GODKVÄLL !

Hejsan mina solstrålar !

Dagen har varit bra men väldigt väldigt seg tyvärr.. har iaf pluggat klart engelskan så nu känner jag mig duktig. Imorgon börjar det en ny vecka med skola,träning,träffa vänner och en massa till som vanligt dåra dessutom så har jag inte haft något lov än men det är bara gilla läget och köra på som vanligt skulle verkligen behöva lite ledighet men det går ingen nöd på mig ;) Jag tänkte på en lite grej gud vad skit pogram man följer egentligen herregud och speceillt jag tittade förut på The city & The Hills och nu sitter jag här i min säng och väntar på att Keeping up whit the kardashians..lika bra och fortsätta när man väl har börjat efter det pogramet är slut vid 23 så ska jag packa skol väskan och plocka fram kläder tills imorgon fy kommer vara helt död ska gå upp 06.00 men hurre ni nu ska jag ta och hämta lite te sen sätta mig vid tv. Ni får ha en grym kväll så hörs vi imorgon innan jag sticker iväg till skolan :) Kram ♥


Pluggsöndag !

Hejsan och godeftemiddag tråkiga söndag hehe..jag vaknade runt tio imose gick upp åt jätte god frukost sen blev det att se på film och fick en lite present av mamma & pappa eftersom de hade varit utomlands en Biotherm afterlotioen ni ska få en bild på den senare luktar super gott :) Jag har pluggat lite men nu var jag tvungen att ta en lite paus haha behövs ibland söndagar = PLUGGDAG URSH har alltid varit så men men.. Ska bara plugga idag och sen hade jag tänk och se på The Hills & The City. Det är min dag tror jag , vad ska ni göra denna söndag ? Ni får ha en super bra eftermiddag så hörs vi ikväll !

Kram ♥

Magsmärta.

Godkväll allesammans.

Denna dag har verkligen varit seg satt i min mysigt pyjamas till klockan 18.00 ungefär..inte alls okej sen tog jag mig en dusch och satt på mig mysdress. Gjorde lite god mat och tittade på melodifestivalen så dåligt som vanligt haha just nu sitter jag och väntar på att mina familjemedlemar ska komma hem de är lite försenade dock men de dyker väl upp snart antar jag förutom det så har jag sjukt ont i magen ursh och fy mår skit illa :(  Ne vet ni va nu ska jag lägga mig ner och se på en film sen sova ska försöka komma upp lite tidigare än vad jag gjorde idag måste plugga skiten ur mig imorgon både engelska & svenska men jaja slut bablat om det ni får ha ne super bra lördags kväll så hörs vi när jag vaknar :)

Kram ♥


Lördag och det snöar igen.

Hejsan alla fina !

Hoppas att ni hade en jätte  bra fredag igår,själv var jag med lite vänner var kul och trevligt :) Vaknade idag runt elva tiden jätte skönt la mig och titta på en liten film åt frukost vid två tiden lite sent kanske men bättre sent än aldrig som man brukar säga ;) Idag blir det en lugn dag titta på film kanske , vi får se vad denna snöiga dag har att erbjuda. Ikväll kommer min familj hem också som har varit utomlands och åkt slalom har varit kanon skönt att varit hemma själv men liten tomt och ensamt kanske men man får så himla mycket gjort när man inte har massor utav familjemedlemar hemma haha :) Men helt okej att de kommer hem igen. Ni får ha en toppen dag nu ska jag gå och borsta tänderna och sen slå på en liten film! Ni får ha en toppen härlig lördag så hörs vi lite senare.

Kram ♥

Äntligen fredag äntligen helg så härligt !

Hejsan mina solstrålar idag är jag på jätte bra humör faktiskt så härligt. Det är fredag och helg det kan inte bli bättre så himla härligt och helgen är så efterlängtad kan jag tala om. Bara umgså med vänner och ha skoj ;) Klara gick här ifrån runt nio imorse och jag forsatte sova vaknade för en timme sedan då blev det frukost nu sitter jag här i sängen och tittar lite på tv. Ska snart börjar röja lite här hemma städa lite smått så det blir lite snyggt här hemma. Senare måste jag även gå ut och skotta vilket jag verkligen inte ser fram imot men måste göras snöade igår som vanligt...så himla trött på alla snö fy !! vid halv 5 tiden i eftermiddag kommer Anna hit då ska vi gör oss iordning innan alla andra kommer sen på kvällen blir det nog party och utgång men vi får se vad som händer och sker inga planer än sålänge kanske bara stannar hemma och tar det lungt vi tar kvällen som den kommer liksom ;) Men nu måste jag sätta igång annars kommer jag aldrig bli klar. Ni får ha en toppen bra och fin fredag så hörs vi lite senare.

Dagens två låtar Rascal Flatts :





Kram ♥

00.45 - problem det droppar in vatten...

