoodfruar. Det är de jag har planerat och se. Sen blir det väl som vanligt en liten film och även läsa boken som sakt. Denna dag har varit väldigt seg men det är bara för att jag har varit hemma.. Men nu ska jag lyssna på lite musik och låta tankarna flyga omkring..känns som om jag har fått ett rakt slag i magen. Vi hörs om några timmar.

hugs,♥

vad väljer du..

Godmorgon,eller vad man ska säga. Vaknade runt tio av ångest...jag gick upp gjorde lite frukost och nu har jag precis suttit och pluggat lite körkortsteori kände att jag behövde en liten paus, men ska snart köra igång igen. Så denna måndag så ska jag bara plugga körkorteori och ta det lungt eftersom jag är förkyld. Sen hoppas jag verkligen att jag får åka till stockholm på fredag till kim. Om hon vill men hoppas verkligen det ♥ Men men vi får se. Du vet själv vad du betyder för mig men jag gör mina misstag jag vet. Men du ska veta att jag kommer aldrig sluta älska dig du är min bästavän. Hoppas du förstår de! Saknar dig även fast du är lite sur på mig eller något just nu..hoppas det går över snart. Jaja nu ska jag borsta tänderna sen fortsätta plugga ursh!! Men hoppas ni får en fin måndag! Så hörs vi sen.

Hugs,♥

Första Advent.

Hejsan bloggen, det var ett tag sen jag bloggade sen i torsdags. Har inte riktigt orkat och inte haft någon lust men nu så ska jag försöka ikväll har jag käkat middag och nu sitter jag och tittar på Beck mitt favorit pogram, efter det blir det att titta på reprisen av Kenza&Tyra Show som jag tycker är ganska bra :) Sen ska jag ta och försöka sova om jag nu kan det vill säga. Denna vecka hoppas jag går fort för har planerna på att ta mig till stockholm på fredag till kim. ♥ och stanna där några dagar hoppas hon kan bara det får vi veta imorgon, men men nu ska jag fortstätta titta på Beck och idag är det även första advent helt otroligt snart jul och allt herregud vad tiden rullar på allt börjar närma sig med stormsteg! Ha en fin kväll så hörs vi imorgonbitti !

Hugs, ♥

slocknar nu.

Hej igen, jag gör ett inlägg nu istället för vid 23 tiden för jag håller verkligen på att somna redan nu. Så nu ska jag bädda ner mig i sängen och slå på en liten film & sen blir det att sova för min del :) Ska verkligen bli jätte skönt !! Imorgon är det fredag och det menas med helg och nya tag härligt värre, ska bli skönt och komma bort så ni anar inte längtar verkligen. ♥ Men men nu ska jag borsta gaddarna men hoppas ni har haft en fin dag så hörs vi imorgonbitti.

Hugs,


18.43

Godkväll mina kära läsare, hade en jätte trevlig lunch med rebecca :) och när jag kom hem satt jag mig och plugga till körkortet. Sen vid fyra tiden kom mormor hit och fika sen åkte jag,mamma och sjusade julia och handlade lite på vägen hem. Kom nyss in igenom dörren och nu tänkte jag lägga mig i ett varmt bad med en godis påse gott och blandat i mumms! Efter det blir det middag och sen ännu liter mer plugg yeye!! Hatar att sitta och plugga på kvällen men om man måste så. Sen ska jag avsluta kvällen med att slå på en liten film och även ringa min fina vän kim. ♥ Men nu ska jag gå ner och tappa upp lite varmt bad vatten vi hörs vi 23 - tiden!

Hugs,

Du är bort blåst som vinden, det känns sådär men ändå ganska bra.

Godmorgon alla fina, vaknade vid halv tio och nu har jag precis slängt i mig lite frukost mycket gott. Natten har varit hård..mått illa och tänkt en hel del. Men en sak har jag inse sett att du har nu bort blåst med vinden som ett löv som flyger omkring du tillhörde mitt liv för en kort väldigt kort stund sen valde du att såra mig och lämna min sida jag har accepterat det nu. Ditt val inte mitt jag är bara arg och fattar inte hur du tänker men om du känner att du mår bra av detta så här får du verkligheten. För jag har slutat brytt mig om dig nu, livet är hårt men som min fina vän kim sa ; Ärligt lisa, erik har bara gjort dig ledsen. Hon hade rätt jag borde aldrig ha släppt in han i mitt liv från första början. Men men nu ska jag släppa taget om honom thats it. Så nu ska jag skriva något annat idag torsdag ska jag plugga till körkortet här hemma men vi halv ett tiden ska jag dra mig in till stan för att åka förbi jobbet och fixa lite sen möta upp min vän Rebecca Almgren på en lite lunch och prat :) Sen blir det hem direkt efter det och plugga igen och hela kvällen också. Så kommer min dag&kväll se ut på ett ungefär hehe inte roligaste med plugga men någon gång måste man, man vill ju ha körkort !! Ne nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning men ni får ha en jätte bra dag! Så hörs vi ieftermiddag eller ikväll. I detta inlägg blev det väldigt många blandade känslor..

