Sis and me today!

Dagen började med att jag och min syster gjorde värdens godaste frukos/brunch som innehöll amrikanska pankaker,jucie,te,jordgubbar och en massa annat mummsit !! efter det så bestämmde vi oss för att hoppa lite studsmatta med hög musik i bakgrunden och man höll på att svettas ihjärl som vanligt eftersom vi har så otroligt varmt ; ) Har precis kommit hem från lotta och uffe där vi tog oss ett dopp mkt skönt , nu ska jag snart åka iväg med mamma och träna Friskis & Svettis kommer typ DÖ ! vi hörs senare ikväll eller imorgon puss på er v // Lisa 











29/6-09,tandläkaren

Idag började dagen med att man skulle till tandläkaren vid 12.00 kommer ut där i från helt förlamade i halva ansiktet pgr. av att man har lagat ett hål och nu har jag sjukt ont i huvudet men är ändå sjuk glad på något konsigt sett :) när jag kom hem igen så drog jag och lill syrran ut till landet för sol och bad mycket trevligt på vägen hem från landet så åkte vi förbi stan och hyrde två filmer den ena var kärlek 3000 och den sög verkligen typ den sämsta filmen jag har sett !! sen den andra filmen var Picture This den var mer okej,eller jag tyckte om den typisk bra tjejfilm och med popcorn i en skål det kan inte bli bättre :D Just nu sitter jag här och lyssnar på Tina Turner och pratar med kim najs najs !
jag skriver mer imorgon gokväll gott folk puss & kram // Lisa




inte bästa bilden på filmerna vi såg men men..


28/6-09

Idag känner jag inte alls för att skriva så mkt  idag iaf har jag varit ute på landet och hälsat på min farmor,farfar, min farbror lasse,min faster ulrika och min kusin Noa det var kul och se dom var länge länge sen : ) en helt okej dag men några samtal från kim det gjorde dagen TOPPEN BRA precis om alltid , kom precis hem från att ha övningskört det gick ännu bättre än igår snart blir det att ta körkort längtar verkligen körkortet är verkligen efterlängtat och det ska tas i sommar så jag kan åka till sthlm hur mkt jag vill för att träffa min söta kim som bor där (a) Nu ska jag snart äta mat och senare blir det att titta på film och prata i luren det heliga vanliga såklart ! orkar inte skriva mer nu och orkar inte lägga in några bilder heller så det blir vid ett senare tillfälle ha en jätte bra och mysig söndag kväll !

Puss & kram // Lisa

26/6-09

Måste bara skriva av mig lite jag har en stor klump i min hals som är fylld ut av tårar kom hit min b-vän så man kan få gråta ut för det är bara för dig jag kan göra det allt känns så mörkt när vi inte ses 35 dagar sen som sakt det är inte klokt !! jag blir snart galen åh jag saknar dig så mkt att det svider inom mig mitt hjärta svider så hårt jag vet inte vart jag ska ta vägen längre , jag vill ha dig här nu !! hur lång tid kommer det ta igentligen innan jag får se dig igen ? jag  vill bara ha dig här varje sekund för jag älskar att ha dig här och umgås med dig<3 kan ljuset komma fram igen jag ber snälla. Men tur att det finns telefoner så vi kan höras iaf men det är jobbigt när man inte kan träffas så ofta men jag hoppas iaf att vi ses mkt snart för som jag har sakt förut så är saknaden STOR.

Puss / L


Lördag

Jaha då var det lördag idag då och vaknade av att solen lös starkt in i mitt rum , det blev en god frukost sen fixa iordnigns sig idag har jag inte gjort något speceillt bara varit ute och åkt runt lite med mamma & pappa för att köpa lite saker till huset haha , men tro det eller ej så har jag faktiskt övningskört idag det gick kanon bra tycker jag iaf ! mycket nöjd (y) och ikväll blir det att äta en god middag + att titta på film för har absolut ingenting att göra ikväll och ska även nämna att jag  saknar dig väldigt mycket min bästa vän det vet du !

Dagens outfit ; )

Röda solbrilor från kicks  179:-
Blommig tunika från only 300:-
jeans shorts från ginatricot 400 :-
Silverarmband från guldringen 500:-
Gladiator skor bruna från DNA 700:-



Puss & kram Lisen


34 dagar sen man såg dig :'(

Idag är det 34 dagar sen man såg dig min bästa vän åh gud vad jag saknar dig och du kommer inte till mig i helgen heller som det var beräknat men vi ses snart hoppas jag iaf för jag saknar dig för jävla mkt :'( ursäkta mitt uttryck men du ska iaf veta att jag älskar dig för den du är och jag släpper aldrig taget om dig kommer alltid hålla hårt om dig för du kommer alltid att vara min bästa vän glöm aldrig bort det !! Så här länge får det inte ta innan vi ses gumman det är alldels för länge jag behöver dig.

