Äntligen packat klart !

Äntligen har jag packat klart min stora resväska fullproppad med kläder oj oj ;) tar alltid för mycket som vanligt. Men nu sitter jag & Lisa väntar på att Anna anka söker assistent ska börja måste bara se det. Efter det blir det film tittande troligtvis och bara mys väldigt skönt för imorgon blir det att åka till Sälen ska bli så himla skönt att komma iväg för ett tag och över påsken :) Men nu ska vi se på tv , vi hörs lite senare ikväll ha ne toppen kväll ♥

sista dagen i denna måndag 31 mars

..hemma igen efter en trevlig fika med min vän på bara vara mitt favvo ställe nu ska jag vara hemma några timmar sen blir det att ta sig ut i det kalla vädret igen för att åka in till stan sen vidare till Marieberg där min vän Lollo bor ska bli trevligt att träffa henne igen :) Nämnde nog detta i förra inlägget också men men nu ska ni iaf få dagens outfit bilder. Idag är det även 31 Mars och sista dagen på denna månad gud vad allt rullar på fort i morgon är det redan 1 April hehe.

OUTFIT FOR 31 MARS :

Svart kavaj - Gina
Mintgrönt linne - Monki
Bustiers - H&M
Lackleggings - Gina
Silver klocka - London
Ringer - Åhléns och H&M
Mitt vanliga thomas saabo armband
Pärlörhängen - Åhléns

Inte den snyggaste bilden men den får duga...





Onsdag och det är lill-lördag !

Godmorgon alla fina idag är det onsdag även kallad lill-lördag ;) Jag är redan upp och klockan är 8.32 oj oj. Håller på att välja kläder ut ur garderoben tog en liten stund men nu har jag äntligen valt. Ska även försöka hinna äta fruskot innan jag ska in till stan och möta upp min vän Amanda för en lite fika och prat :) Sen hem en sväng för att hämta lite kläder som till hör Lovisa ska nämligen hem till henne runt fyra tiden i dag. Men nu måste jag fortsätta göra mig iordning men bilder från dagen & dagen outfit får ni innan jag drar till Lovisa troligtvis vi får se vad jag hinner med ;) Ha en sjukt bra dag så hörs vi.

Kram ♥

natti natti

Hejsan bloggen och detta blev visst ett nattinlägg har precis tittar klart på film med min syster vi har sett två olika filmer den ena kommer jag inte änns ihåg vad den hete för den var så himla dålig haha.. Så nyss har vi tittat på New Moon den var riktigt riktigt bra jag har alltid älskat twilight sen den kom ut så himla bra är förälskad i båda filmerna ärligt talat så kan det gå ;) Nu ska jag ta och gå och lägga mig borde verkligen sova jag som ska upp kring 08.15 jag borde inte sitta vaken tills nu men oopsi så kan det gå när man ser en sådan bra film men jaja nu ska jag lilla lisa sova vi hörs om några timmar efter jag har fått några timmars god sömn.

Godnatt & Sovgott ♥




Livet är komplicerat

...Livet är komlicerat som bara den iblad blir allt bara fel och livet är fuckt up ibland. Jag ångrar allt jag har gjort mot dig jag saknar dig verkligen så himla mycket jag hoppas du kan tro på mig. Jag vill ha allt som förut kommer det någonsin att bli så?! vad hände ? vart tog glöden vägen ? Tårarna rinner varje dag jag kan inte leva utan dig , jag måste vara med dig. Jag kan inte andas utan dig, jag kan inte gå utan dig , kan inte gå utan din luft jag måste gå med dig annars mår jag inte bra. Du måste förstå påverkan du har i mitt liv ! Även kanske jag inte har visat det men jag lovar dig jag älskar dig mer än någon annat på denna jord kim du är min bästavän. Jag kommer iaf aldrig låta dig gå ifrån mig jag kommer aldrig släppa taget om dig , jag ber snälla kan allt bara bli som förr ! Jag vill ha tillbaka det. Du är speciell ♥

Middag och hyra film !

..sådär  ja då var man hemma ännu en gång från stan mötte som sakt upp Lisa Bergström en nära vän till mig och tog en fika på coffé house mycket trevligt massor att prata om som vanligt :) Nu ska jag snart hjälpa mamma att laga maten efter maten ska mamma & jag åka och hyra två filmer vet inte vad det blir för filmer men vi hittar nog något bra. Fick lust att se film hehe.. Idag har det varit en bra dag och man blir jätte glad av det fina vädret på toppen humör kan inte bli bättre !! Kvällen kommer som sakt bestå av middag & sen film skööönt, man kan inte avsluta denna kväll på något bättre sätt :) Men jaja ni får ha en toppen kväll såhörs vi senare efter allt jag ska göra när jag har tittat klart på filmerna då får ni höra vad det blev. Ha en toppen kväll !

Kramar ♥


Solen lyser så vackert.

Godeftermiddag nu är jag hemma igen eller har varit hemma någon timme har precis ätit pankakor med lite jordgubbs sylt på underbart gott :) Just nu sitter jag och dricker te och tittar lite på tv. Förutom det så gick övningskörningen idag väldigt väldigt bra bara positiva komentarer från min köra lärare Anna - Lena och hon var nöjd och även jag så nu är det inte så många övningsköras lektioner kvar sen ska jag köra upp om några veckor ! Nu ska ni få bilder på dagens outfit, om någon timme ska jag in till stan igen eller runt 16.00 ungefär ska nämligen möta upp Lisa för en liten fika & prat ska bli mkt trevligt var ett tag sen ;) Just det glömde säga att solen lyser ute och det är klar blå himmel en riktigt fin vårdag älskar det så det blir på med solbrillorna och bara NJUTA !!♥  Ni får ha en toppen eftermiddag såhörs vi ikväll.

OUTFIT FOR 30 MARS :

Blåa jeans - Gina
Flätatbälte - Gina
Baslinne vitt - Gina
Rödprickig kofta - Monki
Silver klocka - London
Thomas saabo armband
Ringer - H&M






somnade sjävklart om , inte förvånad haha!

Godmorgon godmorgon mina solstrålar !

Ställde klockan på 09.00 men tror ni inte att jag somnar om och vaknar en timma senare?! Jo självklart men jag hinner iaf nu sitter jag här och bloggar samtidigt som jag äter frukost. Hinner tyvärr inte ta några bilder på dagen outfit nu innan jag ska åka, men ni får bilderna i eftermiddag :) Idag händer det inte alls mycket...lite tråkigt men men.. ska iaf åka in till stan snart och övningsköra från 11.40-12.40 sen hem och äta lite lunch sen händer det inget vi får se kanske blir bio ikväll med min syster ;) Men nu ska jag fortsätta att upp min frukost ! vi hörs vid två tiden igen ha en fin dag !

