HUVUDVÄRK !

Jag har världens spränghuvudvärk som aldrig går över det bara dunkar och dunkar...orkar inte alls blogga idag vi hörs imorgon ha en toppen kväll. Imorgon är det första februari en ny månda, en ny dag med nya krafter och nya möjligheter !

Kram ♥

Dagens outfit

Har även mina bruna linser i så idag har jag bytt ögon färg och jag är super duper NÖJD ;)

Rosa tröja med kedja , gina
Vitt bas linne, gina
Svart kavaj, gina
Leggings svarta , gina
Silver klocka , London
Armband , Tomas shabo




Fredag - hur mycket snö ute som heslt !

Godmorgon idag är det äntligen fredag och helg. Fast jag har typ haft helg hela veckan för jag har varit sjuk är lite smått sjuk fortfarande men känner mig mycket bättre så det känns skönt :) Vaknade för en liten stund sedan ska alldels straxt gå och göra lite frukost. Sen göra mig iordning för att åka in till stan & möta upp min mamma för att äta lunch sen gå på hinders-mässan och köpa lite godis (a) Sen blir det hem och fika med min vän johanna sen får vi se vad som händer och sker...men nu måste jag börja göra frukost vi hörs vid 3 tiden igen. Ha en toppen dag innan jag drar upp på stan vid 11 ska jag försöka ta bild på dagens outfit-bild om jag inte hinner innan eller så blir det när jag kommer hem.

Kram ♥

20.07

Godkväll alla glada denna torsdag!

Har precis ätit middag med familjen mycket gott var det. Förut var jag och min mamma och hämtade min kusin filippa och sjussade henne till träningen. Ikväll ska jag inte alls göra så mycket bara ta det lungt och titta på en film & kanske något bra tv pogram om det finns något vill säga.. Måste bara berätta att jag har hittat min kamra sladd weeeii så nu kan jag ta foton igen och lägga in på bloggen och ta kort på dagens outfit igen osv. gissa om jag är glad svar JA ;) Ni får ha en bra kväll så hörs vi imorgonbitti !

Två bilder från kvällen,




28 januari

Helojsan nu är sjuklingen vaken eller rätt sakt jag vaknade för några timmar sedan om jag ska vara ärlig. Halsen kändes tjock och jag är sjukt förkyld men så känns det oftast när man vaknar nu är det tusen gånger bättre. Jag orkar göra lite små saker här hemma utan att svettas ihjärl eller dö och det är ett plus poäng för det betyder att jag håller på att bli frisk. Har dock varit sjuk sen i söndags jag börjar klättra på väggarna lite smått känns som man är helt instängd liksom och ut kan man inte gå för det går knappt att gå ute så mycket snö herregud :O Som ni kanske märker så blev det ingen skola för mig idag heller. Kom på en grej när jag satt här framför datorn nu vill jag ha sommar den är så efterlängtad vill sola,bada och äta god mat det är aldrig fel när det är 30+ det kan jag aldrig klaga på ÄLSKAR VÄRME ;) vill just nu att månaderna ska fort fort fort då skulle jag bli super glad :) jaja men nog pratat om sommaren nu ska jag ta min godispåse och krypa ner i sängen och slå på tv. Ni får ha en toppen bra dag så hörs vi ikväll.

En gammal bild sen sommaren 08 Frankrike


Kram ♥

Onsdag kväll & godis är grymt gott !

Godkväll allesammans.

Nu sitter jag har vid datorn med telefonen i ena handen pratar med kim och försöker skriva samtidigt lyckas ganska bra iaf. Var ute på en promenad med mamma förut vi gick ner till Willys och handlade lite godis och lite annant. Snöar gör det fortfarande nu får vi se hur mycket och hur länge det kommer snöa...Ikväll blir det att göra samma sak som alla andra kvällar ligga i min säng och titta på tv långt in på natten för man håller på att svettas ihjärl med en stor godis påse i knät det är man allt värld när man är en liten sjukling (a) Morgon dagen vet jag inte hur den ser ut antingen blir det skola eller ligga hemma beror precis på hur jag mer men jaja..ne vet ni vad nu ska jag vara lite social i telefonen med min kära vän kim ♥ ni får ha en fin fin kväll så hörs vi imorgon.

En helt underbar låt enligt mig själv lyssna gärna !


Onsdag - bruna ögon (y)

Hejsan bloggen, jag är fortfarande sjuk men känner mig ändå lite bättre men när jag vaknade imorse så hade jag otroligt ont i halsen och kände mig förkyld åh !! Men snart går det nog över. Så jag är hemma idag igen för att försöka bli frisk som sakt. Imorse fick jag ett samtal där i från jag köper mina linser osv. och hon sa att jag hade fått mina bruna linser skoja om jag är glad :D pappa ska åka och hämta dom senare i eftermiddag de har verkligen varit efterlängtade. Liten förändring är på g haha. Idag blir det att vila och vila lite till ska nog även ta mig ett varmt bad med lite tända ljus man vill knappt kolla ut igenom fönstret det snöar som ALDRIG FÖRR jätte stora snöflingor. Men hurre ni nu ska jag krypa ner till sängs och försöka vila lite så kanske jag vaknar upp är frisk vem vet haha ;) ni får ha en TOPPEN bra dag så hörs vi ikväll.

Kram ♥

så sjukt fin låt som man dör !

Sitter vid datorn just nu och lyssnar på världens finaste låten, killen med en sådan sjukt fin röst så man dör för. Man smälter texten är otroligt fin jag är förälskad i låten tack vare klara min vän som rekomenderade mig att lyssna på den. Då tänkte jag på ängång att jag måste dela med mig utav denna underbara låt så lyssna gärna ni kommer älska den det vet jag, njut av varje sekund.



Nu ska jag se Paradise Hotel !