När motvinden blåser och regnet piskar,luta dig tillbaka och hör när jag viskar,
för mig är du värme,solsken och glöd,jag är din vän från idag till min död!
Jag Lisa Hammarberg älskar min Kim Kulmala oerhört mkt och du är den
bästa jag vet på denna jord , I LOVE YOU !

I miss you so..</3</3

Solig dag & Rip Michel Jackson !!

Michel Jackson 1958-2009
Kungen av pop död.
Dagen började med en chock fick reda på att Michel var död känns konsigt för han varit en underbar artist låtarna är sjukt bra finns ingen som kan slå honom ingen kan slå hans genombort !
Idag fredag har jag varit på stan och tittat lite bara senare på dagen så blev det hem och äta lite mat fort sen blev det dags att åka och bada med mormor och mamma med mkt fika mummms !!
Har solat lite för mkt idag självklart har jag bränt mig och nu är jag jätte röd och det kliar ooopsi ;) ikväll blir det att bara ta det lungt och prata i telefonen senare får vi veta om kim kommer hit i morgon som jag hoppas vi får hoppas på det bästa (a)<3



Lite soliga bilder från idag :)


Dagarna rullar på torsdag.

Nu är det torsdag idag veckorna bara rullar för fullt framåt i värmen & solen så det blir en hel del badanet och solande som jag gillar väldigt mkt :) så idag började dagen med att jag gick upp vid 11 och åt frukost sen blev det att storstäda hela huset tänkte göra mamma lite glad plus att man tjänade in två hundra kr lite värt iaf och det luktar jätte gott , sen kom mormor förbi och hämtade mig,julia och sofie så drog vi ut till landet och badade så himla skööönt !! Sen kom vi hem vid 17.00 och då var det bara att slänga på sig tränings kläderna och cykla i väg med mamma till stadsparken för att träna lite och nu har jag precis ätit klart och väntar på kim ska ringa ! känner mig otroligt nöjd och duktig att haf har tränat idag och allt (y) har inga bilder att lägga ut idag.. detta var lite kort om vad jag har gjort idag.
Puss & kram / L


24/6-09

Idag är det onsdag och varmt som det har varit de senaste dagarna och det är skönt : ) idag så vaknade vid ca. 10.00 lite senare kanske det blev frukost och titta lite på tv sen ut i solen och steka måste ju iaf bli lite brun eftersom det inte blir något frankrike för min del eftersom jag ska jobba tjäna pengar whoho ! Jobbigt att jobba när man vet att sin familj är i franrkike och har det jätte varmt och skönt och solar varje dag men men man får tänka positift jag har ett jobb iaf och pengarna rullar in på ett bananskal.. Idag onsdag har jag bara solat och badat för första gången inom sveriges gränser detta år mkt skönt men KALLT SHIT !! Har även väntat hela dagen på sms från min bästa vän men har inte fått något :/ bara imorse hoppas att hon ringer mig sen när hon kommer hem (a) det är det mesta jag längtar efter och min kväll ser ut som alla andra kvällar har gjort hittills det blir att titta på tv och vänta på mitt efter längtade samtal såklart.<3

Puss & kram / Lisa v


Denna bild är tagen den 17 maj 2009 och det är
ett speciellt datum det vet iaf jag & min bästa vän
så behöver inte säga mer än att en bild säger mer
än tusen ord och hur mkt jag älskar dig !


Värme,värmen är äntligen här !!

Tjoho!!