Hugs, ♥

Rihanna - Love The Way You Lie part 2

Helojsan nu blev det många inlägg men hittade låten jag har letat efter i två dagar nu Love The Way You Lie part 2 den är så himla bra. Hon gör den otroligt bra själv helt solo men saknar eminem lite han är bara med i slutet på denna version men den är bra. LYSSNA !!




Just A Dream.

kan inte lägga mig ner och sova..så hittade två jätte bra låtar covers som jag tänkte lägga in här lyssna och njut.

Just A Dream


Travis Garland - Airplanes

känns som om jag ska somna när som helst..

Godkväll bloggen, idag har bloggingen varit totalt död pgr. av att jag har suttit och pluggat körkortsteori hela dagen lång slutade för en timme sedan. Har nu ätit middag med mamma & min syster mycket gott var det :) Nu sitter jag inne i mitt rum och dricker te och äter en lite chockladbit som jag fick av mamma som hon hade köpt med sig hem! Jag är så otroligt trött helt slut i huvudet av allt pluggandet skulle kunna gå och lägga mig nu.. men ska se grey's anatomy efter det blir det att ringa kim ♥ Det är så min kväll kommer se ut! Men ni får ha en jätte fin onsdagskväll såhörs vi imorgonbitti.

Såhär såg det ut hos mig idag,



Nu på kvällskvisten har jag tänt en lite brasa,


Tänker alldeles för mycket.

Godkväll, kom hem vid 20.00 ungefär. Idag har jag pluggat en massa sen blir det en lång fika med Sophia mycket trevligt :) När jag kom hem var jag kall som en isbit så slängde i mig lite middag som pappa hade gjort sen blev det att hoppa i ett varmt bad och nu sitter jag på mitt rum och ser på DH sen blir det Bartender skolan och sen jag jag sova men innan dess måste jag plugga lite också. Kommer väl blir en sen natt som vanligt somnade tre natten som var och det kommer väl vara samma i natt igen. Jag sover nästan aldrig längre vet inte vad som är felet.. tänker för mycket men men.. ne nu ska jag fortsätta se DH men hoppas ni har haft en fin dag så hörs vi imorgon, orkar inte blogga något mer nu.

Hugs, ♥


dagens enkla.

tjoho igen, jag hinner slänga in dagens outfit bilderna är inte de finaste men men de får duga :) nu måste jag snart kuuuuttta till bussen vi hörs i eftermiddag!!

outfit:

Skinnleggings - Ginatricot
Svart bas linne - Ginatricot
Vit oversiz tröja - Monki
Halsband - BikBok
Ringar - Indiska
Silver klocka - London
Armband - Thomas Saabo




inte mycket sömn i natt..

Godmorgon natten har varit konsigt och jag har inte sovit alls så mycket..somnade vid tre tiden vaknade igen vid åtta och sen somnade jag om och har precis gått upp. Förstår inte varför jag inte kan somna tidigt jag ligger och tänker jag tror det är de som håller mig vaken..klumpen i halsen finns fortfarande kvar jag vet inte riktgit vart jag ska ta vägen men men. nu ska jag försöka släppa det en gång för alla. Idag är det den 23 November 2010 och idag vid ett tiden ska jag möta upp min vän Sophia och käka lite lunch eller fika vi får se vilket det blir och givetvis prata lite :) ska bli trevligt. Efter det blir det att gå direkt till körskolan och sätta sig där och plugga lite för imorgon är det dax igen. Men men nu har jag verkligen inte tid att sitta här måste lägga fram kläder osv. ne nu ska jag hoppa in i duschen men hoppas ni får en fin dag så hörs vi i eftermiddag :)

Hugs, ♥

vet knappt vart jag har mig själv längre..

..kan inte sova..är pigg igen åh hatar det magen gör ont huvudet värker varför kan jag inte få sova? jag tänker hela tiden alldeles för mycket, jag vill bara sluta tänka men det funkar inte för mig. Jag vet knappt vart jag har mig själv just nu. Det gör allt så himla komplicerat vet inte vad jag ska ta vägen längre. Börjar gråta över ingenting vart tog den starka människan vägen jag har blivit så svag,så orkeslös men en stor klump i halsen utav gråt och smärta. Orkar knappt röra kroppen en meter det är otäckt. Jag vet knappt själv hur jag mår. orkar inte bry mig längre, nu ska jag försöka sova ursäkta för att jag är så negativ. Men alla mår inte alltid bra och ingen är perfekt.

21.59

Gokväll, det blir ett litet tidigare inlägg för jag är enormt trött. Har sett mina underbara pogram, jag ska lägga mig i sängen och slå på en lite film kommer nog slockna när som helst eller så är det så när jag lägger mig ner så blir jag pigg hehe. Och väntar på att min fina vän kim ska ringa ♥ Men men nu ska jag krypa ner till säng och slå på en film som jag precis nämnde men hoppas ni har haft en fin måndag såhörs vi imorgonbitti.

Hugs,

Helt slut efter allt plugg.

