Ett ord godnatt.

..sitter upp och tittar lite halft på tv är ganska pigg men ska ändå snart försöka sova krypa ner till sängs. Men innan jag gör de ska jag ringa upp min bästa vän ♥ oj oj vad detta blev ett ointressant inlägg men iaf hoppas ni har haft en fin kväll denna lördag så hörs vi imorgon.

Godnatt ♥


En väldigt lugn lördag mycket skönt.

Godkväll bloggen,nu har jag ätit middag med familjen och nu har jag och min syster sett två par filmer vid namn Valentin Day och Flickan båda var bra. Så vi gjorde två bra val just nu försöker jag få tag i min bästa vän. Går inte så jätte bra men ska ringa snart igen :) Resten av kvällen som är kvar ska jag verkligen inte göra något speceillt bara ta det lungt och prata i telefonen med min bästa !! Men men ni får ha en fin kväll så hörs vi imorgonbitti när jag vaknar , hugs ♥




Lördag 31 juli 2010

Godeftermiddag och idag är det lördag och sista dagen på juli månad 2010. Tänk att sommaren snart är slut tyvärr :/ Det är mycket jag ska hinna göra med min bästa vän under augsuti månad som kommer bli sjukt skoj :) Så en månad kvar ungefär av sommaren som man får njuta och ha det bra! Vaknade runt 12 idag så himla skönt fast fortfarande trött så skulle kunna gå och lägga mig igen haha. Jag tänkte nu lägga upp bilderna från min shopping igår , blev mycket på rean och jag är jätte nöjd :) Idag ska jag bara slappa & se på film även ringa bästavän ♥ Så det är ungefär så min dag kommer se ut och tänkte även säga att bilderna kommer tillbaka nu varje dag för min kamra fungerar igen så nu blir det som vanligt igen. Men nu ska jag sluta babla och ta upp min hem telefon och så in min bästaväns nummer och höra vad hon har för sig ! Men ni får ha en fin dag såhörs vi senare ikväll för nu ska jag ta och vila lite. Hugs ♥

Allt jag köpte igår ;

Corallfärgad tunika
- Ginatricot 199:-




Kort tröja leopard  -  H&M 149:-

Body corallfärgad - Ginatricot 49:-







Partytyp leopard - Ginatricot 249 :-




Vit kjol med mönster - New Yorker 49:-





Vita tygskor - Bianco 200:-


Torsdag kväll 29 juli 2010

sådär ja då har vi ätit middag här hemma med familjen Larssons. Jag är verkligen propp mätt oj oj :/ ska snart byta om till min mysdress och bädda ner mig i sängen och se på en film eller något liknande. Vid elvasnåret så ska jag även se Sex and the city repriserna som vanligt senare försöka somna :) Vi får se hur de går haha som vanligt. Men har enormt svårt för att somna på sommaren bara för de är så ljus ute men som tur är tror jag inte att jag är ensam. Men men nu ska jag fixa lite men hoppas att ni har haft en fin kväll , vi hörs imorgon någongång under dagen !!

Hugs ♥

Ledig hela helgen underbart!!

Godkväll bloggen , denna dag har varit tråkig och regning fy fan för regn alltså !! Det har regnat sen jag steg upp imorse alltså 07.00 jag har jobbat idag från 07.30-15.30 det gick mycket bra men det var sjukt mycket och göra :/ Men nu har jag iaf jobbat klart för denna vecka och har ledig ända tills på måndag så UNDERBART !! Har precis duschat och nu letar jag efter något i min garderob och ha på mig ikväll för några vänner till familjen kommer på besök för middag och grejer ska bli trevligt :) Sen senare ikväll ska jag även ringa min bästa vän ♥ Men nu måste jag ta och klä på mig men vi hörs senare ikväll !

P.S ska bli bättre på att lägga upp bilder vet att det har varit dåligt med det ett tag nu ;) Men håll ut de kommer!

Hugs ♥


Min bästa vän är den bästa som finns!!

Godkväll alla nattugglor klockan är några minuter över tolv eller snarare snart halv ett. Sitter fortfande upp och känner mig väligt pigg :/ Min syster,mamma & pappa kom hem idag...KLUMP i magen har det fortfarande känns som en hård sten. Men jag tänker iaf inte prata med min pappa på ett tag thats it. Ikväll har jag pratat i telefonen med min bästa vän och tittat på film och käkat en massa godis som hon lämnade kvar här hos mig :) Nu ska jag försöka sova ska nämligen jobba från 07.30-15.30 sen får vi se vad som händer men har iaf inte planerat in något. Sen vill jag även berätta att min bästa vän är den bästa som finns jag vet att hon alltid stöttar mig vad det än gäller i alla lägen och det betyder otroligt mycket för mig det kan jag verkligen säga hon är en strålande sol jag älskar henne oerhört mycket. Det är även hon som har skrivit inlägget under så himla SÖT. Hon betyder alltid för mig , bästa vänner livet ut du är alltid min. Jag älskar dig min bv ♥ Ha en kanon bra dag imorgon så hörs vi när jag kommer hem från jobbet!

Hugs ♥


Love

finns inget på jorden som är bättre än du, älskar dig mest och för alltid. Finns alltid plats för änglar på de stället jag bor. Där får du känna dig omtyckt och älskad utav alla! Du är min bästa vän det vet du gumman, finns alltid här för dig. Du är underbar!


JAG ÄLSKAR DIG GUMMAN GLÖM INTE BORT DE! / din sthlm brud föralltid!

inga ord allt är redan sakt och gjort det är över.

Godkväll bloggen,dagen började bra och kvällen har precis slutat skit. Jag anser nu att det är bara jag som gör FEL hela tiden nu tänker jag göra det jag måste! Inget jag dock tänker berätta på bloggen. Jag trivs inte,jag mår dåligt min pappa är en skitstövel och kan dra åt helvetet jag vet ni kanske tycker jag är helt knäpp som säger så om min egna pappa. Men det är sant jag mår dåligt bara av att se honom ! Han ska ut ur mitt liv nu. Det är ingen tvekan om saken punkt slut. Jag får aldrig göra som jag vill längre, jag pallar inte av trycket. Livet är en gåta och jag mår oftast dåligt detta liv är inte okej , det är inte okej att ha det som jag har de att alltid vakna upp med smärta i bröstet av att man hatar dom man egentligen ska älska. Jag är inte rädd för att säga ordet hata längre, jag är så trött på dom. Jag orkar inte blogga något mer ikväll för mina tårar rinner ner för mina kinder och känner klumpen i halsen ut av gråt och smärta, vi hörs när jag orkar igen !