Hejsan bloggen blev ett natt inlägg idag haha, tänkte berätta hur min torsdag har varit först blev det skola i tre timmar på eftermiddagen sen blev det att ta bussen upp på stan i snöovädret mötte upp jennifer på en liten fika som vanligt :) Sen runt sju tiden så mötte jag upp klara vi köpte med oss asitaisk mat hem till mig och nu har vi precis tittat på en liten film en perfekt torsdag enligt mig iaf. Nu sitter vi och kikar på lite OS ska nog gå upp och lägga oss och fortsätta titta där. Sen en tråkig nyhet som hände för en liten stund sedan vårat takfönster har typ gått sönder eller inte gått sönder men det typ droppar in vatten sjukt konsigt så nu ligger det handdukar i hela trappan ungefär... kul att det alltid ska hända något när man är HELT själv hemma och min familj är utomlands och min moster och deras familj är 30 mil ifrån mig kul att man kan ringa någon som kan ta bort snön från taket och fönstret vi får se hur det löser sig måste komma på något bra !! men men nu ska jag sluta tänka på det och stänga av datron och vara social med lilla klara men ni får sova så gott så hörs vi.

Godnatt på er ♥

Veckan har gått extremt fort.

Hejsan bloggen.

Vaknade upp ganska glad men vädligt trött dock inte så ovanligt men men..gick iaf upp och gjorde en god frukost och sen tog jag mig en varm dusch och nu är jag klar :) Skolan börjar 14.15-16.30 har engelska inte alls sugen tycker verkligen inte om det ämnet hoppas lektionen går fort. Runt 5 tiden ska jag ta mig in till stan för att möta upp jennifer på en liten fika och prat ska bli trevligt och prata av sig lite ;) Förutom det shit vad veckan har gått fort det är redan torsdag och snart helg ska bli så skönt med helg men nu ska jag läsa igenom engelska läxan innan jag drar till skolan ni får ha en super bra torsdag såhörs vi ikväll :)

Kram ♥


Onsdag 23 Februari

Godkväll bloggen.

Idag var det sjukt fint väder ungefär -3 grader ute och stårlande sol kunde inte bli bättre gick upp vid sju tiden imorse gick till skolan och hade svenska prov gick kanon. Sen blev det att vara med Lollo först gick vi på stan sen åkte vi ut till Marieberg Gallaria och tittade lite men hittade inget speceillt. Men Lollo hittade en sjukt snygg klänning på Bik Bok har dock tyvärr ingen bild på den... Kom hem vid 19.00 och sen dess har jag bara tagit det lungt ätit lite och även kikat lite på tv vilket jag gör fortfarande med datron i knät haha allt på ängång ;) Nu ska jag lägga in en låt som jag tycker är ganska bra som jag lyssnade på jätte jätte ofta när jag var mindre men ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorgon för nu ska jag sova !!

Godnatt ♥


Tisdag - möte

Hejsan alla glad !

Idag vaknade jag runt nio tiden skönt gick upp gjorde frukost och nu sitter jag här vid datron och är helt klar. Dessutom så har jag inget smink i dag bara maskara inte likt mig men ganska skönt att vara utan smink ibland :) Idag denna tisdag ska jag på möte i skolan klockan 13.00 så får vi se hur det går... Sen får vi se vad som händer och sker tar dagen som den kommer ;) Men nu får ha en underbart bra dag så hörs vi i eftermiddag igen.

Kram ♥

Måndag, dagens låt - I will remember you

Hejsan bloggen och jag är redan tillbaka klarade inte av att ha bloggpaus att blogga är så himla skoj tycker jag och det är liksom en del av mig. Sen känns det bra att skriva av sig lite då och då :) Idag blev det skola från 08.30-14.00 gick bra ända tills jag fick reda på mitt engelska A prov som gick mindre bra men det är bara bita ihop och kämpa göra sitt bästa så kommer det någon ordna sig ! Tillbaka vad jag gjorde efterskolan så gick jag till min gamla skola Karro till dansloklerna för att besöka min vän Jennifer som jobbar där som danslärare. Vi åt lite lunch och fika mycket trevligt. Kom hem kring sju tiden så har nu varit hemma exakt en timme har pratat i telefonen med kim trevligt trevligt. Ne ska jag ta och gå in till köket och göra lite mat börjar nämligen bli hungrig sen blir det att slå på en liten film och bädda ner sig i sängen har frusit hela dagen lång ursh och fy !!! Dessutom när jag klev av bussen här vid mig så ramlade jag och slåg i knät eller ja rätt sakt hela vänster sida gjorde ont och nu är man blå lite över allt opppsi så kan det gå när det är halt över allt ;) Men ni får ha en toppen måndags kväll så hörs vi imorgon när jag vaknar är även ledig imorgon från skolan så blir att sova ut vilket jag älskar.