Godkväll, jag kom hem för en stund sedan har suttit på bilskolan från 14-18 känner mig duktig och är nöjd med mina resultat så det är bara på det igen imorgon. Har precis slängt mig på mysdressen och tänt lite ljus i mitt rum, väntar på att maten ska bli klar efter det så ska jag se på tv först ung&bortskämd,eller Top Model 14 sen fortsätter vid med att se Svenska Hollywoodfruarna vid klockan 21.00. Från stan innan jag tog bussen hem gick förbi ica köpte med mig en vanlig mjölkchocklad & en apelsinkrokant, och till de tänkte jag koka en varm kopp te mummsigt värre ! och så tänkte jag avsluta kvällen med att slå en pling till kim ♥ Men hoppas att ni har haft en fin måndag och en bra start på denna nya vecka. Vi hörs i 23-tiden.

Snön utanför mitt fönster imorse grått och trist..!






And I’m ready for a change.

Godmorgon bloggen, idag talar rubriken även för sig själv kan jag tala om. Exakt sådär känner jag just nu And I'm ready for a change. Jag tror jag verkligen skulle behöva en STOR FÖRÄNDRING i mitt liv. Därför jag har fått taknarna på att lämna denna stad för stockholm och det är så det kommer bli troligtvis håller på att söka jobb och leta lägenhet så nu är vi på god väg och det känns underbart. Jag behöver en ny start och en nytt kapitel börja om helt och hållet det skulle jag må bra av. Så vi kör stockholm next me like ;) Men men tillbaka till dagen den 22 November 2010 vaknade vid åtta av att mamma stampade in i rummet och ropade efter alvedon sen somnade jag om och slog upp ögonen vid tio och mår inte alls bra utan kallsvettas och fryser och känner mig riktigt obehaglig i kroppen :( fy fy men det är bara proppa i sig alvedon och åka in till stan för att sätta sig en sväng på körskolan efter det blir det hem och vila så man blir frisk någon himla gång! Men men nu ska jag slänga mig in i duschen och sådär. Men hoppas ni får en jätte bra måndag så hörs vi ieftermiddag :)

Hugs, ♥

as long as there is air, you will find hope.

..rubrik i repris godkväll bloggen, as long as there is air,you will find hop. Den talar för sig själv. Jag har precis sett klart Beck filmen den var mycket bra men läskig dock..fy !! Men nu fram imot små timmarna på slutet av denna kväll börjar jag känna mig dålig igen :( ska gå och ta alvedon så jag kan sova något i natt men självklart så kommer man väl inte kunna sova förs två eller tre hatar att ligga pigg ena stunden svettas man nästa fryser man kan jag inte bara bli frisk ?!! ÅH JAG BLIR GALEN men det är väl bara gilla läget , nu ska jag se på ännu en film och kasta i mig alvedon men hoppas ni har haft en fin söndag såhörs vi imorgon. ♥

helt orkeslös orkar ingenting när man är sjuk.

Godeftermiddag/godkväll eller vad man ska kalla det hehe. Men jag har suttit och pluggat lite till körkortet och nu har jag precis varit åkt bil en sväng till mina kusiner så jag fick köra lite. Men nu när jag kom hem så känner jag mig jätte dålig igen.. :/ helt skakig i kroppen och orkar ingenting helt orkeslös som ni vet man känner sig när man är sjuk ursh känner mig inge bra alls så ska lägga mig i sängen och slå på en film och poppa lite popcorn ! Men ni får ha en fin kväll så hörs vi kanske lite senare om jag orkar :)

Hugs,

Söndagar har aldrig varit min dag.

Godmorgon,godmorgon gick upp vid tio tiden och nu har jag precis ätit frukost. Idag vet jag inte alls vad som händer måste nog sitta hemma och plugga lite körkortsteori, sen får vi se vad denna söndag har att erbjuda. Det vita täcket ligger verkligen kvar i örebro men inte med stora mängder vädret är grått och trist. Tycker inte alls om söndagar så ska nog ta och lysa upp min söndag här hemma med att slå en pling till kära kim det gör alltid mina dagar till en strålande sol. ♥ Ne vet ni va ni får ha en jätte bra söndag så hörs vi om några timmar !!

Hugs,

20 November 2010.

Godkväll bloggen, nu har kusinerna och min moster åkt hem. Vi har ätit god middag och tittat på filmen som gick på tv 4 heart breakhotel den är rolig den filmen alltså! Har precis borstat tänderna och hoppat ur mysdressen och i pyjamasen mycket skönt ska snart bädda ner mig i sängen och slå på en annan film. Har dessutom huvudvärk igen..åhhh är så trött på det :/ men det är bara gilla läget !! Tänkte även lägga in bilderna på tårtan som jag och min mamma gjorde förra helgen en chocklad tårta mycket god var den. Men men nu ska jag sluta balbla och ge er bilderna istället hoppas ni har haft en fin och lugn lördagskväll :) Tänkte även försöka få tag i min kära vän kim men de får vi se hur det går men jaja, vi hörs imorgon när jag slår upp mina ögon. ♥

Chocklad tårtan som jag och mamma bakade!


Sen lite bilder på ljus som jag älskar!


"JAG SER MER FÄRGER I DIG NÄR DU BÄR SVART ÄN I EN PERSON SOM BÄR ALLA MÖJLIGA FÄRGER."