Kram ♥

Dagens enkla & sköna klädsel !

Hemma igen från stan hel dag på stan.. tråkigt väder men dagen har varit helt okej ändå :) Först blev det lunch med Klara på mummel & mumms jätte god sallad senare träffade jag Jennifer och vi gick runt och titta i olika affärer det var dock inte jag som shoppade utan Jennifer jag var med som ett smakråd denna gång. Nu sitter jag hemma och väntar på mamma för när hon kommer ska jag övningsköra och plugga lite körkortsteori måste göras så man kan ta det där jädrans körkortet någon gång !! Men nu ska ni få dagen outfit bilder. Men vi hörs ikväll ha en toppen eftermiddag. ♥ P.S vill bara säga GRATTIS TILL MIN moster som fyller år idag GRATTIS GRATTIS!!

Outfit for 29 mars :

Rosa/grå blommiga strumpbyxor - Monki
Stickad svart tröja - Gina
Svart baslinne - Gina
Silver klocka - London
Ringar - Åhléns , H&M
Armand - Thomas Saabo



Älskar dessa strumpbyxor så fräna me like ;)


Måndag och jag är ledig !

Godmorgon alla solstrålar , idag gick jag upp vid nio tiden och drog upp mina kusiner och min syster så åt vi frukost tillsammans nu har de åkt hem och jag ska snart gå till bussen och åka in till stan för att möta upp klara för lite lunch och prat. Sen vid två tiden ska jag träffa Jennifer för shopping ska bli trevligt :) En skön och trevlig ledig dag kommer det att bli ! Trodde jag hade skola idag men det hade jag inte mycket skönt att veta.. men men nu har jag inte tid att sitta här och prata för jag har lite brottom men vi hörs när jag kommer hem i eftermiddag ! Ha en super bra måndag , kram ♥

Ingen skola imorgon !

...har visst inga lektioner imorgon så är ledig så himla sköööönt slipper gå upp jätte tidigt !! var bara tvungen att skriva det haha.

Puss ♥


God middag hemma hos kusinerna.

Godkväll då sitter man hemma i sängen åt världens godaste middag hemma hos kusinerna och kladdkaka till efterrätt mummsigt :) Filippa & Fillan följde med oss hem och de ska sova här i natt mysigt. Resten av kvällen som är kvar så ska jag bara ta det lugnt och käka lite godis titta kanske bara på någon film så himla skönt. Imorgon är det en ny vecka och det är skola igen ursh jobbigt... :/ men det är bara gilla läget. Går iaf bara tre dagar och de är väldigt korta så ska intr klaga :) Men nu ska jag bädda ner mig i sängen och slå på en film sen plocka fram kläder tills imorgon , vi hörs i morgonbitti om jag hinner slänga in ett inlägg innan jag drar till skolan vi får se men iaf ha en super fin kväll !! P.S Tog med mig kamran till mina kusiner men glömde ta kort så typiskt mig haha.

Kram ♥

OUTFIT FOR 28 MARS

Sådär ja då har man gjort sig iordning och här får ni bilderna på dagens outfit, förutom det så kör jag på att ha mina bruna linser idag var ett tag sedan :) Nu väntar jag på att mamma & pappa ska komma hem och då ska jag och min mamma åka och titta på min kusin filippa som sakt när hon tävlar som jag nämde i det förra inlägget sen blir det hem till mina kusin och käka middag vi hörs ikväll mina fina ha en toppen dag ! ♥

Outfit for today:

Rosa pärörhängen - Åhléns
Marinblå body - Bik Bok
Volang svart kjol - H&M
Armband - Thomas saabo
Vanliga svarta strumpbyxor


Söndag - födelsedagsfirande står på schemat !

Godmorgon allesammans, hoppas ni alla har ställt om klockan en timme frammåt hoppas ingen har glömt det ;) ville bara påminna er lite. Idag är det söndag och min mosters man fyller hela 43 år idag så i eftermiddag ska vi dit och fira honom äta lite middag ska väl bli helt okej :) Innan det så ska jag snart slänga mig i duschen och fixa iordning mig sen ska jag & mamma åka ut till mässan där min kusin filippa ska tävla i friidrott ska bli kul och se henne det var länge sen !! Men jaja slut pratat nu ska jag hoppa in i duschen vi hörs om någon timme så får ni bilder på dagens outfit.

Hörs om någon timme ♥

hemma igen..fy saknar dig redan !

Hejsan och godkvälle bloggen.

Då var man hemma igen efter två helt underbara dagar i stockholm med världens bästa kim <3 vi har gjort en massa roligt åkt lite skriskor,varit inne i stan och bara umgåts med hennes familj så himla super duper mysigt. Otroligt skönt att släppa taget för ett slag och bara njuta av att vara med sin närmaste vän :) det finns ärligt inget bättre här i världen eller hur ? Ni måste nog hålla med mig !! Men nu saknar jag henne redan men men...det är inte långt kvar tills hon & jag ses igen utan redan v.14 igen alltså nästa vecka det är en lättnad i kroppen och veta att vi ses så snart igen och det gör mig jätte jätte glad ! Kom hem för en timme ungefär till tråkiga ÖREBRO HATAR DET. Åt lite mat med mamma nu sitter jag som vanligt i mitt rum och inte gör ett skit utan tv:n är på tittar lite och tjockar mig med lite godis ska snart sova börjar bli lite trött imorgon vet jag inte vad som händer mer än att min moster & hennes man fyller år sen får vi se. Men ni får ha en super bra lördagskväll såhörs vi imorgon när jag har sovit ut ordentligt !!

Kram & godnatt ♥


Konståkning i mitt hjärta.

Kvällen har varit som en tornado här hemma kan jag säga som ni vet i inlägget under för att glömma det lite så satt jag mig med en tekopp i handen ner bäddad i sängen och tittade på konståknings VM som håller på i några dagar framöver. Var riktigt skoj att titta på har alltid älskat konståkning och har blivit mer insatt nu för min vän kim åker nämligen konståkning & är domare så har lärt mig mycket utav henne vad som gäller och inte och vad allt heter :) det är så kul man lär sig något nytt varje dag ! Kändes bra att släppa allt ett tag bara njuta av de duktiga konståkarna. Packade klart för en stund sedan just nu sitter jag och tittar lite halft på tv. Imorgon bär det av till storstan stockholm åker imorgon jätte tidigt vid 08.08 på morgonnen så kommer inte hinna blogga innan tyvärr men men det får ni tåla..hehe.. Ni får ha en grym helg så hörs vi antingen på lördag eller söndag berorende på vilken dag jag kommer hem för kommer inte ha tillgång till någon dator och tänker inte änns sätta mig vid datron nu när jag är borta hos min fina vän utan hon och jag ska bara ha kul. Ska lägga bort mobil & dator så det kommer vara lite svårt att få tag i mig kommer bara svara om det ringer ! Ska bli skönt och bara umgås med kim och inte tänka på något annat utan bara släppa allt här hemma me like :) Ne nu ska jag ta och sova ska som sakt upp tidigt hoppas ni får en lika bra helg som jag kommer få ! Vi hörs mina fina solstrålar ha det BÄST !!