Kram ♥



...


Du är speciell.

Hejsan bloggen nu tar jag en bloggpaus har ingen lust till att blogga lusten finns liksom inte där tyvärr och vet inte hur länge bloggpausen kommer vara men det lär ni märka..har lite annat och tänka på och det finns en person som jag verkligen saknar just nu vill bara ha henne här det är de ända jag begär på denna jord för hon är den personen som jag behöver som alltid ställer upp finns alltid där om man är ledsen eller glad oavsätt vad i alla lägen. Hon är verkligen helt underbar , du har ett hjärta utav guld och jag älskar dig min vän och det kommer jag alltid göra. Du är speciell kim min kära vän ♥

Lusten försvann..

Hejsan bloggen har inte haft någon lust att blogga idag och har ingen nu egentligen heller. Så kan det vara ibland nu ska jag ta och läsa veckorevyn sen ta och sova lite vi hörs imorgon hoppas ni alla har haft en toppen dag :)

Kram ♥

Så härlig kväll och mycket nöjd !

Godkväll bloggen nu känner jag mig riktigt duktig kan jag tala om,har tränat en timme från 18.00-19.00 ett Medel pass. Gick super bra och när jag kom hem så åt vi god mat jag & min familj sen tog jag mig ett bad och nu sitter jag i vardagsrummet med mamma,pappa dricker lite te och här självklart datron i knät :) Ikväll händer det inte så mycket ska försöka hålla mig vaken tills 02.00 för då börjar OS i konståkning vilket jag vill se får se hur långe jag håller mig vaken men nu måste jag försöka plugga lite engelska. Vi hörs imorgon när jag vaknar ! Ha en super fin kväll.

Kram ♥

Träning på Friskis & Svettis.

Hejsan och godeftermiddag bloggen!!

Hann inte blogga imorse innan skolan för vaknade alldels för sent och blev stressad men fick sjus till skolan så jag hann vilken tur ;) Kom hem för en timme sen ungefär har varit inne i stan och köpte lite saker som verkligen var behövligt och som jag behövde. Nu ska jag snart sätta mig och plugga lite engelska har en liten läxa tills imorgon , ikväll vid 6 tiden ska jag åka och träna på friskis & Svettis ska bli skönt sen hem ta ett varmt bad. Vi hörs senare vid 21.00 :) Ni får ha en bra eftermiddag !

Kram ♥

Dagens outfit :
Svart,vit randig stickad tröja - BikBok
Vanlig vit långärmad - Gina
Svarta högamidje jeans - Ogräs , från Västervik
Pärörhängen - BikBok



Lite saker som man behöver allt från kicks.
En dag & nattkräm oliv
Nivea borttagningsmedel för smink
Eye remover
Två ansiktsmasker


Vanessa Carlton - Ordinary

kvällens underbara låt & en gamal bild på lilla mig (a)





Tisdag kväll

Godkväll.

Denna dag har verkligen varit enormt skön verkligen inte gjort något alls precis vad som var behövligt !! Dessutom så somnade jag till förut på eftermiddagen i en timme ungefär jätte skönt var helt slut för jag hade spänt mig så inför övningskörningen som vanligt...haha förstår inte varför jag spänner mig för det är inget att vara nervös för egentligen men men så kan det vara ;) Just nu sitter jag i min säng och ska titta på So you think you can dance ett av mina älsklingsporgram och ska även gå och hämta lite ben&jerrys sweet! Ni får ha en super duper bra kväll så hörs vi imorgonbitti innan jag drar till skolan :)

Kram ♥



En spa & film dag !

Hejsan och godeftermiddag mina fina läsare, i morse så gick jag upp vid sju och pappa sjusade mig in till stan för jag skulle övningsköra bil från 08.00-09.00 gick bättre än väntat som vanligt haha. Alldeles nyss så har jag & min syster spat lite badat och fixat så skönt nu ska vi ta och se på film , så detta blev och blir en spa & film dag perfekt på en tisdag. Jag har inget planerar för kvällen ska bara slappa ne nu ska jag sluta blabla här och sätta mig i sängen filmdax ni får ha en super bra tisdag så hörs vi lite senare :)

Kram ♥

Kvällen..

Hejsan, kom hem för någon timme sedan har precis tagit ett varmt bad blev ändrade planer efter skolan blev det hem äta lunch med lilla mamma sen drog jag in till stan och mötte upp anna för vi skulle titta på balklänningar hon hittade en jätte fin men den var alldels för dyr haha !! Sprang även på malin & karin när innan jag skulle möta upp anna. Ikväll ska jag bara ta det lungt titta på tv även plugga lite engelska...ett måste.. men nu blev jag jätte trött så ska slänga mig i sängen och slappa lite ;) Ni får ha en super fin kväll vi hörs imorgon !