Hoppas det är bra med er alla med mig är det helt okej förlåt om jag inte har skrev något i går men jag pallade verkligen inte och jag kände inte för det heller,men nu så ska jag skriva om vad jag gjorde igår och har gjort idag jag har bara chillat och solat i det varma vädret vi har som jag självklart älskar för jag älskar värme det bästa jag vet !! Jag måste även nämna att jag är helt klart överlycklig för imorgon är det den 24/6-2009 och den dagen i morgon onsdag betyder att min bästa vän kommer hem till Sverige igen jag är helt underbart glad över jag har saknat och saknar henne så otroligt mkt så det går inte att förklara nu när du har varit borta i två veckor så har jag kännt ett stort tomrum som inte fylls av något allt har varit så dystert och mörkt men nu är du tillbaka och jag är glad och allt fylls med glädje och kärlek igen för du betyder otroligt mycket för mig du är min andra halva personen jag delar mitt liv med du är helt underbar jag längtar verkligen tills jag får höra din röst igen imorgon den älskar jag verkligen att höra.När hör din röst gumman så blir jag helt varm i hela kroppen och mitt hjärta börjar bulta för jag vet att jag verkligen är älskad av dig och att jag betyder mkt för dig det gör mig överlycklig och jag älskar när du säger : - Lisa glöm aldrig bort att jag älskar dig jag blir så glad och ja jag vet inte vad jag ska säga för det finns inga ord för det dom vackra orden jag skulle vilja beskriva dig med finns inte du är den vackraste jag vet på denna jord och den bästa och jag har bara tre ord att säga till dig älskling, min bästa vän - jag älskar dig !! <3
All i have is you, all i need is you, you are my angel in this world!!
Jag var bara TVUNGEN att nämna hur mycket min bästa vän kim betyder för mig för jag SAKNAR HENNE VERKLIGEN :'( 
Tillbaka nu till min kväll vad jag ska göra ikväll det blir att chilla och bädda ner mig i sängen för börjar bli riktigt trött alltså och jag har mkt i mina tankar.. jag skriver mer imorgon och jag längar tills i morgon då jag får prata med mitt hjärta , kim kulmala i telefonen igen för det har jag verkligen saknat då kan vi prata dag som natt det är något jag verkligen älskar du är drogen som får mig beroende !<3

Puss & kram // L

En bild säger mer än tusen ord bilden är älskad ,saknaden är stor !
En bild med minnen,minnena med dig glömmer jag aldrig du är min nu & förevigt <3

Hemma igen efter midsommar helgen !

Hejsan alla !!

Då var man hemma efter 5 dagar nere i Västervik firade midsommar och allt där nere helt okej skönt att komma ifrån allt ett tag iaf men bra borta men hemma bäst..Hade det okej nere på kusten vid havet men det var inte det bästa vädret men att umgås med familjen är ju inte helt fel heller men är sjukt uttråkande ibland haha! Jag är otroligt glad för snart kommer även min bästa vän hem från Turkiet och förhoppningsvis ska jag träffa henne i helgen om jag har TUR för saknaden är otoligt stor !! Och en sak som jag vill erkänna förra midsommaren med min bästa vän var otroligt grymt underbar <3den var hundra gr bättre än den som var i år för den innehöll saknad av kim och att jag satt inomhus fast ute på kusten för det regnade så inte så lyckad midsommar 09 men men det kommer väl flera år detta var iaf sista gången jag åkte med ner och firade midsommar med familjen nere i västervik !
Ikväll blir det att bara ta det lungt och titta på tv och fortsätta vid datorn pallar inte skriva mer nu skriver mer imorgon här kommer även lite bilder från Västervik !

Puss & kram // Lisa

              Lollo & Filippa       

 
Min syster Julia !


 


Stan med syster today<3

Tisdag today och det blev att åka upp på stan med min kära älskade syster julia när vi kom upp på stan gick vi till nygatans spa för jag hade beställt tid för att plocka ögonbryna lite så jag blev ännu snyggare ; ) hahah sen blev det att gå på stan och köpa spray och rött nagelak som var slut hemma så nu är det fixat ! Senare idag blev det att åka med bussen mot farmor & farfar för att äta lunch gott som vanligt älskar farmors mat super GOD !
Ikväll titta på tv såklart och även så ska jag packa för fullt för i morgon tidigt  åker jag ner till västervik med mina kusiner till deras  sommarhus vid havet är bort från 17/6 - 21/6 så ska alltså fira midsommar där hoppas ni alla får en underbar midsommar, under dessa dagar så kommer jag inte skriva i min blogg för kommer inte ta med mig min dator så skriver igen när jag kommer hem den 21/6 alltså på söndag då uppdaterar jag med bilder och vad jag har haft för mig där nere :) Vi hörs på söndag , see you !!  // Puss & kram Lisen


Även GRATTIS GRATTIS i förskott till min kära syster som fyller 15 år på torsag :)
<3<3




Västervik, en bild på en ö som heter idö mycket fint !




 

Ny vecka,ny dag..

Tjoho alla som checkar in min blogg !!