Njuter av livet här och nu.

Godkväll bloggen, vädret strålar ute det är klar blå himmel och 27 grader varmt och klockan är runt halv åtta det kan inte bli bättre :) Jag & min bästavän har precis ätit lite kvällsmat det blev inte något mindre än ris,currysås och kyckling så himla gott mummsigt värre. Snart blir det även efterätt och det blir kladdkaka,grädd och jordgubbar man kan inte avsluta denna fina tisdags kväll på ett bättre sätt. Resten av kvällen blir att se på film och bara ta det lungt och njuta av våran efterätt som vi har gjort och varsin Latte Macchiato !! Om ni inte har testa den så gör det för en är GRYMT GOD ME LIKE! Men men nu ska vi käka lite och sådär sen blir det film som sakt vi hörs imorgon eftermiddag någon gång när jag kommer hem från jobbet , ni får ha en grymt bra kväll !  Hugs ♥

Dagens låt :

Damien Rice - 9 Crimes (Guitar version)


Bästavän vid sin sida <3

Godmorgon,godeftermiddag bloggen. Vaknade runt elva ungefär och sen blev det att stiga upp för att duscha osv. Vi har precis ätit lite frukost / lunch ska alldels straxt gå ner till willys och handla lite saker. Idag blir det att baka kladdkaka sen får vi se vad som händer spela lite spel och se film bara umgås och ha det bra :) Så härligt och tryggt och vakna upp med sin bästavän vid sin sida ♥ detta blev inget höjdar inlägg men men är man upptagen så är man, nu ska vi kila ner till willys vi hörs senare ikväll ha en kanon bra dag allesammans!!

Hugs ♥


regnet öser ner - filmtajm med bästa vän!

Hoppsan jag hann visst med ett inlägg till, huuvdvärk kan verkligen sitta i vilket jag hatar :( huvudet känns som ett stor bowlingklot och om bara jag virider huvudet lite så gör det fruktansvärt ont !! Men nu har jag iaf ätit en stor frukost,duschat och hoppat i myskläderna så skönt när der regnar extramt mycket ute, ska ta bussen in till stan för att möta upp min bästa vän vid tågstationen som jag nämde i det förra inlägget efter det blir det att hyra film sen bär det av hit hem igen. För en filmdag det kan inte bli bättre och mysigare att titta på film med sin bästa vän en sådan här tråkig,grå,regning dag! Ne nu ska jag se på lite tv innan jag drar iväg , vi hörs antagligen igen vid fyra tiden eller ikväll ha en fin dag :)

Hugs ♥


det regnar fortfarande..

..så himla deprimerande kan det inte bara sluta regna !! Det är helt grått ute och de kommer ner småregn från himlen. Godmorgon förestän hoppas ni har sovit bra, jag somnade inte förs halv fyra i natt så vaknade runt 12 och kände hur huvudvärken bara dunka hoppas den går över snart :) Nu sitter jag i min systers rum och käkar lite frukost och sen ska jag städa upp lite i köket efter det hoppa i mysdressen och vid halv tre tiden ska jaf dra in till tågstationen för att hämta upp min bästavän som kommer hit från stockholm ♥ ska bli riktigt skoj och ha henne för för ett tag medans man är själv ! Har saknat henne så mycket men nu måste jag sätta fart , vi hörs vid fyra tiden.

Hugs ♥

inte änns trött inte bra!

..klockan är över tolv och jag är pigg som vanligt och ingen är förvånad direkt. Jag tittar lite halft på en av Beck filmerna, jag vet själv att jag kommer somna otroligt sent i natt men det gör inget för jag är som sakt ledig imorgon och gissa vem som är glad för de? JO JAG !! Men man blir sjukt deprimerad av regnet som bara öser ner och det är ca. 12 grader ute är det såhär vädret ska vara när det är mitten på juli hallå sommar värmen kom tillbaka! Men men nu ska jag lyssna på lite musik sen försöka sova iaf hoppas jag lyckas. Men vi hörs om några timmar när jag har sovit ut !

Godnatt ♥


värker i mina fötter..

Godkväll bloggen det bara dunkar och värker i mina fötter kom hem från jobbet för en timme sedan ungefär. Idag har jag jobbat det extramt lååånga passet från 07.30-21.00 men det gick bra :) Men nu är jag helt slut äntligen så är helgen över och nu är jag ledig i två dagar UNDERBART !! Har precis klämmt i mig en macke,te och lite fruktsallad så mummsigt. Förutom det så har de regnat hela förbannade dagen och när jag väl skulle cykla hem från jobbet regnade det som aldrig förr och jag blev dyngsur såg ut som jag hade kommit ut ifrån duschen allt sådant händer alltid mig varför ;) Men men resten av denna söndags kväll ska jag titta på film och sen ska även min bästa vän ringa ♥ Men ni får ha en jätte fin söndag såhörs vi lite senare ikväll/ i natt eller imorgon vi får se hur länge jag är vaken ikväll.

Hugs ♥


Tiden går fort en månad idag.

..vissa lever längre än andra,en del försvinner när man minst anar det och man vill riktigt inte tro på det. Man vill inte acceptera att du är borta. Det har gått en månad idag sedan du lämnade oss. 24/6-2010 ett datum man alltid kommer att minnas och då jag alltid kommer tända några ljus för dig. Nu efter några veckor så har man förstått att du är borta förevigt och kommer aldrig komma tillbaka. Nu är det daxs att inte tänka så mkt på allt utan jag kommer bära med dig vart jag än går och minnena lever kvar inom mig så länge jag lever. Vi minns dig med glädje. Vi saknar dig det ska du veta, varför var du tvungen och göra som du gjorde ? så synd. Men ingen förstod hur du mådde ingen, och det är vi ledsna över men vi vet att du mår bättre på andra sidan du är en fin ängel och varje dag tänkter vi på dig. Vila i frid min vän. </3




Bort från mina tankar från då till nu, ikväll har jag inte alls gjort mkt utan bara tagit det lungt. Just nu försöker jag få tag på min bästa vän men hon verkar sova eller något liknande. Funderar starkt på om jag ska gå och lägga mig om en stund ska nämligen upp vid halv sju imorgonbitti. Börjar jobba 07.30-21.00 världens längsta pass SHIT kommer att dö men det är sista passet på helgen sen är jag ledig i två dagar weeei :) Ne nu ångrar jag mig det blir inte gå och lägga sig utan slå på en liten film sex and the city filmen vi får se , men hoppas ni har haft/har en fin lördags kväll så hörs vi kanske imorgon innan jag drar till jobbet men kan inte lova något. Annars så hörs vi vid 21.30 imorgon kväll !!