Massor utav kramar & pussar ♥


what hurts the most ?

Ska man känna såhär, ska man må såhär ?! min mamma och pappa bråkar en del och min pappa får sina utbrott då man blir riktigt riktigt rädd alltså det är skämnade man får en klump i magen den bara knyter sig hårdare och hårdare och man vet inte riktigt vart man ska ta vägen tårarna bara rinner ner för mina kinder. Och hjärtat slår fortfare och fortfare ursh det är en hemsk känsla och man blir så ledsen ! Jag börjar bli van att min pappa skriker slänger saker och slår sönder porslin jag är van det är inte första gången jag förstår inte vad det är för fel. Det klart man får bråka ibland ett litet bråk men detta är inga vanliga bråk utan det är skrik och stoj så det står härliga till och man blir enormt rädd jag vet inte vad jag mer ska säga än att jag är SÅ RÄDD. Jag är glad att jag lämnar Örebro imorgon och lämnar min pappa speciellt för ett tag ! min mamma älskar jag oavsätt vad. Men just nu är jag krossad och mitt hjärta är i bitar vad ska man säga? vad ska man göra ? jag är helt tom på ord...finns inget kvar inom mig..... jag orkar inte skriva mer vi hörs kanske senare men inte på ett timmar.

HURT </3


Fika & shopping inge fel alls !

Godkväll allesammans , hoppas ni har haft en lika fin & bra eftermiddag/kväll som jag. Kom precis hem från stan jag har tillbringat min tid på stan med min mamma,syster & min underbara moster vi har fikat & shoppat. Men nu tillbaka till hur min eftermiddagen/kväll såg ut för mig. Först blev det skola med engelska prov från 14.15-16.30 dock inte det roligaste men kändes ganska okej hoppas iaf på det bästa som alltid :) sen blev det snabbt upp på stan för att möta syster och vi gick runt och tittade lite på stan hon köpte ett snygg oversize linne från Monki super snygg färg typ mintgrönt , sen fick jag en prickig kofta röd i botten med vita prickar av min mamma super snällt att jag fick den av henne super nöjd :) är helt förälskad i den !! Ni får alldels straxt se bilder på den ur gulliga tröjan. Kvällen som är kvar ska jag äta middag med min familj sen titta lite på tv och packa som sakt för imorgon bitti åker jag nämligen till min fina vän kim i sthlm ska bli riktigt skoj och underbar känsla att träffa henne igen ! Vi ska bara umgås vi två och ha hur kul som helst man kan inte avsluta veckan på något bättre sätt eller börja helgen på något bättre sett helt amazing ;) Ne nu ärligt måste jag sluta babla nu ska jag börja packa lite men vi hörs lite senare ikväll ! ♥

Kofta med prickar - Monki 350 kr




outfit för denna torsdag !

Godförmiddag bloggen sådär ja nu har jag gjort mig iordning och är helt klart nu väntar jag bara på att klockan ska ticka vidare så man kan börja skola sen sluta fort som är möjligt för där vill man verkligen inte vara haha. Innan skolan så ska jag åka in till tågstationen och boka tågbiljetter tills imorgonbitti ni får veta senare idag vart jag ska imorgon det avslöjar jag inte förs jag kommer hem ikväll ;) Ni får hålla ut !! Men men nu ska jag ne nu ska jag sluta babla och istället lägga in dagens outfit. Ni får ha en grym dag såhörs vi ikväll. ♥

Outfit for today :

Ljusrosa linne - Monki
Marinblå byxor - Zara
Pärörhängen och armband - Åhléns
Silver klocka - London
Ringar - H&M




25 mars torsdag.

Godmorgon alla mina fina hjärtan !

Jag vaknade förre mitt alarm på min telefon gick igång vaknade runt nio tiden mycket skönt. Nu har jag precis ätit en god frsukost gröt med bananer och russin och en massa annat så nu är jag riktigt mätt :) Ska precis börja göra mig iordning lite grann för idag blir det skola från 14.15-16.00 ungefär sen ska jag upp på stan för att möta upp min syster för vi ska gå och titta lite på stan ska hjälpa henne med att hitta lite nya kläder så det blir nog super skoj och trevligt. Men nu ska jag börja fixa mig men vi hörs lite senare med dagens outfit !

Vi hörs om någon timme ♥

Onsdag kväll , filmdax !

Godnatt bloggen nu hade jag tänkt att slå på en liten film " Sex and the city the movie " var ett bra sedan jag såg den och jag älskar ju serien så filmen älskar jag ungefär lika mycket. Så ska nu bädda ner mig i sängen och sen sova. Åt en jätte god middag med min familj och sen blev det tv tittande med min syster mycket mysigt & trevligt såklart , men ni får ha en fortsatt bra kväll såhörs vi imorgon.

Godnatt sov gott alla fina ♥

otroligt pigg så härligt !

weeei godkväll bloggen, jag känner mig jätte pigg konsigt nog haha ;) men nu efter denna dag så känner jag verkligen att jag är frisk så himla underbar känsla när man är frisk hatar att ligga hemma och vara sjuk. Bara sova hela dagarna för man inte orkar något annat. Men nu så är det över jag är pigg,frisk,glad ! Början av kvällen har jag tillbringat tiden med att plugga engelska ligger lite efter nu när jag inte har varit hemma från skolan men snart är jag ikapp har lite kvar men snart så :) ikväll är det även grey's anatomy som jag självklart ska se. En tråkig grej som hände idag jag tror mina trådar som jag har bakom tänderna på överkäken har gått sönder så imorgon blir det att ringa tandläkaren... :/ inte nu igen !! Men en glad nyhet är att jag ska till skolan imorgon sen på kvällen ska jag fixa lite saker för på fredagmorgon ska jag åka bort en sväng över helgen ska bli jätte kul :D och ska bli jätte trevligt och träffa min underbara vän ♥ Men som sakt ni får vara nyfikna tills imorgon kväll , det är inte värsta grejen men jag tycker det ska bli sjuk kul att åka iväg till henne. Men ni får ha en super bra kväll för nu måste jag plugga vi hörs nog inte något mer ikväll men imorgon innan jag drar till skolan med dagens outfit och lite ny information om vad om händer !

kram ♥


Tror att jag äntligen är FRISK !