Kram ♥


Shit vad jag hatar måndagar.

Ursh och fy gud vad jag hatar måndagar,men godmorgon på er !!

Gick upp vid halv sju och har precis ätit en jätte god och stor frukost :) Nu ska jag alldels straxt ta och upp ur pyjamasen och hoppa i mina kläder som jag har lakt fram. Idag blir det skolan från 08.30-14.00 sen bär det in till stan för att möta upp Sanna för en liten fika :) Kvällen som kommer har jag verkligen inget planerat blir nog att vara hemma och ta det lungt vi får se.. men nu måste jag skynda mig ni får ha en kanon bra dag så hörs vi när jag kommer hem vid ca. 5 tiden.

Kram ♥

22.28

Godkväll hoppas ni alla har haft en fin alla hjärtans dag ♥

som sakt så har jag inte alls gjort mycket utan har varit hos mina kusiner skönt att komma ut en sväng. När jag kom hem vid 6 tiden så tog jag mig lite mat sen tappade jag upp ett härligt och varmt bad med massa tända ljus, rakade bena osv. så skönt och blev jätte varm precis vad jag behövde. Har precis pluggat klar engelskan nu kan jag den ungefär iaf hoppas även att provet går lika bra det återstår och se.. men hoppas självklart på det bästa som alltid :) Nu ska jag ta och krypa ner till sängs med en kopp te och titta klart på filmen jag slog på för en stund sedan ni får ha en super bra kväll så hörs vi imorgonbitti. Kram!

Lite bilder från dagens promenad med min kusin filippa :)




14 Februari 2010

Godeftermiddag och godmorgon !

Idag är det som sakt 14 Februari och alla hjärtans dag och jag har inget planerat alls..ska nog ta och åka hem till mina kusiner och bara ta det lungt känner även att jag behöver komma ut lite. Senare ikväll blir det att plugga som bara den tyvärr.. :/ Ja ni jag ska inte göra så mycket idag men ni får bilder på vad jag har gjort denna söndag när jag kommer hem igen och självklart på dagens outfit. Ni får ha en super fin och kärleksfull dag ♥

Kram !


GODNATT

Så ska det låta GODNATT & DRÖMSÖTT alla fina läsare nu ska jag krypa ner tills sängs hoppas ni får en skön sömn så hörs vi imorgonbitti ♥


Innan jag går till sängs måste..

..jag bara lägga ut en bild på en väldigt underbar person som jag verkligen älskar ! Hon är en speciell vän till mig och hon gör verkligen allt för en så som alla vänner borde vara hon är helt OTROLIG jag älskar henne för den hon är. Jag saknar dig min vän längtar tills vi ses och hoppas att det blir väldigt snart ♥


Lördagkväll

Godkväll mina kära läsare !

Nu har jag precis ätit lite pasta carbonara mycket gott. Nu sitter jag här vid datorn och smäller i mig massor utav godis och väntar på att Melodifestivalen ska börja sen efter det blir det att kolla på någon film eller liknande vi får se vad som händer och sker..hoppas ni får en härlig lördag.

Här kommer kvällens låt :


Denna helg är så SEG FY !!

Hejsan och godförmiddag!

För att tala om igår oj oj vad tråkigt jag hade satt henmma i huset helt själv fanns inget att göra.. och idag händer det inte något alls heller sitta hemma plugga lite duscha osv. tråkigt men vad ska man göra :/ När jag gick upp för några timmar sedan så gick jag till köket och gjorde lite pankakor som fruskot / lunch så gott ;) Har precis städat lite och fixat någon måste ju göra det också tyvärr. Denna helg känns så himla himla SEG FY !! Vad ska ni göra denna lördag ? nu ska jag väl fortsätta och inte göra något alls.. ni får ha en fin lördag så hörs vi senare.

kram ♥

Denna bild bjuder jag på ser trött ut hahah !


Morgonens outfit denna lördag !

Te jag köpte igår , Jag älskar dig & Kärleks te så himla goda !


Dessa fyra rosor köpte jag igår till min mamma i alla hjärtans dags 
prestent lite förtidigt jag vet men hon är inte hemma imorgon så det 
är och var därför ! Grymt fina :)


Ingen rubrik.

Dåså nu har jag varit hemma i någon timme först blev det att möta upp klara på en fika och fixa lite rosor när vi satt på Bara Vara kom söta karin och prata lite mycket mycket trevligt !! Efter det blev det att träffa Anna för att titta på balklänningen hon hittade en grymt snygg men jag glömde ta kort på den oopssii ;) Ikväll ska jag inte göra något alls bara äta taco-paj med mig själv och bara ta det lungt har ju hela huset för mig själv så HÄRLIGT. Ne nu ska ni få lite bilder på dagensklädsel, men vi hörs lite senare ikväll ♥



Dagens :
Vanlig svart långärmad - Gina
Benvit blus - Vera Moda
Svart bälte med ängla vingar på - Only
En bunt armband - Six


Skönt med fredag !