Hugs ♥


ont i hela kroppen :/ jobbet tar död på mig !

Godeftermiddag (Godkväll) alla fina läsare. Kom hem från jobbet för en liten stund sedan slutade vid 15.40 då blev det att ta cykeln till Willys för att handla lite frukt till min fruktsallad jag ska göra ikväll :) Ska även göra hemmagjord pizza sjukt länge sen jag åt det så det ska bli riktigt mummsigt ;) Ikväll ska jag bara ta det lugnt se på film , inatt sov jag bara två timmar så ska försöka sova lite mer natten som kommer jag börjar jobba imorgon igen vid 07.30 :/ men sista dagen för denna helg sen är jag ledig både måndag och tisdag ska bli så sköööönt ! Längtar verkligen tills man får lite ledigt, sen hoppas jag även att min bästavän kommer i veckan och hoppas hon kommer på måndag saaaaaknar henna så mycket :( KOM HIT ♥ Ne nu ska jag snart gå ner och fixa lite mat börjar bli hungrig men vi hörs lite senare ikväll.

När man väl kommer..

..till jobbet då börjar tiden rulla på och allt går så fort vilket är skönt :) Idag har jag jobbat från 15.00-21.00 det gick jätte bra men nu är jag helt slut dock haha. Ska snart ta mig en dusch sen krypa ner till sängs och slå på en film sen sova för jag ska upp 05.30 imorgonbitti börjar jobba från 07.00-15.30 kommer få gå hem en halv timme tidigare imorgon fick jag veta idag det är skönt :) Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen men hoppas ni får en fin fredags kväll såhörs vi tidigt tidigt imorgonbitti !!

Hugs ♥

Inte så många inlägg idag.

Godmorgon alla solstrålar,idag kommer bloggningen bli väldigt lidande. Det kommer nog bara bli ett eller två inlägg för jag börjar jobba klockan 15.00-21.00 sen blir det hem duscha och sen krypa ner till sängs och se film. För på lördagen ska jag upp 05.30 för jag börjar 07.00 på jobbet. Men jag hoppas ni förstår så under helgen kommer det inte bli de bästa inläggen men men så är det när man jobbar :) Nu ska jag hoppa in i dsuchen sen hoppa i mina myskläder sen bara vänta på att klockan ska bli 14.40 så ska jag börja dra mig till jobbet. Ni får ha en jätte jätte fin dag & kväll så hörs vi vid halv tio.

Hugs ♥

Godkväll

Hejsan och godkväll mina fina läsare, idag har jag inte gjort mycket alls bara tagit det lungt. Sett på två filmer och nu börjar jag bli trött så ska snart krypa ner till sängs och prata i telefonen med min bästa vän ♥ sen får vi se om jag somnar eller ej. Hoppas jag inte ligger vaken lika länge som jag brukar imorgon är det daxs att jobba igen slut på den sköna ledigheten jobbar imorgon från 15.00-21.30 sen även lördag & söndag så nästa gång jag får ledigt helt och hållet är på måndag längtar dit ärligttalat för nästa vecka ska även min bästa vän dyka upp :) Skojsigt värre var sjukt länge sen hon var hemma hos mig ! Men men nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att hon ska ringa men hoppas iaf att ni har haft en fin kväll så hörs vi imorgonbitti då jag ska försöka gå upp vid nio tiden för att komma i form säg lycka till, till mig. ;)

Hugs ♥

I love this songs !

Sådär ja,då har jag tittat på en film haha. Ska snart se en till jag kan inte stå upp just nu för jag mår riktigt illa känns som jag ska spy. Känner mig yr och känslorna tar över mig totalt tankarna bara snurrar och det gör mig förvirrad. Vad känner jag egetligen? vad händer nu ? hur ska man gå till väga ? jag får inte göra några fler misstag? hur ska jag lyckas med det?  Jag hoppas att allt detta snart finner sina platser till detta pussel så allt blir helt och bra. Från en grej till en annan så nu tänkte jag ha ett lite musikregn av de låter jag älskar ut av bandet Secondhand Serenade. Lyssna och njut , LOVE IT !  Vi hörs ikväll ♥

Fall for you

It's Not Over

Broken

I hate this song

Take Me With You


Ledig - filmtajm!

Godmorgon och idag är det torsdag och jag är även ledig idag också. Vaknade runt halv tolv och nu har jag precis ätit frukost och städat lite i köket , så nu är det rent och snyggt :) Idag har jag inga planer alls utan jag ska bara ta det lungt och se på film kanske lite senare  gå ut på en liten promenad för att få lite luft. När jag vaknade imorse så regnade det men nu har de slutat regnat så skönt. Men nu ska jag se film så vi hörs lite senare. Hoppas ni får ha en fin torsdag!

Hugs ♥

Secondhand Serenade - Fall For You

Det finns ingen låt som slår Fall for you , den är helt wonderful jag älskar den verkligen ända sen första gången jag fick höra den,så har det varit min drog. Ni borde verkligen ta och lyssna på den. Texten är så verklig och så sann tycker iaf jag. Lyssna och njut av en låt som kommer fastna i erat minne :)

- Becuse tonight will be the night that i will fall for you over again.
  Don't make me chang my mind.


Lite sjuk så typiskt.

Godkväll bloggen, denna dag blev seeeg kan jag tala om och för den andra delen har jag blivit lite sjuk har lite feber och sådär. Så idag har jag legat hemma och bara tagit det lugnt och samma ska jag göra imorgon för att samla krafter tills fredag då jag även jobbar helg. Man får tänka på pengarna när man går iväg och jobbar. Och idag blev det inte mycket bloggande för har som sakt inte orkat och känner mig otroligt varm och det hjälper inte att man änns öppnar fönstet IRRITERANDE. Men nu ska jag lägga mig ner och titta på lite film så vi hörs imorgon när jag vaknar ska försöka sova så länge som de är möjligt! Hoppas ni har haft en toppen bra onsdag och får en lika bra kväll. För min suger men min bästa vän lyser upp alla mina dagar blir lycklig av att prata med henne ♥

Hugs ♥


Ledig från jobbet idag.