Godkväll bloggen, då ska jag alldels straxt ställa ifrån mig datorn och bänka mig framför tv:n ska nämligen se Paradise Hotel. Jag har följt det sen de började så nu måste man fortsätta så man även får reda på vem som vinner det är liksom ett måste haha. Kanske inte det bästa pogramet men jaja, imorgon har jag egentligen skola men blir att vara hemma en dag till för att jag ska bli riktigt frisk så ska jag gå i skolan på torsdag eftermiddag sen är jag ledig på fredag :) kan inte bli mycket bättre ?! Men känner att det är nog en smart idé att vara hemma imorgon också som sakt. Men nu hinner jag inte sitta och babla nu ska jag se på Paradise Hotel sen blir det sovdax för min del. Vi hörs imorgonbitti mina strålande solar !




Godnatt ♥


London är fint !

Sådär jag duschade för ett tag sedan och nu har vi precis ätit mat. Nu sitter jag här i min säng,en kopp te i handen och självklart datron i knät var bara tvungen att gå igenom lite gamla bilder då såg jag bilderna från London blev jätte jätte sugen på att åka dit NU NU och SHOPPA EN MASSA!! London är så himla dunder mysigt och fint och älskar alla affärer där svårt att inte göra. London är dessutom en av mina favoiter när det gäller olika shopping ställen utomlands :) För att åter gå till kväll så ikväll ska jag bara sitta i min säng och titta på tv försöka ta det så lugnt som möjligt så jag blir frisk snart som är möjligt ! Ni får ha en bra kväll så hörs vi imorgon och hoppas som sakt på att jag känner mig lite bättre. ♥

Här kommer lite bilder, London :  





     
 


Har ont i hela kroppen känner mig DÖD!

Hejsan bloggen !!

Gick upp jätte tidigt imorse pappa sjusade upp mig på stan för jag skulle på körlektion. Den gick jätte bra och nöjd att jag gick iväg och fick det gjort :) När jag kom hem runt 10 snåret så la jag mig bara ner och vaknade för några minuter sedan är riktigt TRÖTT fortfarande känns som om jag kan sova hur länge som helst. Kroppen gör ont känner mig helt DÖD men det finns ett poäng med det hela och det är att min feber har gått ner gissa om jag är glad ? :D weeei har iaf lite mindre feber än igår det gillas starkt det kan jag lova. Resten av dagen ska jag bara ta det lungt vila så mycket som är möjligt och äta lite lunch ska nog försöka ta mig till köket och laga lite pannkakor mumms. Sen blir det tillbaka till sängen med en kopp chi-te i handen och inlindad i massa täcken och filtar och inte mer med det så blir det att slå på en film det jag alltid brukar göra (a) Det är så min dag/kväll kommer se ut. Ne nu är det dags för mig att laga lite mat men ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi om några timmar.

Kram ♥


Hatar att ha feber känner mig som en brinnande brasa :(

..natt inlägg blir det här, kan verkligen inte sova kan verkligen inte har så mycket i mitt huvud och har massor utav feber svettas som en idiot känner mig som en brinnande brasa inte det bästa och skönaste :( men men det är bara gilla läget ska väl försöka lägga mig ner och gör allt för att försöka sova lite.. men kommer säkert ligga vaken som förra natten sov 2 timmar under hela natten då är man verkligen inte frisk jaja men nog pratat om hur jag mår. Ska upp om några timmar för ska övningsköra på min bil skola kring 08.00 vi får se hur det går för nu känner jag själv att jag inte änns har lust att kliva upp ur sängen. Men nu ska jag slå igen mina blå vi hörs när jag vaknar upp.

Godnatt på er ♥


Dålig start på den nya veckan.

"Godmorgon" eller vad man nu ska kalla det, vaknade runt 08.00 sen somnade jag om och vaknade vid lunch tid. Så som sakt det blev ingen skola för mig idag för jag har blivit sjuk har feber svettas ena stunden och fryser nästa och känner mig allmänt hängig och jätte trött fy fy :/ hoppas verkligen att jag blir frisk snart. Så detta var verkligen inte den bästa starten på denna nya vecka men vad ska man göra..får vila en massa idag så hoppas jag att jag orkar upp imorgon då jag ska övningsköra. Ne nu ska jag ta och slå på en liten film och gå och hämta lite te :) Ni får ha en jätte bra dag så hörs vi lite senare !

P.S givitsvis så är det en jätte fin vinter dag och solen stårlar det är ALLTID fint väder när jag är sjuk så IRRITERANDE.

KRAM ♥

 


Söndag kväll och otroligt nog är..

..jag vädligt PIGG dagen har gått jätte fort. Denna söndag har haft värsta spa-dagen för mig själv började med att ta ett varmt bad raka bena osv. sen blev det att fixa naglarna plus lite målning senare slå på en liten film så har nästan legat i sängen hela dagen lång kanske låter lite tråkigt men var otroligt behövligt för känner mig inte alls bra ont i magen och har lite feber så skönt att ta det lungt dagen innan skolan börjar igen... :/ hurre ni nu ska jag ta och slå på ännu en till film och bara ligga här i min säng och hoppas på att värken går över ! Ha en kanon bra kväll så hörs vi antingen lite senare eller imorgonbitti :)

Kram på er ♥


Jag älskar och saknar dig så otroligt..