Hejsan nu är jag tillbaka från bloggpausen som varade ungefär i fyra dagar. Det behövdes kan jag säga har tänkt en massa på lite allt möjligt men nu börjar jag komma upp på fötterna igen så det är skönt :) Min fina kära vän kim har hjälpt mig mycket för hon förstår mig så himla bra hon är bäst!! ♥ Det är iaf Lördag idag den 20 November 2010 idag vaknade jag vid tio och hämtade mina kusiner sen blev det hem äta en storfrukost efter det gjorde jag & min syster oss iordning och sen blev det stan i snöovädret. Jag köpte ett par snygga leggings på ginatricot för mitt present kort som jag kommer visa bild på lite senare ikväll. Ikväll kommer även mina småkusiner hit och min moster på lite middag ska bli mysigt. Sen blir det nog bara film och ta det lungt ska även slå en pling till stockholmaren själv ;) kim alltså, men men nu ska jag ta och tända lite ljus här i mitt rum och vila lite börjar få ont i huvudet igen..migrän.. :/ men vi hörs lite senare ikväll med lite bilder och annat gott!

Maddi Jane - Breakeven (Falling to Pieces) by The Script , min favorit låt just nu så ni vet!


There's always a little truth behind every "just kidding". A little knowledge behind every "I don't know", a little emotion behind every "I don't care" and a little pain behind every "it's ok".

Dagens rubrik. som ni alla säkert vet så sa jag att jag skulle ta en bloggpaus och det är precis så det kommer bli. Jag tar en bloggpaus till på fredag av olika skäl eller tills på söndag vi får se hur jag mår och vad jag orkar om ni vore där jag var just nu så vet jag att ni skulle förstå. Men ni får ha det bra sålänge så hörs vi om några dagar då jag troligtvis har accepterat det som har hänt lite mer än vad jag gör just nu.


when I see you standing there.

är verkligen ledsen och inte på humör och är sjuk denna dag kan inte bli värre. så ska nu bädda ner mig i sängen och slå på en film sen prata i telefonen med världens bästa kim ♥ kommer nog ta en blogg paus för några dagar fram över har ingen lust att blogga, men om ni visste hur jag känner så tror jag att ni förstår mig. Vi hörs om några dagar. Ha det bra så länge.

Många kramar ♥


No words. No fellings. Nothing left.

...rubriken säger allt inga ord kvar,inga känslor inget kvar allt är bort spolat som havet som slår mot sanden om och om igen. Som lövet som flög i väg med vinden. Allt gick så fort och nu blev det såhär,varför just nu? varför just jag? jag förstår hur du menar och känner men ändå så vill jag inte acceptera något av det alls. Jag kommer alltid tycka om dig alltid från idag och förevigt det vet du. Min kropp är kall som en isbit inget kvar jag är omtumlad av alla känslor alla ord ingenting stämmer,min kropp och själ är stängd får inte ut något alls. Klumpen i halsen är fruktansvärt stor och slaget i magen bara växer. Men det är över nu det är inte längre vi utan vi går nästan skilda väger men förblir vänner. Så svårt att acceptera vänner ordet vänner. Jag är tom,tomheten bara växer. Jag är orkeslös. Orkar inte mer nu.

The one and only.

Måste bara erkänna och ge er lite fakta ingen slår min enormt underbara vän kim hon är den bästa på denna jord!!♥ så just därför ska jag ta och ringa henne.

sick.

Godmorgon, vaknde vid tio med ingen röst kvar fick ungfär inte fram något ord alls..men nu är det bättre men dock så har jag blivit sjuk feber & hals ont. Låter lite som en man när jag pratar vårdar inte bra så idag blir det att ligga här hemma och kurera upp mig bara vila,se på film och prata med kim såklart ♥ hon muntrar alltid upp mig som en strålande sol. Men men nu ska jag ta och krypa ner i sängen igen och vänta på att hon ringer vi hörs senare när jag mår lite bättre!

Hugs,


halsen gör så fruktansvärt ont.

...allt är så skumt nu förtiden jag är fortfande vaken kan inte sova för jag har så ont i halsen så jag håller på att dö och har jätte mkt feber. Dessutom så vill jag vara hos min underbara vän kim som kan trösta mig och säga att allt kommer bli bra vill höra hennes röst känna mig trygg och hon ställer alltid upp för mig♥ ursh vad sjuk jag känner mig hatar att vara sjuk...ne nu ska jag se på film och försöka sova skriver imorgon när jag vaknar om jag orkar men tror så ska iaf bara vara hemma imorgon och vila upp mig känner mig inte alls bra. Godnatt ♥

i don't wanna be anything other than me.

Godkväll!! Nu har alla gått hem vi har haft det trevligt ätit middag & en chocklad tårta som efterätt mumms :) men nu är jag så mätt så jag håller på att spy.. hehe men det är sånt man får ta. Resen av kvällen ska jag bara ta det lungt har extremt ont i halsen och känner mig häning och tror jag har feber :/ inte alls lika kul. Nu ska jag bädda upp min säng,hoppa i mysdräkten och tända lite ljus och vänta på att Beck-Advokaten ska börja sen blir det att ringa upp min underbara vän kim. ♥ Så ska jag avsluta min kväll och jag behöver det mer än något annat just nu. Ne känner mig verkligen häning åhhh men men ska inte klaga jag har haft en fin söndag! Hoppas ni också har haft det blir nog inga flera inlägg idag utan vi hörs imorgon ha det bra så länge.