Rubriken stämmer helt in på min dag idag är det onsdag och jag är ledig från jobbet både idag & imorgon riktigt skönt faktiskt :) Godmorgon btw. hoppas ni har sovit gott jag vaknade runt halv elva ut vilad men det känns som om jag verkligen håller på att bli sjuk men men.. hoppas att jag inte blir det. Har precis ätit lite frukost hhaha bättre sent än aldrig ska snart ta och plocka ut disken i diskmaskinen och fylla på med nytt och gå ut med soperna och lite sådant inte de roligaste men det går fort , sen får vi se vad som händer denna dag. Ska nog bara ta det väldigt lugnt bara se på film och chilla :) Ska bli skönt. Men men nu måste jag sätta fart innan jag somnar om! Men vi hörs lite senare.

Hugs ♥

Ledig i två dagar och jag är lycklig !

Godkväll mina söta, kom precis hem från jobbet och min kropp är helt DÖD! jag är jätte trött och de känns som om jag håller på att bli sjuk. Känns som om jag har feber..men men det är bara jobba och stå i för att få pengar så man kan göra något skoj ;) Men nu ska jag slänga mig i en dusch sen krypa ner till sängs kommer nog somna ganska fort. Jag vet att min blogg suger just nu om jag ska vara ärlig men man orkar inte blogga så mycket och dessutom så jobbar jag massa. Men men nu ska jag prata med min bästa vän men vi hörs imorgonbitti !!

Hugs ♥

Tisdag - jobbar kväll

Godmorgon alla fina :) vaknade runt tio av att min kompis Lisas mobil börja ringa och jag kvickna till fort haha. Vi har nu ätit frukost och nu sitter jag här bara och tittar runt lite på face. Ska snart bädda sängen sen följa med Lisa till bussen. Och idag jobbar jag från 14.30-21.30 sen blir det bara hem och sova :) Ska även ringa min bästa vän såklart ♥ Men nu ska jag fixa lite sen blir det att dra iväg till jobbet. Men ni får ha en jätte bra dag !

Hugs ♥

02.35 - nu säger jag godnatt !

Godkväll nattugglor, jag är minsann fortfande uppe jag & min vän har suttit uppe och pratat nere i köket om allt och lite till. Med varsin kopp te i handen ljus tända på bordet och musik i bakrunden mycket trevligt :) Nu har vi för flyttat oss till mina föräldrars sovrum där vi ska sova. Börjar bli lite trött men inte så värst klockan är redan lite över halv tre på natten otroligt hur jag fortfande kan vara vaken ;) Men men imorgon blir det att sova ut eller idag mindre sakt så nu säger jag godnatt så hörs vi om några timmar ! Hoppas ni har haft en fin kväll :)

Godnatt ♥


Dagens underbara låt !

Denna låt är så himla underbar, en skön låt att lyssna på. och den får en glad på något sett vilket jag tycker om , jag älskar den så ta och lyssna tycker jag allt ;)


Lång dag men känns ändå bra!

Hej,hoppsan bloggen :) Nu är jag tillbaka hemma från jobbet det gick bättre än väntat idag och de tyckte om att ha mig där det känns otroligt bra. Men fick helt plötsligt jätte ont i magen så vid ett fram tills jag slutade runt fyra gick jag runt med värsta magsmärorna ajaj men men jag led igenom det också :) Det kanske låter jätte konsigt men det kändes ärligttalat riktigt bra att jobba och få inte lite pengar. Nu när jag kom hem slängde jag mig i en dusch och har nu slängt på mig ett par marinblå kortbyxor och en overzise t-shirt eller vad de heter. Om en liten stund ska jag ta bussen in till stan och möta upp Lisa Bergström :) Vi ska handla lite mat sen åka hem till mig ha en liten tjejkväll sen ska hon även sova här så jag slipper sova helt själv i huset medans resten av min familj är utomlands haha. Börjar inte jobbar förs 14.30 imorgon det är skönt då hinner man sova ut. Men men nu känner jag att detta blev ett väldigt långt inlägg. Men min kväll kommer iaf spenderas med Lisa och så ska jag ringa mig bästa vän kim som är på läger i Gävle ! Men ni får ha en toppen fin kväll såhörs vi innan vi går och lägger oss!

Hugs ♥


Mår riktigt illa och är enormt trött.

Godmorgon,godmorgon !

Hade jätte svårt att somna igår somnade runt 00.30 helt okej. Ställde klockan på halv sex men då kom jag verkligen inte upp utan gick upp kvart över sex och det räcker gott och väl för jag börjar jobba vid 07.30-16.00! Jag orkar verkligen inte egentligen inte men det är bara göra det dagen kommer nog rulla på i bra fart och när jag kommer hem ska jag lägga mig och vila för jag kommer vara helt slut. Givetvis så är det enormt fint väder ute idag inte konsigt eftersom jag ska jobba jag lyckas alltid pricka in att jobba alla dagar då det är jätte fint väder ! SÅ TYPISKT. Men nu ska jag fortsätta äta upp min frukost sen dra mig till jobbet,men hoppas ni alla får en fin dag så hörs vi när jag kommer hem igen vid halv 5-tiden ungefär :)

Hugs ♥

Godnatt

Rubriken talar för sig själv kan jag säga starkt godnatt. Ikväll har jag varit hos mormor och firat henne och hon blev jätte glad för min present. Sen blev det att titta på filmen att göra en pudel den filmen var väl okej men inte den bästa jag har sett. Nu ska jag ta och stänga av datron och försöka sova om jag ska komma upp vid 05.30 imorgonbitti SHIT säger jag bara vad trött jag kommer vara men men den morgonen den sorgen haha som man brukar säga men men. Nu ska jag sova vi hörs imorgonbitti :)

Godnatt på er ♥


18 juli 2010

Hejsan bloggen, bloggen har blivit lagd åt sidan för en stund. Under helgen har inte riktigt orkat och inte haft någon luft. Kvällen/natten igår var helt galen och skoj :) Idag har jag bara tagit det lungt inte gjort så mycket utan mest gått runt här hemma och städat för mig själv. Lite tråkigt att vara själv kommer vara själv i över två veckor känns tråkigt..Man känner sig väldigt ensam men ändå är det skönt njuta av lugnet :) Ska verkligen försöka gå och lägga mig i bra tid för ska nämligen upp imorgon runt halv sju börjar jobba 07.30 - 16.00 kommer nog vara DÖD när jag kommer hem men men. Nu ska jag ta och slå på en liten film och sen sova men ni får ha en kanon bra söndag såhörs vi imorgon när jag vaknar.