Godmorgon och idag är det äntligen fredag så himla skönt och jag får huset för mig själv hela helg :D För min mamma,pappa & min syster åker till Sälen men jag stannar hemma. Så otroligt skönt och vara hemma själv och bara ta det lungt ingen som stör en osv det giller jag starkt !! Har precis gjort mig iordning tyvärr så hinner jag inte ta bild på dagens outfit men den lägger jag in senare. För snart måste jag sticka till bussen ska in till stan och möta upp en vän sen får vi se vad som händer har inga planer för kvällen alls... vad ska ni göra en härlig fredag som denna ? Ni får ha en toppen dag så hörs vi när jag kommer hem igen.

Kram ♥

Godkväll - Made in sweden !

Godkväll härliga torsdag !

Blev inte så att jag bloggade när jag kom hem vid 5 tiden utan jag la mig ner i sängen och slog på tv var så otroligt trött. Åt för en liten stund sen världens godaste mat kycklingklubbor,någon sås och ris så mummsigt ;) Nu sitter jag i min säng och tittar på Made in sweden som jag tycker är bra ! Så nu ska jag fortsätta titta på det , vi hörs imorgonbitti ha en super bra torsdagskväll.




Kram ♥

Torsdag och snart helg för min del det gillar jag starkt.

Godmorgon och hejsan !!

Idag är det torsdag och det är sista rycket innan jag får helg skolan börjar 14.15-16.30 sen har jag HELG så himla skönt :D men tillbaka till dagen jag vaknde runt tio snåret av mig själv riktigt ut vilad och pigg har precis gjort mig iordning ska snart packa skola väskan och fixa lite innan jag ska iväg. Ikväll har jag inget planerat så får vi se vad det blir av denna dag :) Nu ska ni får bilder på mitt nyfärgade hårjag är super duper nöjd !! Även så klart på dagens klädsel. Ni får ha en jätte fin dag såhörs vi vid 5 tiden.  Kram på er ♥



Lite suddig bild men här är iaf dagens outfit :
Vanliga svarta strumpbyxor - Gina
Tröja med en varg på - Gina
Svart kavaj - Gina
Pälsväst - Spirit



Lilla jag med mitt nyfärgade hår !

Då var man hemma igen !

Godkväll hoppas ni har en underbart bra kväll, själv kom jag nyss hem från mina kusiner och håret är färgat och snyggt nu behövs bara klippning så det är packat och klart haha ;) Ni får se bilder imorgon på hur det blev. Nu sitter jag här i min säng med ljus om kring mig och en kopp te i handen fryser väldigt mycket men blir nog snart varm när jag kryper ner till sängs. Nu ska jag titta lite på tv men ni får ha en fortsatt fin onsdags kväll så hörs vi imorgonbitti.

Kram ♥

Onsdag 10/2

Hejsan och godkväll bloggen :) Idag har jag varit i skolan från 08.30-11.00 sen blev det upp på stan och möta klara för lunch mycket trevligt, sen vid tre tiden kom jag hem och då var det dags att plugga lite. Nu har jag precis varit och köpt lite skolböcker och alldels straxt ska vi ta bilen till mina kusiner och äta middag där sen ska jag även färga mitt hår (a) Längtar tills jag får bort uttväxten nu är det inte många timmar yeeeess !! Nu ska jag forstätta och plugga lite så jag blir klar någongång. Vi hörs när jag kommer hem ikväll igen ha en super bra kväll !

P.S jag vet att jag kan ha varit lite dålig på att ta outfit bilder förlåt men jag lovar jag ska bli bättre på det börjar redan imorgon.

Kram ♥

Onsdag morgon..

...och jag är ganska pigg otroligt nog ;) Godmorgon,godmorgon alla solstrålar idag är det onsdag den 10 Februari ska snart ta mig ut i kylan och gå till skolan börjar vid 08.30-11.00 sen bär det upp på stan en sväng kanske köpa en SVEA väska men vi får se hur det blir med de. Ska iaf möta upp klara en sväng och äta lunch tror jag sen blir det direkt hem för att plugga lite till på min lilla berättelse :/ Ikväll ska jag färga håret sen så ska vi äta middag hos mina kusiner trevligt värre haha. Men nu måste jag kuuuuttaa men vi hörs när jag kommer hem ha en kanon bra dag !

Kram ♥

Orkar inte...