Hejsan bloggen alla fina solstrålar.

Idag när jag vaknade kände jag mig trött men ändå ganska pigg och helt otroligt jag känner mig FRISK ett plus för det. Är otroligt glad för jag är frisk igen, men ska ändå vila hela dagen idag för säkerhetens skull så jag inte blir sjuk igen. Känner mig dock lite varm fortfarande men jag tror inte att det är någonfara :) Idag har jag suttit ner bäddad i min säng och tittat på Glamourama det pogramet tycker jag är riktigt bra och roligt !! Jag ska snart plugga lite och ikväll ska jag bara ta det lungt och titta på tv det vanliga för att bli riktigt frisk och pigg till helgen ;) Men ni får ha en jätte fin onsdag så hörs vi lite senare fram imot kväll. Just det uppdateringen kommer bli grymt mycket bätte nu när jag mår bra igen !

Kram på er ♥

Feber & halsont

Hejsan alla solstrålar , jag är fortfarande sjuk har fortfarande feber & halsont men mår dock lite bättre vilket är bra :) Men är trött dygnet runt hela tiden har sovit i några timmar idag. Hoppas verkligen att jag blir frisk snart nu ska jag lägga mig ner och vila igen förlåt för dålig uppdatering och tråkiga inlägg men orkar knappt skriva något osv. hoppas ni förstår men vi hörs imorgon då jag troligtvis är friskare :) Ha en fin kväll !!

Kram ♥

Sjuk igen har verkligen inte tid med det !

Hejsan bloggen , jag har inte sovit något alls i natt överhuvudtaget somnade sent iaf..för jag kallsvettades har ungefär 39 graders feber måste verkligen bli frisk. Så idag blev jag hemma från skolan har sovit hela dagen så det är därför jag inte har bloggat något...har inte haft någon större lust heller halsen är även svullen också :/ Ikväll ska jag bara ligga i sängen och ta det lungt och givetvis titta på hollywoodfruarna :) Något skoj som händer idag men nu ska jag titta på film och vila lite ni får ha en toppen dag såhörs vi senare ikväll eller imorgon.
Vill säga en sista sak - jag saknar dig vännen väldigt väldigt mkt..:/ <3

Kram ♥


Du är allt jag behöver , du är min bästa kim <3

Jag har en klump i magen en klump i halsen utav gråt jag vill bara ligga i din famn och gråta ut för det är allt jag behöver just nu du får mig att känna mig tryg. Du är den ända personen på denna jord som JAG BEHÖVER. Det är min bästa vän alltså du Kim Kulmala. Jag saknar dig som aldrig förr du är mitt allt du är min andra halva, helt otroligt extremt underbar ett liv utan dig exsterar inte på denna jord. Vi har haft våra nedgångar i våran vänskap under dessa år det har varit som en bergodalbanda upp och ner hit och dit jag har sårat dig jag vet ber verkligen om ursäkt för det för jag vet hur mycket du och din familj har ställt upp för mig jag vet inte vad jag ska säga mer än tack. Ni betyder en hel del jag kanske inte har visat min tacksamhet på det bästa settet men försöker så gått jag kan. Livet är ibland så himla svårt och komplicerat du är så himla nära men ändå så långt ifrån jag behöver dig mer än någonsin jag kanske har sakt det ett par hundra gånger under tiden vi har känt varandra men nu menar jag verkligen allvar jag behöver dig här och nu. Längtar tills vi ses i helgen som kommer för när jag ser dig då underlättar allt , allt jobbigt bara försvinner ur min väg och jag släpper allt dåligt jag får lätta på mitt hjärta för jag vet att du lyssnar och stöttar mig vad det än gäller alltid 100 procent du är en äkta vän det har du alltid varit. Som jag nämnde förut så har vi bråkat men jag tror allt nu kommer lösa sig och allt kommer bli bra för vi behöver varandra mer än vad vi tror. Även fast jag har kanske på dåligt humör osv. så ska du alltid veta att jag älskar dig mer än någonsin och jag bryr mig verkligen om dig. Du är SPECIELL och viktig för mig. Vill bara att vi ska ha jätte nära till varandra så jag kan träffa dig ofta ofta för då skulle min dröm gå i uppfylelse vilken den snart gör och du ska bara veta hur glad jag är över de. Det kommer bli en stor förändring och jag kommer må mycket mycket jag lovar du kommer märka det på bara någon dag. Meningen är att du och jag ska skratta tillsammans,ha hur kul som helst,och bara vara, vi ska berätta allt för varandra som alla bästa vänner gör för vi är menade att vara bästa vänner jag lovar lita på mig. Jag behöver prata med dig nu nu nu säger det ängång för alla du är den bästa som har hänt i mitt liv. När du kom in i mitt liv för första gången trodde jag inte min ögon jag tänkte är hon en ängel från ovan är detta sant jag har hittat något som är exakt likadan som mig man kan inte begära mer från en person jag älskar dig från botten av migg hjärta och det kommer jag alltid att göra du är värld allt du är en strålande sol tack för att du finns tack för att du finnns här för mig hela tiden fast jag beter mig som en idiot ibland.

Jag älskar dig min käraste vän , du & jag det är så det ska vara för alltid ♥


Torsdag

Godmorgon idag är det den 18 mars 2010 denna vecka har varit väldigt väldigt lugn ingen skola alls nästan bara i måndags känns konsigt men ändå skönt. Har fått mer tid till att göra läxor och arbeten vilket är bra ska även plugga mer idag för har mkt kvar oj oj.. Men men för att gå tillbaka till dagen som sakt det är torsdag idag och jag gick upp för 30 minuter sen ungefär har precis ätit lite mackor och blåbärs soppa jag tror jag skulle kunna ärligt leva på blåbärsoppa jag tycker det är så sjukt gott mummsigt värre ;) Ska snart göra mig iordning och åka in till stan och fixa lite saker sen får vi se vad eftermiddagen / kvällen har att erbjuda. Men ni får ha en fin dag nu ska jag hoppa in i duschen hörs senare ♥

Onsdagkväll

Godkväll alla fina, kvällen har varit lung bara ätit middag med min familj och tittat lite på tv inte mer än så. Sen har jag försökt nu att få tag i min kära vän kim under några timmar nu men hon svarar inte på något utav mina sms hoppas dock att hon svarar snart <3 blir ju orolig !! Men men nu ska jag snart gå och lägga mig somnar nästan nu ögonlocken slår igen då och då men ni får ha en fin kväll så hörs vi imorgonbitti. Detta blev ett kort och snabbt inlägg men men det får duga.