Hugs ♥


igår blev dagen väldigt lång..

Godmorgon bloggen. Dagen igår blev väldigt lång och jag var väldigt deprimerad vilket jag är fortfarande..men men igår blev det att åka in till stan åkte förbi jobbet och hämtade lite grejer sen för att köpa present till min mormor som fyllde igår grattis till henne :) Sen blev det att följa med fotografen david och mina två kompisar och titta på när de blev fotograferade ute i Oset fotona blev riktigt bra, men dock var det väldigt mycket mygg. Vi var klara runt 23 tiden på kvällen sen blev det hem till david och redigera en del foton och kom inte hem förs vid halv tre på natten. Så det blev bums i sängen nu har jag precis vaknat sitter i min mamma & pappa säng så himla skönt passar på att sova i deras dubbel säng medans de är borta ;) Men men nu ska jag se lite på film vi hörs om några timmar. Vi får se hur mitt humör är idag. Men ni får ha en toppen dag !!

Hugs ♥

Dåligt..

Godmorgon bloggen, solen strålar idag och jag vaknade för en stund sedan. Jag har nästan inte sovit något,har inga ord kvar,mår skit dåligt över en grej. Finns ingen ork att prata överhuvudtaget,hela denna dag är skit så nu ska jag äta frukost sen får vi se vad dagen går ut på ha en fin dag såhörs vi kanske ieftermiddag vi får se, humöret är inte på topp så bloggningen får hamna åt sidan lite idag.

Hugs ♥

kommer inte kunna sova..

...det kommer jag verkligen inte kunna göra tankarna bara snurrar runt i huvudet. Saknar dig massor min bästa vän vill bara ha dig här. Ska snart krypa ner till sängs och se sex and the city så får vi se om jag somnar men tror inte jag kommer göra de för jag har alldels för mycket att tänka på. Kommer nog ligga vaken länge långt in på natten som vanligt jag är van. Allt jag gör blir bara fel ni måste hata mig rent ut sakt !! Förlåt för mina misstag jag vet iaf vem jag älskar mest på denna jord och det är min bästa vän kim desirée kulmala ♥ Det gör jag verkligen hon är helt underbar fast vi bråkar ibland så är hon den som gör mig så lycklig så det finns inte ord att förklara vad hon betyder för mig hon är en ängel som är sänd från ovan. I Love u !


P.S är fortfande på sjukt dåligt humör så detta får bli mitt sista inlägg för dagen men vi hörs imorgon någon gång om jag får lust.

Hugs ♥


Till en ängel min bästa vän Kim Desirée Kulmala <3




why?

En jobbig dag,en stor saknad efter min bästavän,en klump i halsen av bara gråt. Orken i kroppen är slut totalt död det ända jag behöver är min bästa vän det är hon som går mig att må bäst, jag orkar inte blogga något mer idag. Allt är vänt upp och ner i en ända röra jag orkar inte detta längre. Allt är så jobbigt just nu jag är riktigt deprimerad punkt slut. Vi hörs !

värme så himla härligt !

Godmorgon mina fina läsare, idag är det exakt lika fint vädet som igår och ungefär 27 grader just nu :) Mycket skönt har precis ätit lite frukost och ska snart hoppa in i en dusch och göra mig iordning. Sen blir det att ta cykeln in stan i värmen ska förbi jobbet en sväng och gå på ett litet möte om hur länge jag ska få jobba kvar där! Får vi se om det slutar lyckligt eller tråkigt hahha. Ieftermiddag vet jag inte alls vad som händer det får vi se kanske sola lite bara ta det lugnt ! Men nu ska jag bädda sängen sen börja göra mig iordning men ni får ha en toppen bra dag så hörs vi senare ieftermiddag.

ut i det fina vädret med er, hugs ♥

Jobba mycket ger mycket pengar det gillas.

Godkväll bloggen :) Idag har jag jobbat sen mött upp min mamma & min syster för lite lunch på Java mycket gott mumms. Sen när jag slutade jobbet blev jag upp plockad av pappa och vi åkte och handlade cesarsallad och nu har jag precis druckit lite varmt te med min mamma på ute terassen. Är helt slut så nu ska jag bädda ner mig i sängen med en skål popcorn och slå på en film sen ska även min bästa vän ringa mig ♥ Imorgon är det att ta nya krafter och gå på ett möte för jobbet sen får vi se vad som händer och sker. Ni får ha en fin kväll så hörs vi lite senare ikväll.

Hugs ♥

fem underbara,fina,härliga dagar i stockholm!

Hejsan bloggen, sådär ja då var jag hemma igen efter 5-6 dagar i Stockholm, vi har gjort en massa skoj varit på världens finaste dop på Kungsholmen för min bästavän brors dotter Safira Desirée SÅ SÖT :) Alla dagar har varit helt UNDERBARA och jag är så LYCKLIG över att jag har henne älskar henne över allt annat det ska ni veta. Alla borde ha en bästa vän för det behövs kan jag lova !! Ikväll har jag inte gjort mycket kom hem vid nio tiden blev upp hämtad av min mamma & min syster har packat upp och kokat lite te. Just nu halv tittar jag på so you think you can dance sen ska jag även se sex and the city och även ringa bästa vän man kan nog inte avsluta kvällen bättre tycker iaf inte jag :)♥ Jag vet att bloggen har blivit lidande men nu är jag tillbaka som vanlig nästan under sommaren men ska försöka mitt bästa ! Ha det kanon bra såhörs vi imorgon när jag slår upp mina blå !

Hugs ♥

Stockholm for a week , to my bestfriend !

Godmorgon,godmorgon underbara torsdag :) Jag gick upp för en liten stund sedan ska börja göra mig iordning och äta frukost. Sen ska mamma sjusa mig ner till tågstationen för klockan 08.56 åker jag med tåget mot Stockholm för att hälsa på min bästa vän ♥ kommer hem om en vecka ungefär ;) Jag kommer kanske uppdatera något nu när jag är borta men det lär ni märka men kan inte lova något. Idag ska vi iaf gå på stan för min vän måste hitta något hon kan ha på dopet som är i helgen lilla safira ska bli jätte skoj. Sen ikväll blir det att sitta och mysa på någon utesevering aldrig fel men ni får ha det toppen såhörs vi !!