Hejsan & godkväll bloggen, är sjukt trött och har ingen orka för att blogga ikväll och har ingen lust så kan det vara ibland. Har iaf precis ätit lite middag med familjen var riktigt gott men är fortfarande enromt hungrig så ska gå och göra lite kvällsmackor och te om en stund :) Sen blir det att slå på en film. Men ni hörs imorgon !

Kram ♥

En skön tisdagsmorgon :)

Godmorgon alla fina idag är det den 9 Februari och jag vaknade runt 10 mycket skönt och känner mig verkligen ut vilad. Har precis ätit en stor och god frukost ska snart börja göra mig iordning ska nämligen in till stan och kika på en ny axelväska och köpa ny hårfärg dags för färgning igen min utväxt är inte den snyggaste det kan jag lova ;) men nu ska jag kila upp till övervåningen och ta mig en dusch vi hörs lite senare ni får ha en toppen dag !

Kram ♥

22.55

Hello, nu har jag pluggat och tittat på en liten film fick inte så jätte mycket skrivet pgr. av att jag fick idé torka som jag nämde i det förra inlägget men vi får se får sova lite på saken så kommer jag säkert på mer imorgon. Är ledig imorgon så ska ägna dagen åt att plugga och troligtvis springa en snabb sväng på stan och leta efter ännu en nya väska (a) Jag älskar verkligen väskor det bästa som finns enligt mig. Kvällen som är kvar ska jag inte alls göra så mycket forsätta och titta sen ska jag sova ut imorgon känner att de behövs för hela min kropp känns som spagetti ni får ha en super bra kväll så hörs vi.

Kram ♥


8 Februari måndag ännu en ny vecka.

Då var det måndag igen och hejsan bloggen, som ni kanske märkte så hann jag inte blogga imorse fick lite brottom oopppsi gick upp 07.10 men hann iaf vilken tur man har :) haha men var otroligt seg imorse men av mogron promenaden man tog så blev man pigg, nu sitter jag här och pluggar ska skriva en " Levande berättrels " till svenska A det går sådär för jag har värsta idé torkan åh blir totalt tokig :/ Har inget planerat i eftermiddag och ikväll ska bara plugga och plugga lite till det är allt och slappa gärnet är ledig imorgon från skolan SKÖNT :D Ne nu har jag verkligen inte tid att sitta och skriva här vi hörs ikväll för nu måste jag plugga !! Ha en kanon bra eftermiddag.

Kram ♥

Så nu har alla..

..gått hem tog en liten stund men mycket trevligt att min farmor & mormor var här på middag. Sen blev det glass med varm hjortronsyld och lite gott te mumms ! Nu sitter jag här i min säng och har precis proppat i mig en kiwi medans jag har datorn i knät och Wallander : Byfånen går i bakrunden. Har även plockat fram kläder till skolan imorgon så det behöver inte oroa mig för skönt jag är ganska pigg så får se när jag somnar ikväll/inatt. Har inte så mycket mer att skriva så nu ska jag stänga av datorn och koncentrera mig på filmen Wallander :) Så hörs vi kanske imorgonbitti innan jag ska till skolan om jag hinner slänga in ett inlägg men annars så hörs vi vid 3 tiden !

Kram ♥


Middag & film

Godeftermiddag mina solstrålar, sådär ja då har man gjort sig iordning för kvällen eller till 5 tiden då kommer min farmor&mormor på middag ska bli mysigt. Sen blir det att titta på The Hills och The City som jag följer varje söndag haha (a) Efter det så händer det nog inte så himla speceillt mycket eller har iaf inte planerat något här kommer lite bilder på dagens outfit och lite annat ! Vi hörs ikväll efter de har gått hem, Kram ♥

Bestämde mig för att ta mig ett litet bad och bara koppla av så skönt.



Dagens enkla frisyr,



Dagens enkla&sköna outfit ,

Grå långärmad tröja - H&M
Blommigkjol - Bik Bok
Vanliga svarat strumpbyxor - Lindex
Pärlörhänen- Bik Bok
Hårspänne - Ålens
Halsband - fått av kim en väldigt nära vän till mig ♥


Söndagar är så sega..

Thojo allesammans,idag är det söndag och det är så segt vaknade kring tio gick upp åt frukost sen blev det att slå på en film. Nu har jag precis tittat på The Hills & The City känner mig seg solen lyser utan för och det är ca. -4 inte så farligt. Inga planer för dagen dock utan ska ta det lungt sen vid 5 tiden så kommer mormor och farmor på middag det blir trevligt så ska väl snart börja göra mig iordning hahah om jahgorkar !! Vad ska ni göra denna sega söndag? ni får ha en fin dag så hörs vi lite senare om några timmar :)

Kram ♥


Innan läggdax för min del.