Kram ♥

17 mars 2010

Godmorgon allesammans !

Jag har nackspärr sen igår och idag är det onsdag 17 mars det är hur skönt som helst och vakna upp av sig själv då känner man sig riktigt utvilad :) Idag händer det inte alls så mycket ska snart slänga mig in i en dusch och göra mig iordning sen åka in till stan hem till Anna vi får se vad vi hittar på , var ett tag sedan jag träffade henne hahha sen i fredags tror jag många kanske inte tycker det är så jätte länge sen men det gör jag. Jaja nu ska jag sluta babla här och som sakt hoppa in i duschen ni får ha en super bra dag så hörs vi senare i eftermiddag !

Kram ♥

DH & Couger town sen sovdax !

Godkväll.

Har precis tittat klart på DH mycket bra som vanligt :) har tyvärr fått nackspärr det gör så otroligt ont,ont ända från nacken och ner till axeln och runt om där så nu sitter jag ner bäddad i min säng med en värme dyna runt axeln & nacken...:/ Nu ska jag se Cougar town sen blir det att vila är fortfarande sjukt förkyld ska bara vara hemma och ta det lungt titta på film osv. och hoppas att jag blir av med förkylningen nu ! Men ni får ha en fin kväll så hörs vi imorgon när jag slår upp mina blå ♥




Hmm..övningskör varje tisdag

sådär ja..hemma igen efter har varit inne i stan och övningskört bil det gick bra men nu har jag ont i huvudet för jag tänkte så mycket och var koncentrerad men var givitvis nervös..Men vet aldrig varför jag är det konsigt men men. Åt pankakor till lunch så gott ska försöka ta i tu med lite plugg lite texter i engelska som jag måste börja med. Vid fyra tiden ska jag gå ut i det fina vädret igen för att ta bussen in till stan möta upp min vän Lisa för att fika som jag nämde i det förra inlägget haha ;) Ikväll ska jag bara ta det lungt titta på tv man får ju inte missa Desperate housewives ni ska väl se ? Ni får ha en fin eftermiddag och kväll så hörs vi vid 22.00 tror jag.

Kram ♥


Tisdag - jag mår lite bättre..

Godmorgon , idag är det fint väder igen som gillas starkt solen strålar men det är dock minus 7 grader men men hoppas verkligen att det blir varmare snart vill ha vår vill ha sommar. Somnade sent i går först svettades jag sen frös jag och sen kallsvettades jag kände mig som en varm kamin liksom så himla jobbigt.. men nu känner jag mig lite bättre men har säkert feber fortfarande men det stoppar inte mig inte. Utan om en stund så ska jag åka in till stan och övningsköra från 11.45-12.45 sen blir det hem äta lunch och plugga lite sen in till stan igen vid halv 5 för att möta upp Lisa för en liten fika och prat ska bli mycket trevligt :) Men nu ska jag plugga lite körkortsteori innan jag ska dra till körskolan ni får ha en fin dag såhörs vi när jag kommer hem vid halv två och ska käka :)

Kram ♥

have2have.se kvällens syselsättning

Godkväll !!

Har precis hoppat ner i sängen är varm har nog lite feber hoppas dock att det går över snart hatar att vara sjuk.. Ikväll har jag ätit middag med min mamma & syster plus en sjukt god fruktsallad jag har inte sett ikväll att man ska äta fruktsallad mycket mycket oftare än vad man gör så GOTT :) Sen blev det att se familjen annorlunda och självklart svenska hollywoodfruarna. Just nu sitter jag och tittar på en hemsida vid namn have2haven.se som har jätte gulliga skor som jag verkligen skulle vilja ha men men vi får se.. iaf två st jätte söta ballerina skor som jag ska lägga upp bilder på så ska ni få se ! Ne nu ska jag sluta babla på hoppas ni alla har haft en fin kväll nu ska jag ta och sova och hoppas att jag känner mig hundera gånger bättre imorgon än vad jag har gjort idag ! Vi hörs imorgonbitti. ♥

398 kr st tycker jag är ett bra pris och himla söta iaf enligt mig !





Måndag ingen bra start på veckan är trött dygnet runt..

Hejsan alla solstrålar !!

Hoppas ni mår bra idag och är ute i det fina vädret..för jag mår inte bra är lite sjuk har feber och känner hur min kropp knappt orkar göra något alls. Orkar knappt skriva på datron ni vet när man känner i hela kroppen att man börjar bli sjuk det är inte kul :/ men ska försöka vila så mycket som är möjligt idag kanske ta en promenad ner till willys och handla en tidning för att komma ut lite i solen och få lite luft. En tidning piggar nog upp mitt humör lite. Men nu ska jag vila lite till så hörs vi senare ha en kanon fin dag :)

Kram ♥

Oftast krångel med SJ men till slut gick det bra och fick lite extra tid med min bästa.

Sådär ja efter lite krångel med SJ som vanligt när min kära kompis kim skulle åka hem tåget som skulle ha gått klockan 18.56 kunde hon inte åka med för att första klass för avstängd och vi ville inte riskera att hon skulle åka i de vanliga vangen för att hon är så pass allergisk så hon hoppade av och tog de senare tåget 20.56. Till slut gick allt bra. Men var lite försenat till 21.10. Men mellan sju och nio tiden så hann vi hem till mig och äta och fixa lite det var trevligt att det blev lite extra tid med min söta vän ! Älskar ju som sakt att vara med henne så mig gjorde det inget alls det var bara skoj ♥ Men tycker det alltid är något krångel med SJ inget kan gå som det ska när man ska åka så himla DÅLIGT men jaja... slut pratat om det jag har iaf haft världens bästa helg kan jag tala om för er helt underbart bra. Imorgon är det måndag och en ny vecka så himla tråkigt orkar verkligen inte hoppas dock att det är fint väder imorgon som det var i dag då får man iaf upp humöret lite. Men nu ska jag fortsätta kolla på WALLANDER. Ni får ha en mysig kväll så hörs vi imorgonbitti om jag hinner blogga innan jag drar till skolan.

Kram ♥

Söndag - vill inte att du lämnar mig..kommer verkligen sakna dig!

Godeftermiddag allesammans!

Idag vaknade jag och kim vid 11 tiden jätte skönt att sova ut sen blev det upp och gjorde en stor frukost,sen blev det att börja göra sig iordning. Vi kom precis hem var nämligen hos mina kusiner för min farbror fyller 45 år idag så blev lite fika och te mycket gott. Nu händer det inte så mycket sitter och tittar lite på bilder och snart ska jag & kim åka in till centralstationen för vid 18.56 ska hon åka hem...:/ kommer verkligen sakna henne det är en sak som är klart hatar att vara utan henne så himla jobbigt allt är så mkt lättare när hon är omkring mig, men givietvis så hoppas jag att vi ses snart igen ♥ När jag kommer hem lite senare efter vi har lämnat av henne så ska jag sätta mig och plugga för imorgon är det en ny vecka med massor utav plugg och träningen inte det roligaste men men vad ska man göra.. Ni får ha en toppen fin söndag för det har jag haft/har men vi hörs senare ikväll !