Hugs ♥


packa för fulla muggar,nu drar jag bort i en vecka !

..då var ännu en dag avklarad så himla skönt :) Jag åt mat sen gick jag ut och gick nu har jag precis målat naglarna. Ska snart packa klart min resväska och se till så jag får med mig allt :) Sen blir det att bädda ner sig i sängen och se på sex and the city som börjar klockan 23.00 , det måste jag bara se !! Men nu ska jag fortsätta packa alla saker jag ska ha med mig ni får ha en fortsatt fin kväll såhörs vi imorgonbitti innan jag drar till tågstationen ;)

Puss ♥


Vilket fint väder gillas enormt !

Godkväll mina kära läsare, och bloggen har ännu en gång lidit pgr. av att jag har jobbat och sen vill man vara ute för det är så himla fint väder :) Och det är så otroligt varmt , ikväll ska jag packa och fixa lite saker inför imorgon jag tänkte att jag nu skulle käka lite mat är sjukt hungrig sen blir det gå ut och gå/springa :) Sen dusch,bara slöa framför tv:n och sen sex and the city. Kvällen kan inte avslutas bättre med att bara ta det lungt ska upp väldigt tidigt imorgon haha kommer vara som en sombi men men det är bara gilla läget för det ska bli så härligt och komma bort en sväng så jag kommer vakna med ett léende på läpparna! Men nu ska jag kuta ut till köket och börja med maten vi hörs lite senare :) Hoppas ni har haft en TOPPEN dag !

Hugs ♥

onsdag dagen som även kallas "lill-lördag"

..godmorgon då var det dagen mitt i veckan som även kallas "lill-lördag" jag hade ställt klocka på halv nio men orkade verkligen inte gå upp då hahah. Var helt slut och död så sov till halv tio nu har jag iaf ätit lite frukost och ska alldels straxt hoppa in i duschen sen börja göra mig iordning. Ska nämligen jobba idag sen blir det att möta upp en vän och prata lite. Ska även köpa tågbiljetter idag tills imorgon då jag åker bort en sväng :) Måste bara säga det igen ska bli så himla HÄRLIGT att komma bort en sväng innan man börjar jobba ordentligt intill nästan varje dag från 29-31 så ska bli skönt att tillbringa ungefär en vecka i stockholm hos min bästa vän ♥ Men nu ska jag sätta fart och solen strålar ute idag för skönt, vi hörs i eftermiddag när jag kommer hem igen!

Hugs ♥


Helt slut i kroppen mina ben värker.

Godkväll bloggen, idag har det verkligen varit dålig uppdatering och det kan jag verkligen hålla med om men det har varit fullt upp idag. Jobbat länge, sen käkat middag :) Men nu sitter jag iaf i sängen och ser avsnitt av sex and the city. Sen vill jag även medela att denna blogg kommer nog läggas på hyllan för ett tag pgr. av att jag ska starta en ny blogg med min bästa vän ♥ Men jag hinner nog med några inlägg till men jag säger till självklart när jag börjar skiriva på den andra :) Men jag hoppas ni alla mina läsare följer mig över dit. Men men sen har jag en annan sak att berätta jag skrev för någon dag sedan att jag skulle åka bort på torsdag alltså den 8 juni jag drar mig ifrån denna lilla stad och tar mig till underbara huvudstaden stockholm för att hälsa på min bästa vän så jag ska tillbringa en 1,5 vecka i stockholm hemma hos henne så bli så himla härligt och på lördag så ska jag även på dop med hennes släkt & familj ska bli grymt skoj och jag vet att jag & min underbara vän kommer ha det bästa under denna vecka:) För jag ÄLSKAR att vara med henne !! Men nu ska jag ta och bädda ner mig i sängen och se det sista av mina avsnitt sen blir det att sova. Ska bli riktigt skönt. Men hoppas ni har haft en fin dag & kväll såhörs vi imorgonbitti.

Hugs ♥


Tove Styrke - Million Pices

Godmorgon bloggen, gick upp vid tio och började fixa iordning mig nu har jag nyss ätit lite frukost :) Och ska snart åka in till stan för lite ärende och sen jobb. Det är ungefär vad min dag kommer bestå av kanske även hinner träffa lite kompisar men tror jag kommer vara död efter en dag på jobbet dock..Men vi får se ! Just nu sitter jag och lyssnar på " Idol - Toves" nya låt som har gjort den är helt okej tycker om hennes röst på någotvis liksom speceill inte lik alla andra. Ni ska få litet smakprov här nedanför. Men nu ska jag fixa det sista innan jag ska åka ni får ha en kanon bra dag ! Så hörs vi ikväll :)




There's always a place in me you can call home.

Goodnight my sweethearts! Nu har jag tittat på tv en stund mina favvo avsnitt av sex and the city har sett dom förut och älskar dom lika mycket som första gången jag såg dom :) Me love thats it! Ska snart stänga ner datron och slå på en liten film sen försöka sova. Vi får se hur jag lyckas med det hehe. Brukar somna långt in på natten tar en väldigt lång tid innan jag blir trött men men vad ska man göra finns inte så mkt man kan göra åt det man får leva med det. Men nu ska jag sluta snacka men jag hoppas ni har haft en fin dag. Och min rubrik talar för sig själv.. Vi hörs imorgonbitti !

Godnatt ♥

Danska Hollywood fruar och ringa bästavän :)

..då har man ätit middag med min mamma & pappa för min syster är inte hemma utan hon är på landet med hennes kompis. Jag ska precis koka lite te sen sätta mig tills ro i sängen för att slå på tv:n och se Dansa Hollywoodfruar jag är sett både svenska & norska jag tycker det är lite överskattat och det har gått något över styr tyckte docka att svenska hollywoodfruar räckte men jag måste ju bara se. För de är så himla roliga ;) Denna måndagskväll tänker jag avsluta med att se några avsnitt av mitt favorit pogram sex and the city sen även prata med min bästa vän ♥ Jag tycker inte man kan avsluta kvällen på något bättre sett. Även så längtar jag GALET mycket tills på torsdag då jag ska göra något riktigt skoj som ni får veta senare i veckan och jag kommer då vara borta i 5 - 6 dagar alltså en vecka ungefär :) Men nu ska jag bädda ner mig i sängen. Vi hörs senare ikväll ! Ha det super bra sålänge !