Hugs ♥

Du gör min dag varje dag!

Godmorgon, kvällen igår var omtumlande och jag tänkte mycket somnade vid ett eller något natten som var och vaknade vid tio och åt frukost med familjen. Och nyss såg jag en film och känner mig utvilad. Mår mycket bättre nu för jag loggade in på facebook och fick ett fint logginlägg av mina kära vän kim sånt där gör min dag och hon är helt underbar tack för att du finns!! och såhär skrev hon:

Kim Desirée Kulmala Hallååå!!! synd att det sket sig mellan dig och 'You know who' men Jag älskar dig iaf hihi så nu jävlar är det, sthlm-party-rock'n roll, bitch ;)♥

Det där är vänner som alltid ställer upp, jag vet vad hon menar när hon skriver sådär och jag vet att hon verkligen bryr sig. Man ska hålla fast vid de man ÄLSKAR. Därför tillägnar jag detta inlägg till min kära vän kim det finns ingen bättre än hon!

Idag är det Farsdag och jag ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning ska hjälpa mamma och baka och sådär. Vid fem-tiden kommer släkten hit för middag & mys! Senare ikväll ska jag slå en pling till min fina vän kim. Jag kommer vara upptagen nu i eftermiddag men jag uppdaterar ikväll med biler osv. det lovar jag er men ni får en underbart bra söndag!

Hugs,

kvällens låt - Airplanes - BoB Ft Hayley Williams (Jeff Hendrick feat. Julia Sheer Cover)



- de här gatorna är inte mina.

...jag har inga ord kvar, inga känslor kvar jag är stäng nu man ska aldrig släppa in killar i sitt liv de ger en bara problem det var så min vän kim sa och hon hade verkligen rätt. Så nu tänker jag ute sluta dom en stund från mitt liv. Jag behöver en ny stad och börja om från början och det kommer ske väldigt snart nästa destination blir huvudstaden stockholm där jag vet att jag kommer trivas mycket bra för det har jag ALLT som får mig att må bra och min kära vän kim. Det är det jag behöver. ♥ Jag ska avsluta mitt kapitel här hemma i örebro och stänga igen det och börja om med mitt nya liv där uppe i stockholm vilket jag kommer må super bra av. Just nu har jag så mycket känslor och är så sårad. Orkar inte säga något längre fattar mig inte på något eller någon ikväll är jag helt själv så skönt. Jag ska änga min tid med att äta mat och se film sen ringer även kim det är vad jag behöver ! Min kväll i mini format, jag är tom helt tom i hela kroppen that's it. Jag kommer inte blogga någon mer ikväll så vi hörs imorgon för just nu behöver jag vara för mig själv. Punkt slut.

i'm falling to pieces..

Helojsan bloggen nu var det ungefär en dag sedan jag skrev något här.. men men så kan det vara jag har verkligen inte varit på humör och mitt liv är bara vänt upp och ner inget är bra just nu. Jag behöver kim ♥ Idag ska jag bara ta det lungt och ikväll samma sak ikväll blir jag ensam för mina föräldrar & min syster ska bort på middag. Men ne nu ska jag ta och vila en stund vill inte vara vaken längre vill bara vakna upp hos dig kim så slipper man alla problem!♥

The Script - Breakeven


Man kan bara göra sitt bästa.

Godmorgon,godmorgon blev väckt imose av mamma vid åtta tiden men låg och halv sov fram till halv nio men nu har jag iaf ätit lite frukost och ska snart börja göra mig iordning. Ska nämligen till körskolan och plugga det sista och sen får vi se hur det går man kan bara göra sitt bästa och det får räcka. Min dag kommer bestå av plugg, ni får veta hur det gick i eftermiddag. Nu måste jag göra mig iordning annars kommer jag aldrig komma iväg :)
Ha en super fin dag!! Så hörs vi som sakt ieftermiddag.

Hugs ♥

trött & nervös..

..det är kvällens rubrik trött och nervös så det bara smäller. Känns som om jag ska somna vilken sekund som helst men det får jag inte ska se på en film hade jag tänkt. Sen hoppas jag att mina fina vän kim ringer måste höra vad hon har fått för grejer och sådär!!♥ Men jag säger godnatt nu i lite förtid så jag redan har gjort det hoppas ni har haft en fin dag & kväll vi hörs imorgonbitti.

Hugs,

rörigt inlägg.

Godkväll, har varit hemma en stund kom hem vid 18 - tiden ungefär, har vairt på bilskolan och pluggat som den dåre test efter test. Imorgon är det en speciell dag jag hoppas jag klarar det jag ska göra ! Ni får veta imorgon eftermiddag hur det gick. Nu har jag huvudvärk igen för att jag har pluggat så :/ Ikväll blir det att se film äta middag. Ska upp tidigt imorgon så ska försöka sova tidigt ikväll inte för jag kommer klara av det låg vaken till tre natten som var, men nu ska jag sluta babla och hjälpa mamma med maten dessutom kommer jag avsluta min kväll med att prata med min underbara vän kim i telefonen ♥ vet att detta blev ett väldigt rörigt inlägg men men what ever ;) Ha en fin kväll såhörs vi vid 23-tiden nu lockar paradise hotel som börjar om en kvart!

hugs,

Grattis min underbara vän!