Rubriken talar för sig själv jag älskar dig och saknar dig så otroligt känns som jag inte har sett dig på evigheter fast det var två veckor sedan.. men när vi sågs sist så slutade det i katastroff tänker på hur jag kunde ha gjort det annorlunda och om det hade gjort någon skillnad och nu vet jag att de hade gjort en stor skillnad om jag gick efter dig när du gick din väg. Men nu har jag insett att jag behöver verkligen dig jag klarar mig inte utan dig för utan dig känner jag mig helt tom och helt borttappad, allt som du har gjort för mig är otroligt !! Du stöttar mig verkligen i varje sekund du är så himla underbar när jag inte orkar mer så orkar du för två och säger att allt kommer bli bra när jag gråter så finns du där vid min sida och kramar om mig och torkar mina kinder när tårarna bara rinner som två vatten fall. Jag tänker för mig själv om och om igen varför gjorde jag som jag gjorde varför valde jag att såra just dig?! hur dum i huvudet får jag vara !! hatar mig själv för du är inte värld att bli sårad verkligen inte du betyder så himla mycket för mig det finns inte ord som räcker till om jag ska förklara hur mycket du betyder. Jag trodde inte inte att det fanns änglar på denna jord men du har visat mig att det verkligen existerar och du är en av de finaste änglarna på denna. Jord jag är så himla glad att du har stannat vid min sida fast jag har gjort som jag har gjort. Jag är så tacksam över allt du har gjort och som sakt att jag har kvar dig vid min sida du är min andra halva, min strålande sol på himlen, min stjärna,  och jag lovar dig jag kommer aldrig släppa taget om dig aldrig i mitt liv. Jag älskar dig från botten av mitt hjärta du är min bästa vän och det kommer du alltid att vara. Du är mitt första handsval nu,imorgon och förevigt du och jag hand i hand förevigt ! Vi har bråkat en hel del men på någotsett så passar vi ihop så himla bra helt perfekt du är MIN.

Kim,jag älskar dig vännen glöm aldrig det förlåt mig för allt jag har gjort ♥






Söndag film & plugg !

Hejsan bloggen , har varit vaken sen klockan 10.00 imorse gick upp åt en god frukost sitter fortfarande i pyjamas och mysbyxor har precis pluggat lite grann ett Svenska arbete som ska vara inne i dag men är nästan klar så det är skönt de. Då behöver jag inte tänka mer på det , idag ska jag bara ta det lungt och titta på film imorgon startar det en nya vecka med nya möjligheter och nya krafter det gillar vi :) nu ska jag ta lite te och slå på en film vi hörs om några timmar.

Kram ♥

Lördag 23 januari

Hejsan bloggen och alla söta !!

Förlåt,förlåt verkligen för dålig uppdatering här i bloggen men har haft annat för mig har inte bloggat sen i torsdags men men det gör ju inte så mkt ;) Går dagen var väldigt trevligt det blev utgång med anna&jennifer Frimis det vanliga stället me like. Idag lördag har jag först varit på stan med mamma & pappat handlat lite småsaker som rosa ljus,nya underkläder, och en tröja från ginatricot med en kedja på jätte jätte nöjd :) Sen från stan gick vi hem till mina kusiner för vi hämtade bilen och nu är jag hemma igen och står här nere i relexen håller på att fylla upp lite bad vatten ska ta och frächa till mig för kvällens händelser ;) Ska nämligen ut ikväll igen troligtvis med anna,karin plus några fler kommer bli kanon så vid 18.30 ska jag hem till anna. Är dock väldigt trött och lite häning men men vi får se hur det blir... Ne nu ska jag hoppa ner i badet med tända ljus omkring mig MYS!! kommer nog inte blogga mer idag så detta får bli mitt första och ända inlägg för denna lördag den 23 januari ni får ha en KANON bra lördag så hörs vi imorgonbitti när jag vaknar. Puss ♥


Hey sugar lips


Torsdag kväll , klara & The Hills avsnitt !

Godkväll bloggen dåså var jag hemma igen efter skolan som sakt så mötte jag upp klara vi gick in på ica och handlade mat och tog oss hem till hennes lägenehet efter maten så tittade vi på massor utav The Hills avsnitt mitt och klaras favvo-program en skön och trevligt torsdagkväll !! Ska snart gå och koka lite te och byta om till min rosa mysdress och hoppa ner i sängen och slå på en film ska bli så skööönt (y) Nu ska jag inte sitta här och babla mycket mer... ni får ha en jätte bra torsdag kväll för nu ska jag kila iväg , vi hörs imorgonbitti mina solstrålar :)

PUSS ♥


 


Sista dagen i skolan sen helg :D

Godmorgon och godförmiddag alla glada !

Idag är det torsdag och sista dagen för mig i skolan börjar kl: 14.15-16.30 efter halv 5 så har jag helg :D kan inte bli mycket bättre så skönt blir liksom en riktigt lång helg vilket jag gillar mycket haha. Imorse vaknade jag runt tio snåret och gick upp och gjorde en ordentlig frukost ägg,bacon,macka,te osv. mycket mycket gott mumms !! Alldels nyss så gjorde jag mig iordning så nu är jag redo och klar :) Efter skolan ska jag upp på stan och träffa Klara och vi får se hur länge jag är med henne ! Förutom det så har jag verkligen inga planer tar liksom kvällen som den kommer så får man se vad som händer. Ni får ha en underbart bra torsdag så hörs vi senare frammåt 9 ikväll.

PUSS ♥

Kvällens träning gick bra tumen upp för de (y)

Godkväll bloggen, har precis kommit upp ur badet och nu är jag helt totalt DÖD rent ut sakt. Träningen på Friskis gick bara bra var inte så jobbigt men klart man blir trött ska försöka träna två gånger i veckan onsdagar och fredagar får de bli några veckor frammåt det blir toppen de :) Nu väntar jag på att maten ska bli klar är hungrig min mage bara skriker efter mat , sen blir det att sätta sig och plugga & plugga lite till har en engelska text som jag ska översätta och den ska vara klar imorgon men det fixar jag fort hoppas jag.. Efter allt pluggandet ska jag bara mysa ner mig i sängen och slå på tv:n med en kopp te, och lite kladdkaka som jag och min syster bakade förut idag. Vet ni vad nu ska jag kila in i köket och äta lite mat mummsigt värre !! Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorgon när jag slår upp mina blå ska försöka sova ut i morgon börjar inte skolan förs 14.15 ;)

PUSS ♥

väldigt kort dag i skolan me like :)

Helojsan blev kortare dag än väntat kom till skolan vid 08.30 och då hade våran lärare skrivit att hon inte är där utan på möte så vi fick plugga på egenhand gick ganska bra slutade runt 10.00 så det var grymt skönt :) Just nu sitter jag i min systers rum med henne och tittar på lite tv. Vid två tiden ska jag ta bussen in till stan för att jag ska kolla min syn igen och se om den har försämrats något jag verkligen inte hoppas !! Ska kanske skaffa bruna linser hoppas att jag passar i det (a) Tycker det är lite kul med små förändringar. Ikväll vid 18.00 ska jag & mamma åka och träna på Friskis & Svettis nu blir det äntligen AV YES nu ska jag köra på hårdträning (y) har inte så mycket till att skriva så vi hörs senare ikväll så ska jag berätta hur träningen gick !