Kram ♥


Melodifestivalen !!

Kom på en grej det är ju final i melodifestivalen ikväll fast jag har dock inte följt det så himla bra tycker de flesta låtarna inte är så jätte bra men en del går väl hem lite iaf :) Men frågan är vem som tar hem detta så vem tror ni vinner MELODIFESTIVALEN 2010 ?


En väldigt härlig lördag.

Godkväll mina solstrålar !
Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har, jag var först hemma hos anna och fikade lite kladdkaka & te mummsigt sen blev det en tur på stan i det fina vårvädret i köpte nya solbrillor kan behövas haha ;D alltid bra att ha ett par till. Sen fikade vi en gång till opppsi lite mycket fika kanske men men då fikade vi iaf semla. Efter det mötte jag upp mina föräldrar och jag fick ett par låga convers av min pappa TACK (a) som jag precis ville ha så NÖJD, jag har på mig dom nu för att testa dom lite haha. Ikväll ska jag äta middag med min familj sen åka in till centrastationen för att möta min vän Kim som kommer hit på besök från sthlm :) Ska bli himla skoj och se henne igen alltid lika kul. Vi får se vad vi hittar på men det blir nog något skoj ! Ni får ha en super bra kväll för nu ska jag umgås med min familj en sväng innan min kompis kommer. Vi hörs imorgon mina glada !

Kram ♥

Lördag och jag är på väldigt bra hurmör !

Godmorgon denna härliga lördag, kvällen igår var sjukt kul mycket nöjd :) Gick upp väldigt tidigt imorse vid 09.00 sen åkte mamma och köpte god frukost så har ätit en väldigt stor och god frukost smakade riktigt bra!! Nu ska pappa sjusa mig,min syster och sofie till stan jag ska hem till Anna en sväng och prata av mig lite haha sen får vi se vad som händer men nu måste jag kuuuta ut till bilen för pappa sitter och väntar men ni får ha en super bra dah så hörs vi i eftermiddag !

Kram ♥

Shopping och lunch med mami !

Hejsan bloggen,kom precis hem var hur otroligt skönt att bada & basta det blir lunch och shopping med mami mycket mycket trevligt. Shoppade en del en tunn stickad tröja corall färg,ett grått linne med pälor och en svart väska med lite nitar jätte fina saker är jätte nöjd :) Ville knappt gå in för det är så skönt i solen varmt och härligt börjar bli riktigt vår väder det giller jag enormt starkt !! Nu ska jag snart börja göra mig iordning för vid 18.00 kommer gästerna hit eller min släkt för att fira mamma så nu har jag inte tid att sitta här men ni får en sjukt bra och härlig fredag. Jag kommer inte blogga något mer idag tror jag inte ska umgås med släkten osv. men om vi inte hörs ikväll såhörs vi imorgon när jag vaknar !

Kram på er alla ♥

Vädret strålar och det gör mig glad !

Godmorgon,godmorgon idag är det en väldigt fin fredag vädret strålar solen är framme och dagen kan nog inte bli mycket bättre skulle jag kunna tro :) Man blir så himla glad när vädret är på topp inte sant ?! Gick iaf upp runt halv nio tiden imorse och började packa ner lite saker tills idag ska nämligen snart in till stan för att möta upp Anna vi ska åka och simma plus basta en väldigt bra start på dagen ska bli jätte skööönt. Sen vid tolv tiden ska jag möta upp min mamma vi ska shoppa lite och självklart äta lite lunch sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda ikväll kommer släkten hit vid 18.30 för att fira min mamma. Men som sakt vi får se vad denna fina fredag har att erbjuda frammåt eftermiddagen/kvällen :) Ni får ha en jätte bra dag såhörs vi ieftermiddag !

Kram ♥

En mysig torsdag

Sådär ja då har jag precis tittat klart på "This is it" jag älskade verkligen den filmen och jag har alltid i mitt liv älskat Michael Jackson. Ni som inte har sett den jag tycker helt klart att ni ska se den , det är ett måste haha ;) Förutom det idag så har jag träffat Anna på en liten lunch plus fika sen blev det prat med klara mycket trevlig dag som sakt ikväll har jag bara tagit det lungt så himla skönt nu sitter jag bara här vid datron och börjar ärligt bli lite trött men ska inte gå och lägga mig än men men ändå liksom :) Jag hoppas ni har haft en underbart bra dag ! Nu ska jag ta och se på lite mer tv så vi hörs imorgon när jag vaknar ha en fin kväll.

Kram ♥

kommer inte på någon rubrik idag..

Godmorgon!

Vädret är inte alls lika fint som det var igår ingen sol är framme utan det är molnigt inte alls lika kul men men..Gick vid 08.30 tryckte på tv och tittade en sväng på The Voice den radiokanal som jag älskar (a) åt en god frukost och nu sitter jag har klar ska åka om en liten stund till skolan för att ha engelska i ca. en timme. Vidare upp på stan för att möta Anna utanför conventum och gå på "jobbmässan" sen får vi se vad dagen har mer att erbjuda kanske träffa klara vi får se en liten fika :) Ikväll ska jag bara ta det lungt och plugga lite körkorts teori måste ta tag i det där nu så jag hinner får körkort innan sommarn som jag hade tänkt :) Men nu ska jag fixa lite till här hemma innan jag ska dra men vi hörs senare i eftermiddag när jag kommer hem ! Ha en fin dag !!

Kram ♥

Sovgott

Godkväll,har ägnat kvällen åt att titta på lite tv nu sitter jag ner bäddad i min säng med datron i knät mycket skönt :) Sitter även och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon som vanligt haha ! ja du har inte så jätte mycket att skriva ikväll så jag säger godnatt nu men ni får ha en jätte mysig kväll det som är kvar av den så hörs vi imorgonbitti ♥

Hatar engelska..