Idag blir det ett mkt kort inlägg för jag är helt slut idag denna dag har jag varit barnvakt åt mina underbara kusiner dagen började med att jag Lisa stutsade upp ur sängen otroligt nog fast jag var sjukt trött det är inte likt mig sen var det bara att springa ner för att göra sig redo för att sätta sig på cykeln mot rosta där mina kusiner bor och käka frukost med min syster och hennes vän sofie en jobbig men en roligt dag ! Har även slängt i mig en del av en kladdkaka som vi bakade today mkt gott mumms men inget slår kims kladdkaka den bara smälter i munnen ingen slår hennes !! På onsdag morgon åker jag till västervik btw. Ikväll blir det som alla andra kvällar titta på tv och sitta här vid datorn och bara ta det lungt , dagarna rullar på fort som är tur för snart är du hemma älskling och tack och lov för det !! <3 orkar inte skriva mer nu skriver mer imorgon..

Pusshej / Lisa H



Mina älskade kusiner , filippa & felicia


Städa sen shoppa !

Vaknade sjukt tidigt idag men dagen började med en god och ordentlig frukost bra början på en bra dag, idag har jag flyttat ner alla mina grejer ner till badrummet i källaren eller snarare i relexen så får hela badrummet med bastu,bubbel pool och dusch för mig själv det är inte så dåligt tycker jag allt ;) så där nere ska jag nu göra mig iordningen. Skönt att få ett eget badrum så man inte behöver trängas med sin syster som är snart 15 år !!
Idag har jag iaf varit på marieberg med mamma,min moster Lotta och mina två kusiner Filippa & Felicia mkt trevligt var det och några inköp blev det som sakt :) Ikväll vet jag inte vad som händer men det blir nog att ta det lungt som vanligt vila ut kroppen..kanske titta på någon bra film vi får se.Även så finns den en person som fortfande är SAKNAD som TUSAN säger samma sak som igår fan ta och kom hem nu älskling och du vet exakt vem du är så tänker inte nämna några namn gumman för du vet vem du är !<3

Puss // Lisa


Min kära kusin felicia hon fick lusten
till att prova lite olika solhatar så söt ; )




Jag shoppade som vanligt och denna gång blev det
en nya svart/vit bikini med palmer på och sen ett vanligt
svart linne nöjd och glad !


slapp dag idag..

Me,Lisa


Lördag idag och jag kände för att slappa hela dagen lång då åkte jag och julia upp på stan för att hyra två filmer vi hyrde Twilight och Wild Child båda var bra men Twilight är så UNDERBART BRA ALLTSÅ !! inget slår den filmen man kan se den tusen gr utan att tröttna på den det gillar vi :) Idag ringde även min bästa vän Kim Kulmala som är i Turkiet jag blev så himla chockad och super glad samtidigt så  visste jag knappt vad jag skulle säga för jag tappde andan det var enormt kul att höra hennes röst oj oj det var ett tag sen hon har det iaf super bra men min lila gumma har blivit sjuk stackars henne !! Men nu när jag hörde hennes röst det fick mig att sakna henne ännu mer KOM HEM IGEN TILL SVERIGE NU FÖR JAG SAKNAR DIG GROFT MKT ÄLSKLING!! :'(  låt dagarna rulla på fort TACK <3 Glöm aldrig bort vännen att jag älskar dig i dag i morgon förevigt !
Ikväll blir det att chilla och ligga i min säng med datorn i knät och prata med min lilla bästa vän som är i  Turkiet som skulle ta och logga in på en dator på hotellet ska bli mkt trevligt , som alltid <3

Puss & Kram // L


regn och ännu mer regn !!

Hejsan på er alla, idag har jag skaffat en blogg tänkte det skulle vara lite kul att skriva om mitt liv som andra kan gå in och läsa : ) idag den 12 juni vaknade jag upp ut av att min syster kom in i mitt rum och lånade kläder som vanligt blir inte förvåndad då var det bara att gå upp för att äta frukost och göra sig redo för att åka upp på stan med min syster julia och sofie ut i regnt och bli blöt !! Det har regnat hela dagan men en del shoppande blev det ja eller iaf en rosa mysdress mycket nöjd och börjar gilar rosa mer och mer haha tjejigt nog ;) När vi kom hem igen blöt som sjutton så satt vi oss och tittade på filmen , i taket lyser stjärnorna en otroligt bra film rekomenderar den helt klart ! Just nu sitter jag här framför min bärbara dator i min säng med en värme dyna på magen för har ont.. ikväll blir det bara att ta det lungt äta tacopaj och umgås med min kära syster <3
Jag saknar dig så jag håller på att dö min bästa vän kim , nu får du allt ta och komma hem till sverige igen för du är VERKLIGEN SAKNAD GUMMAN !! vi måste ses när du kommer hem ett måste (a) nu ska jag tjocka mig lite igenom att äta lite godis och titta på tv , skriver mer imorgon puss så länge !



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0