PUSS


Ska spara mina pengar !

Godeftermiddag bloggen :) Har varit på möte och fått min lön check! Känns otroligt bra men lönen som jag fick ska jag spara så man kan göra något skoj !! Kom hem för en liten stund sedan men ska snart åka in till tybble för jag ska köpa en grej åt min mamma. Men det kommer gå jätte fort, vädret som var jätte fint i förmiddags och för en liten stund sedan har försämrats något kan jag ju säga. Nu är det målningt och solen försöker och försöker trycka sig igenom molnen men vet ej om det går så bra för den. Vi får hoppas på bättre väder imorgon men värmen är fortfarande kvar och det är så SKÖNT ! Men nu ska jag alldels straxt ta cykeln ner till tybble och fixa en grej åt mamma som sakt :) Men vi hörs ikväll hoppas ni alla får en fin eftermiddag.


Dagens låt - Vanilla Twilight -Owl City- Ocean Eyes

 

Puss ♥

Måndag ännu en ny vecka och solen skiner.

Godmorgon mina hjärtan, gick upp runt halv tio gjorde frukost och nu har jag gjort mig iordning :) Börjar jobba vid 12.00 eller då ska jag på möte sen blir det att jobba en sväng. Självklart skiner solen i dag och det är ungefär 25 grader. Och du jobbar man inomhus det suger ju men men man får tänka på pengarna dock (a) I eftermiddag blir det att lägga sig på altanen och steka lite granna tror jag för skönt. Då slappnar man av efter en lite stund på jobbet. Men men nu ska jag ta och fixa det sista innan jag tar cykeln in till stan. Men ni får ha en jätte fin dag såhörs vi när jag kommer hem från jobbet :)

Hugs ♥

Your spirit gives me hope to carry on

...har inte gjort så mycket sen det förra inlägget kan jag säga har bara ätit lite fruktsallad och det var riktigt gott :) Sitter bara här i min säng och tankarna bara rullar som vanligt som kommer hålla mig vaken långt in på natten.. :/ men jag börjar bli van det har blivit min vardag. Ne nu kryper jag ner i sängen och vi hörs imorgon.
Håll din bästa vän hårt i handen för det gör jag, jag älskar verkligen min bästa vän mer än allt annat på denna jord hon är den bästa jag vet , hon får mig glad när jag helst skulle vilja lägga mig ner i gråta. Hon får alla gråa dagara att bli som en strålande sol. Var bara tvungen att nämna det så håll hårt i dom du älskar jag släpper aldrig tag om min bästa vän kim hon är min andra halva den bästa jag någonsin har träffat ♥

Denna låt får mig verkligen att tänka efter..

Another day
Another time and place
Somewhere, someway
We'll meet another day



4 juli 2010

Godkväll bloggen, ursäkta för enormt dålig uppdatering idag det är inte likt mig. Men imorse tog jag,mamma & mormor bilen för att plocka jordgubbar som jag skrev i förra inlägget. Sen blev det fika och sen tog vi bilen ut till landet för att bada lite eftersom det är så otroligt varmt men så SKÖNT :) Vi kom hem runt 5 - tiden då blev det att laga mat och det blev pasta carbonara som jag lagade till familjen (stolt) och nu har jag precis duschat och för en stund sedan pratade jag med min bästa vän i luren hon gör mig alltid glad ♥ Kvällen som är kvar ska jag käka lite godis och se film sen ska hon ringa igen så kommer min kväll se ut ungefär. Men detta blev världens tråkigaste inlägg men men ni får klara er jag lovar bättre uppdatering imorgon , men vi hörs om några timmar runt 23 - tiden ha en fin kväll !!

Dagens låt  - Natteravn Rasmus Seebach

Hugs ♥


Plockat jordgubbar mumms!

Helojsan bloggen, orkade inte blogga imorse för mamma kom in och väckte mig vid halv tio för att jag var tvungen att åka med och plocka jordgubbar. I det fina vädret men det var ganska roligt om jag ska vara ärlig :) Fick med oss 6 liter hem gott. Just nu sitter mamma,jag & mormor ute på altanen och har fikat dricker smoothie med färska jordgubbar i det är aldrig fel. Jag ska snart måla naglarna senare i eftermiddag ska mamma,jag & pappa åka till landet för en sväng för att bada lite ska bli skönt !! Dessutom mår jag mycket bättre så himla skönt hade nog lite feber igår men nu så känns det som sakt bättre och jag är nöjd :) Men nu ska jag fortsätta måla naglarna vi hörs ikväll ha en grym dag i solen !! Själv sitter jag i skuggan för att inte bli mer sjuk.

Hugs ♥

I dina blå ögon speglas jag..

Tjoho, idag har det blivit många inlägg men men :) Ikväll har jag ätit middag med min mamma & pappa och jag har sett filmen means girls den filmen är rolig och en riktig tjej film. Sen har jag även förälskat mig i en låt som jag kommer lägga upp här nedan för så får vi se om ni tycker om den lika mkt som jag gör hehe. Denna dag har varit världens slapp dag inte gjort något alls kan bero på att jag är sjuk. Är lika varm som förut hatar detta vill inte vara sjuk men jaja vad ska man göra åt de. Men nu ska jag gå och borsta gaddarna sen byta om till min ur mysiga pyjamas sen krypa ner i sängen men tror inte jag kommer somna än på länge kommer ligga vaken som vanligt till 3 eller 4 tiden. Men hoppas ni alla har haft en fin lördag så hörs vi imorgon när jag vaknar. Ska försöka sova länge som möjligt så jag blir frisk fortare ! Nu kommer en del ur text ut av låten här nedan för.

" I dina blå ögon speglas jag,i dina blå ögon finns havet och himlen så var inte rädd att leva här.
  Dina ögon dina ögon har fått färgen av trösten. Le lite grann nu var inte ledsen jag minns knappas när jag såg dig skratta när de gör de galen och de bara allt ser svart då finns jag där i den mörkaste natt. I dina blå ögon , i dina blå ögon är vackrare än du anar. I dina ögon speglas allt ♥ "



Hugs!

Min bästa vän gör mig alltid glad även hur sjuk jag än är !