Jag skrev i det förra inlägget att jag inte skulle skriva något mer inlägg men det blir ett till ändå haha ;) Efter vi hade ätit middag så satt jag mig framför tv:n och tittade på melodifestivalen hade och har inte så mycket för mig så det var skönt och bara vara hemma och titta på tv. Just nu sitter jag här i min säng med datorn i mitt knä och tittar på filmen Shall we dance? har sett den förut den är helt okej och filmen börjar närma sig mot sitt slut då ska jag ta och stänga ner dator och tv och slå igen mina blå för i dag denna lördag den 6 Februari. Hoppas ni alla har haft en härlig och skön lördag ! Vi hörs imorgonbitti när jag slår upp mina blå för nu säger jag, godnatt alla fina ♥

Kvällen igår blev väldigt lyckad !

Godkväll bloggen, kvällen igår blev väldigt lyckas och det var enormt skoj sov väl kanske 4 timmar sammanlagt i natt. Men men ingen dör utav det ;) Huvudsaken är väl att man har kul vi var ungefär 9 st som sov hos mig det var meningen att 4 skulle sova här så kan det gå haha..Men det var kul så det var totalt värt det. Idag gick dom hem vid tolv tiden och sen dess har jag inte gjort något alls bara tagit det lungt sovit några timmar är jätte trött fortfarande dock men så är det ska försöka gå och lägga mig i bra tid ikväll kan ju iaf ge det ett försök. Ska bara äta middag med familjen och titta på melodifestivalen skönt att bara chilla och ta det lungt :) Nu ska jag äta lite men ni får ha en jätte bra kväll kommer nog inte skriva några fler inlägg utan det blir imorgonbitti när jag vaknar ska sova ut imorgon !!

Kram på er ♥

FREDAG ÄNTLIGEN !!!

Hejsan bloggen , gick upp vid halv elva och gjorde frukost och sen kom Anna förbi och hämtade en tröja och nu håller jag på att städa så nu är hela undervåningen klar så nu var jag tvungen att ta en lite paus från städningen. Men har bara övervåningen kvar och de går fort :) Sen ska jag åka in till stan en snabbis med mamma sen blir det hem och duscha för att göra sig iordning trolivgtvis sen kommer Malin vid 5 tiden. Resten kommer vi 7 tiden haha det kommer bli jätte jätte bra och en väldigt trevlig fredag det känner jag på mig ;) Ne nu har jag inte tid att sitta här nu ska jag fortsätta städa och dunka NRJ ut ur mina högtalarte. Snart kommer mammsen hem med lite lunch. Ha en jätte fin dag så hörs vi lite senare i eftermiddag.

Kram ♥


Kvällens låt ta några minuter till och lyssna på denna..


Ändrade planer för dagen..

Godkväll , idag blev dagen inte som väntad det som blev av var att träffa Anna vid 11.45 för att titta på lite kläder osv. mycket trevligt :) Sen var det meningen att jag även skulle ha träffat Marie för en fika och lite prat men det blev inte så.. :/ för hon var tvungen att jobba över vilket givietvis var tråkigt men men ! Så efter jag hade varit på stan med Anna så åkte jag hem åt mat och sen tre tiden har jag bara slappat,badat,rakat bena bara tagit det allmänt lugnt vilket var och är jätte skönt :) Just nu sitter jag här med datron i mitt knä och med tv:n på i bakrunden ska nog alldels staxt slå på en liten film och bara ligga i min säng så SKÖNT ! Ne hurru ni får ha en super bra kväll det som är kvar av den så hörs vi lite senare eller imorgon som jag alltid skriver haha.

Kram ♥

Godmorgon och det är torsdag :)

Hejsan och godmorgon som sakt så är det torsdag idag den 4 Februari. Jag gick upp vid halv tio tiden för att göra mig iordning och äta frukost så nu är jag färdig ! Ska alldels strax dra mig till bussen för att åka in till stan och möta upp Anna, för hon ska titta på lite kläder och då ville hon ha sällskap av lilla mig (a) I Eftermiddag ska jag träffa Marie för en liten fika och prat ska bli super skoj och träffa henne så detta kommer nog blir en lugn och skön trosdag precis vad jag behöver :) Så skönt att vara ledig inga tider att passa bara vara med sina vänner fika,shoppa och prata finns inget bättre ?! Men nu måste jag stänga av datorn och dra på mig min jacka skor sen gå til bussen ni får ha en jätte fin torsdag så hörs vi senare ikväll då ni även får bilder på dagens outfit :)

Kram ♥

Snöoväder onsdag och min helg har redan börjat !