Ha en bra eftermiddag ♥

Godmorgon och jag har brottom!!

Godmorgon och idag är det onsdag dagen mitt i veckan och jag gick upp vid 07.10 åt frukost och nu har jag precis gjort mig iordning. Ska gå till skolan om tio minuter har lite brottom känner mig stressad men behöver egentligen inte vara det konsigt..För jag börjar förs 08.30 men jaja nu har jag verkligen inte tid att sitta här och prata på måste jag kila min väg hoppas ni alla mår TOPPEN hörs vid halv tolv tiden då jag är hemma igen :)

PUSS ♥

Låten talar för sig själv med starka ord...


Tisdag , plugg och ännu mer plugg så jobbigt :/

Hejsan bloggen, som vanligt hann jag inte blogga imorse mitt i natten eller 5 på morgonen fick jag sms av min kompis och inte mer med det så ringde hon och väckte mig vid 08.00 när jag är ledig haha taskigt ;) men men det var dock tur att hon ringde annars skulle jag aldrig ha kommit upp alltså så det fanns en bra sak med det. Idag har jag varit med klara gått på stan och fikat lite kom hem vid 3 tiden och från dess har jag suttit och pluggat engelska så har gjort klart den ena engelska läxan en kvar men det gör jag klart imorgon,nu när jag satt och pluggade för en liten stund sedan så kom min mamma in med ett kuvär som jag hade fått och där i låg ett silver halsband där det stod Friendes forever super gulligt och det har jag fått av min kära vän kim ♥ Blev jätte jätte glad och vännen du ska veta hur mycket det betyder för mig du är för underbar. Nu ska jag släppa plugget för en liten stund eller för resten av kvällen ska bara vila och titta på tv ta det allmänt lungt skönt ! Men ni får ha en jätte fin tisdagskväll så hörs vi imorgonbitti. Btw, så har jag äntligen fixat mitt Friskis & Svettis kort och det är sant så imorgon ÄNTLIGEN ska jag börja träna kanske låter konsigt men längtar tills jag kommer igång igen!

PUSS ♥

Dagens låt me like ooohh !!

Snart är måndagen över och det gillar jag starkt !!

Hejsan & Godkväll, hann inte blogga imorse innan skolan så då får vi göra det nu istället haha. Idag gick jag upp vid 7 tiden oj herregud vad trött jag var är lika trött fortfarande hur kan det vara möjligt ?! det kan man verkligen underdra men jaja..Idag har jag varit i skolan från 08.30-12.30 hade svenska och engelska gick helt okej. Sen blev det att dra sig upp mot stan för att möta upp Jennifer för en lite lunch och prat väldigt trevligt. När jag kom hem vid två tiden så började jag plugga och det har jag gjort ungefär fram tills nu men har blivit lite avbruten på vägen med lite telefonsamtal osv. det gillas mycket ;) Skulle egentligen ha åkt och träna med mamma men blev inte så för lilla jag har slarvat bort lappen som jag fick förra veckan som skolan skulle fylla i så kunde man få 20% på Friskis&Svettis. Men ska fixa det imorgon resten av denna lilla måndags kväll ska jag äta middag,plugga och titta på tv inget annat är planerat ganska skönt. Imorgon ska jag även sova ut ordentligt är ledig varje tisdag och fredag från skolan så himla HÄRLIGT :D Men hurre ni mina underbara läsare nu måste jag gå en sväng men vi kanske hörs senare ikväll eller imogonbitti när jag vaknar ha en super duper bra måndagskväll.

PUSS ♥

Söndag verkligen helt slut!

Hejsan bloggen , har haft fullt upp hela helgen oj oj har verkligen varit en toppen helg :) Igår kväll tillbringade jag min tid med Anna vi var först på fotboll i idrottshuset AFI-cupen trevligt igentligen brukar jag inte se fotboll men för ängång skull så var det riktigt skoj! Sen blev det att gå hem till mig titta på film och prata somnade runt 03.00 i natt och vaknade runt två tiden i eftermiddags hahha ;) Är fortfarande trött så himla skumt alltså så ikväll ska jag bara äta mat sen slappa vid tv:n hela kvällen och fundera på hur sjutton jag ska klara av att gå upp halv sju imorgonbitti det blir skoj att se. Ne nu orkar jag inte sitta vid datorn längre vi hörs imorgonbitti om jag hinner slänga in ett inlägg innan jag drar till skolan ha en toppen söndags kväll  !

PUSS ♥

Kvällen blev GULD !

Hejsan alla kära läsare! som ni säkert förstår så hann jag inte blogga igår innan jag skulle hem till anna så då får vi göra det nu istället :) Kvällen igår var en riktigt GULD KVÄLL riktigt riktigt skoj hade vi länge sen jag hade så jäklarns roligt träffa massor utav trevligt människor och vänner det är alltid lika kul. Kom hem till Lisa runt 03.30 så det blev en lång kväll men som sakt HIMLA KUUUL ! Åkte hem vid 12 till mig då blev det av med alla kläder och tog en varm dusch så härligt. Sen två tiden  har jag legat här i sängen är jätte jätte trött känns som om jag ska somna vilken sekund som helst men men. Ikväll blir det nog att träffa Anna igen vi ska bara ta det lungt och titta på film precis vad jag behöver. Ne nu ska jag ta och sova lite innan hon kommer hit ni får ha en jätte fin lördagkväll såhörs vi imorgon.