..Då har man sovit lite,duschat och pratat med bästa vännen i telefonen ♥ fast man är sjuk och trött och inte orkar något alls så får en jätte glad och man skrattar som bara den alltid lika kul :) Jag känner mig lite bättre just nu men ändå varm som en idiot..ursh! Men ska vila ikväll och imorgon så hoppas jag att jag blir frisk fort och kan vara ute i det varma vädre och jobba som vanligt. För ska nämligen jobba på måndag måste vara frisk. Så lördag kväll idag kommer bestå av middag med mamma & pappa sen bädda ner mig i sängen slå på en film bara ta det lungt. Vad ska ni göra denna varma lördags kväll ? Nu ska jag vila lite till orkar knappt sitta upp. Ha en fin lördags kväll såhörs vi om några timmar.

Hugs ♥

30 grader varmt ute och jag är sjuk..riktigt deprimerad just nu!! :(

Godeftermiddag mina solstrålar ! Det blev inget ut och steka på altanen för min del.. känner mig jätte jätte varm :/ tror jag är sjuk har feber kroppen har liksom lakt av. Jag orkar inte göra något känns som om min kropp är som en tung sten. Jag har precis sovit i några timmar ska snart käka lite cesar sallad eller hur man stavar. Sen blir det att bädda ner mig i sängen och slå på film eller något bra tv pogram om det går något med en kopp te i handen. Åh hatar att vara sjuk och ha feber när det är 29 grader ute jag lyckas verkligen på att pricka in helt fel att vara sjuk :( Jag är riktigt deprimerad så jag ska nu äta lite. Vi hörs ikväll om jag har någon ork.

Puss på er ♥

Lördag - 3 juni 2010

Godmorgon mina fina,gick upp för en timme sedan har precis ätit frukost på altanen med mamma och pappa mycket skönt ute :) Redan 25 grader vilket jag tycker om riktigt mycket. Idag ska jag nog lägga mig på altanen och steka få lite färg på ryggen är aldrig fel :) Annars så händer det inte alls mycket idag har inget inplanerat ingenting..Ska nog ringa min bästa vän kim hon får mig på bra humör ♥ Idag är det även en väldigt speciell dag det är 30 månader sedan jag träffade min bästa vän för första gången. Min kära bästa vän har skrivit upp allt och räknat så himla gulligt. 03.05.08 - 08.07.10 931111 <3 900927. Det är verkligen meningen att det ska vara hon & jag hon är min andra halva och jag älskar dig mer än något annat i denna värld !! Nu ska jag städa i mitt rum sen bär det av till baksidan för att steka lite ni får ha en kanon bra dag såhörs vi i eftermiddag.

PUSS

update

Godkväll eller godnatt kanske , jag har nu suttit vid datorn ett bra tag hehe. Sitter och pratar med william på msn alltid trevligt medans jag väntar på att min bästa vän ska ringa mig ♥ Tiden tickar på och jag är givetvis inte alls trött kan sitta uppe några timmar till brukar inte bli trött först 3 - tiden på natten. Vilket inte är så jätte normalt verkligen inte bra. Men men vad ska man göra det är sommar och det är fortfarande skapligt ljust ute så det går inte att sova jag HATAR DET. Men jag funderar starkt på om jag ska slå på en film kanske och krypa ner till sängs men är inte alls trött vi får se vad jag bestämmer mig för ! Hoppas ni alla har haft en jätte bra dag i värmen så hörs vi imorgon när jag har sovit ut ordentligt.

PUSS ♥


Lämnad själv hemma så skönt!

Hallå där, då blev man lämnad själv hemma. Mamma & pappa åkte in til stan och ska käka med några vänner men jag valde att stanna hemma för jag är riktigt trött och ska snart åka ner till willys och handla lite mat plus lite godis sen när jag kommer hem blir det att hoppa in i duschen sen hoppa i myskläderna för sköööönt :) Ska bara ta det lugnt ikväll vilket ska bli super skönt. Ska även ringa bästa vän ♥ då är min kväll gjord. Ni får ha en jätte fin kväll såhörs vi sent !

Puss


Jag förstår inte..

Jag förstår inte,jag förstår verkligen inte...varför du gör såhär ?! </3 varför svarar du inte när jag ringer ? varför svarar du inte när jag sms:ar dig? Vi är bästa vänner och det kommer vi alltid att vara !! Snälla ta upp telefonen och svara när jag ringer dig för jag behöver dig så himla mycket just nu. Jag vill iaf att du ska veta att jag älskar dig kim kulmala min bästa vän. Mina hjärtslag slutar aldrig slå för dig du är min strålande sol och helt underbar du är guld värd. Det är du & jag det är så det ska va ♥

Jag kom hem för någon timme sedan jag & mamma åkte förbi mcdonalds super gott var det mumms :) Ikväll ska jag bara ta det lugnt och vara hemma ska inte röra mig alls. Har ingen ork för den ända jag behöver just nu får jag inte tag på !! :( Jag behöver min bästa vän just DIG KIM men du svarar ingenstans, så jag ska försöka få tag på dig hela kvällen. För som sakt behöver dig NU ! Jag gick in från solen en liten stund så nu ska jag slappa ett tag är trött så ska nog ta en lite vilstund ska bli skönt ! Vi hörs ikväll.

Puss ♥


16.44

Godeftermiddag bloggen,kom hem för en stund sedan och är helt slut :/ har jobbat länge idag men det gick bra och var kul. Nu har jag precis bytt om och ska slänga ner lite saker i min väska och kila iväg igen ! Jag vet att uppdateringen suger just nu men men det är sommar men jag lovar ska bättra mig :) Sen har även min kamra fått något cp ryck så den fungerar verkligen inte så måste lämna in den tror jag eller köpa ny. Men nu måste jag kuuuttta ni får ha en fin kväll så hörs vi imorgon !

Puss på er ♥

Torsdag - 1 juli 2010

Godmorgon mina underbara läsare, idag är det torsdag och en ny månad 1 juli 2010. Tänk er vi är redan inne i månad två utav sommaren underbart. Men vädret idag är inte alls så jätte bra det är jätte konsigt väder :/ Sol ibland sen lite moln och sen ganska mörka moln. Konsigt konsigt Men solen tittar ofta fram och det är skönt älskar solen :) Jag har precis ätit frukost och nu sitter jag i min säng och gör inget speciellt. Måste ta och duscha nu för ska in till jobbet en sväng ! Men ni får ha en fin dag såhörs vi i eftermiddag.

Puss ♥

RSS 2.0