Godmorgon, natten har varit lång ringde min fina vän kim vid 00.00 och sa grattis för hon fyller nämligen 17 år idag så ett enormt,stort,fett grattis till henne min underbara GRATTIS GRATTIS!!♥ Jag låg och tänkte på allt och lite till tills klockan slog ungefär 03.00 inte alls kul..:/ men vaknade iaf runt nio och nu har jag precis släng i mig lite frukost och dricker lite varmt te. Tittar ut igenom fönstret och solen lyser och den vita marken glittrar vackert. Ska snart ta och göra mig iordning sen vid 12 ska jag åka in och möta vendela en snabbis efter det blir det att sätta mig på körskolan och plugga plugga plugga i några timmar för att få in det sista. Sen kvällen har jag inte planerat vi får se vad som händer och sker. Men nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret osv. men hoppas ni får en fin dag såhörs vi i eftermiddag. Ännu en gång GRATTIS MIN UNDERBARA VÄN ♥

Hugs,

sååååådan huvudvärk inte okej!!

Detta funkar inte min huvudvärk blir bara sämre så nu ska jag slå på en film och sen sova. Hopps ni har haft en fin dag&kväll säger godnatt nu om jag skulle råka somna. Vi hörs imorgonbitti!

Godnatt ♥

it's like i'm over.

Rubriken talar för sig själv, det är precis så jag känner it's like i'm over. Allt känns bara så svårt känner mig så världelös och som jag inte gör något rätt. Hur länge ska jag orka att du klagar på mig? Gör jag något rätt i dina ögon? Jag vet inte om jag orkar höra allt längre blir bara så trött på det så deprimerad. Ibland förstår jag inte varför jag känner såhär mycket. Jag lägger ner sådan energi på att tänka, ingen är perfekt jag försöker verkligen göra mitt bästa men hur långt räcker det? det är frågan jag har ställt mig ett bra tag nu. Men kan man få något svar på den frågan. Jag känner mig helt full av tankar,osäkerhet,gråten sitter i halsen och smärtan i kroppen blir bara värre och värre, när ska det ta slut när ska ångesten lägga sig och så man slipper all drama. Förstår inte inte på folk orkar, förstår mig inte på allt. Vill inte förstå heller. Min kropp känns stel och vill inte släppa något eller in någon. Jag håller fast vid dom jag älskar och ni vet vilka ni är. Jag behöver komma bort nu och föralltid och lämna allt bakom mig och starta om på nytt i en ny stad det tror jag skulle göra mig gott. Jag har så mycket tankar fattar inte att en människa kan bära på så otroligt mycket. Jag mår så dåligt över allt och lite till orkar inte mycket finns ingen kraft kvar till att anstränga sig till något allt är dött inom mig. Jag ligger ner i min säng på nätterna och tänker,tänker och tänker lite till halva natten kan gå åt till sådant. Jag vill ha ett underbart liv utan att ligga och tänka på en massa som får mig och må dåligt. Därför blir det att flytta och börja om i en ny stad i en huvudstad där jag vet redan nu att jag kommer må så himla bra det är de. Punkt slut.


Huvudvärk.

Godkväll bloggen, kom hem vid fyra tiden redan och då gick jag runt och tänd ljus i hela huset älskar ljus alltså!!
för en liten stund fikade jag,min mamma & min syster vi gjorde en lite kladdkaka och lite te muumms. Ikväll ska jag bara ta det lungt äta middag och se Gray's anatomy, sen även av sluta med att prata med min fina vän kim ♥ Har spräng huvudvärk så det bara smäller om det så nu ska jag nog lägga mig ner och vila lite och hoppas det snart går över.. Men men vi hörs vid 23 tiden ikväll !

Hugs ♥

Tjockt och vitt på marken det snöar fortfarande.

Godmorgon, snön forsätter att vräka ner från himlen och det är alldels tjockt och vit på marken. Det gillas lite iaf det är ganska mysigt med snö. Men nu skulle jag vilja att de slutade snöa för man får bara allt i ansiktet haha men nog pratat om det. Jag gick upp vid nio och har precis slängt i mig lite frukost nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning sen försöka ta mig in till stan i snökaoset ;) Ska till körskolan och plugga sen får vi se vad som händer under dagen! Ni får ha en fin dag för nu måste jag sätta fart, men vi hörs i eftermiddag!!

Hugs ♥

kan någon ta med mig utomlands?!

Heljosan, nu har jag tittat på DH och just nu tittar jag på Bartenderskolan. Jag sitter just och funderar hur gärna jag skulle vilja åka utomlands få sol&värme istället för det tråkiga snöovädre visst vore det härligt ?! Någon som kan ta med mig någonstans ? (a) Skulle verkligen behöva komma bort det är allt jag skulle behöva. Men men tillbaka till kvällen de sista timmarna som är kvar på denna tisdagskväll ska jag se klart på bartenderskolan sen blir det att se paradise hotel gud vilka skit pogram jag ser på men men så kan det vara. Ne nu ska jag se på lite mer tv vi hörs imorgonbitti. Dröm er bort och njut av dessa underbara bilder för det kan jag lova er att jag gör!

vill åka utomlands nu, till någon exotiskt ställe!!