PUSS♥

Galen fredag party på g ikväll ;)

Hejsan bloggen precis när jag kom hem från skolan så satt jag mig och åt mat var sjukt sjukt hungrig oj oj inte så konsigt kanske eftersom jag inte hade ätit någon frukost lilla jag försov mig som sakt i morse bra jobbat liksom ;) Just nu väntar jag på att klockan ska gå så jag kan åka in till stan för att möta upp Lisa över en fika på bara vara troligtvis! För att prata om ikväl det är ju fredag som sakt och helg kan inte bli bättre eller hur?! Ikväll blir det party alltså utgång med anna och några fler ska bli riktigt skoj var alldels för länge sen så det kommer bli kanon kul jag känner det bara på mig :D Men nu ska jag äta lite pankakor med min syster det slinker alltid ner så himla mummsigt ! Ha det kanon bra så hörs vi om några timmar innan jag ska i väg igen för kvällen.

Puss ♥




Fredag är äntligen här !!

Godmorgon godmorgon och jag råkade somna om skulle ha gått upp vid nio men gick upp vid elva oppsi så kan det gå när man sitter uppe halva nätterna och pratar i telefonen och plus det så kan man inte kan sova. Men iaf så är jag på ett strålande humör hur glad som helst så det är inte sant weeii. Idag är det äntligen fredag äntligen säger jag bara den fredagen som är kommer bli helt GALEN men ni får veta senare ieftermiddag vad jag ska göra avslöjar inget än haha ;) Har precis gjort mig iordning har på mig min nya skjota som jag har en bild på i det tidigare inlägget sen bara ett par svarta tjats med ett bälte runt midjan och till det en svart väst enkelt & snyggt ! Ska snart gå ut i kylan till skolan ska på möta klockan 12.30 efter det får vi se vad som väntar förmodligen så ska jag åka in till stan och möta upp Lisa för en liten fika och så ska hon få sin present. Men nu måste jag springa min väg vi hörs om några timmar fram tills dess får ni ha en underbar fredag :D Förutom det så satt jag nyss och titta igenom lite gammla bilder från i sommras här är en av dom på mig och min kära syster inte den snyggaste men men den får duga ;) Var och är bara tvungen att lägga upp den !!

PUSS ♥


Filmdax klockan halv ett på natten aldrig för sent ;)

Då var det dax för lilla mig att gå och sova tror jag börjar bli lite trött ska iaf stänga av datorn och lägga mig i sängen ska troligtvis slå på en liten film inte alls ovanligt (a) Haft en helt okej kväll mycket har hänt, anna vännen kom förbi en snabbis för att rota/titta lite i min garderob för hon ville låna något haha. Sen dess hon åkte har jag bara suttit vid datorn och tittat runt. Men hurru ni mina kära läsare nu ska jag hoppa ur min lila mysdress och hoppa i pyjamsen ni får sova gott och drömma sött så hörs vi om några timmar igen när jag slår upp mina blå.

Godnatt ♥

Denna ursnygga skjota köpte jag idag !

Ni kan klicka på bilden här nedan för så kommer ni till deras hemsida och där har de massor utav fina skjotor i olika färger till ett väldigt bra pris. Snyggt att ha både till tajta jeans/leggings och ett par vanliga svarta strumpbyxor :)



jätte jätte hungrig och glad !

Hej , då var jag hemma igen lite senare än vad jag trodde att jag skulle vara gick i skolan från 14.15-16.30 gick jätte bra men lite jobbigt men det är bara vänja sig och man kommer väl in i det så småning om antar jag :) Efter det gick jag upp på stan för att gå in på Ginatricot där jag har jobbat och var tvungen att hämta mina skor som jag glömde sen så följde det även en rosa skojta med mig hem (a) super nööööjjd ;) Ikväll ska jag inte göra något speciellt bara äta middag med familjen snabbt sen bara ta det lungt framför tv:n ! Nu ska jag ta mig någon macka eller något för är jätte jätte hungig för orkar inte vänta tills mamma sak göra maten hihi.

PUSS♥

En dag kvar sen är det helg längtar !!

Godmorgon godmorgon bloggen, har precis gjort mig iordning lite snabbt ätit en väldigt "liten" frukost för ska nämligen snart till min mormor vid 12 tiden och äta lunch med min mamma. Sen blir det att dra till skolan som börjar 14.15 och sen vet jag inte hur länge jag går men det lär vi ju märka som sakt. Sen kvällen är inte alls planerad ska troligvis åka och träna med mamma på Friskis&Svettis det tror jag att jag har sakt varje kväll men det har aldrig blivit av att vi har tagit oss dit men ikväll så ska vi se till att det allt blir av måste verkligen ta tag i denna nu !! Vad ska ni göra idag ? Nu ska jag sätta mig en sväng vid tv:n och måla naglarna ljusrosa innnan jag ska gå. Men ni får ha en super bra dag så hörs vi vid 5 tiden eller kanske lite tidigare :)

PUSS ♥

Plugg och film !

Sådär ja då var man hemma igen kom inte riktigt hem vid 5 tiden som jag hade tänk haha när jag kom hem från klara satt jag mig i bilen och åkte iväg till marieberg galleria och fixade en grej och sen på hemvägen så hämtade vid upp min kusin felicia så nu är hon här :) Ska snart sätta mig och plugga lite så jag får klar svenskan så slipper jag tänka mer på det. Så ikväll ska jag plugga och bara titta lite tv inget annat planerat så himla skönt bara ta det lungt ! Hurre ni nu måste jag börja plugga annars kommer jag aldrig sätta fart , ni får ha en toppen kväll så hörs vi senare om några timmar eller imorgonbitti !