Godkväll alla fina läsare , har inte kunnat blogga på hela dagen för imorse gick jag upp försent men hann ändå till skolan. Hade redovisning utav en bok och det gick bra men var jätte jätte nervörs som alltid men är väldigt glad över att jag gjorde det. Sen blev det att ta bussen in till stan möta upp klara för lunch och efter det träffade jag mina andra kompisar. Anna,malin,karin och vi gick till Bara Vara och fikade och pratade enromt trevligt sen blev det en runda på stan och titta på lite kläder en trevlig och fin onsdag :) När jag kom hem vid 7 tiden så var jag så himla trött för det tog en timme för mig att åka hem med bussen fast det brukar ta en kvar kanske så var inte så himla glad. Allt var kaos i stan vid konserthuset bara för enav stads bussarna hade typ fastnat i snön och kört rakt in i en snöhög för hjulen hade spårat ner i snön..oj oj nu är det verkligen för mycket snö här kan det bara försvinna nu jag vill ha VÅR JA NU TACK det skulle inte sitta helt fel alltså ;) Ne nu orkar jag inte sitta här och babla mer är jätte jätte trött så nu ska jag slå igen mina blå. Min helg har dessutom redan börjat har ingen skola förs på måndag gissa om jag är glad ? Ni får ha en toppen bra kväll av det som är kvar så hörs vi imorgonbitti.

Kram & Godnatt ♥

Otroligt,extremt trött så det finns inte !!

Godkväll alla kära sådär ja nu är men hemma igen, mötte upp Anna på stan vid kvar i två vi gick och fika på wany´s stammis kunder där haha ;) sen kom Malin förbi mycket mycket trevligt. Sen drog jag och Anna hem till henne tittade som sakt på lite kläder osv. som vi gärna vill ha får se om vi beställer dom snart vilket jag hoppas :) Ikväll ska jag plugga sen plugga lite till måste verkligen läsa ut min bok....22.00 ikväll är det final i paradise Hotel det ska jag verkligen se. Nu ska jag ta och öppna min otroligt tråkiga bok vi hörs lite senare eller imorgonbitti , ha en bra kväll.  Kram ♥

Här kommer en låt som är min drog förtillfället kan lyssna på den tusen gr om ! 


Tisdag

Hejsan !

Kom precis hem från stan gick upp tidigt imorgon för jag skulle till min körskola och övningsköra från 08.00-09.00 det gick bra men blir alltid så himla nervös vet inte riktigt varför men men det släppar nog om ett tag hoppas jag :) Efter det blev det frukost med min vän Anna på Hotell Clarion mycket mycket gott plus en liten runda på stan titta lite på kläder osv. Nu ska jag snart sätta mig här i mitt rum och läsa min bok som ska vara klar tills imorgon sen vad halv två tiden ska jag in till stan igen haha ;) för att möta upp Anna vi ska ta en fika på stan sen hem till henne för att titta på lite kläder från Forever 21 som vi tänkte beställa tillsammans blir nog en fin eftermiddag och trevlig. Ikväll har jag inte planerat så mycket alls ska bara vara hemma och ta det lungt slöa framför tv det tycker jag om hehe !! Men hurru ni vi hörs senare ikväll ha en jätte bra tisdag :)  Kram ♥

Höll nästan på att glömma här kommer bilder på dagen outfit ;

Stickad tröja - Gina
Flätat svart bälte - Gina
Bas linne svart - Gina
Svarta & gråa leggings (nya) - Bikbok
Svarta boots - Din sko
Brunt läder armband - Six
Stickad grå halsduk - Gina




En bra måndag med hård träning toppen!

Tjoho & godkväll bloggen !!

Jag hann inte blogga när jag kom hem vid 2 för jag var tvungen att byta om till träningskläder och dra i väg till stan för att träna på Friskis & Svettis gick bättre än förväntat så det gjorde mig riktigt glad :) Har precis klivit upp ur badet och nu ska jag snart sätta mig ner och läsa min bok som jag ska redovisa på onsdag. Boken suger totalt och är jätte dålig men det är bara att plöja sig igenom den :/ Senare ikväll runt tio tiden ska jag slå på tv för det är som sakt Paradise Hotel ikväll som ni vet att jag följer ;) Men nu måste jag koncentera mig på min bok om man börjar sitta här vid datron så blir man fast tyvärr.. vi hörs antingen om några timmar eller imorgon ! Ha en super bra kväll.

Kram ♥


1 Febriari 2010

Godmorgon,godmorgon alla fina !

Idag är det den 1 Februari 2010 menas alltså med att det är en ny månad, en ny dag, nya möjligheter och en månad utav massor med nya krafter :) Kände med väldigt trött imorse kan jag tala om, somnade dessutom om och gick upp alldels försent men hann iaf. Ska alldels straxt gå till skolan. Från 08.30-14.00 sen blir det hem och byta om äta lite sen åka och träna på Friskis & Svettis troligtvis sen hem igen och bara ta det lungt ! Men hurru ni nu måste jag kila till skolan men vi hörs vi 2-tiden och även då så får ni bilder på dagens outfit också ;) Ha en toppen dag så länge !!

Kram ♥

RSS 2.0