Det finns ingen väg tillbaks.

Godkväll bloggen, kom hem för en stund sedan klev precis upp från ett varmt och skönt bad :) Idag har jag varit på körskolan och pluggat från 13.00-15.00 ungefär sen så blev det hem till min farmor som bor på Norr och äta lunch sen kom även mamma förbi och vi fikade en mycket trevlig och mysig efter middag med min farmor, ska snart lägga mig och titta på en liten film hade jag tänkt för känner mig lite kraslig och häning som om jag håller på att bli sjuk.. :/ Ikväll blir det att se DH och ringa min fina vän kim. Det är kvällens planer och förutom det så har det kommit hur mkt snö som helst ojoj!! Ne nu ska jag lägga mig i sängen en sväng. Hoppas ni har haft en fin dag!

Hugs ♥

blåst och snö storm.

Godmorgon,godmorgon. Vaknade vid nio ungefär har precis ätit lite frukost och har röjt upp disken i köket. Nu blir det att röja i mitt rum efter det ska jag göra mig iordning. Vid ett tiden ska jag försöka ta mig in till stan och plugga några timmar på körskolan det är vad jag har planerat denna dag vi får se vad som händer :) Dessutom så snöar de ute och blåser som bara den hatar det!! Men men nu ska jag börja så jag kommer någonstans men vi hörs i eftermiddag.

Hugs ♥

jag har gått för långt. kan inte sluta gå.

Godkväll, det är meningen för ikväll kvällens rubrik - jag har gått för långt. kan inte sluta gå. Den talar för sig själv, ikväll har jag ätit middag sett på ung & bortskämd och självklart svenska hollywoodfruar och nu har jag precis tagit bort sminket och hoppat i min pyjamas ska snart lägga mig ner och ta och slå på en film har jätte ont i magen och känner mig lite febrig men det kanske bara är jag som inbillar mig vem vet. Men men nu ska jag bädda ner mig i min säng hoppas ni har haft en fin dag & kväll så hörs vi imorgonbitti!

Hugs ♥

Fy vad det är kallt ute!!

Godkväll!! Säger bara de fy vad kallt det är ute fryser ju som bara satan när man går ut igenom dörren!! Kom precis hem satt på körskolan från 14.45-17.00 sen blev det att träffa Malin en sväng titta i lite affärer osv. Ikväll blir det en lung kväll ska snart äta middag och sen blir det svenska hollywood fruar och någon film! Ne nu får detta inlägg vara slut ska ta och ringa min lilla vän kim en sväng ♥ Hörs om några timmar!

Hugs ♥

Älskar att bada.

Godmorgon,godmorgon vaknade runt åtta tiden imorse men somnade om och gick upp vid halv tio mycket skönt :) Har precis slängt i mig lite frukost och nu sitter jag och dricker lite varmt te. Idag är det -5 grader ute ursh nu börjar det bli kallt!! vilket jag inte tycker om. Idag ska jag till körskolan för att plugga lite teori och några timmar sen får vi se vad som händer men inget speciellt tror jag, men men nu ska jag lägga mig i ett varmt bad med tända ljus ska bli skönt och sen ska jag börja göra mig iordning men vi hörs senare i eftermiddag ni får ha en bra dag!

Hugs ♥

4 dagar och 23 timmar senare..

..är jag tillbaka till verkligheten och tillbaka i Örebro. Nämen hejsan jag kom hem för en liten stund sedan har haft världens bästa vecka i Stockholm som jag alltid har, du är bäst kim så är det bara. Tack för världens bäst HELG du gör mina dagar till en strålande sol. Saknar dig redan men vi ses snart igen!♥ Hoppade precis i pyjamasen och ska snart lägga mig ner och se lite av beck filmen som börjar snart efter reklamen/nyheterna. Men men nu orkar jag inte skriva mer än att ännu en gång att jag har haft VÄRDLENS BÄSTA VECKA, vi hörs imorgon när jag vaknar!

Hugs ♥

sitter på tåget mot huvudstaden!

Godmorgon på er mina solstrålar. (Detta kommer vara ett tidinställt inlägg)När ni läser detta blogg inlägg så sitter jag på tåget mot Stockholm stad för att tillbringa några underbara dagar med min fina,bästavän kim ♥ och då tror jag att ni förstår att uppdateringen här på bloggen kommer bli väldigt lidande för jag ska tillbringa var ända minut med henne!! Men jag uppdaterar när jag kommer hem igen om några dagar. Ska bli skönt och komma här ifrån och tänka på lite annat. Men ni får ha en super bra onsdag och ett bra höstlov, för det vet jag att jag kommer ha ;) Så vi hörs när vi hörs !!

Många kramar ♥

Kusin felicia 8 år.

Godkväll bloggen, kom precis hem från mina kusiner. Vi var och firade min kusin felicia som blev 8 år idag :) Åt mycket god mat osv. Nu har jag packat det sista tills imorgon då jag ska upp väldigt tidigt men hoppas att ni har haft en fin tisdagskväll iaf allesammans, men men nu ska jag nog krypa ner till sängs!! Ha det kanon bra.