Hejsan alla söta, hann inte blogga imorse för fick lite brottom gick inte upp förs halv åtta och började skolan halv nio så men blev det blev iaf skola från 08.30-10.00 sen blev det hem äta en stor och enormt god frukost :) Sen dess har jag bara slappat och tagit det lungt tittat på filmen step up den är alltid lika bra. Jag har även pluggat nu ett väldigt väldigt bra tag engelska ha över satt 4 olika texter från engelska - svenska nu är jag äntligen KLAR så himla skönt och så nöjd att jag gjorde det ;) Så resten av kvällen så ska jag ta mig en dusch tvätta håret och grejer sen titta på Gray´s Anatomy kvällen kan inte bli bättre. Ni får ha en toppen kväll förlåt för den dåliga uppdateringen idag men har som sakt annat för mig som är viktigare än bloggen då hamnar den lite åt sidan men jag lovar det ska bli bättre tro mig !!

Kram på er så hörs vi senare ikväll ♥

Godnatt !

Godkväll bloggen.

Har precis tittat klart på Desperat och nu sitter jag och halv tittar på Cougar town ska nog ta och plocka fram lite kläder tills imorgon sen sova måste få lite sömn känner jag för jag har så otroligt ont i halsen tjock ursh och fy !! Men nu har jag inte tid att sitta här och blabla på ska forstätta titta på pogramet nu men ni får ha ne skön kväll så hörs vi imorgon vid 10.30 när jag kommer hem från skolan imorgonbitti !

Nu säger jag godnatt ♥

Tisdag eftermiddag.

Hello bloggen tillbaka igen , har varit hemma många många timmar sen klockan halv två ungefär det gick som vanligt kanon bra att köra och jag är nöjd nu återstår det massor utav teori sen kommer det gå vägen :) Just nu sitter jag här i min säng och har precis tagit en paus från pluggandet ska snart fortsätta med det igen.. så tråkigt men men måste göras och ikväll ska jag se Desperat hade jag tänkt sen bara ta det lungt. Ne nu ska jag kila iväg en sväng hämta lite te&skorpor och titta på lite tv. Men ni får ha en fin fin kväll såhörs vi senare ♥

Tisdag och solen lyser idag igen !

Godmorgon eller godförmiddag :)

Gick upp vid nio imorse av att min hals var hur tjock som helst kunde knappt svälja...Men gick iaf upp och gjorde en jätte stor & god frukost med ägg,smoothie,te,mackor så nu är jag riktigt mätt har precis gjort mig iordning ska nämligen snart in till stan och övningsköra sen får vi se vad resten av dagaen har ett erbjuda måste hem och plugga lite så kanske blir att plugga resten av dagen!! Men bilder på dagens outfit får ni när jag kommer hem igen ni får ha en toppen dag såhörs vi i eftermiddag.

Kram ♥

Boring day..

Godkväll alla fina, denna dag har varit ganska tråkig men ändå helt okej varit jätte trött och är helt klart fortfarande det, ont i mitt ben och saknar min kära vän kim som alltid inget är bra idag. Och att det är måndag gör inte saken bättre liksom men jaja slut pratat om de..när jag kom hem från skolan så la jag mig i ett varmt bad så himla skönt gjorde inpackning,rakade bena och nu sitter jag här i min säng med min nya silkes badrock i lila haha vi får se hur mkt jag kommer använda den ;) Snart ska jag äta sen blir det att se svenska hollywood fruar och även se på Glamourama kvällen kan inte bli skönare eller vad tror ni ? Hoppas ni får en härlig och mysig kväll så hörs vi imorgon.

Kram ♥

Världens bästa helg !

Hejsan alla fina solstrålar, jag har inte hunnit bloggat alls i helgen för jag har haft världens bästa helg med dom bästa !! <3 Har haft så grymt kul ni får mig att må bra & skratta länge sen jag skrattade så himla mycket :) Vill bara säga ett STORT TACK NI ÄR GRYMA, och jag älskar dig min vän du är helt klart speciellt och den underbaraste jag känner ♥


Från helgen till idag måndag den 8 mars 2010 idag gick jag upp vid sju tiden det var så himla jobbigt ville helst bara ligga kvar i sängen och sova och har sjukt ont i foten undra vad det kan vara...:S har ingenaning men men det går väl över snart hoppas jag om jag har tur. Idag blir det iaf tråkiga tråkiga skola från 08.30-14.00 sen hem efter det får vi se om jag åker och tränar eller inte det bestämmer jag sen. Men nu har jag inte tid att sitta här och babla på ni får ha en super fin dag såhörs vi torligtvis ikväll.

Kram på er ♥


Make up test på kicks

Godmogon,godmorgon !!

Vaknade idag kring 9 tiden gick upp åt frukost och nu har jag gjort mig iordning men har inte sminkat mig för vid 12 tiden så ska jag vara på KICKS för att få en behandling "make up" ska bli lite skoj och se vad det blir ut av det :) Alltid kul och testa nya saker,efter det så blir det lunch med mamma,mormor & anna på Jensens som har sjukt god mat och såklart så var det jag som valde det haha ! Det är så mycket jag vet att jag ska göra idag sen får vi se vad denna underbara härliga fredag har att erbjuda ;) Hoppas ni får en underbart bra fredag såhörs vi i eftermiddag när jag kommer hem igen runt 3 tiden.

Kram ♥

Mysig kväll världens godaste middag !

Godkväll alla vakna, kom precis hem från middagen vi hade för min mamma vi var ute och åt på en resturang som heter " Godasgens" enormt lyckat och super duper god mat och mamma verkade vara super nöjd som var tur :) Jag är riktigt trött så ska nu slå igen mina blå och sova ska bli otroligt skönt och för min del så har helgen redan börjat det kan inte bli bättre ;) Vi hörs imorgon mina solstrålar !

Godnatt ♥

Torsdag 4 mars - grattis mamma idag är det din dag!

Hejsan och godmorgon bloggen !!

Blev väckt av pappa imorse kring sju tiden för vi skulle gratta mamma för idag fyller hon år den 4 mars :) Hon fick en vit/rosa randig skjorta av pappa sen av mig & min syster fick hon ett brev där det stod att vi tre skulle gå på middag tillsamman och att jag & min syster står för betalningen. Ikväll ska vi även ut och äta vid sju tiden med familjen och min moster,morbror ;) Så min dag ser ut såhär först skola från 14.15-16.30 sen hem en sväng sen åka till mina kusiner gå ut och äta , sen blir det hem och sova ungefär så kommer min dag att se ut haha i kort format.. Men nu måste jag börjar göra mig iordning ni får ha en kanon bra torsdag njut av varje sekund så hörs vi sent ikväll när jag kommer hem från middagen !