PUSS ♥

Onsdag

Godmorgon,oj oj vad trött jag är och har fått någon förkyldning i ögonen ajaj :/ men känns mycket bättre nu så det blir nog snart bra igen :) Vid 08.00 ska jag gå ut och börja ta mig till skolan går i skolan från 08.30-11.00 lagom länge,efter det blir det en sväng upp på stan som vanligt och möta upp lite vänner aldrig fel det ! Ikväll har jag inga planer alls blir nog att träna på Friskis&Svettis vilket jag hoppas för nu måste jag börja sätta igen igen. Men ni får ha en toppen dag så hörs vi ungefär vid 5 tiden !! PUSS ♥


Dagens låt ta gärna och lyssna ;


Lunch m. Klara plus föreläsning

Tjoho bloggen har varit hemma en liten stund har nämligen varit i skolan på en föreläsning och det gick bra och var intressant. Innan det så mötte jag upp Klara som jag skrev i det förra inlägget och vi tog en liten lunch på Njuta riktigt trevligt och mycket skratt. Ikväll vid 20.30 ska jag möta upp Klara igen för vi ska gå på bio så sitter vid datorn för jag ska precis beställa biobiljetter :) Länge sen jag gick på bio så ska bli riktigt skoj !! Vad ska ni göra ikväll mina underbara ? Ni får ha en toppen kväll så hörs vi sent sent ikväll när jag kommer hem igen.

PUSS ♥


Tisdag & dimmigt ute som sjutton.

Godmorgon mina solstårlar !

Gick och la mig väldigt sent igår vid klockan 02.30 men men fick iaf vila ut vaknade runt halv elva tiden otroligt skönt och känner mig inte alls trött utan ganska pigg och som sakt ut vilad :) Har gjort mig iordning för en liten stund sen och nu har jag precis ätit frukost och nu sitter jag här vid datorn och skriver lite och dricker lite varmt te mummsigt värre. En sak är otroligt skönt att kylan har inte ökat utan den minskar idag är det bara -7 mycket mycket skönt för igår var det -20 grader så idag kanske man inte behöver frysa ihjäl när man ska gå ut haha ;) Alldels straxt ska jag dra mig mot bussen och in mot stan ska ta och möta upp Klara för en bit lunch troligtvis och lite part. Sen vid 15.00-16.00 ska jag till min skola på föreläsning sen direkt där efter till Friskis & Svettis för att betala mitt kort sen kanske börja träna ikväll :D Det är ungefär såhär min dag kommer se ut i mini format så nu ska jag gå borta gaddarna sen dra så vi hörs vid 5 tiden ha en jätte bra dag.

PUSS ♥

00.07

Hello bloggen, jus nu sitter jag nerbäddad i min säng och tänker så det knakar oj oj.. tänk vad mkt som kan finnas inom ens tankar helt otroligt. Ikväll har jag iaf haft i mig ganska mkt godis sen tittat på Paradise Hotel inte mycket mer än så :) Nu ska jag alldels straxt slå igen mina blå men vi hörs imorgonbitti när jag har sovit ut ordentligt !

GODNATT ♥

En mycket trevlig dag :)

Godkväll alla söta !

Det blev inte riktigt som tänkt idag jag kom inte hem vid två tiden första blev det skola sen möte jag upp Jennifer att äta lite lunch sen beställde jag tid för att plocka ögonbryna så nu är man snygg haha ;) Sen drog jag till Make up stor och köpte två ögonskuggor en för party och en till vardags super nöjd ! Innan jag visste ordet av så klickade det till i min telefon (som inte alls är speciellt ovanligt) jag fick sms av Johanna och vi bestämde för att träffas och fika på Java och där blev vi sittande med fika i flera timmar mycket trevligt som vanligt och hann prata en massa. Känner mig även ganska duktig för nu har jag äntligen skaffat ett friskis & Svettis kort så nu j*vlar ska det tränas som aldrig förr. Just nu väntar jag på att maten ska bli klar är sjukt sjukt hungrig efter det blir det slapp vid tv:n och en stor godis påse i handen som jag köpte förut (a) men nu ska jag städa lite i mitt rum,hörs om några timmar !! Ha en toppen kväll allesammans.

PUSS ♥

Godmorgon och idag är det måndag.

Hejsan bloggen !

Idag är det då måndag igen och en helt ny vecka startar nya möjligheter och nya äventyr gick upp runt 07.45 imorse och åt lite gröt och nu har jag precis fixat klart mig nu väntar jag bara på att klockan ska gå ska nämligen till min skola komvux där jag ska läsa upp två betyg ska bara skriva in mig. Sen ska jag ta mig till stan och möta upp min vän Jennifer och ta en sväng på stan sen får vi se vad som händer och sker. Men nu ska jag börja ta på mig ytterkläderna och börja gå men vi hörs vid 2 tiden !

PUSS ♥

Trött - läggdax för mig snart !

Hej och godkväll bloggen just nu är jag jätte jätte trött och lite ledsen men det går säker snart över får vi hoppas på :) Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik och tv:n är på i bakrunden. Funderar på att tända lite ljus och bädda upp sängen och sådär.. Verkar inte bli någon utgång för mig  börjar bli lite sent för det och sen ska jag upp imorgon tidigt så vi får se hur det blir. Ne nu ska jag plocka fram lite kläder tills imorgon och sen gå och koka lite te och hoppa ner i sängen och slå på en liten film så sjukt sjukt sjukt kallt inomhus alltså. Men ni får ha en fortsatt enormt bra söndag kväll så hörs vi tidigt imorgonbitti :)

PUSS ♥

Dagens enkla klädsel !

Outfit for today :
Skjorta rutig från Bik Bok
Vanliga svarta strumpboxor Åhléns
Gråa sockor, stickade

Så enkelt så skönt !


Godmorgon denna härliga söndag !

Helojsan och godmorgon, har precis ätit lite frukost och nu ska jag alldeles straxt göra mig iordning. Idag ska jag bara ta det lugnt jag,mamma & min syster ska baka lite bullar sen på eftermiddagen så ska vi åka och titta på min kusin som ska tävla i friidrott. Detta är nämligen ingen vanlig dag utan det är min kompis Lisas födelsedag så vi säger GRATTIS PÅ 18 års dagen gumman !! Så ikväll vid 8 tiden så bär det av till stan för då ska de firas ordenligt ska bli riktigt skoj :) Men nu ska jag ta tag i denna dag och gå upp & duscha , och denna vecka ska jag även börja träna på friskis och svettis har jag bestämt mig för nu måste det hända någon. Men ni får ha en jätte bra dag såhörs vi lite senare i eftermiddag. PUSS ♥

Lisa Bergström som blir hela 18 år today !!