Hugs ♥

- jag är beredd på att ge upp allt och lite till för dig, du är så himla speciell och underbar jag älskar dig för den du är!!

...ändrade planer blev det för jag var/är tvingad att följa med ikväll till min kusin som blir 8 år gammal jag är riktigt irriterad. men iaf jag åker till Stockholm imorgonbitti vid 08.00 så är framme runt 10.00 vilket passar perfekt! Måste komma så tidigt som är möjligt så jag hinner umgås md den bästa länge! Detta vill jag medela till kim, - jag är beredd på att ge upp allt och lite till för dig,du är så himla speciell och helt underbar jag älskar dig för den du är ♥ Ta åt dig du vet vad jag tycker om dig du är mitt liv tro mig jag klarar mig INTE utan dig!! Jag är oerhört glad att vi ses imorgon så pass tidigt. Ne nu ska jag ut i det tråkiga gråa vädret ta cykeln till resecentrum för att köpa tågbiljett sen blir det hem och käka lite mat. Men men vi hörs lite senare ! Ha en toppen dag !

Hugs ♥

Huvudstaden nästa!!

Sådär ja bloggen då börjar jag komma iordning, har precis packat klart :) men har fortfarande lite brottom så ska snart ta mitt pick och pack och dra mig!! Jag åker nämligen till Stockholm till min enormt fina vän kim. Vet dock inte hur länge jag kommer vara borta så vet inte hur länge bloggen kommer bli lidande men men jag uppdaterar där borta om jag hinner men annars hörs vi när vi hörs ;) Ni får ha världens bästa höstlov för det vet jag att jag kommer ha !! ♥ Nu måste jag kuuuuuttttaaaa men ha det kanon så hörs vi !!

Många kramar ♥


brottom!!!

Godmorgon,godmorgon! vaknade alldels försent kan jag tala om..sitter här vid datron och försöker slänga i mig lite frukost samtidigt om man är tjej kan man göra flera saker samtidigt ;) Sen håller jag även på att packa för fullt, åker nämligen till Stockholm idag/eftermiddag ska bli skönt att komma bort behöver det verkligen!! Behöver verkligen träffa min vän kim som får mig på bra humör måste må bättre. För nu är jag verkligen jätte ledsen men kan inte sätta fingret på vad det är..kenpigt.. :( men men nu ska jag snart gå ut på en promenad så jag får lite luft sen blir det att fortsätta packa men vi hörs om några timmar innan jag åker! Ha det bra sålänge.

Hugs ♥

Mycket att hinna med imorgon.

helojsan, kvällen har varit överdirvet låååång, varit och köpt present åt min kusin sen blev det hem ta det lungt. Och sen kom pojken hit en sväng, sen har jag ätit middag med mamma & min syster. 21.00 slog jag på tv:n och tittade på svenska hollywood fruar som jag älskar. Sen skrivit en lång lista på allt som jag ska ha med mig tills imorgon! Förutom det så är jag på enort konsigt humör är ledsen men kan inte sätta fingret på riktigt vad det är förstår inte riktigt själv heller..:/ men men hoppas det snart att det försvinner men det tror jag för imorgon ska jag träffa min underbara kim ♥ berättar mer imorgon vart jag ska och hur länge jag ska vara borta. Men men nu måste jag krypa ner till sängs för att försöka sova hade tänkt och gå upp vid 07.00 för att hinna med så mkt som är möjligt innan jag drar mig. Men hoppas ni har haft en fin dag dem första dagen i november 2010. Vi hörs imorgonbitti !

Hugs ♥

1 November 2010.

Godeftermiddag bloggen, kom precis hem. Farmor ringde mig och frågade om jag ville komma och äta lunch hos henne så självklart så gjorde jag de :) mycket gott, skulle även ha hjälpt henne och vända på hennes enorma stora fönster så hon kunde tvätta dom. Men det gick mindre bra jag orkade inte vände på dom för jag var för svag haha ;) Nu inser jag att jag måste träna lite ! Men tjänade iaf hundra kr eller fick dom är min söta underbara framor fast jag knappt hjälpte henne med något :) Men ibland har man tur kan man väl säga! Ska snart sätta mig i bilen med mamma&syster vi ska åka ut till Marieberg- galleria för att införskaffa en födelsedagspresent åt min kusin felicia. Senare vid 19-tiden kommer pojken hit så ska vi prata lite. Men men nu kom mamma hem så måste kuutta ut till bilen. Vi hörs om några timmar !

Hugs ♥

Ny månad,nya tag och nya möjligheter!

Godmorgon, då var det ännu en ny månad den 1 november 2010. Ny tag och nya möjligheter det gör mig glad :) Vaknade runt sju men somnade om och vaknade runt tio och nu har jag precis slängt i mig lite frukost ska snart hoppa in i duschen och sen göra mig iordning. Idag får vi se vad som händer, ska troligtvis träffa pojken för vi måste prata.. vi får se hur det går men mer än så har jag inte bestämmt. Har även lite att göra ikväll packa och lite annat smått och gott :) Berättar senare vart jag ska ta vägen under en vecka ungefär! Men men nu ska jag sätta fart här hemma så det blir något gjort utav denna dag!

Hugs ♥

RSS 2.0