Säger ännu en gång - Grattis min kära mamma <3

Kram ♥

wednesday - Greys Anatomy

Hejsan & godkväll bloggen dagen har varit skön i eftermiddags så träffade jag Anna vi åt semla plus chilatte mumms sen blev det för mig att åka hem så nu har jag varit hemma ett bra tag. Pratade nyss i telefonen med min lilla vän Kim super trevligt som alltid ♥ Är så avis på henne hon är i Säfsen och åker snowbord åhhh jag vill också ju !! Men men för att över gå till min kväll så blir det en god middag med min familj sen ska jag titta på favorit pogram som har premiär ikväll på den nya säsongen och det är självklart serien Greys Anatomy finns inget som är bätte me like ! Men hurru ni,ni får ha en FIN kväll så hörs vi imorgon ! Kram


Glömde nästan dagens låt den kommer här !!




Solen strålar

Sådär ja då har man varit hemma i ca. två timmar slutade runt 11 tiden i skolan super skönt men var extremt trött höll på att somna på genomgången vilket som inte är bra haha men det har och händer väl alla någon gång. Har precis ätit lite lunch ska snart ut i det super fina vädre och ta bussen hem till Anna vi ska fika och ha lite tjejsnack ska bli super trevligt som alltid :) Senare eftermiddag måste jag plugga engelska och svenska...men nu ska ni få bilder på gårdagens outfit och dagens outfit ni får ha en super bra eftermiddag så hörs vi ikväll ! Blev ett ganska lång inlägg men men skit i det haha.

Gårdagens outfit :
Jeans skojta - JC
Svart linne - Gina
Svarta leggings - Gina
Tjockt hårband - Bik Bok
Två silver ringar - Åhlens
Turkos klocka - Ur och Pen






Dagen outfit :
Vit skojorta - Gina
Svart linne - Gina
Svart volang kjol - H&M
Halsband med kedjor - MQ
Silver ring - Åhlens



Den lilla pricken som är i ansiktet den vita det blev så när jag tog kort
så behöver ni inte fråga vad det är ;)


Kram på er ♥


07.52

Godmorgon alla fina!

Skulle ha gått upp vid 06.00 men så blev det inte utan jag låg i sängen och drog mig en timme längre haha typiskt mig alltså ;) men när jag väl gick upp så gjorde jag en god frukost och nu är jag klar :) Alldels straxt ska jag ta mig till bussen för att åka till skolan, går idag från 08.30-11.00 sen blir det antingen att träffa Lovisa eller Anna inget som är bestämt vi får se vad dagen har att erbjuda ! Tänkte även träna ikväll om jag hinner måste även plugga så vi får se. Ha en jätte bra onsdag så hörs vi när jag kommer hem igen.

Kram ♥


En trevlig dag den 2 mars !

Godkväll bloggen.

Idag har jag haft en bra dag men nu är jag helt slut , förs övningskörde jag och gick jätte bra verkligen och är jätte nöjd att det gick bra :) Sen blev det att möta upp Malin för lunch och sen var vi på stan och tittade på lite kläder Malin ville hitta något nytt vi var inne i alla affärar i hela stan hittade verkligen verkligen ingenting så himla tråkigt och då blir man bara trött men trotts allt vi inte hittade något så var det en super trevligt ;) Kom hem runt 6 tiden då tappade jag upp ett varmt bad för jag frös så pass mycket.. Jag tvättade håret,rakade bena så skönt så nu är jag riktigt varm nu sitter jag här i min säng och har precis ätit ska bara slappa ikväll är super trött borde nog städa lite i mitt rum ligger kläder över allt herregud INTE LIKT MIG !! Så nu blir det att plocka upp lite grejer sen titta på en film skulle jag kunna tro. Ne ni får ha en super bra kväll såhörs vi imorgonbitti innan jag drar till skolan :)

Kram ♥


Härligt väder

Godmorgon och hejsan alla solstålar !!

Idag är det tisdag 2 mars och vädret bara strålar ute blå himmel och strålande sol det kan inte bli bättre man blir glad när det är fint väder jag gillar det enormt mkt ;) Gick upp vid nio tiden idag super skönt att få sova ut när jag gick upp gjorde jag en super god frukost nu har jag precis gjort mig iordning. Ska snart ta bussen in till stan för att övningsköra från 11.45-12.45 sen vid 13.00 ska jag på möte på min skola så får vi se hur de går... senare på eftermiddagen ska jag möta upp min vän Malin på en liten shoppingrunda och lite mat ska bli mycket trevligt :) Ni får ha en toppen bra tisdag såhörs vi när jag kommer hem ikväll någongång vid 6 tiden kanske.

Kram ♥

Godnatt alla söta :)

...Sitter här i min säng känns som om jag har feber och magsmärtorna har kommit tillbaka :/ men jag tror inte jag har feber har väldigt varmt i mitt rum det är nog därför men är trött på att ha ont i magen nu alltså så jobbigt.. men jaja ikväll har jag inte gjort mkt alls bara tagit det lungt tittat lite på tv :) Snart tänkte jag stänga igen mina blå för denna dag så bli skönt ! Så nu säger jag godnatt alla fina så hörs vi imorgonbitti ♥  och jag vet detta kanske inte var det mest intressanta inlägget men men haha det får duga ;)

 


Skola & fika med hjärtat kajsa !

Godeftermiddag bloggen !

Kom precis hem från en trevlig fika med kajsa var jätte skoj att träffa henne :D sen kom kajsas pojkvän och hämtade upp oss så jag slapp ta bussen hem jätte skönt och verkligen jätte snällt av honom att sjusa hem mig. Nu ska jag snart sätta mig och plugga lite engelska lika bra och göra det på ängång har en läxa tills på torsdag skönt att göra den redan idag så slipper man tänka på den mer. Ikväll har jag inga planer alls ska bara ta det lungt för har fortfarande lite ont i magen men men ska försöka gå och lägga mig tidigt så får vi hoppas på att det försvinner , ne nu måste jag börjar plugga ni får ha en bra eftermiddag så hörs vi senare ikväll :)

Kram ♥

1 Mars 2010

Godmorgon :)

Idag är det en ny vecka och en ny månad nämligen 1 Mars 2010 jag tycker månaderna bara rullar iväg i världens fart ojoj men det är skönt på något sett. Hade svårt att somna natten som var hade ont i magen men somnade till slut gick upp klockan sju imorse nu sitter jag och väntar på att gå ut i snöoväderet för det snöar enromt så himla TRÖTT PÅ DET NU FY KAN DET BARA SLUTA SNÖA !!! För min del idag så blir det skola från 08.30-14.00 sen blir det nämligen att träffa Kajsa ska bli otroligt kul var två månader sedan vi sågs så ska bli super skoj :D Ikväll har jag inga planer alls bara vara hemma och ta det lungt. Ne nu ska jag ta mig pick och pack och gå till bussen ni får ha en super bra måndag och hoppas denna dag blir en bra start på denna nya månad. Vi hörs när jag kommer hem senare i eftermiddag runt 5 tiden.

Kram♥

RSS 2.0