Jag måste bara..

säga tack till Ronja som har designat min blogg och gjort den lite snyggare är otroligt nöjd och såhär kommer den se ut för ett tag framöver ! Gå gärna in och läs på hennes fotoblogg www.septembre.blogg.se ! Nu ska jag ta med mig datorn och lägga mig i sängen otroligt mycket skönare än att sitta vid ett skrivbord på en hård kontorstol eller vad säger ni ? ;) Jag vet att jag sa att jag skulle lägga mig i sängen i det förra inlägget för ett tag sedan men så blev det inte rikigt men men what ever..nu ska jag försöka palla mig från stolen till sängen haha, sa det förut men säger det igen vi hörs imorgonbitti =)

PUSS ♥

Fredag äntligen snart helg !

Hejsan och godmorgon !!

Idag är det fredag hur skönt som helst verkligen , men innan det är helg så ska jag jobba från 12.00-18.00 sen drar jag i väg på en lite trip till sthlm kommer hem i slutet av helgen :) Ska bli jätte skönt att komma bort lite innan man ska börja läsa upp två betyg och ta körkort ett lite break liksom det slår aldrig fel. För att prata om igår kväll så satt jag nerbäddad i sängen och pratade i telefonen i över två timmar med min vän Amanda det var riktigt trevligt :D En skön kväll med mycket skratt och det behövdes det kan jag tala om !! Gjorde ni någon trevligt igår ?! Ne nu måste jag ta och äta upp min frukost sen ska jag dra mig ut i det enormt kalla vädret -18 men solen lyser så det är en riktigt fin vinter dag allt det gör en på gott humör :) Jag kommer inte ha tillgång till någon dator under helgen men vi hörs när jag kommer hem igen om två dagar ha en KANON BRA HELG så hörs vi då.


Här får ni en bilder på min vän Amanda som jag pratade med igår ;) men har snott dom från hennes blogg gå gärna in och läs på www.amandajosefine.blogg.se !



Många pussar & kramar ♥

Fryser dygnet runt !

Tjolahoppsan !!

Sådär ja nu halv ligger jag ner bäddad i min säng och tittar på lite tv, är trött men ganska glad ändå inte för jag vet vad jag är så glad över men men ;) Ikväll har jag inte gjort mycket ätit lite mat och badat för höll på att frysa ihjärl när jag kom hem svin kallt ute ursh och fy !! Ett kort inlägg blev det ikväll men det får ni klara av vi hörs imorgon. Ha en bra torsdags kväll !

Puss ♥

Då var det dax för att jobba igen..

Godmorgon idag är det redan torsdag visst är det härligt ? och idag börjar jag jobba igen från 12.00-18.00 det ska bli kul men lite jobbigt och ta sig ut i kylan tycker jag dock.. men men har precis gått upp och ska snart börja göra mig iordning vilket kommer gå ganska fort sen ska jag försöka trycka i mig lite frukost senare för att bege mig till stan & jobbet. Innan eller efter jobbet ska jag fixa tågbiljetter eftersom jag åker bort imorgon kväll vilket ska bli OTROLIGT SKÖNT !! Men nu måste jag ta tag i sakerna här hemma och fixa iordning lite men vi hörs ikväll vid 19.00 ungefär ha en toppen dag ;)

Puss ♥

vad gör jag vaken fortfarande..

..det kan man verkligen fråga sig vad gör jag vaken fortfarande måste egenligen gå och lägga mig nu men är inte alls trött utan känner mig ganska pigg. Om jag skulle gå och lägga mig nu så skulle jag iaf bara ligga i sängen och strirra upp i taket hur kul är det inte alls.. "/ sen mitt huvud för tal om det så är det fullproppat med saker som jag sitter här i min säng och tänker på..men men inget man kan göra åt man tänket alltid på något eller någon, ne nu ska jag sluta babla vet inte alls varför jag skriver detta inlägg men hoppas ni andra som sover , sover rikigt riktigt bra önskar jag vore ER !! Ha en kanon skön sömn nu ska jag också försöka sova så berättar jag hur jag lyckades imorgonbitti.

Dagens låt - Fields of Gold


Godnatt ♥


Riktigt kallt ute !!

Helojsan !!

Idag har det varit en grymt skön dag har varit hos mina kusiner och ätit lunch mycket trevligt sen har jag,mamma och min moster uppe på stan en sväng och jag köpte en prickig skrivbok och hämtade en halsduk på mitt jobb som jag fick (a) Har precis lakt på luren pratade nyss med kim alltid lika trevligt att prata en sväng med henne. Ikväll ska jag inte göra något alls bara vara hemma och titta på tv. Hoppa i min rosa mysdress och sedan hoppa ner i min jätte jätte varma säng med en kopp te i handen och slå på en film det är så min kväll kommer se ut ska ladda min kropp för att jobba imorgon !! Ha en jätte bra kväll så hörs vi imorgonbitti.

Puss ♥

Onsdag - ännu en dag ledig !

Godmorgon alla kära !!

Vi hade som sakt gäster här igår mycket trevligt men efter en stund så drog jag mig tillbaka in till mitt rum och satt mig och lyssnade på lite musik och fixade lite framför datorn, pratade i telefonen med kim igår långt in på natten så somnade rund 04.00 men det var verkligen värt det ;) Men nu är jag uppe iaf och har precis ätit lite frukost nu ska jag göra mig iordning och sen dra iväg till stan idag igen med mamma och min moster för att titta lite sen blir det hem till mina kusiner :) Ni får ha en jätte bra dag så hörs vi om några timmar ! Ska även ta kort på mina inköp som jag gjorde igår så ska ni få se dom om jag lyckas (a)

Puss ♥

Shopping freak kallad ;)

Godeftermiddag bloggen !

Kom hem för bara en lite stund sen har varit på stan med min syster och fick med mig en del grejer hem som vanligt hade ju inte shoppat sen i fredags (a) jag är ett litet shopping-freak kan man nog kalla det som Amanda sa. Jag köper nästan alltid någon när jag går på stan kan inte motstå ;) Innan jag och min syster drog in till stan så ringde Amanda mig mycket trevligt att prata med henne en sväng var väldigt kul och blev enormt glad :) Jag kan tyvärr inte ta kort på mina saker som jag har köpt idag eftersom jag fortfande inte har hittat min sladd än.. blir helt galen jag börjar undra vart sladden har gömt sig ?! Det är konsigt att jag inte har hittat dem eftersom jag har rensat hela mitt rum för ett tag sedan men ingen sladd kom fram inte de inte.. men jaja slut pratat om sladden tycker jag ;) Ikväll så får vi gäster hit så det blir middag och en massa prat för min del, har ni planerat något trevligt ikväll ? :) Ha det bra så länge så hörs vi om några timmar.

Puss ♥


En ny dag med nya krafter.

Godmorgon,godmorgon idag är det en ny dag med nya krafter och solen bara stårlar ute och det är ungefär sådär -18 grader... Själv så känner jag mig inte alls så pigg utan lite hängig tyvärr har ont i magen och fryser ena sekunden och nästa svettas jag men det är bara hålla humöret uppe så löser sig allt :) Hoppas snart att allt går över om jag har en jäkla tur. Sitter fortfarande i pyjamas ska alldels straxt dra mig mot duchen och göra mig iordning idag har jag inga planer alls. Blir nog en sväng på stan med min syster och se om man hittar någon fin fint. Vad ska ni göra idag ? Ni får ha en toppen tisdag så hörs vi lite senare i eftermiddag för nu måste jag sätta fart annars försvinner hela dag det kan vi inte tillåta.

Puss ♥

....

I Want to Know What Love Is ?


En mörk,kall måndag kväll i januari

Godkväll allesammans !!

Kom hem från någon timme sedan slängde av mig allt och la mig ner i sängen en sväng otroligt skönt och behövligt min rygg tar kål på mig :/ att jobba idag gick utmärkt bra, nu har jag precis ätit lite middag pasta carbonara nu ska jag nog koka lite te sen hoppa ner i sängen och slå på en film och lite senare blir det Paradise Hotel. Har inga planer för denna kväll över huvudtaget ganska skönt :) Imorgon är jag ledig och då ska jag sova ut riktigt länge länge så vi hörs imorgon någon gång när jag har slagit upp mina blå ;) Ha en fortsatt trevlig kväll. Puss ♥

Detta får bli dagens låt , ta gärna och lyssna för jag tycker den är grym !



Måndag 4 januari

Godmorgon,godmorgon !!

Hade svårt att somna natten som var men efter några timmar in på natten så somnade jag till slut och gick upp vid 09.00 åt lite fruskot och nu har jag precis gjort mig iordning ska alldels straxt åka in till stan fixa min nya klocka så jag kan ha den :) Efter det bär det vidare till jobbet,jobbar idag från 12.00-18.00 så ikväll blir det en lugn kväll så skönt sen är man ledig tisdag och onsdag ! Sen jobba jag igen torsdag&fredag sen på fredag kväll drar jag till sthlm över helgen till kim ska bli trevligt antar även att det blir att åka snowbord och självklart så har jag världens bästa snowbord lärare min egna vän haha då kommer det gå kanon bra :) Tillbaka till veckan, veckan är helt fullbokad och dessa två dagar som jag är ledig blir det nog att träffa lite vänner och sådär. Men nu ska jag packa man väska sen måste jag kila i väg men ni får ha det super duper bra måndag så hörs vi vid 7 tiden ikväll ! Puss ♥

Åka snowbord med min väldigt nära vän kim kan inte bli bättre
dessutom är hon sjukt bra på snowbord var och är bara tvungen att säga det för att se henne åka gör mig stolt och tänka , " Shit det där är min vän som åker sjukt grym "   haha ;) titta och njut av bilden lika mycket som jag gör.


Söndag kväll

Godkväll alla läsare !!

Ikväll har jag bara tagit det lungt tittat på en film och ätit mat har precis burrat ner mig i sängen med duntäcke,filt och vämedyna och självklart så tog jag med mig datorn och har den i knät haha (a) Ska alldels straxt stänga av datorn för kvällen och slå på ännu en film för sen ta och slå igen mina blå. Vi hörs imorgonbitti ha en fortsatt bra kväll !

Här får ni en bild på mig när jag var blondin bilden är från 2009 , ni ska även lite senare i veckan få en bild där jag är brunett vilket jag har varit i några månader nu ;) Inte för detta är den snyggaste bilden men den får duga!!


Puss♥


bloggpaus slut !

Hejsan och godkväll bloggen det är den tredje dagen på det nya året 2010 och jag är hemma igen från Sälen har varit där sen i onsdagskväll varit helt okej.. inte det roligaste men jag överlevde iaf skönt att vara hemma igen som sakt. Igår köpte jag ett par nya rosa skidbyxor jätte jätte snygga så det är invigda idag när jag åkte lite slalom haha (a) super duper nöjd. Men tillbaka till kväll idag ikväll ska jag bara äta lite mat sen titta på tv ta det allmänt lugnt hade jag tänkt mig inga andra planer är på g pgr. av att jag är lite halvsjuk haft lite feber till och från och lite smått ont i kroppen hoppas att det verkligen ger sig snart. Sen har man även börjart planerat lite vad som kommer att hända 2010 avslöjar det senare ikväll eller imorgon ! Ni får ha en super bra kväll så hörs vi lite senare.

Puss ♥


RSS 2.0